Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 5 минути, N1K17Y написа:

А сети се. герб+бсп+патреотите кой друг ?

Много сте силни на бесенето и простотиите по кръстовищата и пред празните административни сгради. Ама, да изберете читави хора за НС, хич ви няма.

Малко поне да се засрамите от боклуците, които вкарахте в предния и скоропостижно сдал багажа, парламент, няма да е зле. 

Вместо това, пак се заканвате, пак браните със зъби и нокти отпадъците от прехода,решили за последно да яхнат вълната.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 126,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 2 минути, attj написа:

Сега  в някои държави терористите превантивно дори могат да ги разстрелват.   На тези с бесилките също не им трябва съд и присъда.  Потомците на БКП знаят как се прави това.  Просто ще Ви избият. 

Няма достатъчно полицаи и мутри на Делта гард срещу бройката, която ще излезе на протест при такава коалиция.

преди 1 минута, absurt написа:

Много сте силни на бесенето и простотиите по кръстовищата и пред празните административни сгради. Ама, да изберете читави хора за НС, хич ви няма.

Малко поне да се засрамите от боклуците, които вкарахте в предния и скоропостижно сдал багажа, парламент, няма да е зле. 

Вместо това, пак се заканвате, пак браните със зъби и нокти отпадъците от прехода,решили за последно да яхнат вълната.

Кажи ги читавите хора и веднага ще гласувам за тях. Що ги криеш :) 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Няма достатъчно полицаи и мутри на Делта гард срещу бройката, която ще излезе на протест при такава коалиция.

И кои ще протестират?   Може пък дори такава коалиция да поведе България по правилен път.  Щом можаха успешно  да се коалират навремето монархисти със социалисти и с националисти от ДПС, какво да говорим...

преди 3 минути, attj написа:

И кои ще протестират?   Може пък дори такава коалиция да поведе България по правилен път.  Щом можаха успешно  да се коалират навремето монархисти със социалисти и с националисти от ДПС, какво да говорим...

По-правилният въпрос е кои няма да протестират. Само платените и зависимите идиоти от мафията. Герб нали съществуват за да ни пазят от комунистите ? БСП нали са твърда опозиция ? Кой ще подкрепя официално сливане на мафията?

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Дори идиотчетата от герб не говорят с кой ще се коалират и съставят правителство и как си мислят, че ще управляват. 

За да продължават да лапат, Герб биха се коалирали с всекиго, въпросът е дали някой освен турците ще е съгласен на подобна коалиция. Това би било политическо самоубийство за всички освен ДПС, защото турците имат само твърд електорат който ще гласува за тях каквато и глупост да направят, а не разчитат на новопривлечени симпатизанти. Всички други партии автоматически се превръщат в политически трупове, коалирайки се с мафията в лицето на ГЕРБ.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Големият спад в Турция е в ход още след рекордната 2009г, а не след 2016г, когато е въведено ограничението и както ти се опитваш да внушиш. Виж си пак таблицата. 

О да, само че ти я виж. НА изборите 2013 и 1014 г гласовете от Турция са почти еднакви . Следващите избори са 2016 г.  когато ВЕЧЕ  важи ограничението на секциите.

Вота от Турция рязко СТАВА почти  ДВОЙНО по малък ! :hush:

тошефффф пак наакан и унижен :) 

пп

Преди беше подхванал мантрата че те повечето уж били измерели и нямало вече толкова които да гласуват.

Аз не знам дали е така, но самия Карадайъ се похвали че в Турция има 300 хил граждани с бъгларски паспорти които могат да гласуват.

https://fakti.bg/world/585616-karadaia-pred-mustafa-shentop-turcia-e-nashata-rodina-balgaria-e-nashata-zema

Млади ли са, възрастни ли са, аз не знам, но и тая твоя опорка както винаги рухна :hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Аз не знам дали е така, но самия Карадайъ се похвали че в Турция има 300 хил граждани с бъгларски паспорти които могат да гласуват.

