Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Проблемите с горивото в рашистката федерация тепърва ще се задълбочават!

За сега е само в периферията - далечния изток.

Смущенията в доставките ще тръгнат и към центраната част. 

Интересното предстои.

gasoline-problem.png

През 2004 г., критикът на Кремъл Анна Политковская беше отровена. По време на полет. След като поиска чай. По-късно тя беше застреляна като подарък за рождения ден на президента Путин! 🤡

https://www.theguardian.com/world/2004/sep/09/russia.media

А през 1939г. Адолф Хитлер започва специалната си военна операция за защита на етническите германци от преследване от Полша. Представете си такова глупаво извинение днес, а? 🤡

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 6 часа, maxthon написа:

Тоест жителите на Донбас да си организират референдуми си е чиста проба тероризъм? Или теророзъм ако трябва да съм по-точен спрямо думата, която употреби.... Ако референдума е тероризъм, пардон тероризъм, то какво остава за детронирането на бомби в жилищни сгради практикувано от оня чеченеца. И именно заради това, което е правил се намира в момента там, където му е мястото.

Те нищо не са провели . Вашите терористи , пратени от Москва превзеха с военните си подразделения Крим и после част от Донбас, където пак същите, в прав текст се оплакват че не могат да намерят доброволци за сепаратизма си , а тези които се записвали - бягат. В прав текст и видео в пространственото изявление към народа на Донбас от Игор Стрелков. 

Толкова за желанието на местните за отделяне. Нула. 

Всичко останало са пародийни  "процедури" проведени от окупационните сили под дулата на автоматите . 

Затова няма как някой нормален или нормална държава да признае таквиа референдуми и избори . 

А жонглирането с термините води до абсурди като този  , от алкашката Захарова

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Мирко, ще печелите ли войната? Само не знам, къде се дянаха хората ви? Да не са изчезнали рязко?

Те нищо не са провели . Вашите терористи , пратени от Москва превзеха с военните си подразделения Крим и после част от Донбас, където пак същите, в прав текст се оплакват че не могат да намерят доброволци за сепаратизма си , а тези които се записвали - бягат. В прав текст и видео в пространственото изявление към народа на Донбас от Игор Стрелков. 
[/url] Толкова за желанието на местните за отделяне. Нула. 
Всичко останало са пародийни  "процедури" проведени от окупационните сили под дулата на автоматите . 
Затова няма как някой нормален или нормална държава да признае таквиа референдуми и избори . 

А жонглирането с термините води до абсурди като този  , от алкашката Захарова : 

Те не са провели нищо. В момента в Украйна нямало бусификация. Какво още не се е случило при положение, че става пред очите ти?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 10 минути, communismatic написа:

Мирко, ще печелите ли войната? Само не знам, къде се дянаха хората ви? Да не са изчезнали рязко?

По добре питай тези ваши рашисти

преди 4 минути, miro20 написа:

По добре питай тези ваши рашисти

Ти наясно ли си, че Кузинков не е стъпвал на бойното поле от 2023-та година?

Цитат

По данным украинского журналиста, Алексея Кузинкова, которому сейчас 54 года, Россия мобилизовала для участия во вторжении в Украину в 2022 году. Кузинков был заместителем командира штурмового отряда 423 Ямпольского полка кантимировской дивизии. Находился в российских вооруженных силах до октября 2023 года, а с 2024 года является координатором ассоциации «ветеранов СВО» в Москве.

преди 25 минути, communismatic написа:

Ти наясно ли си, че Кузинков не е стъпвал на бойното поле от 2023-та година?

питай и тези : 

Миро, ти на такива тъпотии ли вярваш? Едните пленници, другият твърди неща с огромна сигурност... а не е бил в Украйна от две години.

питай и тези : 

А като започнат да си разменят трупове на загинали какво става? Пак ли не си личи какво се случва по полетата в Украйна?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Мирка дали знаеш че в четвъртък ще му кажат на Зеления че трябва да даде Донбас

Бензина скъп - това хубаво, ама 2 седмици контра атаки и нищо - руснаците си вървят напред

Сега Крим щял да нападне да покаже какви великани има - и ще забият знаме с дрон :)

преди 2 минути, maxthon написа:

А като започнат да си разменят трупове на загинали какво става? Пак ли не си личи какво се случва по полетата в Украйна?

Не, аз съм далеч от мисълта, че всичко в Русия е "цветя и рози", барабар с армията им... ама тия примери просто са нелепи. То ако тръгнем, да вадим подобни неща, то аз за 20 минути мога, да извадя над 200 примера сигурно. Пленниците принципно говорят всякакви щуротии само и само да отърват канавката. Другият пък... той може да е "вътре в нещата" долу-горе (понеже все пак е бил военен), ама от къде ще има понятие, колко души са били останали в Купянск, колко са били, как са атакували и прочее!? Те дори най-достоверните военни кореспонденти (Рибаря, Подоляка, Рожин и прочее), на моменти си противоречат един от друг.

