Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руски самолети и кораби бомбардират Варна

Featured Replies

Да не би да очакваш нещо от тези зад граница ?! Да, това сме ние. Това е "матряла". Големи очаквания имаш за нас...

преди 7 минути, baikolio95 написа:

Да не би да очакваш нещо от тези зад граница ?! Да, това сме ние. Това е "матряла". Големи очаквания имаш за нас...

Всичко може да се очаква от всички. Хората са различни и на всичкото отгоре, постоянно се променят.

преди 22 минути, baikolio95 написа:

В тоя форум има доста зад граница и аз знам, че в подходящ момнент те няма да ни изменят, както ни измени населението с турско самосъзнание. Ама ако още се офлянкваме, вече техните поколения може да не са българи. 

преди 19 минути, язе написа:

Всичко може да се очаква от всички. Хората са различни и на всичкото отгоре, постоянно се променят.

Хората са такива, каквито са ги направили последните 2-3-5 години. Не случайно има една хубава мисъл, не знам дали бълграска или взаимствана - всяко чудо за 3 дни. Напоследък тръгнахме да вадим от девет кладенеца вода, как някой преди 1000 години си вдигнал ръката и го снимали. Ами аз само последния месец направих няколко такива снимки на мои роднини и познати с вдигната ръка! Бъзикам се с тях естествено, защото вдигнатата ръка може да означава и - абе я ме забележи най-сетне или поздрав. Та с такива дребни нещица се занимаваме - как някой си вдигнал ръката. Чудя се, ако някой се снима с ръце пред мъдите си, както се е снимал Хитлер, дали няма да го обвинят за фашист! Щото виж Хитлер какви снимки има. Навремето, по време на комунизма ми правеше впечатление, че нашите учители слагаха ръцете си на задника, а не на мъдите си. И аз си викам да не ги слагам там, дори да ми е студено ( или ме сърби), щото току виж някой ме обвинил, че симпатизирам на Хитлер. Хах. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

преди 4 часа, язе написа:

Ми че сърбите скво свалиха стелта?

Това е една история за съветски предател и едни каубои дебили. Но както писаха сърбите... "Извинявайте! Не знаехме, че е невидим"! Както разбирате краят на историята е наистина забавен. :)

Между другото добре познатият "пречупен кръст", познат от военните униформи на Хитлер  го има из нашите земи - неотдавна го видях върху глинен съд от над 5000 години, изровен при разкопки край врачанско село и изложен в плевенския музей.

преди 17 часа, bildera_ написа:

Може би трябваше да знаеш историята ни, за да не си помислиш такива неща ;) То ако ни запукат, най-напред ще ни спре радиото и интернета. И нищо няма да разбереш първите часове. 

Ами то положението е такова че те няма дори да идват да ни запукат , просто ще платят на политиците ни и те ще ни го сложат изведнъж без да разберем нищо.

преди 1 час, Филипов написа:

Между другото добре познатият "пречупен кръст", познат от военните униформи на Хитлер  го има из нашите земи - неотдавна го видях върху глинен съд от над 5000 години, изровен при разкопки край врачанско село и изложен в плевенския музей.

Пречупения кръст е Арийски символ , той идва от древна Индия и може би България? 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Свастика

http://selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=4054

Редактирано от Azhen (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.