Ето, пак се почна с "тези думи не са мои" :laughing5: Сега, като се окаже, че от Турция идват само 30 000 вместо афишираните от теб 300 000 гласа:

на 7.06.2021 г. в 22:35, miro20 написа:

Евала Машшааллааа... Благодарение на чалгарите, 300 хил  с български паспорти от Турция ще гласуват отново !!!!!

ще обвиниш Карадайъ за несъответствието. Беше само въпрос на време :lol6:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ето, пак се почна с "тези думи не са мои" :laughing5: Сега, като се окаже, че от Турция идват само 30 000 вместо афишираните от теб 300 000 гласа:

ще обвиниш Карадайъ за несъответствието. Беше само въпрос на време :lol6:

тролчо , пак спекулираш и то доста кухо. Правиш ли разлика между брой гласували и "брой на граждани с български паспорти в Турция" ??

смешник :)

преди 7 минути, miro20 написа:

тролчо , пак спекулираш и то доста кухо. Правиш ли разлика между брой гласували и "брой на граждани с български паспорти в Турция" ??

смешник :)

Мдааа, правилна корекция. Той казва че 300 000 имат право на глас, докато ти твърдиш, че всичките 300 000 ще гласуват. Та ти си надминал лидера на ДПС-то бре:laughing5:

преди 32 минути, ivottoshev написа:

докато ти твърдиш, че всичките 300 000 ще гласуват

Така ли  съм твърдял че ще гласуват всички ? :)  

преди 3 часа, miro20 написа:

преди 9 минути, miro20 написа:

Така ли  съм твърдял че ще гласуват всички ? :)  

Да. Така пише в този твой пост:

Евала Машшааллааа... Благодарение на чалгарите, 300 хил  с български паспорти от Турция ще гласуват отново !!!!!

... ама сигурно тези думи не са твои и не заставаш зад тях :laughing5:

преди 15 часа, N1K17Y написа:

Кой ще подкрепя официално сливане на мафията?

Народът в името на криворазбраното единство.  Навремето гласувах за БСП на Станишев и никой не ме е питал за отношението ми към НДСВ и ДПС.  Същото никога не е било добро за царедворците и за турската националистична партия.   А трите партии  си изкараха мандата до идването на Герб на Борисов.   Винаги е възможно нещо подобно да се случи отново. Може някаква друга нова тройна коалиция да е водена и от ИТН.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Да. Така пише в този твой пост:

... ама сигурно тези думи не са твои и не заставаш зад тях :laughing5:

преди 7 часа, M.Николов написа:

Пак ли се нахендри, Мирко? :giggle1:

Спекулирате както винаги .

:)

Но виждам че сте много благодарни на чалгарите че всички с български паспорти МОГАТ да гласуват от Турция.

Дето и български не знаят , нито други политически партии освен ДПС .

Спекулирате както винаги .

Спекулираме?!? Това твои думи ли са:

За да напишеш накрая "отново", се предполага че вече дадено нещо се е случвало.

Е, случвало ли се е някога това написано в поста ти, или си е чиста СПЕКУЛАЦИЯ, с цел да придадеш по-голяма тежест на опорката си ?

Но виждам че сте много благодарни на чалгарите че всички с български паспорти МОГАТ да гласуват от Турция.

Дето и български не знаят , нито други политически партии освен ДПС .

А отговор на долният въпрос май няма да дочакаме: 

преди 11 часа, ivottoshev написа:

обяснение как така изборният закон обслужвал ДПС, след като в белите държави има 314 допълнителни секции а в Турция само 86, така и не видяхме от теб :getout:

Явно това ще е поредната ти разбита опорка...

Миркоооо, смили се над мен. Аз не мога да броя до толкова много, колкото са разбитите ти само от мен опорки. Ако ще трябва да преброя и опорките, разбити от други потребители, ще трябва някакви курсове по висша математика да взимам. Айде спри се малко, плийс :help:

преди 9 часа, ivottoshev написа:
преди 21 часа, ivottoshev написа:

обяснение как така изборният закон обслужвал ДПС, след като в белите държави има 314 допълнителни секции а в Турция само 86, така и не видяхме от теб :getout:

Явно това ще е поредната ти разбита опорка...

