Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще е световен шампион?

Кой ще спечели световното? 63 гласували потребители

1. 1. Вашият фаворит е?

• Германия
      26%
      12
    • Португалия
      8%
      4
    • Италия
      51%
      23
    • Франция
      13%
      6

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Айде още малко остана! От самото начало съм си за Италия и малко по-леко симпатизирах на Франция, ама въобще не вярвах, че и двата отбора ще се на финала. Айде дано Италия да победи! Сега идеалният вариант е Буфон и вторият вратар да получат диария и Перуци да застане на врата и после след като е спасил 5-6 дузпи ИТАЛИЯ да станат световни biggrin.gif

• Отговори 134
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Хаха, ами случвало се е, зависи кой е готвача :)

Да не намекваш за един конкретен мач??? Знам те,че си фен на Арсенал...

:)

Не съм гледал ни една среща.На другия ден слушам разгорещени коментари.Няма и да гледам, но това не ми пречи да виждам Франция победител.Голяма работа.

Жалко наистина, че останаха именно тези два отбора, но това е реалността. Така, че аз ще трябва да избирам по - малката от двете злини а имено Италия, поне момчетата са по готини cool.gif;):) Майтапче!!! А и аз като брадясам малко и приличам на италиянец и мацките така си припадат по мен!!! cool.gif

хехе,време за реклама... cool.gif

Нека всички да подкрепим Италия на финала! Давайте,момчета! Forza Azzuri!

С дълбоко прискърбие ще заявя, че Неста няма да може да се възстанови за финала sad.gif Тогава най-силното оръжие на Франция се нарича Марко Матераци sad.gif

Мда, Матераци се дъни на всяко голямо първенство. Така че двубоят явно ще е м/у Бартез и Матераци, кой ще направи по-малко грешки ;)

Profruit, ще ти пратя едно клипче заснето в един среден немски град след мача Германия-Аржентина. Ако по възрастните от вас си спомнят какво беше през 94, след България-Германия, ей там беше нещо подобно. В такива моменти разбирам защо съм фен на футбола ;)

Може, след като им връчат сребърните медали, да пипнат купата ей така,за късмет, но купата ще е за Италия! :whist:

С дълбоко прискърбие ще заявя, че Неста няма да може да се възстанови за финала sad.gif Тогава най-силното оръжие на Франция се нарича Марко Матераци sad.gif

Горкият ми Сандро. Аз толкова му се радвам, а той да не играе. Поне Канаваро е там. Буфон няма да е сам.

И аз си мисля, че ще са французите :baby:

И каква самодоволна усмивка само.

Горкият ми Сандро. Аз толкова му се радвам, а той да не играе. Поне Канаваро е там. Буфон няма да е сам.

И каква самодоволна усмивка само.

А третото място? Германия или Португалия? Или е риторичен/реторичен въпрос?

Нека жабетата се зарадват най- после - доста отдавна не са печелили. А тези франсета поне да имаха един(повтарям един) бял момък.Човек лесно може да помисли, че играе националния отбор на Лесото например cool.gif

Нека жабетата се зарадват най- после - доста отдавна не са печелили. А тези франсета поне да имаха един(повтарям един) бял момък.

Е имат даже и повече от един! :baby:

Нали Италия са символични домакини?

Питам щото ако е така Францата ще са с бели екипи, а това е добре щото ще са видими хаха biggrin.gif

GABRIELA, мачът за 3-4 място е малко излишен като цяло, футболистите едва ли имат и капка желание за игра sad.gif

Мисля, че ще са германците :baby:

За пореден път се убеждавам колко е безсмислен :eek: (освен от финансова гледна точка, разбира се) този т.нар."малък финал" - как да митивираш футболистите да тичат, че и мач да правят? И двата отбора получават бронзови медали, за какво играят тогава? А и след името на победителя, в историята остава май само името на финалиста. Кой и от какъв зор ще си спомня кои са играли на малкия финал, особено ако са като този, в чиято почивка сме в момента. Е, някои си го спомнят, особено ако са станали за резил на него... sad.gif

П.П. Ама и португалчето Кристиано си го бива, що ли не пробва някаква каскадьорска роля в десеторазряден холивудски екшън?:

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

За пореден път се убеждавам колко е безсмислен :eek: (освен от финансова гледна точка, разбира се) този т.нар."малък финал" - как да митивираш футболистите да тичат, че и мач да правят?

Не знам, ама май германците се оказват тройно по-мотивирани от португалците (в момента резултата е 3:0) cool.gif Дали няма да се окажат и още по-мотивирани, защото имат достатъчно време? :)

На далавера са нападателите. Мач повече дава повече шанс на футболистите,които се борят за честта да са голмайстори на първенството. В случая Лука Тони има да догонва Клозе,ама...

... Е, някои си го спомнят, особено ако са станали за резил на него... sad.gif

...

Добре, че стана този почетен гол за Португалия, че иначе май щях да се окажа лош пророк за тях.

За пореден път се убеждавам колко е безсмислен :) (освен от финансова гледна точка, разбира се) този т.нар."малък финал" - как да митивираш футболистите да тичат, че и мач да правят? И двата отбора получават бронзови медали, за какво играят тогава? А и след името на победителя, в историята остава май само името на финалиста. Кой и от какъв зор ще си спомня кои са играли на малкия финал, особено ако са като този, в чиято почивка сме в момента. Е, някои си го спомнят, особено ако са станали за резил на него... sad.gif

П.П. Ама и португалчето Кристиано си го бива, що ли не пробва някаква каскадьорска роля в десеторазряден холивудски екшън?:

Да безсмислен е и именно финансовата гледна точка принуди (как звучи само - принуди) шефовете да организират подобен тип мачове!

Кой го е научил да симулира, нямам идея, но му трябват още уроци :)

Нуно Гомеш не му трябва много игрово време, хиена си е :)

И аз да се присъединя към групата - този мини-финал е безсмислен. Повече прилича на приятелска среща, но с тая разлика, че настроението на футболистите е много на минус. Досега винаги минифиналите ни предоставят много голове. Многото голове са признак и доказателство за мач без напрежение и залози.

А как съжалявам за Нуно Гомеш, че не го пускаха и предните мачове, ах как съжалявам! Ето той им липсваше на мача срещу Франция! Дано си вземат поука!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.