Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Статията в медицинското списание и тя ли е фейк?

Мисля, че съм обяснил цялата смехория на твърденията ти. Ако и това не можеш, да осмислиш... там вече не мога, да ти помогна. Факт е, че пак се издъни... Надявам се, все пак, да ми отговориш на въпросите в другата тема. Нали? Щото е малко тъпо, и там, да се изнижеш... Щото и там беше супер сигурен, и там щеше да ме затапваш и т.н.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 19 минути, communismatic написа:

Аха, навърза нещата... 😆

btw, в медицинската статия пише:
"С учетом высокой социальной значимости ВИЧ-инфекции возможны репутационные потери для Минобороны России в случае распространения соответствующей информации силами некоммерческих организаций и (или) иноагентов."

И явно точно това се е случило, ама някои екземпляри смятат, че иноагентите разпространяват фейкове 😁

Нито имаш хабер, какво е... Нито нищо. Продължаваш, да дълбаеш и да постваш някакви неща "на сляпо" без да имаш реална представа, какви са истинските факти... Моето лично мнение е, че надали числата са толкова стряскащи в руската армия. Вероятно има някакво разпространение на ХИВ, но надали ще е нещо особено плашещо. Ако беше нещо плашещо, отдавна щеше да излезе нещо по този въпрос "наяве" и не визирам някакви нелепи статии от MoscowTimes. Имай предвид, че следя СВО-то от началото на 2023 г. долу-горе имам представа как се развиват нещата за руснаците. В началото бях абсолютно безпристрастен, дори ми беше болно, че два славянски народа... даже братски, се бият заради интересите между Изтока и Запада, но колкото повече навлизах в този военен конфликт, толкова повече заех страната на руснаците. Извинявай, ама Зеленски и шайката около него са абсолютни болни мозъци. И изобщо не визирам корупцията по високите етажи.
Както и да е... От ден първи на СВО-то все Русия ще фалира, все ще бъде смачкана, все ще губи войната, но това все не се случва. Да, съгласен съм, че напредват бавно, но това е положението. Руснаците воюват срещу държава, която е под тотална мобилизация, при това го прави с хора на договор. Извинявай, ама това е изключителен успех за министерството на отбраната на Русия. В градове като Санкт Петербург, Москва, Ростов и прочее... никой изобщо не усеща войната, бизнеса си върви, санкциите се заобикалят... Относно военните загуби на руснаците, не смятам и че са особено високи. Ако бяха такива, отдавна ВСУ да е спечелила войната. Нападнаха Украйна със 180 000 души, мобилизираха в краят на 2022-ра още 300 000 и за три години има максимум 500 000 - 600 000 договорняци, ама честно казано... силно се съмнявам, че са и толкова дори. Защото те са на ротационен принцип, идват за няколко месеца и си отиват.

Всеки ден слушаме за успехи, но вече е четвърта година и победата все още е като мираж в пустиня. Странно е как най-великата армия на света воюва с остатъчна държава и пак не може да приключи войната. Май единственото, което расте стабилно, е срокът на обещаваната победа.

преди 1 минута, "Саша" написа:

Всеки ден слушаме за успехи, но вече е четвърта година и победата все още е като мираж в пустиня. Странно е как най-великата армия на света воюва с остатъчна държава и пак не може да приключи войната. Май единственото, което расте стабилно, е срокът на обещаваната победа.

Извинявай, ама... ти дето ми говориш за дроновете като за "играчки", ти да ми коментираш войната... 😆

току-що, M.Николов написа:

А дали иска да приключи войната?

Аз не вдявам, що не си пише от истинският акаунт. Пределно е известно на всеки кой стои зад акаунта "Саша"... 

преди 1 минута, communismatic написа:

Извинявай, ама... ти дето ми говориш за дроновете като за "играчки", ти да ми коментираш войната... 😆

Тебе те притеглих когато каза от къде се информираш Рибар - два грама.

току-що, "Саша" написа:

Тебе те притеглих когато каза от къде се информираш Рибар - два грама.

Я ми кажи, за кое е излъгал Рибаря? Ама конкретно... Щото тук си вкара поредният автогол...

Я ми кажи, за кое е излъгал Рибаря? Ама конкретно... Щото тук си вкара поредният автогол...

О, значи Рибаря е последната инстанция на истината? Чудя се само кога ли ще му дадат Нобелова награда за журналистика… или поне за художествена литература?

току-що, "Саша" написа:

О, значи Рибаря е последната инстанция на истината? Чудя се само кога ли ще му дадат Нобелова награда за журналистика… или поне за художествена литература?