Вече ти наврях табличката с фактите за гласуването от чужбина. Ти така и не можа да осмислиш нещо толкова простичко

- Гласовете от чужбина дето не са от Турция, ПРЕДИ ограничението бяха по малко отколкото  с ограничението до 35 .

Отговора дето така и не можеш да осмислиш е много простичък - Процента гласоподаватели българи от тази чужбина са достигнали максимума си .  И повечето секции едва ли ще дадат пропорционално увеличение на гласовете.

Капиш ?

Гласовете от Турция обаче, бяха пряко ограничени , и това даде ярък ефект - намаляха драстично до почти двойно .

Това бе положението до сега. С цифри и факти, това е.

С интерес очаквам какво ще стане на 11 -ти. Да видим в каква степен ще окаже влияние на процента гласували от "турската чужбина" и останалата.

Тогава ще можем да говорим дали се потвърждава досегашния ми извод, или има промяна.

:hush:

преди 9 часа, ivottoshev написа:

За да напишеш накрая "отново", се предполага че вече дадено нещо се е случвало.

Е, случвало ли се е някога това написано в поста ти, или си е чиста СПЕКУЛАЦИЯ, с цел да придадеш по-голяма тежест на опорката си ?

ПАк ти казвам че спекулираш. Защото  ако кажа " утре България гласува отново"  , това не означава БУКВАЛНО че всичките 7 млн ще гласуват или че ще гласуват отново 7 млн.

:hush:

Това че се правиш на неразбрал и се чудиш за какво да се заяждаш с мен, пак си остава изцяло за твоя сметка :)

Класическо тролене :) 

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Аз не мога да броя до толкова много, колкото са разбитите ти само от мен опорки. Ако ще трябва да преброя и опорките, разбити от други потребители, ще трябва някакви курсове по висша математика да взимам. Айде спри се малко, плийс 

За полюции чувал ли си ...

Разбил бил опорки... със спекулации , лъжи и правене на неразбрал.. не е "разбиване на опорки " . :)

пп

И пак не виждам грам опасения за турския етнически вот от вас.  Много сте доволни , нали така, ефендита и комунета ? :) 

на 22.06.2021 г. в 8:45, attj написа:

Следва служебно управление на Радев, при което всеки говори всякакви неща без да се доказва нищо.  Толерират се такива като Рашков и се получава невиждана комедийна драма -  БСП е на власт без това да се е случило по парламентарен път.

Това което се е случило е по конституция,  какво значение има,че не е по парламентарен път? А на Герб управлението малка комедия ли беше,  какво те притеснява да има и друга? 

Иначе не съм съгласен, че управлява бсп,  най малкото имаш министър, който е бил вече служебен министър назначен от Росен Плевнята.  Или това ти е убегнало по някакъв начин? 

А иначе някои неща ти ги наричаш циркове,  но истината е че много киплини ризи лъснаха,  ама много, за милиарди.  Други не могат да лъснат,  защото криминалната система има инструменти за протакане и отлагане, ама то не може вечно да се отлагат определени процедури,  срокове макар и дълги има, и при второ служебно и те ще изтекат. И още милиарди ще лъснат.  Ако не можеш да си обясниш колко е вредно за държавата по такъв начин да се лапат парите от едни хора, а другите да лапат мухи,  значи или си с ограничен капацитет или си гербаджия. Ама и гербаджия да си, ако не си захлебил от някоя схема,  не виждам как можеш да го приемеш за нормално.   Все пак се надявам, че можеш да си го обясниш.  

преди 3 минути, Michigan111 написа:

Това което се е случило е по конституция,  какво значение има,че не е по парламентарен път? А на Герб управлението малка комедия ли беше,  какво те притеснява да има и друга? 

Мен например  не ме притеснява че властта се сменя. А това че във властта влязоха комунета за които никой не е гласувал.

И че под фалшивия лозунг "мутри вън" , пак чрез лъжи и пропаганда, влязоха хора именно на мутрите и олигархията.

Защо залисани в омразата към ГЕРБ неглижирате тези очеизвадни неща ?

преди 4 минути, Michigan111 написа:

истината е че много киплини ризи лъснаха,  ама много, за милиарди.

