Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Прав си. По тъпотия, по кражби, по поръчкови убийста, по трафик на дрога.

Защо пропускаш канибализма и нещата в чекмеджетата в съчетание с рекет?   Рашков ще ти се сърди.   Трифонов си е направо като приживе светец...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 11 минути, absurt написа:

В Пловдив, за да не се срещне неорганизирано с някого, трите джипа го вкараха в подземния паркинг, при директния асансьор и гавазите го отведоха в залата, без жива душа да го види. В залата пускаха само студенти със заверени студентски книжки и не им разрешиха да си носят минерална вода.  

Заверени студентски книжки не е като заверени партийни книжки и не е като ''случайни работници'', които после се оказват общински съветници на ГЕРБ. А това как бил минал през подземен паркинг за да не се срещне с хора… с които отива да се срещне, мисля че е една от най-смешните опорки на централата ви.

Когато не те интересува търговия с органи, некачествени ремонти, схеми и корупция за милиарди. Интересува те студентски книжки и минерална вода. ПРИОРИТЕТИ БАТЕ :) 

А въобще има ли медия освен 24 часа и парцали подобни на ПИК съобщаващи това за водата ? 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Когато не те интересува търговия с органи, некачествени ремонти, схеми и корупция за милиарди. Интересува те студентски книжки и минерална вода. ПРИОРИТЕТИ БАТЕ :) 

А въобще има ли медия освен 24 часа и парцали подобни на ПИК съобщаващи това за водата ? 

И защо реши, че не ме интересуват? Защото репликирах твърдението, че Славчо не бил ходел на предварително режисирани срещи? И описах колко режисирано беше единственото му появяване от повече от, колко? месеца?

Във вашата централа така ли ви учат- хващате някакъв отговор на нещо си и го натиквате в калъпа на вечните си мантри? Е, да, така е добре, ако целта ви е да избегнете всякакъв смислен диалог, за да не позволите на електората да му се завърти я въпрос, я съмнение към тези, към които го тикате? 

Би ли ми казал, според теб, кои медии са надеждни и непредубедени, че да  се позовавам на тях? 

преди 5 минути, absurt написа:

Би ли ми казал, според теб, кои медии са надеждни и непредубедени, че да  се позовавам на тях? 

Твърде сложен въпрос за шоуто на Слави е този. Точно в Пик ги нарочиха за възможна управленска коалиция, под егида на Радев, с ДПС, ДБ и ИМВ.   Та те в ИТН  въобще  знаят ли какво искат, как го искат и защо го искат?

преди 2 часа, attj написа:

Важна е посоката на ИТН.  Моите мисли са си мои.   Дали е вярно, че Радев ще бабува с благословия от Доган за нова четворна коалиция - ИТН +ДПС +ДБ +ИМВ.  ДПС вече нямало да иска оставката на Радев и пак щели да го подкрепят за втори мандат.   Защото никой не искал отново на власт  ГЕРБ и БСП.    Подобно развитие полунасила може да ги коалира наследниците на БКП.   Аз пак ще гласувам за патриотите  и ако влязат в парламента - не зная какво ще решат да правят там.

Няма никакъв шанс ИТН да се коалира с ДПС!

преди 2 часа, absurt написа:

В Пловдив, за да не се срещне неорганизирано с някого, трите джипа го вкараха в подземния паркинг, при директния асансьор и гавазите го отведоха в залата, без жива душа да го види. В залата пускаха само студенти със заверени студентски книжки и не им разрешиха да си носят минерална вода. 

Ауу, Севде, ама наистина ли допускали само със заверени студентски книжки?

Ти да видиш!

Ама чакай, той не отиде ли там за да се срещне именно със студенти?

:)

преди 1 час, absurt написа:

И защо реши, че не ме интересуват? Защото репликирах твърдението, че Славчо не бил ходел на предварително режисирани срещи? И описах колко режисирано беше единственото му появяване от повече от, колко? месеца?

Във вашата централа така ли ви учат- хващате някакъв отговор на нещо си и го натиквате в калъпа на вечните си мантри? Е, да, така е добре, ако целта ви е да избегнете всякакъв смислен диалог, за да не позволите на електората да му се завърти я въпрос, я съмнение към тези, към които го тикате? 

За 10 дена натрупа 200 мнения. Едно нямаш бротив Бочко, строежите му и кражбите му. 