Извинявай, смяташ ли да ми отговориш на въпроса "За кое е излъгал Рибаря?"? Нали уж информацията му не е достоверна? Дай някакъв пример...

Извинявай, смяташ ли да ми отговориш на въпроса "За кое е излъгал Рибаря?"? Нали уж информацията му не е достоверна? Дай някакъв пример...

Не знам дали е излъгал, но явно има дарба всяко негово след две седмици падат Киев, Харков, НАТО си остава вечна прогноза. Така хем никога не греши, хем никога не познава.

Аха, значи нямаш идея дали бил лъгал. Добре... 😆

А това за падането на Киев, Харков и НАТО е същинска тъпотия и никога не е твърдял подобни неща... Както и да е, и без това нямам високи очаквания към теб. 😆

А това за падането на Киев, Харков и НАТО е същинска тъпотия и никога не е твърдял подобни неща... Както и да е, и без това нямам високи очаквания към теб. 😆

Спокойно 😆, знам че за вярващите Рибаря е като светия той не лъже, той само пророкува. А ако не излезе вярно значи четящите не са го разбрали правилно.

Интересно ми е, какво точно "знаеш", при положение до преди 20 минути вкара нелепо внушение за Рибаря, че е лъжец... а в последствие се оказа, че изобщо нямаш грам идея, дали бил лъгал... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Абе, ти си просиш едно ПТП .ама никой нд ще да дадр някле €. Демек...

Доста зряло от твоя страна с подобни заплахи, които са толкова лесно доказуеми... Личи си, че си много напред с материала... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Интересно ми е, какво точно "знаеш", при положение до преди 20 минути вкара нелепо внушение за Рибаря, че е лъжец... а в последствие се оказа, че изобщо нямаш грам идея, дали бил лъгал... 😆

Да бе, прав си Рибаря никога не лъже. Той просто живее в паралелна вселена, където винаги всичко върви по план.

преди 1 минута, "Саша" написа:

Да бе, прав си Рибаря никога не лъже. Той просто живее в паралелна вселена, където винаги всичко върви по план.

Е, поне не разчита на интернет форум за осмисляне на живота. 

Между другото, това за играчките (дроновете) ми го писа от другият акаунт. Не случайно те подпитах, ама ти и не отрече, да си го писал... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Е, поне не разчита на интернет форум за осмисляне на живота. 

Между другото, това за играчките (дроновете) ми го писа от другият акаунт. Не случайно те подпитах, ама ти и не отрече... 😆

Еха, вече имам и втори акаунт? Дай паролата, че явно само ти я знаеш. 😆 Попитай рибаря ако не си я спомняш.

Ми, това, че пишеш от 20 едновременно, не е особена новина за форума... Просто си доста лесно разпознаваем. Много умно момче си, та затова. ;) 

Тежко съм те притеглил първият път, грам и половина с мокри гащи. Много здраве на Рибаря, че колегата му днес се спомина...

преди 28 минути, "Саша" написа:

Не, Дзверо. И страхът от Русия у разните Бабоеби и Урсули расте. Последното е, че ние, европейците, трябва да съберем допълнителни 800млрд за да се пазим от армия, неспособна за четири години да победи някаква си остатъчна държава. Дали пък урсулите не ни лъжат че е необходимо да дадем чак толкова много парички за отбрана от тази армия, а?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не, Дзверо. И страхът от Русия у разните Бабоеби и Урсули расте. Последното е, че ние, европейците, трябва да съберем допълнителни 800млрд за да се пазим от армия, неспособна за четири години да победи някаква си остатъчна държава. Дали пък урсулите не ни лъжат че е необходимо да дадем чак толкова много парички за отбрана от тази армия, а?

Какво вие тябва да съберете, какео ме бърка мене, бе?

преди 13 минути, teo-glavata написа:

Какво вие тябва да съберете, какео ме бърка мене, бе?

Ти събирай парички за да имаш да си плащаш нет-а, че виж неска как те порезàха и ти го клъцнàха по средата на изречението. 

Да са живи и здрави безплатните вифи зони, че сега нямаше да можеш да ни се хвалиш колко си велик, богат и въобще по-по-най :D

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ти събирай парички за да имаш да си плащаш нет-а, че виж неска как те порезàха и ти го клъцнàха по средата на изречението. 

Да са живи и здрави безплатните вифи зони, че сега нямаше да можеш да ни се хвалиш колко си велик, богат и въобще по-по-най :D

Що не вземеш големия и собстреворъчно дА си го...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.