Колко да са лъснали ... Както казва самия премиер Янев - знам че съм подслушван от.... " медийни публикации" :) 

Нека да излизат, нека се променят и закони и институции , но от легитимно избрано от хората , правителство . Не от такива превратаджии , взели властта през задния вход.

преди 7 минути, Michigan111 написа:

И още милиарди ще лъснат.  Ако не можеш да си обясниш колко е вредно за държавата по такъв начин да се лапат парите от едни хора, а другите да лапат мухи,  значи или си с ограничен капацитет или си гербаджия. Ама и гербаджия да си, ако не си захлебил от някоя схема,  не виждам как можеш да го приемеш за нормално.   Все пак се надявам, че можеш да си го обясниш.  

Защо трябва да си гербаджия за да не си затваряш очите за ясните мутренски назначения и на разни компрометирани хора ?

Както в МАВР, НАП, самия финансов и на икономиката, министри, се оказват и те не са цвете за мирисане... с далавери за милиони ...  и т.н.

А назначенията  в Автомагистрали на стари осъждани криминали ? А в митниците ?

Това не е "ново начало" , това е преврат на старите мутри и комунета.

преди 7 минути, Michigan111 написа:

А иначе някои неща ти ги наричаш циркове,  но истината е че много киплини ризи лъснаха. Все пак се надявам, че можеш да си го обясниш.  

Няма какво да се обяснява като още не е доказано нещо да е лъснало.  Феновете на ИТН са наивници в самозаблуда.  Слушат подобни на Рашков и се опитват да правят изводи след недоказани твърдения. Много е глупаво така.

преди 44 минути, miro20 написа:

Отговора дето така и не можеш да осмислиш е много простичък - Процента гласоподаватели българи от тази чужбина са достигнали максимума си .  И повечето секции едва ли ще дадат пропорционално увеличение на гласовете.

Точно на това се крепи опорката ти, че процентът на гласували в белите държави бил достигнал максимума си, ама логика защо това да е максимумът така и не можа да дадеш. Може би имаш вътрешна информация, че тамошните гласове в подкрепа на ГЕРБ са достигнали максимума си, ама т'ва си е ваш проблем.

Само за справка - секциите там са нараснали от 420 до около 700-750. Защо ли се разкриват с около една трета повече секции, след като броят гласуващи бил достигнал максимума си?  

преди 46 минути, miro20 написа:

ПАк ти казвам че спекулираш. Защото  ако кажа " утре България гласува отново"  , това не означава БУКВАЛНО че всичките 7 млн ще гласуват или че ще гласуват отново 7 млн.

Гъъъъъърч, Шаро, гърч.  Циркът "тези думи на са мои" тече с пълна сила :popcorn2:

преди 2 часа, miro20 написа:

Гъъъъъърч, Шаро, гърч.  Циркът "тези думи на са мои" тече с пълна сила 

Вече ти казах - гърчовете са изцяло за твоя сметка. :)  Яж си пуканките с фекалиите си дето ги генерираш  :)

Утре ще гласува България.  Както искаш го разбирай. - Че  7 млн ще гласуват или реални около 3 млн. :)

Не ме бърка въобще дали ще се заяждаш . :)   Пак ще си наакан и унижен :)  

Точно на това се крепи опорката ти, че процентът на гласували в белите държави бил достигнал максимума си, ама логика защо това да е максимумът така и не можа да дадеш. 

Е как не съм могъл да дам, след  като ти наврях яко в сфинктера цяла табличка с резултатите и процентите по години . ПРЕДИ и СЛЕД въвеждането на ограничението на секциите.

Защо  ФАКТА че гласовете от извън-турция са ПОВЕЧЕ   ПРЕДИ ограниченето на секциите въведено 2016 г , и са ПО МАЛКО СЛЕД ограничението на секциите , обяснение ти нямаш :hush:

Само за справка - секциите там са нараснали от 420 до около 700-750. Защо ли се разкриват с около една трета повече секции, след като броят гласуващи бил достигнал максимума си?  

Защото се намали изискването за откриване на секции.   Това че е нямало секции, не означава че хората не са се разходили до посолствата и не са гласували .

