Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 13 минути, absurt написа:

Никой не ги кара да идват в България! Хем си фантазираш, хем го вменяваш на мен. Да се качат в колите или на самолета и да отидат там, където има секции- както досега

По телевизията която гледаш не видя ли опашките и не чули че хората са чакали по 5-6 часа да гласуват а други са се отказали да гласуват.А да как забравих ти искаш колкото може по малко хора да ходят да гласуват като се опитваш да изкараш че партиите на промяната са по лоши от шефа ти Борисов ама не поне тук никой не ти се връзва на лъжите

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 32 минути, absurt написа:

Това са глупости, без извинение. Ако българите в САЩ  и Англия искаха на всяка цена да гласуват, щяха да се качат на колите или на самолет дори, и да го направят. Целият зор е да не се охарчат, като пропътуват известно разстояние. Затова е зора- да им са под носа урните. А, че така наливат депутати на ДПС, хич не ги бОли. 

40 души са нужни, че да се отвори секция, за която държавата с нашите данъци плаща. И трябва да се радвам, че вместо за 35 секции във всяка страна, трябва да ви плащаме за по 120 отгоре? Я, ако ви накарат да си платите, дали няма набързо да ви се изпари патриотизЪма?

А в други сфери можем ли да приложим модела ти ?

Мен не ме кефи да плащам да има болница Шумен. Да я затваряме, а който иска да се качва на колата и да ходи в София да го прегледат.
И училища не им трябват. Който иска да се образова, има ресйове, самолети, всичко. Ако не и пеш ще 'одят. 

преди 15 минути, N1K17Y написа:

А в други сфери можем ли да приложим модела ти ?

Мен не ме кефи да плащам да има болница Шумен. Да я затваряме, а който иска да се качва на колата и да ходи в София да го прегледат.
И училища не им трябват. Който иска да се образова, има ресйове, самолети, всичко. Ако не и пеш ще 'одят. 

Може, защо да не може?

Дай да им построим на българите в чужбина болници- специално за тях и напълно безплатни; училища- специално за тях и всичко пак от нас платено.  Защото те са ангажирани да си плащат всичко там- в чужбината.  И защото милеят за България, защо не им организираме доставка на урна на адрес във всеки край на света? Може един насред джунглата да е, но да го намерим и да го посетим, че да го уважим. Само не разбрах, какво е предложението ти- с колко да си вдигнем данъците, че да не пропуснем някой глас?

преди 16 минути, absurt написа:

Може, защо да не може?

Дай да им построим на българите в чужбина болници- специално за тях и напълно безплатни; училища- специално за тях и всичко пак от нас платено.  Защото те са ангажирани да си плащат всичко там- в чужбината.  И защото милеят за България, защо не им организираме доставка на урна на адрес във всеки край на света? Може един насред джунглата да е, но да го намерим и да го посетим, че да го уважим. Само не разбрах, какво е предложението ти- с колко да си вдигнем данъците, че да не пропуснем някой глас?

Няма нужда да ги вдигаме. Не съм видял служебното правителство в скандал за откраднати милиарди. Със спестените пари от кражбите на герб, ще можем да отворим секция и на Луната.

преди 2 часа, absurt написа:

Но, вместо за по 35 секции, ще ви плащаме по за 120+, защото сте решили, че ви се полага. За теб може да е виц, а за нас, които ви плащаме, си е разход.

Кои сте Вие,че ни плащате? Изобщо какво плащат заетите в държавната администрация, калинките?

преди 1 час, nikssi написа:

Кои сте Вие,че ни плащате? Изобщо какво плащат заетите в държавната администрация, калинките?

Никога не съм била в държавната администрация. От първият ден, в който закриха предприятието ни и ни изхвърлиха на борсата, съм с частен бизнес. И да, плащам си данъците, и да- от моите пари ще се плати удоволствието на тези в чужбина да гласуват в секция до вратата си.

N1K17Y, от какъв зор да дадем спестените пари на българите в чужбина, вместо да ги употребим тук, където сме най- бедни, най- болни, вай- нещастни? Много лесно раздаваш пари, които не вадиш от джоба си.