Някой познат на Христо Иванов се обадил на Маджо. Слави се криел. Това са ти всичките мнения. И при мамите ти видях мненията, същите глупости. И там ти викат герберски трол. Как става няколко дузини хора все мислят същото за теб не знам, всички грешат някак си :hush:

преди 1 час, M.Николов написа:

Ако няма някакви компромиси, следващият парламент отново ще зацикли и пак ще ходим на нови предсрочни парламентарни избори, вероятно заедно с президентските.

преди 1 минута, attj написа:

Ако няма някакви компромиси, следващият парламент отново ще зацикли и пак ще ходим на нови предсрочни парламентарни избори, вероятно заедно с президентските.

Идеално значи.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ауу, Севде, ама наистина ли допускали само със заверени студентски книжки?

Ти да видиш!

Ама чакай, той не отиде ли там за да се срещне именно със студенти?

:)

Сън не те хваща от мерак по тая Севда! Да не те е отрязала нещо, та непрекъснато я споменаваш?

И без да чакам, срещата беше обявена да е със студенти, ама залата беше за 2000 души, пък се явиха колко? Покажи видеото, де, защо не смееш? И като отиде да се срещне със студенти, от страх да не го  наранят от любов, им забрани да си носят малки бутилки с минерална вода. И за да не би да се промъкне някой млад нестудент, им проверяваха заверените книжки на входа. За мен, това е параноично и неуважително към евентуалния електорат, държание. 

Покажи видеото, де, защо не смееш?

В захласа си да тролиш така и не четеш какво се пише в темата. Ето ти видеото, линк към което съм постнал само няколко страници по-назад в темата:

https://www.marica.bg/tema-v-razvitie/parlamentarni-izbori-2021/studenti-razpitvaha-2-chasa-slavi-trifonov-v-plovdiv-video-i-snimki

И какви 2000 души те гонят, като заявката е била за 300 места ?!

Цитат

поканата към Трифонов е отправена от студенти в Университета по хранителни технологии. Желание да зададат въпроси обаче имат и представители на други вузове.

"Имахме заявка да подготвим 300 места, но ние сме приготвили 500. Вътре няма да бъдат допускани желаещи след началото на срещата", обясни пред "Марица" управителят на зала С.И.Л.А Симеон Илиев.

преди 4 часа, N1K17Y написа:

За 10 дена натрупа 200 мнения. Едно нямаш бротив Бочко, строежите му и кражбите му. 

Някой познат на Христо Иванов се обадил на Маджо. Слави се криел. Това са ти всичките мнения. И при мамите ти видях мненията, същите глупости. И там ти викат герберски трол. Как става няколко дузини хора все мислят същото за теб не знам, всички грешат някак си :hush:

Ами, като дузината сте от един хор и диригента ви е един и същ, какво друго да кажете? Разбира се, че ще пеете едно и също.

Не знам какво търсиш - мъж като слънце, при мамите, ама щом те влече женски форум, коя съм аз да ти се бъркам? Мога, разбира се, да изпадна в персонални квалификации, но не ми е интересно, защото личността ти не ми е интересна,та няма да ти се връзвам на акъла и да троля.

преди 20 минути, absurt написа:

Ами, като дузината сте от един хор и диригента ви е един и същ, какво друго да кажете? Разбира се, че ще пеете едно и също.

Не знам какво търсиш - мъж като слънце, при мамите, ама щом те влече женски форум, коя съм аз да ти се бъркам? Мога, разбира се, да изпадна в персонални квалификации, но не ми е интересно, защото личността ти не ми е интересна,та няма да ти се връзвам на акъла и да троля.

За 200 мнения, така и не каза какво предлагаш, ама аз троля нали :D

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

В захласа си да тролиш така и не четеш какво се пише в темата. Ето ти видеото, линк към което съм постнал само няколко страници по-назад в темата:

https://www.marica.bg/tema-v-razvitie/parlamentarni-izbori-2021/studenti-razpitvaha-2-chasa-slavi-trifonov-v-plovdiv-video-i-snimki

И какви 2000 души те гонят, като заявката е била за 300 места ?!

Благодаря, това не бях го чела. Най- пълно е и даде представа за срещата. И да, отговаря, но без нищо твърдо да каже. Освен това, че всеки министър щял да си има ден, в който като английският, да седне на столче до магистралата, за да говори с електората. В същото време, се възмути, че Борисов вече го прави това, ама не на столче да чака да минат покрай него, а от джипката, с която им ходи на крак. Но, случват се такива неща на среща на живо- колкото и да е предвиждано, все може да се случи издънка. По- важното е, че няма и месец преди изборите,а Славчо не казва с какво и как ще носи отговорност? Нещо чакал да стане, за да каже какво ще прави, за какво ще се кандидатира и въобще, като какъв ще е той в тази партия, която уж той направи? 

