Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 7 часа, M.Николов написа:

ИТН е проект на Слави и сценаристите му преди всичко, който има за цел да даде възможност на хора с доказани качества в своята област да работят за превръщането на България в нормална европейска държава.

бла бла бла.... Посочи ми един читав човек който да се е появил от тях след като влязоха в парламента с  този голям процент доверие ???

Първо - загърбиха всичките си принципи и идеи с които хората ги харесаха - мажоритарните избори и т.н.

Второ - с ината си за саботиране на управлението , дадоха път на червеномутренското управление на фигуранта пРезилдент, който вкара огромен процент бивши ченгесарски бесепарски кадри от миналия век , в управлението .

Закоито никой не е гласувал и никога не биха помирисали власт !

Това се случи изцяло с удобното съдействие на чалгарите, които много добре осъзнаваха това което следва след техния инат.

Нали и те "принципно" са антикомунисти ? Хубаво, нека си мразят  ГЕРБ и да искат изчегъртване, но много добре  си знаеха че връщат още по мракобесните червени кадри в управлението .

Освен  очеизвадно и нагло назначените кадри на мутрите.

За това ли гласуваха хората за тях ? Да са в услуга на  червената мафия и мутрите ?

И което е по лошо - чалгаря гък не казва за всичките золуми на червеномутренското служебно правителство !

И  третото не на последно място - доказаха се като ибрик на ДПС.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 25 минути, miro20 написа:

бла бла бла.... Посочи ми един читав човек който да се е появил от тях след като влязоха в парламента с  този голям процент доверие ???

Няма как. За теб дори и господ да е, ако не е от ГЕРБ не е читав. 

преди 29 минути, miro20 написа:

Второ - с ината си за саботиране на управлението , дадоха път на червеномутренското управление на фигуранта пРезилдент, който вкара огромен процент бивши ченгесарски бесепарски кадри от миналия век , в управлението .

Закоито никой не е гласувал и никога не биха помирисали власт !

С кражбите и огромната корупция през последните 11 години, Герб сами отвратиха хората от себе си. Ако не бяха толкова алчни, нямаше да има нито "Слави", нито "служебно правителство", а ГЕРБ щяха да са си спечелили изборите.

преди 34 минути, miro20 написа:

И  третото не на последно място - доказаха се като ибрик на ДПС.

Това в оная новата опорка за 300 000гласа за ДПС от Турция ли го чете?

преди 4 минути, ivottoshev написа:
преди 40 минути, miro20 написа:

Няма как. За теб дори и господ да е, ако не е от ГЕРБ не е читав. 

Прекалено сложен ли е въпроса ?

Посочи ми кой качествен човек е лансиран от чалгарите ? Кой от сценаристите става за нещо ??

Хората дефакто гласуваха заради името и "марката" Слави .

Е сега и той освен да мълчи като г'з , ами и абдикира и не се кандидатира.

За КОГО ще гласуват феновете на чалгарите и за каква кауза като нито хора и личности  имат, нито кауза която да не са предали ???

Второ - следствие от първото -  Като дадоха  толкова лесно път за служебно правителство на фигуранта, дето повечето са изцяло червени кадри плюс калинки на мутрите , това ли искаха техните избиратели ?  реваншистко червено правителство което никога по нормален път и избори  не би имало власт ??

Има ли в служебното правителство техен представител  заради тази огромна услуга ?

И ако няма... какво говори това за качествата на чалгарите ?

А има ли някой от феновете им, които да са си представяли че ще направят такава огромна услуга и на ДПС ?

преди 11 минути, ivottoshev написа:

С кражбите и огромната корупция през последните 11 години, Герб сами отвратиха хората от себе си. Ако не бяха толкова алчни, нямаше да има нито "Слави", нито "служебно правителство", а ГЕРБ щяха да са си спечелили изборите.

Ами те всъщност, спечелиха изборите бре умньо :) :) :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Прекалено сложен ли е въпроса ?

Посочи ми кой качествен човек е лансиран от чалгарите ? Кой от сценаристите става за нещо ??

Е сега и той освен да мълчи като г'з , ами и абдикира и не се кандидатира.