преди 1 час, miro20 написа:

Вашите терористи , пратени от Москва превзеха с военните си подразделения Крим и после част от Донбас

Как така шепа руснаци са се изправили без никаква подкрепа от местните срещу цял народ и собствената му армия (подкрепена и от западни военни инструктори), на собствената му територия, пък осем години да не могат да бъдат изгонени? Някакво обяснение?

Толкова за желанието на местните за отделяне. Нула. 

Хммм, а къде беше бежанската вълна от Крим след 2014-та? Защо никой не поиска да избяга от "злият Путин дето яде малки деца на закуска"?

преди 2 часа, communismatic написа:

Неподготвен съм аз, дето съм ти го обяснил като на бавноразвиващ, даже съм ти дал и пример!?!??!?!? Интересно... Що ти е толкова сложно осмислянето, между другото? То не е само по тая тема, ти по всяка тема, все не разбираш, какво ти се пише? Ако имаш някакви проблеми, поне си кажи... ще те разберем. То... голяма част от хората тук, според мен, сме ти влезли в тежкото положение.

Правенето на предположения не са факти. Тази разлика умният ти мозък може ли да я направи?

преди 1 час, kiro 2025 написа:

Бензина скъп - това хубаво, ама 2 седмици контра атаки и нищо - руснаците си вървят напред

Сега Крим щял да нападне да покаже какви великани има - и ще забият знаме с дрон :)

Това нямаше ли да става един петък, който после се премести на вторник, а сега пък на четвъртък.

Последно?

И докъде води Иванчо :)

Може би победа - ама по тъпота

Няма ток, няма газ - 5 пари не давам аз. Искат 500 милиарда да се “оправело”

Пп

смешко като тях си момченце 

Агресор ги бил нападнал ауууууууу, дай дай дай
Е до тука беше

а можеха да получат 200 големи пачки при незасегната индустрия и отлични условия. 
  Сега. … мъкаааа

преди 18 минути, kiro 2025 написа:

И докъде води Иванчо :)

Може би победа - ама по тъпота

Няма ток, няма газ - 5 пари не давам аз. Искат 500 милиарда да се “оправело”

Пп

смешко като тях си момченце 

Агресор ги бил нападнал ауууууууу, дай дай дай
Е до тука беше

а можеха да получат 200 големи пачки при незасегната индустрия и отлични условия. 
  Сега. … мъкаааа

Мимеее, леко че щи си докараш аневризма и ще си увредиш и без това крехкото мозъче.

Ето нещо върху което да си поплачеш като селска мома.

https://x.com/LostWeapons/status/1962422323673489680?t=bQoZE4-At9vsFVSVw2oq-Q&s=19

преди 1 час, ivottoshev написа:

Някакво обяснение?

Кадрови рашистки поделения с цялата си мощ и въоръжение.  За които 2015 г самия путлю призна в прав текст .

Други въпроси ? 

преди 2 часа, kiro 2025 написа:

ми не, не знам за четвъртък.... нито  други простотии които въртят рашистктие ви фейкомети :)

преди 2 часа, communismatic написа:

Миро, ти на такива тъпотии ли вярваш? Едните пленници, другият твърди неща с огромна сигурност... а не е бил в Украйна от две години.

Ами "такива тъпотии" видя дясната ръука на путлю и създател на ЧВК Вагнер - Пригожин. 

Има достатъчно видео с негови изказвания и интервюта за всичките тези неща в рашистката армия. И безсмислените щурмове , и липсата на мозък в главнокомандващите откъснати от реалността,  и липсата на боеприпаси ... та нали с  това стана известен "Герасимоооов... къде са снарядитеееее".... и т.н. и т.н. 

Всеки който се докосне от първо лице с фронта и състоянието на рашистката армия е ужасен. 

До такава степен че както знаете, тръгна нащурм към Кремъл. Самия Пригожин ! 

Изводите оставям на мислещите кое е лъжа и кое не.

Други въпроси ? 

А бре, Малоумбияяяя, ти що ме питаш за още въпроси, след като не си отговорил на вторият въпрос от от поста ми? Показа ли ми бежанска вълна от Крим? Що никой не пожела да избяга от ''злият Путин''?

Да не говорим че и отговорът ти на първият въпрос не кореспондира с никаква логика. Така и не обясни как без ''никаква подкрепа от местното население'', шепа руснаци не могат да бъдат изгонени от Донбас в продължение на осем години, при положене че срещу тях е била цялата укронацистка армия, барабар с цвлото местно население и хиляди западни военни съветници?

Толкова ли са били силни руснаците? 

Ами "такива тъпотии" видя дясната ръука на  "Герасимоооов... къде са снарядитеееее".... и т.н. и т.н. 

