Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загубих връзка с рутера си !?

Featured Replies

Само да не те изгонят като видят какъв си...

• Автор
преди 27 минути, Непознат написа:

Бутон "RESET" на рутера не може да го повреди в никакъв случай. Бутона се ползва за да мине рутера във фабричните си настройки с име и парола и всичко останало.Тук е мястото да те подсетя, че при свързване от техниците, последните  ако са променили името и паролата му, то ти трябва обезателно да ги знаеш или най малкото да си ги записал някъде. При всички други случаи името и паролата ще са такива, както са описани във ръководството на модела. Ако до сега нищо не си направил, изключи рутера за няколко минути от мрежата (230 волта) след което наново го включи. Вземи отново клечка кибрит и натисни бутончето като го "усетиш" че наистина си го натиснал и го задръж за около 15 - 20 секунди. Това трябва да доведе фабричните настройки на рутера с името и паролата, написани в ръководството. За връзка между рутера и компа, когато ще изискваш неговото меню за настройки и промяна, не ти трябва никакъв интернет. Научи го и стига си повтарял неща, които въобще не са ти ясни.  

Не съм викал никакви техници по време на инсталирането му /защото за монтажа и настройките му още тогава от BLIZOO ми поискаха такса от 20 лева/

в мрежата ми преди 3 години, защото всички настройки и монтаж си ги направих сам и той ми работи вярно до днес, когато направих тази беля

с изключването на WPS функцията му !

А относно отвора му отзад с наименование RESET мога да кажа че като се бръкне в него опираш на парче пластмаса , което не виждам как

ще го преодолееш без да го счупиш или деформираш, за съжаление !?

Редактирано от Optium
корекция на текст ! (преглед на промените)

Колегата се отказа да ти помага. Емил - също. Дойде и моя ред, защото с дървени философи не обичам да комуникирам. Колкото до счупването - точно такива като теб го умеят! А в предната ти тема искаше да правиш и безжична връзка между две къщи. Може, ако си поръчаш майстори и теб да те няма наоколо за да не пречиш.Милиони хора без да разбират нищо от компютри работят до ден днешен без проблем. Защо ли? Защото не пипат нещо, с което не могат да се справят. Ако нямаше форуми ти де щеше да го оправяш този рутер? В сервиза, ама и ще си платиш.Ориентирай се към селското стопанство. Това е съвсем сериозно предложение за теб! Лека и приятна вечер. 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, Непознат написа:

Колегата се отказа да ти помага. Емил - също. Дойде и моя ред, защото с дървени философи не обичам да комуникирам. Колкото до счупването - точно такива като теб го умеят! А в предната ти тема искаше да правиш и безжична връзка между две къщи. Може, ако си поръчаш майстори и теб да те няма наоколо за да не пречиш.Милиони хора без да разбират нищо от компютри работят до ден днешен без проблем. Защо ли? Защото не пипат нещо, с което не могат да се справят. Ако нямаше форуми ти де щеше да го оправяш този рутер? В сервиза, ама и ще си платиш.Ориентирай се към селското стопанство. Това е съвсем сериозно предложение за теб! Лека и приятна вечер. 

Е важното е че все още имам добри приятели които успяват наистина да помогнат в трудни моменти !

Дойде комшията ми от третия етаж /инжинер/ и за нула време ми оправи нещата , без да се налага

да хвърлям рутера си в боклука . . .!?

Заръката му бе да не пипам отново в настройките му и да не го рестартирам така често докато работи :

KJHB~0.jpg

Spryani_WPS_funkcii_na_ruter.jpg

на мене рутера не ми е интересен

интересно ми е циганете където биха автора и му счупиха зъбите

осъди ли ги  или го писаха неизвестен извършител

преди 23 часа, Optium написа:

Наистина пробвах и не можаха да ми се отворят страниците:

1./ 192.168.0.1

2./ 192.168.123.254

3./ 192.168.1.1

4./ 192.168.1.10

5./ 192.168.1.210

Силно се надявам емоциите до този момент да са били излишни

и в понеделник като отида в сервиза да ми го оправят без проблеми !

1. В севрвиза никой няма да се занимава с подобен рутер, да не говорим, че ремонта ти ще излезе колкото да си купиш нов.

2. При правилен ресет рутера раздава нолева мрежа а не първа. Тоест 192.168.0.1 Дал съм ти пример в предишния си пост.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.