преди 17 минути, absurt написа:

Никога не съм била в държавната администрация. От първият ден, в който закриха предприятието ни и ни изхвърлиха на борсата, съм с частен бизнес. И да, плащам си данъците, и да- от моите пари ще се плати удоволствието на тези в чужбина да гласуват в секция до вратата си.

N1K17Y, от какъв зор да дадем спестените пари на българите в чужбина, вместо да ги употребим тук, където сме най- бедни, най- болни, вай- нещастни? Много лесно раздаваш пари, които не вадиш от джоба си.

От зор, че като български граждани имат това право. Както и българите в Шумен имат право на образование. 

За изтеклите 3 милиарда в Русия не те ли жегва, че ти олекна джоба? Или ти не гласуваш за герб, затова не те бърка. Ама все пак са по-добре от новите, нали ;) 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

От зор, че като български граждани имат това право. Както и българите в Шумен имат право на образование. 

За изтеклите 3 милиарда в Русия не те ли жегва, че ти олекна джоба? Или ти не гласуваш за герб, затова не те бърка. Ама все пак са по-добре от новите, нали ;) 

Престани да ми обясняваш за какво не ме било жегнало, че ставаш смешен! То, бива пророчески таланти у теб, ама чак си и вярваш, че знаеш какво мисля и какво ме жегва. Значи, като изтичат милиони и милиарди натам, където не те влече емоцията, е престъпление и си възмутен. Като отидат същите милиони и милиарди натам, където ти е тръпката, може. Щото ще отиде за "ваще". 

Е, аз не съм съгласна нито за ваще, нито за "техните" да ходят парите. Ако нещо има останало или ако нещо се спаси, искам да е за нас тук, в България. Нали ревете, че сме бедни, а защо така с лека ръка сте готови да раздавате на българите в чужбина, които и без това са си добре там, просперират и ни го демонстрират, че да не забравяме? 

преди 17 минути, absurt написа:

Престани да ми обясняваш за какво не ме било жегнало, че ставаш смешен! То, бива пророчески таланти у теб, ама чак си и вярваш, че знаеш какво мисля и какво ме жегва. Значи, като изтичат милиони и милиарди натам, където не те влече емоцията, е престъпление и си възмутен. Като отидат същите милиони и милиарди натам, където ти е тръпката, може. Щото ще отиде за "ваще". 

Е, аз не съм съгласна нито за ваще, нито за "техните" да ходят парите. Ако нещо има останало или ако нещо се спаси, искам да е за нас тук, в България. Нали ревете, че сме бедни, а защо така с лека ръка сте готови да раздавате на българите в чужбина, които и без това са си добре там, просперират и ни го демонстрират, че да не забравяме? 

Брех милиарди станаха изведнъж. Я ги покажи цифрите, отъкде излезе толкова скъпо да се откриват секции за гласуване.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Брех милиарди станаха изведнъж. Я ги покажи цифрите, отъкде излезе толкова скъпо да се откриват секции за гласуване.

Трудно ти е да разбереш просто изречение, ама да обиждаш и оплюваш, ти е лесно. Ти говори за милиони и милиарди, пратени към Русия. Казах ти, че и от милионите, и от милиардите , ако нещо се спаси, трябва да е за нас в България. Защото от нас е откраднато, не от българите в чужбина.

А, ти, ако имаш куража, намери колко ни излиза откриването на 1 секция и виж с колко ни се е увеличил харча заради мързела им да излязат от града си.

ПП. Намерих нещо ориентировъчно- ще ни струват 6.7 милиона.

преди 2 минути, absurt написа:

Трудно ти е да разбереш просто изречение, ама да обиждаш и оплюваш, ти е лесно. Ти говори за милиони и милиарди, пратени към Русия. Казах ти, че и от милионите, и от милиардите , ако нещо се спаси, трябва да е за нас в България. Защото от нас е откраднато, не от българите в чужбина.

А, ти, ако имаш куража, намери колко ни излиза откриването на 1 секция и виж с колко ни се е увеличил харча заради мързела им да излязат от града си.

Цитат

Като отидат същите милиони и милиарди натам, където ти е тръпката, може. Щото ще отиде за "ваще". 

А де, как ще отидат 3 милиарда, щом са същите.