Ти така си свикнал. Един да е свети Боко Еднокнижник, и той да е и Пътя и Живота... В ГЕРБ може и да са седели така нещата, но това не означава че навсякъде трябва да е така. 

Не знам дали си спомняш, но Боко също се отказа от депутатското си място. Или щом е за Боко - това не се брои :giggle1:

преди 13 минути, miro20 написа:

Ами те всъщност, спечелиха изборите бре умньо :) :) :)

Е, що ревеш тогава? Радвай се на победата!

току-що, ivottoshev написа:

Ти така си свикнал.

Не видях да цитираш поне една личност от чалгарите за което питах. :hit:

преди 1 час, miro20 написа:

Не видях да цитираш поне една личност от чалгарите за което питах. :hit:

Защо да цитирам. Който и да спомена, за теб все ще е недостоен. Все пак там няма хора, които да са с такива благородни професии като "бодигард на Маджо" или "шеф на наказателните бригади от биячи на СИК"!

Избери си ти някой, все едно аз съм го казал, и почвай да плюеш...

преди 4 часа, miro20 написа:

Изгледай отново представянето на кандидатите на ИТН и ще видиш много качествени хора.

Всички сценаристи "стават за нещо"!

Умни и интелигентни хора с високи морални качества.

Хората пак ще гласуват за "марката" Слави, няма значение, че той няма да е депутат.

Защо, съм ти обяснил в поста по-горе.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Защо да цитирам. Който и да спомена, за теб все ще е недостоен.

Остави ме мен. Нека хората преценят :) :)  Да има поне един взет в служебното правителство  ?

преди 2 часа, M.Николов написа:

Изгледай отново представянето на кандидатите на ИТН и ще видиш много качествени хора.

Именно заради тези "умни и интелигентни хора с високи морлани качества" спрях да гледам Слави в БТВ а после и в 7/8 . Единствените които гледах там бе "актьорската вечер" . 

Ах да ... ето ти и умния и интелигентен Тошко с високите морални качества :

https://afera.bg/псувай-тошко-псувай-преместих-си-я-ви/

преди 3 часа, M.Николов написа:

Хората пак ще гласуват за "марката" Слави, няма значение, че той няма да е депутат.

Защо, съм ти обяснил в поста по-горе.

вЕрвай си ... :getout:

А Слави  като какъв ще е ?  Като Доган ли :giggle1:

Ще си седи в сараите с охраната и джиповете, и ще дава "мъдри партийни напътствия " на Тошко африкански

Това ли ви е "новия модел " на управление ?

Мутрите седят в сянка и чрез Задкулисието управляват кресливите им партийки . Почти е постигнат и сега този модел. Чрез правителството на фигуранта на мутрите и БСП.

преди 3 часа, miro20 написа:

Ах да ... ето ти и умния и интелигентен Тошко с високите морални качества :

В разговор с човек от техническия екип, бил използвал нецензурна дума по адрес на някаква си журналистка - ауууу, ужасТ. Дайте да го линчуваме. 

Заради "булю-булю" и "мисирки" на Боко, цяла България се подиграва на журналистите - ауууу, браво. Каква хубава шега. 

Грам достойнство не е останало у теб, Мисирчо :slap1:

преди 15 часа, miro20 написа:

Посочи ми кой качествен човек е лансиран от чалгарите ? Кой от сценаристите става за нещо

всеки от ИТН е по добър от Биков, Сачева, ПКП, Деса общата и сие

а на сценаристите не ставаш и вода да им носиш защото са на светлини години от теб

А според вас защо Иво Сиромахов и Ивайло Вълчев не са членове на партията явно това са едни от най-трезвите хора с мозък при Слави.

А забравихте как преди Филип Станев скъса снимката на Плевльо в ефира на БТВ .

преди 11 часа, M.Николов написа:

Тошко африкански и мамута Станев какви морални качества имат :giggle1: освен да плюят по някого , който им е неудобен

преди 1 час, adersa написа:

А според вас защо Иво Сиромахов и Ивайло Вълчев не са членове на партията явно това са едни от най-трезвите хора с мозък при Слави.

Това, че не са, не определя автоматично второто ти твърдение... Никой свестен човек няма да се набута в политиката. Двете неща са взаимно изключващи се.

