Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще е световен шампион?

Кой ще спечели световното? 63 гласували потребители

1. 1. Вашият фаворит е?

• Германия
      26%
      12
    • Португалия
      8%
      4
    • Италия
      51%
      23
    • Франция
      13%
      6

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Сколари в упорито парче, не веднж го е доказал. Докато чете по вестници, че трябва да пуска Гомеш никога няма да си признае, че е сбъркал :angry:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Отговори 134
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Франция със сигорност!!Макар че аз не сам за Франция, предполагам даже сам подщи сигорен че французите ще бият.

cool.gif Според мен пък се получи един много готин мач, в който футболистите играха без много напрежение и с добро настроение. Е няма начин да не им е кофти за пропуснатия финал но и 3 място си е престижно. Във всяко състезание има 1 , 2 , 3 . Не става да има две 3 места - тъпо е!!!

Довечера ще стане много хубав мач, с отлична игра на Италия! Прогнозата ми е 2:0 , с голове на Пирло и Тони :)

cool.gif Според мен пък се получи един много готин мач, в който футболистите играха без много напрежение и с добро настроение. Е няма начин да не им е кофти за пропуснатия финал но и 3 място си е престижно. Във всяко състезание има 1 , 2 , 3 . Не става да има две 3 места - тъпо е!!!

Странното е че и 3я и 4я взимат бронзови медали. Практически достигането до полуфинал ти гарантира бронзовия медал. Този мач го измислиха сравнително скоро, но разпределението на медалите се запази. Още едан причина този мач да е напълно излишен и единствено да тормозят футболистите. Така че и Португалия взеха бронзови медали, да им е честито :)

И аз си мисля, че Франция ще са шампионите тази година! А и ще викам за тях, така че поне за това ще се радвам! Честито на всички фенове на победителите! biggrin.gif

И двата отбора не са ми от любимите, но отивам да гледам мача и италианци и напук ще съм за Франция :speak:

В момента Франция-Италия 1:1.

Ахаха, не съм очаквал такъв мач.

Тоти и Каморанези отново разочароват, особено Тоти, за играч като него е жалко, че се крие и оставя цялата отговорност на Пирло.

Бартез и Матераци пак блестят в отборите си :yanim:

Радвам се за Матераци, тва момче след всичките несполуки на 2 големи първенства вече, най-после да му се отдаде да поправи грешка :yanim:, при гола все едно получи три оргазма един след друг ;)

Анри в нокдаун, но се съвзе :), французите играят малко арогантно и ако продължават така, хм...

Хайде за втората част :)

Зидан мете ,мете и накрая се изсра на метеното,бах го и капитана.

• Автор
:clap:

Хайде честита ви победа

12.gif

Аз като ти говоря ще ме слушаш biggrin.gif

По - големо гюле от главата на Зидан нема. Направо го отнесе като фашистка ракета израелска колиба...Опа,американска колиба бейрутска ракета,опа...как беше?

• Автор
По - големо гюле от главата на Зидан нема. Направо го отнесе като фашистка ракета израелска колиба...Опа,американска колиба бейрутска ракета,опа...как беше?

Като куцо пиле домат го знам аз biggrin.gif

Инфинити, давай бе... до сега не съм ти отказвал :clap:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.