Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо Windows не е моя операционна система.

Featured Replies

1090774121_.PNG.31a148151f36dcf416ca4c7410522811.PNG

преди 10 минути, Ивайло Димов написа:

Кви ъпдейти кви 5 лева при положение ,че сигурно 90 % от компютрите са със пиратски Уиндоус :)

• Отговори 175
  • Прегледи 14,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дръндьо ти плати ли си ве убавец сладък :)

про версията ми беше безплатна
ама бях недоволен, чей ногу претрупана
та ся съм на LTSC, активирана с къмъсъ трийсе и осем

Що въобще си губите времето с тия ъпдейти

И кой ще ти пази ГЗ от заплахи/атаки? Всеки ден се откриват нови дупки.

• Автор
преди 1 час, ZeroTol написа:

@ДИоNД ме държи под око. Трябва да го впечатля.

Има минимален напредък при теб, поне вече говориш глупости на правилното място ...

преди 10 часа, DarkEdge написа:

Нема кво да стане.

ами кът одъртей човек, само с гледане си остава, щот то другото е клюмнало
шинирам го, бандажирам го, гипсирам го...аве кът счупен крак и нищо не помага
тъй де, нит слаткото помага, нит киселото ми вреди
па мъй страх, дън ми краднат милионите ут тес сайтове

току-що, Hot Bastard написа:

Ъпдейтите не помагат срещу това.

помагат и още как
туй са умни ъпдейти, кът за гламави хора кът мен
те ма вардът, а аз ги плюя
у всички теми фърчат плюнки

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Да, разбира се че е сериозно !
Кога съм те лъгал ?
Ето ти истинската цена днес на тяхния сайт:
https://www.microsoft.com/fr-fr/p/windows-10-famille/d76qx4bznwk4?activetab=pivot%3aoverviewtab

Windows 10 Famille  = 145,00 €

Вкъщи да не би да ти идват на проверка за лиценз, та ги покзваш тия цени ?

преди 2 часа, дръндю написа:

ся съм на LTSC, активирана с къмъсъ трийсе и осем

KMS 38 що е как се ползва ?
Каква е файдата да е точно LTSC вместо Home ?

п.п.
както вече всички читатели разбрахте, хоума го активирам без пари по 3 пъти на ден.

преди 3 минути, Белгиеца написа:

KMS 38 що е как се ползва ?

не забеляза ли начина на по който го написах, за да не го хване братчеда Гуглю?
ами чети ве, много инфо има, тамън за 38 години

току-що, дръндю написа:

не забеляза ли начина на по който го написах, за да не го хване братчеда Гуглю?
ами чети ве, мнго инфо има, тамън за 38 години

Каквото и да сложи като версия на 10 на тия неговите щайги от преди 10+ години, няма да върви.

преди 1 час, Pig написа:

Вкъщи да не би да ти идват на проверка за лиценз, та ги покзваш тия цени ?

Аз съм визионер бе Прасчо, гледам напред в бъдещето и отгатвам, че им трябвам за шаранче на микромеките бозаджии.
Те искат да съм свикнал да пия само от техната прокиснала бозица, пък аз се дърпам от 2017г. насам.
Страшното е като ти свикне детето да им е роб на тия ненаситни монополисти и щял живот да му прибират паричките, щото тука при 4000 пари заплата 145 ти се виждат дреболия да ги дадеш веднъж на 5 години примерно.
Въпросът е принципен и антикапиталистически, против монополите и техните безчинства.
Каква работа ми върши на мене някакви си американци да ми приберат 145 евро и да ги дадат после в Африка за развъждане на ония там местните ?
На този въпрос какъв отговор ще дадеш ?

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Аз съм визионер бе Прасчо, гледам напред в бъдещето и отгатвам, че им трябвам за шаранче на микромеките бозаджии.
Те искат да съм свикнал да пия само от техната прокиснала бозица, пък аз се дърпам от 2017г. насам.
Страшното е като ти свикне детето да им е роб на тия ненаситни монополисти и щял живот да му прибират паричките, щото тука при 4000 пари заплата 145 ти се виждат дреболия да ги дадеш веднъж на 5 години примерно.
Въпросът е принципен и антикапиталистически, против монополите и техните безчинства.
Каква работа ми върши на мене някакви си американци да ми приберат 145 евро и да ги дадат после в Африка за развъждане на ония там местните ?