И как точно парите отиват в българите в чужбина :lol6: Баш в техния джоб отиват нали. А българите в чужбина, които си пращат парите тук, могат ли да претендират да не плащат ДДС и други данъци, или тия парички са си за нас :hush:

преди 18 минути, N1K17Y написа:

И как точно парите отиват в българите в чужбина :lol6: Баш в техния джоб отиват нали. А българите в чужбина, които си пращат парите тук, могат ли да претендират да не плащат ДДС и други данъци, или тия парички са си за нас :hush:

Пак се налага да ти обяснявам елементарни неща. Отиват при тях- в чужбина, за да могат да гласуват по пантофи.  Че не иим влиза в джоба, мен не ме засяга, а ме засяга това, че заради този им мерак, джобът на българските данъкоплатци ще олекне с 6.7 милиона лева.

А, българите в чужбина, като си пращат парите тук, не ги пращат с пощенски запис на калпак от населението, а ги адресират до родителите си- пенсионери, които вече не произвеждат принадена стойност. 

Ханс, който е германски гражданин, може ли да претендира да не плаща ДДС на нещото, което купи, докато е тук? Може ли да не плати данък ако има жилище тук? Не може. Да обясня ли защо или сам ще се сетиш? А, аз давам ли му на Ханс пари от моите данъци, че да си задоволи нуждата от гласуване до портата му?  Сравненията ти са от рода на "Крокодилът повече зелен ли е или повече дълъг?"

преди 1 минута, absurt написа:

Пак се налага да ти обяснявам елементарни неща. Отиват при тях- в чужбина, за да могат да гласуват по пантофи.  Че не иим влиза в джоба, мен не ме засяга, а ме засяга това, че заради този им мерак, джобът на българските данъкоплатци ще олекне с 6.7 милиона лева.

А, българите в чужбина, като си пращат парите тук, не ги пращат с пощенски запис на калпак от населението, а ги адресират до родителите си- пенсионери, които вече не произвеждат принадена стойност. 

Ханс, който е германски гражданин, може ли да претендира да не плаща ДДС на нещото, което купи, докато е тук? Може ли да не плати данък ако има жилище тук? Не може. Да обясня ли защо или сам ще се сетиш? А, аз давам ли му на Ханс пари от моите данъци, че да си задоволи нуждата от гласуване до портата му?  Сравненията ти са от рода на "Крокодилът повече зелен ли е или повече дълъг?"

А само на българите в чужбина ли искаш да ограничим да гласуваме или някои тук също ? Ако забраним изборите нацяло, още по-богати ще сме. 

А родителите пенсионери, които получават тия пари, какво ги правят ? Не ги харчат, за стоки и да се завъртят в икономиката, не плащат ДДС за тия стоки, не. Техни са си парите :hush:

преди 2 часа, baitexpo написа:

троло20 уволниха ли го, та е дошло това нещо да го замества? 😃

Нещо ви дразни всеки който проявява наченки на разум ли ? :) 

Което няма нищо общо с вашето гаменство , ниско айкю и тролене  ?

преди 3 часа, nikssi написа:
преди 5 часа, absurt написа:

Но, вместо за по 35 секции, ще ви плащаме по за 120+, защото сте решили, че ви се полага. За теб може да е виц, а за нас, които ви плащаме, си е разход.

Твоя НАчин на мислене  ми подсказва че си именно от държавните калинки. :getout:

преди 5 часа, absurt написа:

Може, защо да не може?

Интересна насока :)

Наистина, защо тези в чужбина да са богопомазаните, които са  " нещо повече" ? ?

Айде и без мен... Отделно че въобще не съм сигурен колко "качествено " е мението на тези в чужбина за ситуацията в България.

Да, сега са увлечени от чалгаря. Повечето гласуват за него .

И за ДПС.

От Турция.

С какво са по различно манипулируеми ?