Филип Станев скъса снимката на Плевльо

Малко му е това на "Плевльо". По-голяма карикатура от него не е имало. И кой беше той ?... ааа... съпруга на синоптичката Банова...

какви морални качества имат :giggle1: освен да плюят по някого , който им е неудобен

От кога плюенето е морално качество? А който търси морал в политици, е чисто и просто наивник.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

В разговор с човек от техническия екип, бил използвал нецензурна дума по адрес на някаква си журналистка - ауууу, ужасТ. Дайте да го линчуваме. 

Заради "булю-булю" и "мисирки" на Боко, цяла България се подиграва на журналистите - ауууу, браво. Каква хубава шега. 

Автора на "няма проблем министър председателя на държава от ЕС да нарича председателя на НС проста кърджалийска пу*ка" може да има само лицемерие, никакво достойнство. 

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Да бе.. голямо достойнство и морал е д асе радвам и защитавам псуващи журналисти като Тошко африкански  :)

преди 5 часа, adersa написа:

А забравихте как преди Филип Станев скъса снимката на Плевльо в ефира на БТВ .

Тошко африкански и мамута Станев какви морални качества имат :giggle1: освен да плюят по някого , който им е неудобен

То това е ясно.. просто се чудя реципрочно ако аз например се изкажа с думите на Николоффф за такива откровенни гамени като сценаристите на чалгаря. :)

Какво щяха да ми чуят ушите... леле мале...  ама не.. сега троловете си ги защитават и гък не казват за простотията на другаря Николоффф :)

"Умни и интелигентни хора с високи морални качества."

СМЯЯЯххх:lol6:

преди 14 минути, miro20 написа:

Да бе.. голямо достойнство и морал е д асе радвам и защитавам псуващи журналисти като Тошко африкански  :)

То това е ясно.. просто се чудя реципрочно ако аз например се изкажа с думите на Николоффф за такива откровенни гамени като сценаристите на чалгаря. :)

Какво щяха да ми чуят ушите... леле мале...  ама не.. сега троловете си ги защитават и гък не казват за простотията на другаря Николоффф :)

"Умни и интелигентни хора с високи морални качества."

СМЯЯЯххх:lol6:

да друго си е Антон тодоров , Тома Биков деса общата ПКП ,Сачева ,къдравата сю Барни ръбал едни интелигентни и възпитани никога не лъжат докато спат :lol6:

преди 39 минути, miro20 написа:

То това е ясно.. просто се чудя реципрочно ако аз например се изкажа с думите на Николоффф за такива откровенни гамени като сценаристите на чалгаря.

Леко баце, леко!

Една издънка в ефир на Тошко и всички сценаристи станаха гамени.:hush:

Аз не съм написал, че са ангели, а че в сравнение със 95% от политиците в България са хора с морални качества.

А пък сравнени с кадрите на Герб, са направо чисти като сълза.

преди 41 минути, miro20 написа:

Сигурно е много по-достойно и морално да защитаваш човек, обидил всички журналисти и поставил ги в положение да им се подиграва цяла България.

И въобще не е двулично да обявяваш за сатана човек, който в неформален разговор с човек от екипа си е напсувал журналистка, а да носиш от девет дерета вода за да изкараш светец човек, напсувал Председателя на парламента

преди 41 минути, M.Николов написа:

Една издънка в ефир на Тошко и всички сценаристи станаха гамени.:hush:

Сещам се нещо дурго което си бе факт не от година а от мнооого много време - рейтинга и кой как е гледал Слави по БТВ а после и по 7/8-ми.

Е , извинявай , но си бе срамна дума да  кажеш тук " аз гледам Слави" :giggle1:

Така че.. айде моля моля... по полека с тези "интелигентните и моралните сценаристи " :lol6:

Лично аз съм казвал че от години /не от сега/ го гледах само заради "актьорската вечер"

преди 44 минути, M.Николов написа:

А пък сравнени с кадрите на Герб, са направо чисти като сълза.

За радост, и това си пролича. Много морално и интелигентно изиграха всички гласуващи за тях с едно тотално предателство и на принципи и на морал.