Ако имаше малко акъл нямаше да пишеш такива глупости.

преди 10 часа, Белгиеца написа:

една патка мислила мислила и накрая умряла

преди 13 минути, Pig написа:

Каквото и да сложи като версия на 10 на тия неговите щайги от преди 10+ години, няма да върви.

Само единият е от 2010г. , Ацер за цели 500 €.
Върви на пушка за видео 1080р от Acestream, Youtube през браузър даже и праща сигнала до 50" екран на 4 м.
Ти викаш да го пенсионирам ли, щото микромеките така са решли ?
Е не си познал Прасчо, на версията 1507 си върви, в събота ще му сложа 1511 да скивам дали ще се активира и тя автоматично с ключа от 7-цата и дали ще върви и на нея като ѝ е същия прякора.
А на друг диск имам и последната 1909 която през май ще стане още по-нова, понеже са за по 12 - 15 € дисковете вече, да си се занимавам.

преди 2 минути, Pig написа:

Ако имаше малко акъл нямаше да пишеш такива глупости.

и немаше да пита как се ползва къмъсъту
нъл тъй

преди 19 минути, дръндю написа:

нъл тъй

То па ти не искаш да кажеш, а мене ме мързи да ровя, щото ми ги активира безпари вече 15 пъти микромекият сървър.
В събота съм навъртял 16 ГБ трафик а в недела цели 32 ГБ благодарение на ИЗО файловете от микромеките. Свалям пробвам и като го пусна за малко към интернет и то излиза че е активирана всяка следваща инсталация.

току-що, дръндю написа:

нъл тъй

Той си пита пише така че............много му е тежко :D

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Само единият е от 2010г. , Ацер за цели 500 €.
Върви на пушка за видео 1080р от Acestream, Youtube през браузър даже и праща сигнала до 50" екран на 4 м.
Ти векаш да го пенсионирам ли, щото микромеките така са решли ?
Е не си познал Прасчо, на версията 1507 си върви, в събота ще му сложа 1511 да скивам дали ще се активира и тя автоматично с ключа от 7-цата и дали ще върви и на нея като ѝ е същия прякора.
А на друг диск имам и последната 1909 която през май ще стане още по-нова, понеже са за по 12 - 15 € дисковете вече, да си се занимавам.

Отново си "ВИЗИОНЕР" :D

преди 2 часа, DarkEdge написа:

Па то не е задължително да го пускаш да се разхожда из интернет Уин 10, ползваш си друго дето не го ловят въшки.

преди 3 часа, Ивайло Димов написа:

Кви ъпдейти кви 5 лева при положение ,че сигурно 90 % от компютрите са със пиратски Уиндоус :)

Младеж, няма вече пиратски Уиндоус бе, дават го без пари на всеки който го пожелае и го активират веднага.
Трябва само да си потърси човек ключ от интернет за 7-ца и с него активира на воля до безкрай.
А как се търси ключ за без пари няма да ти кажа, щото си голем подигравчия. 
Варненеца каза че не знае как се спират апдейтите на Хоум, ама Гошо на френски изклюкари едни софтуери дето ги спират и ги пускат ако ти трябват после.

В моят частен случай, по-скоро няма да ги ползвам ефективно инсталациите които ги правя сега, но се запасявам за всеки случай, ако някоя банка се заинати че ѝ трябвало Уиндоус 10 за да ми дава достъп и така.

Та така, микромеките ни лъжат че струвал пари техния софтуер, пък аз ги лъжа че съм щял да го ползвам щото сега го дават без пари.

• Автор
преди 20 минути, ZeroTol написа:

Май говорим на различни езици. Трябват ми само checksum-ите, а не apps, които ги генерират, проверяват и т.н.

Ти сигурен ли си, че идва файла от M$???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.