Прочели нещо от фейса, и вече са супер комептенти кой какъв е тук . :getout:

преди 5 часа, ninov написа:

По телевизията която гледаш не видя ли опашките и не чули че хората са чакали по 5-6 часа да гласуват а други са се отказали да гласуват.А да как забравих ти искаш колкото може по малко хора да ходят да гласуват като се опитваш да изкараш че партиите на промяната са по лоши от шефа ти Борисов ама не поне тук никой не ти се връзва на лъжите

Казах ти, че за врачка не ставаш. Винаги си по диагонал на истината, ама в обратна посока, ако ме разбираш.314645204_download(13).gif.0a871d47e924b6c6317ca24def85df64.gif

И друго ще ти кажа, пък ако събереш малко здрава мисъл, може и да го осмислиш. Нов бардак със стари труженички не става. А, ти залагаш на отпадъци от всякакви партии и формирования отпреди 30 години, та до наши дни, че и ги кръщаваш " партии на промяната". . 

Според Вас защо е това огромно различие - Слави Трифонов обикаля Пловдив с три бронирани джипа с охрана.  Румен Радев се движи с брониран Мерцедес.  Защо на Слави въобще не му се получава да е например като Джипко Бибитков?   

преди 2 минути, attj написа:

Според Вас защо е това огромно различие - Слави Трифонов обикаля Пловдив с три бронирани джипа с охрана.  Румен Радев се движи с брониран Мерцедес.  Защо на Слави въобще не му се получава да е например като Джипко Бибитков?   

Защото Слави и Радев не обикалят само на места  с предварително подбрана и инструктирана публика, а и това, че от камерата на СевдаТВ не се вижда(или по-точно ти не искаш да видиш) джиповете с охрана на Тиквоний, не означава че там охрана няма.

Охраната колко помогна на Илия Павлов, Емил Кюлев и останалите - мафията ги отстреля... Чуждата мафия, защото своята не е успяла да ги опази.   

преди 46 минути, attj написа:

Охраната колко помогна на Илия Павлов, Емил Кюлев и останалите - мафията ги отстреля... Чуждата мафия, защото своята не е успяла да ги опази.   

Ти питаше едно нещо, а сега мисълта ти почна да блуждае в съвсем различна посока… сигурен ли си че си добре?

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Ти питаше едно нещо, а сега мисълта ти почна да блуждае в съвсем различна посока… сигурен ли си че си добре?

Важна е посоката на ИТН.  Моите мисли са си мои.   Дали е вярно, че Радев ще бабува с благословия от Доган за нова четворна коалиция - ИТН +ДПС +ДБ +ИМВ.  ДПС вече нямало да иска оставката на Радев и пак щели да го подкрепят за втори мандат.   Защото никой не искал отново на власт  ГЕРБ и БСП.    Подобно развитие полунасила може да ги коалира наследниците на БКП.   Аз пак ще гласувам за патриотите  и ако влязат в парламента - не зная какво ще решат да правят там.

преди 2 часа, attj написа:

.  Защо на Слави въобще не му се получава да е например като Джипко Бибитков?   

Защото не може да се мери с него .

преди 8 минути, miro20 написа:

Защото не може да се мери с него .

по какво по кражби и псувни ли прав си миро 20 лъжеца

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Защото Слави и Радев не обикалят само на места  с предварително подбрана и инструктирана публика, а и това, че от камерата на СевдаТВ не се вижда(или по-точно ти не искаш да видиш) джиповете с охрана на Тиквоний, не означава че там охрана няма.

Е, тук вече се изложи генерално! Слави не бил обикалял места, с предварително подбрана и одобрена публика? Единственото му появяване пред публика- не на концерт, откакто започна предизборната кампания за миналото НС, после през цялото му кратко съществуване, та до онзи ден- няма и месец до новите избори, Славчо се появи словом и цифром 1 път.

В Пловдив, за да не се срещне неорганизирано с някого, трите джипа го вкараха в подземния паркинг, при директния асансьор и гавазите го отведоха в залата, без жива душа да го види. В залата пускаха само студенти със заверени студентски книжки и не им разрешиха да си носят минерална вода.  

Явно, някой не е наясно с изискванията на закона, затова се чуди, защо били имали охрана и Премиерът, и Президентът. Ами, научете- полезно ще ви е. 

Но пък, редовият гражданин Славчо започна да се движи с трите джипа и гологлавите охранители още когато другаруваше и подражаваше на Илия Павлов и сие.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.