Всеки който се докосне от първо лице с фронта и състоянието на рашистката армия е ужасен. 

Ха-ха-ха, и в същият пост сам си сереш в устата 😁

Все още говорим за армията, която е била в  Донбас цели осем години, без подкрепа от местните и не е могло да бъде изгонена, нали 😁

😁

преди 3 часа, BANKATA написа:

Правенето на предположения не са факти.

Кви предположения, ве, Иване? Ти пак ли не си вдянал? Колко години "Лукоил" не плащаха данъци? Това не е ли "проблем" за България? Ти тая година ще влезеш ли в час? Това не е ли "извиване на ръцете"? Или в Дупница го наричате "коректност"?

Цитат

"Имам много критики към служебното правителство, но относно "Лукойл" съм на тяхна страна. Тяхната позиция е, че трябва да се продължи износа. За момента рафинерията трябва да има поне 60% руски петрол за да работи. Ако утре спре да работи “Лукойл” ще имаме недостиг на дизел, ще имаме затворени стотици предприятия и ще имаме безработица.Трябва време." "Докато аз бях в министрество на финансите те плащаха данъци. От 2008 спират да плащат данъци и някъде 2020 започват пак да плащат някакви 60 млн. лв, което за “Лукойл" е нищо", добави председателят на "Нормална държава".

Ако искаш... Задай още 20-30 тъпи въпроса?

преди 2 часа, miro20 написа:

Ами "такива тъпотии" видя дясната ръука на путлю и създател на ЧВК Вагнер - Пригожин. 

Ти ако си вярваш, че Пригожин е стоял реално зад ЧВК "Вагнер", значи изобщо да не си правя труда и да ти отоварям... Някакъв келнер ще държи ЧВК в Русия без одобрението на МО, на Кремъл и прочее... Това как го виждаш, да се случи!?

преди 1 минута, communismatic написа:

Ти ако си вярваш, че Пригожин е стоял реално зад ЧВК "Вагнер", значи изобщо да не си правя труда и да ти отоварям... Някакъв келнер ще държи ЧВК в Русия без одобрението на МО, на Кремъл и прочее... Това как го виждаш, да се случи!?

Откъде пък реши че е без одобрението ??? 

Ти въобще си много бос в разбирането на рашистката действителност. 

Все още говорим за армията, която е била в  Донбас цели осем години, без подкрепа от местните и не е могло да бъде изгонена, нали 😁

Да. И още си е там. 

Други въпроси , гамен ? :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Ти въобще си много бос в разбирането на рашистката действителност. 

Това пък точно ти да го пишеш... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Колко години "Лукоил" не плащаха данъци?

Бе, те плащаха, ама не на бг, а на гогото трябва. Нещо не ти харесва ли?

преди 1 минута, miro20 написа:

Откъде пък реши че е без одобрението ?

Пригожин беше подставено лице, една най-обикновена марионетка. Не случайно голяма част от изявленията му спрямо СВО-то бяха най-обикновени глупости, с които си чешеше езика. Примерно през пролетта на 2023-та, когато заяви, че руснаците не били подготвени за юруша на ВСУ. Е, оказа се, че са подготвени.

Така и не обясни как без ''никаква подкрепа от местното население'', шепа руснаци не могат да бъдат изгонени от Донбас в продължение на осем години, при положене че срещу тях е била цялата укронацистка армия, барабар с цвлото местно население и хиляди западни военни съветници?

Толкова ли са били силни руснаците? 

Да, рашистите нахлуха с армията си . 

Каква укринацистка армия бълнуваш, какви западни съветници , след като тогава, 2014 г , нямаше никакви украински войски в Донбас. 

Никакви.

АТО, т.е. военния отговор на украинците започва няколко седмици СЛЕД рашисткото нахлуване там .

СЛЕД. 

И разбира с, не съвсем адекватно и с не достатъчно сили срещу рашисткия окупатор. 

Други въпроси ? ? 

преди 1 минута, communismatic написа:

Пригожин беше подставено лице, една най-обикновена марионетка. Не случайно голяма част от изявленията му спрямо СВО-то бяха най-обикновени глупости, с които си чешеше езика. Примерно през пролетта на 2023-та, когато заяви, че руснаците не били подготвени за юруша на ВСУ. Е, оказа се, че са подготвени.

Пълни глупости. гугълни Вагнер откога е създадено , как действа в чужбина и т.н. 

Просто го привикаха да "оправи" фронта в Донбас, и той се ужаси от състоянието на рашистките безумства.

преди 2 минути, miro20 написа:

Просто го привикаха да "оправи" фронта в Донбас, и той се ужаси от състоянието на рашистките безумства.

Да, Пригожин, бидейки келнер и готвач в РФ... със сигурност е човек, който адски много е навътре в нещата с военното дело. Аз се чудя, що не го направиха направо главнокомандващ на руската армия.

Много е тежко положението... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.