Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

@communismatic, какво стана с твоя прочит за Втората чеченска война? Защо Путин е нарушил споразумението от Хасавюрт и договора подписан от Елцин?

:popcorn2:

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Мисля, че ти зададох въпрос, на който ти не си отговорила все още. Няма как да ме питаш нещо, преди да си отговорила на въпроса ми? Що подкрепяш чеченците срещу Путин, а в същото време не подкрепяш рускоговорящите в Донбас срещу Владимир Зеленски? Кви са тия двойни аршини? Двоен аршин знаеш ли какво значи? И кво очакваш, да направи Путин след като ислямистите нападнаха Дагестан?

преди 35 минути, БаалБек написа:

какво стана с твоя прочит за Втората чеченска война

Че то няма прочит на този и онзи.... Има си само един прочит. Той включва причини за избухването и резултатите от нея.

преди 37 минути, БаалБек написа:

Защо Путин е нарушил споразумението от Хасавюрт

Коя от четирите точки на споразумението е нарушена и как?

преди 1 час, Proshark написа:

Люлката била близо до стената,та затва е ...

Това ли ти е аргумента, с който оборваш фактите за икономическото състояние на Блатната Федерация?

Силно ти проличава интелектуалния дефицит!

:diving:

преди 21 минути, maxthon написа:

Че то няма прочит на този и онзи.... Има си само един прочит. Той включва причини за избухването и резултатите от нея.

Коя от четирите точки на споразумението е нарушена и как?

Т.е. предпочиташ да задаваш въпроси, а не да отговориш с аргументи? ОК!

Вие с @communismatic да не сте в една зала?  Или сте само от едно котило?

:hush:

преди 1 час, communismatic написа:

Ми, тя историята не почва от 31.08.2025 г. Ти има ли изобщо тема, в която да се включваш по някакъв що годе адекватен начин? Щото почва направо да ме боли главата от тоталното ти невникване в нещата... Направо си като шестгодишно дете.

Аха, значи не можеш да отговориш. Не че съм изненадан.

Мисля, че ти зададох въпрос, на който ти не си отговорила все още. 

И аз така, ама като те гледам не ти е проблем.

току-що, BANKATA написа:

Аха, значи не можеш да отговориш. Не че съм изненадан.

Напротив, отговорих ти. Започнах дори дискусия. Ти обаче традиционно биеш отбой.

преди 2 минути, communismatic написа:

Напротив, отговорих ти. Започнах дори дискусия. Ти обаче традиционно биеш отбой.

Отговори на нещо което не съм те питал. Ще ти е**а и детските номера.

Може ли вече и аз така да правя за в бъдеще, а смехурко?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Отговори на нещо което не съм те питал.

Ми, не знам... доколкото си спомням питаше за отношенията между Украйна и Русия. Или греша?

Какво се случи по време на Оранжевата революция и Майдана през 2014 г.?

преди 30 минути, БаалБек написа:

Т.е. предпочиташ да задаваш въпроси, а не да отговориш с аргументи?

И разбира се аз трябва да дам аргументите, които по принцип трябва да предоставиш ти. Все пак не аз правя твърдение, че договор е нарушен. Затова беше и въпроса. И сега ще последна и още един. Каква е причината за избухването на Втората чеченска война и свързана ли е тя по някакъв начин с Дагестан? За да стигнем до единствения възможен прочит на историята покрай войната тогава.

преди 28 минути, maxthon написа:

И разбира се аз трябва да дам аргументите, които по принцип трябва да предоставиш ти.

Т.е. и ти се отгазваш? ОК!

По време на "дискусиите" с най-умното момиче от град Казанлък се получава уникалният куриоз, че винаги ти трябва да отговаряш на въпрос, който си задал самият ти... 😆

русия окончателно се превърна във второстепенен придатък на Китай.

vstretil.png

Първото унижение беше в Аляска. Ама хайде, това са враговете - Кравария.

Сега и партньорите им в БРИКС се подиграват!!!

преди 42 минути, maxthon написа:

И разбира се аз трябва да дам аргументите, които по принцип трябва да предоставиш ти. Все пак не аз правя твърдение, че договор е нарушен. Затова беше и въпроса. И сега ще последна и още един. Каква е причината за избухването на Втората чеченска война и свързана ли е тя по някакъв начин с Дагестан? За да стигнем до единствения възможен прочит на историята покрай войната тогава.

Причината е същата като в Украйна.

Чудя се защо сте се активирали днеска ?

А скъпа ?

Пп

Световната преса отрази виковете "нацистка" пред завода :)

Пп 

И въшката и тя ... 

преди 59 минути, BANKATA написа:

Причината е същата като в Украйна.

Един чеченец в Дагестан и един ръководител на Украйна в Донбас правят едно и също нещо. Нямаш си и на представа колко си прав.

преди 1 час, БаалБек написа:

Т.е. и ти се отгазваш?

Хайде за пореден път. Твое е твърдението за нарушен договор. Ти съответно трябва  да се аргументираш. Ако има някой, който се отказва, то това си ти.

преди 4 минути, maxthon написа:

Един чеченец в Дагестан и един ръководител на Украйна в Донбас правят едно и също нещо. Нямаш си и на представа колко си прав.

Хайде за пореден път. Твое е твърдението за нарушен договор. Ти съответно трябва  да се аргументираш. Ако има някой, който се отказва, то това си ти.

Така и не видях твоя аргументация по някакъв въпрос. 

преди 5 минути, parmobil написа:

Така и не видях твоя аргументация по някакъв въпрос. 

Залей ни тогава с аргументация за Втората чеченска война. Като започнеш с това какво прави един чеченец в Дагестан.

преди 20 минути, maxthon написа:

Аз винаги съм прав!

преди 7 минути, maxthon написа:

Залей ни тогава с аргументация за Втората чеченска война. Като започнеш с това какво прави един чеченец в Дагестан.

Иска независимост като едни пичове от Донецк.

преди 7 часа, BANKATA написа:

Ми що подкрепяте едните, а виете на умряло срещу другите тогава?

преди 54 минути, communismatic написа:

Ми що подкрепяте едните, а виете на умряло срещу другите тогава?

Пак ли ти проговориха звездите?

Ти трябва да си новата Ванга.

Tell Third Eye GIF by Denyse®

Т.е. даже нямаш идея какви са приликите в двата случая!? Още чакам твой пост, в който да има някаква логика. Май ще си остана с чакането...

Е да де, но вместо референдуми практикува терористична дейност. Съвсем малка подробност от пейзажа.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.