Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Будалкат ли ме от Mtel?

Featured Replies

преди 9 часа, simtech написа:

И като ти фалира банката оставаш с пръст в устата?

...ако по сметката има сума > 100к с частта над 100к.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Отговори 64
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 14 часа, algor написа:

Дебитните карти се издават към сметка и нямат дори стотинка такса за обслужване или каквато и да е друга такса.
Като ти фалира банката отиваш в друга банка и си правиш нова сметка с дебитна карта (отново без такса - чудо на чудесата, а?!?!).

Сметката за да я откриеш плащаш такса. За обслужване на година плащаш  такса.

преди 12 часа, Слави Маринов написа:

Първо-не ползвам банки дето предлагат лихви по депозитите 8-10%...

Нямам кяр да си държа парите в спестовна сметка, където ще се обезценяват, защото лихвата е по-малка от годишната инфлация. Мерси.

преди 12 часа, ExaFlop написа:

...ако по сметката има сума > 100к с частта над 100к.

Които ще има да ги чакаш 5 години.

преди 2 часа, simtech написа:

Нямам кяр да си държа парите в спестовна сметка, където ще се обезценяват, защото лихвата е по-малка от годишната инфлация. Мерси.

Съвсем друго исках да кажа за КТБ и лихвите им,не дали трябва да ги държиш в банки...............но то трябва малко да попрочетеш и вникнеш в това дето пишат другите,не като латерна да си повтаряш едно и също!И това с 5те години чакане..............брат ми имаше в КТВ пари  и си ги взе на четвтртият месец.Въобще нареди сумати постове без мисъл и стойност,и най-важното далеч от истината,но .....................да си жив и здрав,вервай си!

преди 11 минути, Слави Маринов написа:

брат ми имаше в КТВ пари  и си ги взе на четвтртият месец.

Браво! Ако са ти превели парите в тая банка и фалира - баси и кефа да стоиш 4 месеца гладен!
Банките са паразити, банкерите са паразити и заслужават да бъдат унищожени.
Ще ми взимат пари да открия сметка. Трябва да ми се молят да си оставя парите при тях, не да им плащам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не мога да разбера 'що в тема за Mtel надълго и нашироко се разливате по тема за банките?

щото са колонизатори и експлотират глупавия човек

ако се плащат по 30 лв за такси  на месец, тва е една средно статистическа надница , следователно човек подарява един ден  на банката.

преди 26 минути, ExaFlop написа:

Не мога да разбера 'що в тема за Mtel надълго и нашироко се разливате по тема за банките?

Един да почне всички скачат отгоре му

на 26.06.2017 г. в 21:11, Емил Костов написа:

Нито един потребител няма достъп до устройствата на доставчиците. В модема така или иначе няма какво да правиш. Когато ти спре интернета просто като за начало виж индикаторите, които ти казах по-горе.

Аз имам достъп до модема на Близу.

Обадих се питах - казаха ми, че няма парола - пиша "admin" и натискам Enter. После си смених паролата.

преди 1 час, dkmi написа:

Аз имам достъп до модема на Близу.

Обадих се питах - казаха ми, че няма парола - пиша "admin" и натискам Enter. После си смених паролата.

Зависи кой ти е модела. Имаше едни модели на Сиско където потребителя си има определен достъп до част от Firmware, но до модела реално достъп нямаш.

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Зависи кой ти е модела. Имаше едни модели на Сиско където потребителя си има определен достъп до част от Firmware, но до модела реално достъп нямаш.

По-горе в темата съм качил снимки.

Специално до моят модел си имам достъп до всичко. Не, че в 99% от случаите този достъп е необходим де :) 

преди 7 минути, dkmi написа:

По-горе в темата съм качил снимки.

Специално до моят модел си имам достъп до всичко. Не, че в 99% от случаите този достъп е необходим де :) 

Да, точно за този модел става на въпрос. Дават го ако искаш да използваш VoIP телефонията им. Използвал съм го само няколко месеца. Беше ми скъсал нервите. Имаше един скапан firmware дето както си работи и няма достъп до нищо.После го оправиха, но аз се отказах от телефонията и ми в момента съм със Cisco 3208. 

преди 23 часа, Емил Костов написа:

Да, точно за този модел става на въпрос. Дават го ако искаш да използваш VoIP телефонията им. Използвал съм го само няколко месеца. Беше ми скъсал нервите. Имаше един скапан firmware дето както си работи и няма достъп до нищо.После го оправиха, но аз се отказах от телефонията и ми в момента съм със Cisco 3208. 

На мен ми е служебен (не, не работя в Близу), а като преподписвахме договора за мобилни телефони във фирмата - към него имаше включени на 2 адреса телевизия + Интернет. Та, аз и една колежка намазахме 2 години гювеч :)

Иначе имах (и още имам) интернет от Булсат - много съм доволен! 

Основният рутер ми е Checkpoint 620, ама нещо много се дъни за парите си (беше към 1000$ като го взимахме, пак служебно). Като му излезе някакъв update и в повечето случаи бъгва. А при него се обновяват доста компоненти (4 на брой), не само firmware. Иначе дава перфектната защита от вируси - просто анализира целият трафик, и ако има нещо го реже още в зародиш.

А за Близу... ако трябва да бъда честен - спира доста често (и интернета, и телевизията), понякога им се бърка кодирането на каналите - въпреки, че съм пъхнал картата в телевизора изписва нещо от сорта на "кодиран канал". Като се обадих на оператор - ми се скараха защо не съм им бил посетил сайта, там тия неща ги пишело в "често задавани въпроси".... е, пише: като спре нета - да рестартираш модема. Като спре телевизията - да извадиш модула с картата, да изключиш телевизора от тока (????), да изчакаш минута-две, после - да вкараш отново модула с картата, да пуснеш телевизора на БТВ, и да оставиш да работи докато "се отключи"..... и чак ако това не помогне да им звъниш.

Screen Shot 2017-06-29 at 15.40.40.png

Те вече не са Близу, а са Мобилтел и усещам как ще се разделим.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Те вече не са Близу, а са Мобилтел и усещам как ще се разделим.

Именно, на мен така ми дойде бонуса :) След подписване на договор... изобщо не ме бърка, понеже не плащам аз - ако трябва аз да си пускам нет никога няма да е към Ментел.... иначе ако друг плаща - пак не са ОК мамка му, много често спират... за това и имам втори доставчик, Булсат - от тях съм си доволен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.