Някой беше казал, че в някакви парцали само пишело, че Бойко Рашков е пратил 2 бусчета да пазят Славчо от народната любов. А, се оказа, че и тук ги показват. Та, трябва ли да се пазят обществено интересните и значими личности или само тези, на които симпатизираме? И трябва ли да знаят най- сет не поне първите 5-10 нека, които биха предприели ИТН след изборите, ако решат да съставят правителство?

N1K17Y,  няколко пъти написах какво предлагам, ама като си зает да ме коментираш, вместо да четеш мнението ми, така ще е-все няма да си разбрал.

преди 7 часа, M.Николов написа:

Вече нещата се наричат подкрепа. :)  И вече се осъществи тоя "няма никакъв шанс" - клекнаха на ДПс за изборния кодекс и от 35 секциите в Турция станаха 121 :)  

преди 52 минути, absurt написа:

Освен това, че всеки министър щял да си има ден, в който като английският, да седне на столче до магистралата, за да говори с електората. В същото време, се възмути, че Борисов вече го прави това, ама не на столче да чака да минат покрай него, а от джипката, с която им ходи на крак. Но, случват се такива неща на среща на живо- колкото и да е предвиждано, все може да се случи издънка.

хаха :)  Точно . Аз му викам на това "безпринципност"  и двуличие.

Другото в което се проявява това двуличие е че критикува ББ точно за това  което той самия иска. - Критикува ГЕРБ за еднолчина партийна власт, а самия той реве че  без  пълно мнозинство на партията си няма и не иска да управлява . Само ако има тоталната власт.

Що за нонсенс ???

N1K17Y,  няколко пъти написах какво предлагам, ама като си зает да ме коментираш, вместо да четеш мнението ми, така ще е-все няма да си разбрал.

Къде го каза, самоцитрай се. Имаш едно "да гласуваме за малките партии" а самата не гласуваш за тях. Другите ти мнения са "ама те и тия не стават" и някакви негри, който пък аргумент е валиден точно срещу теб.С
А смешното е, че като не гласуваш за никой, гласа ти ще отиде точно при Слави 

преди 5 часа, absurt написа:

Сън не те хваща от мерак по тая Севда! Да не те е отрязала нещо, та непрекъснато я споменаваш?

Айде сега и ти, уж много четеш, пък си пропуснала да забележиш, как пиарката на Бойко, въпросната Севда се сдоби със скромна къщичка за малко над 1 млн. лв!

За малко и да ти повярваме, че не знаеш коя е.:wub:

преди 56 минути, miro20 написа:

Вече нещата се наричат подкрепа. :)  И вече се осъществи тоя "няма никакъв шанс" - клекнаха на ДПс за изборния кодекс и от 35 секциите в Турция станаха 121 :)  

Аз пък си мисля, че ДПС клекнаха на ИТН за избирателния закон.;)

А по въпроса със секциите в чужбина пак не си в час, виж къде са най-много!:hush:

https://www.marica.bg/tema-v-razvitie/parlamentarni-izbori-2021/razkrivat-791-sekcii-v-chujbina-za-izborite-na-11-yuli

преди 6 часа, attj написа:

И къде е драмата в случая? 

А, била пиарка на Борисов,тая Севда!? Аз пък си мислех, че ти е любима на сърцето и близка, та толкова я "севдиш". Съжалявам, не знаех коя е. А, ако мислиш, че по цял ден чета кое сайтче какви "разкрития" прави за Севда или някого другиго, когото нарича с някакво име, прието в кръга му по интереси, се лъжеш.

преди 1 час, miro20 написа:

Пак не си разбрал, Троло. ИТН удовлетвори желанието на десетки хиляди българи от страни като Англия, САЩ, Канада и тн. да могат да извършат даденото им от закона право да гласуват, нещо което за много от тях беше практически невъзможно. Това няма нищо общо с ДПС.

Знаем за пробитата ти опорката за "300 000 гласа за ДПС от Турция", но също така знаем защо я папагалстваш. Страх те е от повечето урни и съответно повече гласове, но не от тези в Турция, а от неизбежното увеличение на антигерберастки гласове, идващи от белите страни. 

преди 10 минути, absurt написа:

Я, нещо интересно за привържениците на ХИ.

https://www.facebook.com/watch/?=1176634356151894

За някой негласуващ за герб, странно как все линкове към герберски медии и страници пускаш :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.