Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, M.Николов написа:

В Крим имаше разположени хиляди руски военнослужещи по договор!

Какво оричахте всички копейки една година? Докато серя**ят в куфарче не го призна публично о спряхте отричането. Ай ще ви се невиди и тъ**е гъдулки.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Гъдулко, това, че си глупав и неосведомен не ти дава право да се изявяваш по форуми!

Вземи прочети какъв договор имаше сключен между Русия и Украйна за морската база в Крим.

Това е известно на всеки поне малко интересуващ се от темата.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Гъдулко, това, че си глупав и неосведомен не ти дава право да се изявяваш по форуми!

Вземи прочети какъв договор имаше сключен между Русия и Украйна за морската база в Крим.

Това е известно на всеки поне малко интересуващ се от темата.

И имаше ли срок този догор? Питам само , сега знам че не е приятно да ме четеш ама все пак?

преди 59 минути, M.Николов написа:

В Крим имаше разположени хиляди руски военнослужещи по договор!

Питах конкретно за тези, без опознавателни знаци по униформите.
Не си ли чувал за тях?

Като се спомене за зелёные человечки, ихтамнеты и вежливые люди, веднага ви обхваща амнезията и се правите на неразбрали...

преди 39 минути, M.Николов написа:

Сигурен ли се че не прекратен преди тази дата ? Провери малко по-задълбочено , знам че може би си афектиран, ама все пак ти го започна това :)

преди 5 минути, plamen.spam написа:

Питах конкретно за тези, без опознавателни знаци по униформите.
Не си ли чувал за тях?

Като се спомене за зелёные человечки, ихтамнеты и вежливые люди, веднага ви обхваща амнезията и се правите на неразбрали...

Как да ти го обясня по-просто?

По договор РФ имаше право да разполага до 25000 военнослужещи в Крим.

Е, тези зелените човечета са били някои от тези 25000!

преди 1 минута, kosyo написа:

Сигурен ли се че не прекратен преди тази дата ? Провери малко по-задълбочено , знам че може би си афектиран, ама все пак ти го започна това :)

Сигурен съм!

Имаше идеи да се прекрати предсрочно, но нямаше нищо официално до 2014г.

Как да ти го обясня по-просто?

По договор РФ имаше право да разполага до 25000 военнослужещи в Крим.

Е, тези зелените човечета са били някои от тези 25000!

Сигурен съм!

Опитайте пак :) и тия защо се разпореждат навсякъде вместо където е написано в договора дето не важи вече ?

Колкото и пъти да опитвам резултата ще е все същия!

Ако имаш нещо да показваш, показвай, иначе не ме занимавай повече с глупости!

току-що, M.Николов написа:

Колкото и пъти да опитвам резултата ще е все същия!

Ако имаш нещо да показваш, показвай, иначе не ме занимавай повече!

Е сега искам да се изпотиш 2-ри път, Защо се разпореждат навсякъде в момента като да прекратили договора (според мен) или дори не да го прекратили ( според тебе) ?

Мога да повторя много дълго този въпрос, ама нали не ми обръщаш  внимание се притеснявам малко .

Защо толкова дължиш да се излагаш не разбирам ? Направо го веднъж и реши че можеш още веднъж, а? Ми давай смело тогава - аз обичам такива наперени :) 

преди 1 минута, kosyo написа:

Е сега искам да се изпотиш 2-ри път, Защо се разпореждат навсякъде в момента като да прекратили договора (според мен) или дори не да го прекратили ( според тебе) ?

Баси, как ви пускат да завършите, като сте тотално неграмотни.:speak:

току-що, M.Николов написа:

Баси, как ви пускат да завършите, като сте тотално неграмотни.:speak:

Знам ама не смееш да кажеш какво правят и в 2-ра случая нали? Нали ти казах за обидите - нещо ? Няма да ти е за сефте да станеш за смях днес :) . 

преди 2 минути, kosyo написа:

Нали ти казах за обидите - нещо ?

Това не е обида, ти си тотално неграмотен!

Ето ти още един пример:

преди 3 минути, kosyo написа:

Знам ама не смееш да кажеш какво правят и в 2-ра случая нали?

Това не е обида, ти си тотално неграмотен!

Ето ти още един пример:

А не знам ти не казваш какво правят НАВСЯКЪДЕ  и при действаш и не действаш. Не знам кой е неграмотния? 

току-що, kosyo написа:

А не знам ти не казваш какво правят НАВСЯКЪДЕ  и при действаш и не действаш навсякъде. Не знам кой е неграмотния? 

:speak:

Нали , смешно е че не се справяш с се  правиш на ударен :) че къде могат да ходят тия военни ? Навсякъде ли?

преди 1 час, BANKATA написа:

Какво оричахте всички копейки една година? Докато серя**ят в куфарче не го призна публично о спряхте отричането. Ай ще ви се невиди и тъ**е гъдулки.

Иван да нарича някой "т*п"? И това ли доживяхме? 😆

Хайде да не мъчат повече че ти стана тежко . Не важи договор вече да ти кажа:

http://publication.pravo.gov.ru/Document/View/0001201404240040

Хайде чупката от там :) Следващия път се подготви по-добре.

преди 2 минути, kosyo написа:

Хайде да не мъчат повече че ти стана тежко . Не важи договор вече да ти кажа:

http://publication.pravo.gov.ru/Document/View/0001201404240040

Хайде чупката от там :) Следващия път се подготви по-добре.

преди 33 минути, M.Николов написа:

Що ли съм написал до 2014г.?

Ще можеш ли да познаеш?

:giggle1:

А бе, защо имам чувството че си пиша с балбучката тази вечер?:D

Да не сте си сменили акаунтите?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Що ли съм написал до 2014г.?

Ще можеш ли да познаеш?

Сигурно защото са се махнали от там вече - свършил е договора :) . Ама не знаеше къде могат да ходят ,а. Това беше висока топка за тебе . 

на 2.09.2022 г. в 11:27, M.Николов написа:

Това разбира се, може да го твърди, само някой слабоумен като теб.

преди 13 минути, M.Николов написа:

Явно бълбучката е на смяна.:D

преди 1 час, M.Николов написа:

Смятам и не го докарвам - ама сигурно ти можеш :( 

Мдааа,това много ми хареса:

"Днес, след хибридна атака, вероятно от Кремъл, трамвай е загубил GPS управлението си и се е опитал да смаже румънското посолство!"

И още: "Гейрал Ниско от ПП и ДБ утре ще ти разясни че руски градинари от посолството, са направили ритуал и са внушили на ватмана че му се пие кафе и са го накарали да слезе от трамвая в движение. Като кажат и 1-2 пъти Путин и Русия и са готови. А как не са ги били още тези лъжци и им се връзват на лудостите е загадка."

И както завършва измишльотината на Файненшъл таймс-"Тринадесет държави членки на ЕС вече са отправили официално писмо до Европейската комисия с настояване за решителни мерки."

Германският канцлер Фридрих Мерц нарече руския президент Владимир Путин "най-сериозният военен престъпник на нашето време“.  Той обяви това в интервю за телевизионния канал Sat 1.  Милиони украински казаци нанякъде бягат да търсят спасение от бандеровците.      Нима и те са престъпници?   А   лъжецът Зеленски е национален герой?    Урсула и Кая също са толкова умни.   Берлин и Париж уж бяха гаранти за споразумения.   Реално са на страната на превратаджиите в Киев.  Няма обаче да им стигнат парите и оръжията. Също като в предните векове.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.