Слави пък не посмя и в парламента да стъпи, а само се закле онлайн. А после дори онайн в нищо не участваше.

Морал и интелигентност !

Много морално и интелигентно обслужиха с ибрика и ДПС с каймата наречена "изборен закон"  . Че и наглостта им стигна до там да бъде забранено всичко друго ОСВЕН машинното гласуване.

ИЗцяло с принципите и морала на Мадуро и Венецуела. :)

Обслужиха морлано и интелигентно и БСП и мутрите  , давайки зелена светлина на реваншисткото  правителство на фигуранта, съставено почти изцяло от стари червени кадри, начело с нафталинения червен пенсионер комунето Рашков.

Морално и интелигентно им дадоха път да колят и бесят на което нямат абсолютно никакво морално право, след като не са избрани от народа, а и нещо повече - никога народа не би гласувал за такива комунета.

С любезното съдействие на чалгарите, това е факт.

Друго  да изброявам ли колко "морлано и инелигентно" те преметнаха, а Николоффф ?? :)

Всеки е гледал Слави по едно или друго време.

Всеки в България знае кой е Слави.

Гласовете, които получи на изборите говорят каква подкрепа има сред населението.

А пък все още е срамна дума да кажеш "гласувам за герб" Даже и анонимни във форумите ги е срам.

"Ама, хъката-мъката, ама аз не че го подкрепям, ама поне строи магистрала. Ама, не че ги харесвам, ама ни пазят от комунистите. Ама, не бе, аз не гласувам даже... амааа я го вижте Слави, не го знаем какъв продажник е, Бойчето си го знаем."

:) 

преди 30 минути, miro20 написа:

Слави пък не посмя и в парламента да стъпи, а само се закле онлайн. А после дори онайн в нищо не участваше.

Твоят работодател да не би да стъпи в парламента? Даже "скъса менискус" точно когато парламента го беше задължил да се появи. Пак на двуличие от твоя страна ми намирисва. За едно и също нещо единия е "сатана", а другия "светец"

преди 34 минути, miro20 написа:

Много морално и интелигентно обслужиха с ибрика и ДПС с каймата наречена "изборен закон"  .

Това в новата ти опорка "300 000 гласа за ДПС от Турция" ли го чете? Много морално от твоя страна е да лъжеш и спекулираш на тази тема, само защото сън не те лови като се сетиш колко в повече ще бъдат антигерберастките гласове от белите държави.

преди 40 минути, miro20 написа:

За радост, и това си пролича. Много морално и интелигентно изиграха всички гласуващи за тях с едно тотално предателство и на принципи и на морал.

Морал и интелигентност !

Много морално и интелигентно обслужиха с ибрика и ДПС с каймата наречена "изборен закон"  . Че и наглостта им стигна до там да бъде забранено всичко друго ОСВЕН машинното гласуване.

ИЗцяло с принципите и морала на Мадуро и Венецуела. :)

Обслужиха морлано и интелигентно и БСП и мутрите  , давайки зелена светлина на реваншисткото  правителство на фигуранта, съставено почти изцяло от стари червени кадри, начело с нафталинения червен пенсионер комунето Рашков.

Морално и интелигентно им дадоха път да колят и бесят на което нямат абсолютно никакво морално право, след като не са избрани от народа, а и нещо повече - никога народа не би гласувал за такива комунета.

С любезното съдействие на чалгарите, това е факт.

Друго  да изброявам ли колко "морлано и инелигентно" те преметнаха, а Николоффф ??

Съжалявам Мирчо, но ти или си бавноразвиващ се, на който не са му ясни елементарни неща или просто се правиш на такъв, защото не ти изнасят фактите.

Това, че си написал една камара лъжи с нищо не променя фактите!

Никой никого не е изиграл, всичко се развива по план.;)

Това, че на теб не ти харесва плана, нас не ни засяга.:hush:

Кои сте вие ? :)

Няколкото спамера комунета ли ?

Дето вместо да ви е срам, се кефите на всичките тези излагации описани от мен ?

Е , за съжаление, нормалните интелигентни и морални хора трябва да търпим такива като вас.  Деморкация е все пак.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.