Сега ще гласуват малко по близко и разпределено . Разбира се че е улеснено  . Но с колко процента ще се увеличи  като бройка гласовете ?

Освен за Турция аз други улеснения не виждам .

преди 11 минути, miro20 написа:

Защо  ФАКТА че гласовете от извън-турция са ПОВЕЧЕ   ПРЕДИ ограниченето на секциите въведено 2016 г , и са ПО МАЛКО СЛЕД ограничението на секциите , обяснение ти нямаш :hush:

Това твои думи ли са? Заставаш ли зад тях? 

преди 2 часа, miro20 написа:

Мен например  не ме притеснява че властта се сменя. А това че във властта влязоха комунета за които никой не е гласувал.

И че под фалшивия лозунг "мутри вън" , пак чрез лъжи и пропаганда, влязоха хора именно на мутрите и олигархията.

Защо залисани в омразата към ГЕРБ неглижирате тези очеизвадни неща ?

Колко да са лъснали ... Както казва самия премиер Янев - знам че съм подслушван от.... " медийни публикации" :) 

Нека да излизат, нека се променят и закони и институции , но от легитимно избрано от хората , правителство . Не от такива превратаджии , взели властта през задния вход.

Защо трябва да си гербаджия за да не си затваряш очите за ясните мутренски назначения и на разни компрометирани хора ?

Както в МАВР, НАП, самия финансов и на икономиката, министри, се оказват и те не са цвете за мирисане... с далавери за милиони ...  и т.н.

А назначенията  в Автомагистрали на стари осъждани криминали ? А в митниците ?

Това не е "ново начало" , това е преврат на старите мутри и комунета.

Еми Миро, те и до сега управляваха комунета,  за които е съмнително колко хора са гласували, на колко им е платено да си пуснат вота и колко са го пуснали от други съображения.  Неслучайно ги разделям на 3 различни вида гласуване, според причината за него, сигурен съм че разбираш какво искам да кажа. 

Но каквито и да са причините,  тези гласове са ги легитимирали да управляват. Тези сегашните ги легитимира конституцията. Пак не виждам къде е драмата.

Мен тези неща с подслушванията и подобни не ме интересуват.  Засегнах одеве финансите на държавата. И не знам какво точно разбираш под компрометирана личност, но като на служебния икономически министър скоро не бях виждал наш политик така правилно да му тече мисълта. Най малкото,  дрънка неща, дето и аз ги дрънкам във форума от сума ти време.  За икономическото развитие на държавата.  И отделно, че парите са трошени точно както се трошат чужди пари - с широки пръсти,  но само на подбрани хора.  То това в България си е обществена тайна,  да не се правим на ощипани моми,  всички знаем как се харчат държавните пари.  Е, опитва се човека да изкара далаверите на яве, и да направи така в бъдеще тези възможности да бъдат ограничени,има определени инструменти за това.  

Иначе Рашков и аз не го харесвам, но заради това не мога да отрека, че други вършат добра работа. 

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Това твои думи ли са? Заставаш ли зад тях? 

zx780_4204848.jpg

С червено - гласовете от извън Турция . 2021 г повече  с ограничени секции, от преди 2016 г . когато е нямало ограничения на секции

ФАКТ.

Гласовете от Турция преди ограниченията - двойно повече , а  след въвеждането на ограничението за секции - двойно по малко .

ФАКТ.

Други въпроси имаш ли ?

преди 6 минути, Michigan111 написа:

Но каквито и да са причините,  тези гласове са ги легитимирали да управляват. Тези сегашните ги легитимира конституцията. Пак не виждам къде е драмата.

кои гласове са ги легитимирали ??? Народа , изборите, вота, тук нямат думата.

Не е ли леко нелогично ? как мислиш ? Дали процедурните хватки , подменящи вота на суверена, са оправдание за золумите на хунтата , оправдание за  теб  и позицията ти ?

преди 6 минути, miro20 написа:

кои гласове са ги легитимирали ??? Народа , изборите, вота, тук нямат думата.

Гласовете на тези, които са гласували конституцията.  Конституцията е над всичко в държавата. Даже и над боко ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.