Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще е световен шампион?

Кой ще спечели световното? 63 гласували потребители

1. 1. Вашият фаворит е?

• Германия
      26%
      12
    • Португалия
      8%
      4
    • Италия
      51%
      23
    • Франция
      13%
      6

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

dimd, хаха много грубо ;) и въпреки всичко никой от италианците не може да се докосне до класата на Зидан :ph34r:

• Отговори 134
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И аз ги "опатках" до един.. но защо след като толкова добре се справи Зидан получи червен картон... хм, смешна работа :ph34r:

kalcho, моля те не говори глупости. Провокацията не е разрешена, но трудно може да бъде забелязана от съдията, а и не прави чест на нито един футболист. Не разбирам за кво толкова се радват, ако успеят да изкарат някой от нерви, като му наговорят купо глупости,все пак това е футбол. Я си представи жена ти в болницата идва противников играч и почва ти обяснява, че ще е я чука на болничната маса!?! Щото ако си играл футбол, ще знаеш, че и такива неща си говорят.

Това не са африканци, моето момче, това са французи, а отношението ти е много елементарно и крайно обидно. Видя негри и реши, че са африканци ли?!? Пази боже от такива като теб. Извинявай, но не виждам по друг начин как да ти го кажа.

Дай боже да видим след 4ри години африкански отбор на финала, защото те играят най-истински футбол все още, относително непознати са им симулациите и провокациите, изпитват удоволствие от играта, а и се стремят да играт нападателно.

А тая сника дето си е сложил (на Тюрам), знаеш ли, че е на един от най-добрите защитници за всички времена?

Добре де "батко" Lpa играл съм футбол преди двайсетина години и съм доста добре запознат с правилата,а мнението за тези маймуни си е само мое.те са французи точно толкова ,колкото един циганин е българин,но това е друга тема да не се отдалечаваме.ходиш ли на мачове, би трябвало да си на ясно?! във сектор "Б"така мислим

Странно защо помислих, че си доста по млад, съжалявам. Във фенклуба на Левски съм, но си затрих някаде членската карта. Отдавна спрях да се интересувам от български футбол, а вече ходя само на мачове на националния и се замислям дали да продължавам. Не мога да ти споделям мнението за тези "маймуни" щото имам приятели с подобне цвят на кожата и са страшно интелигентни и добродушни хора. Познавам и някои цигани и мога да ти кажа, че са по-честни от повечето българи, напук на всички представи за тях. Много се отклонявам, но "кажете не на расизма", тва е мъртвородена идея. Светът все повече заприличва на едно малко село и, ако ще делиш хората на цигани и маймуни, правиш голяма грешка.

Провокацията била част от футбола, глупости (лично мое мнение), няма нищо общо. Колкото и артистичните симулации са част от футбола. Само развалят играта. След като си играл футбол знаеш за кви простоии става дума, одобряваш ли ги?

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Не ги одобрявам,но те са част от играта.всичко е въпрос на психика и по силния побеждава.Мислиш ли че буфон и бартез точно преди изпълнението на дузпите,когато се поздравяваха са си казали здрасти или пожелали успех :rolleyes: бъркат си яко по дупките (майчините) само и само другия да сгреши

Като цяло това световно беше - перфектна организация и посредствен футбол, който с нищо не впечатли многобройните запалянковци!!! Дано поне бирата да ви е вървяла аз си изпивах по 5 бирички на мач cool.gif

Не ги одобрявам,но те са част от играта.всичко е въпрос на психика и по силния побеждава.Мислиш ли че буфон и бартез точно преди изпълнението на дузпите,когато се поздравяваха са си казали здрасти или пожелали успех ;) бъркат си яко по дупките (майчините) само и само другия да сгреши

всеки го приема като свършен факт, като част от играта. Аз не мога да се съглася, преди години, тези глупости не са били познати на футбола. Сигурен съм, че точно Буфон и Батез не са си бъркали по дупките и съм сигурен, че все още има големи футболисти, на които не са нужни подобни приьоми ;)

Като цяло това световно беше - перфектна организация и посредствен футбол, който с нищо не впечатли многобройните запалянковци!!! Дано поне бирата да ви е вървяла аз си изпивах по 5 бирички на мач cool.gif

един път и аз да съм напълно съгласен с теб.

Обаче на място (в Германия) бирата най вървеше ;)

Имаше и позитивни неща на това световно...

1.Организацията беше перфектна - германците си знаят работата.

2.Страни като Германия и Италия,известни с грозната си и защитна игра, показаха хубав нападателен футбол,като куриозът бе в полуфинала между тях,когато Италия накрая играеше с 4-ма нападателя,вместо да се окопае в защита

3.Разбит бе митът за "извънземните" бразилци, дето могат да бият всеки отбор без да се изпотят

4.Появиха се нови африкански сили - не до болка познатите Нигерия и Камерун, а Гана и Кот Дивоар - глътка свеж въздух.

5.Явлението "Австралия" - ако не беше съдията срещу Италия,можеха да поднесат сензацията на това световно

Ами това е май... :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.