Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 7 минути, communismatic написа:

Т.е. даже нямаш идея какви са приликите в двата случая!? Още чакам твой пост, в който да има някаква логика. Май ще си остана с чакането...

Без елементарна обща култура няма как да намериш логика. И аз те помолих да спреш с глупостите дето ги ръсиш, ама не спря.

Проговориха ли ти звездите какви глупости написа за рафинерията или ще трябва са почакам още?

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Проговориха ли ти звездите какви глупости написа за рафинерията или ще трябва са почакам още?

Ми... Аз мисля, че след уникалното ти изказване, че "Лукоил", бидейки монополист няма да извива ръцете ни, всеки опит за продължаване на дискусията са чиста загуба на време. Но, признавам... След всеки пост, все повече ме изненадваш. 😆😆😆😆

преди 8 минути, maxthon написа:

Е да де, но вместо референдуми практикува терористична дейност. Съвсем малка подробност от пейзажа.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Провеждането на референдум веднага те изключва от списъка с терорости. Браво, пак блесна с акъл.

преди 4 минути, communismatic написа:

Ми... Аз мисля, че след уникалното ти изказване, че "Лукоил", бидейки монополист няма да извива ръцете ни, всеки опит за продължаване на дискусията са чиста загуба на време. Но, признавам... След всеки пост, все повече ме изненадваш. 😆😆😆😆

То ако ставаше така в момента щяха да го правят.

преди 10 минути, BANKATA написа:

То ако ставаше така в момента щяха да го правят.

Откъде взимаме газ и петрол!? От Занзибар? 

преди 10 минути, BANKATA написа:

Провеждането на референдум веднага те изключва от списъка с терорости.

Тоест жителите на Донбас да си организират референдуми си е чиста проба тероризъм? Или теророзъм ако трябва да съм по-точен спрямо думата, която употреби.... Ако референдума е тероризъм, пардон тероризъм, то какво остава за детронирането на бомби в жилищни сгради практикувано от оня чеченеца. И именно заради това, което е правил се намира в момента там, където му е мястото.

преди 20 минути, communismatic написа:

Откъде взимаме газ и петрол!? От Занзибар? 

И колко над бораовата цена ни го продават, ще отговориш ли или ще си лаеш?

Колко трябва да е реалната цена на нафтата в момента?

преди 16 минути, maxthon написа:

Тоест жителите на Донбас да си организират референдуми си е чиста проба тероризъм? Или теророзъм ако трябва да съм по-точен спрямо думата, която употреби.... Ако референдума е тероризъм, пардон тероризъм, то какво остава за детронирането на бомби в жилищни сгради практикувано от оня чеченеца. И именно заради това, което е правил се намира в момента там, където му е мястото.

Не бе калитко. Да си терорист един референдум не те оправдава че си тероряга.

току-що, BANKATA написа:

И колко над бораовата цена ни го продават, ще отговориш ли или ще си лаеш?

Брато, ти направо си потресаващ случай!? Имаш монополист в преработването на нефт, може да ти извива ръцете, както си поиска. Нали те го решават това. Монополист! Даже "Лукоил" постоянно беше обвиняван и публично за всичко това. Направо не е истина, какви неща трябва да обяснявам. Плама-та, и на нея й еб*ха майката, в момента "Лукоил" диктуват правилата. Между другото, така и така постоянно лаят срещу руснаците, беше редно да си я вземем обратно рафинерията. Поне нашите управляващи, да свършат нещо полезно. 

преди 7 минути, BANKATA написа:

Да си терорист един референдум не те оправдава че си тероряга.

Е да си терорист трябва да си извършил такива действия. Та какво терористично са извършили хората в Донбас, че се "оправдават" с нещо за действията си?

преди 6 минути, communismatic написа:

Брато, ти направо си потресаващ случай!? Имаш монополист в преработването на нефт, може да ти извива ръцете, както си поиска. Нали те го решават това. Монополист! Даже "Лукоил" постоянно беше обвиняван и публично за всичко това. Направо не е истина, какви неща трябва да обяснявам. Плама-та, и на нея й еб*ха майката, в момента "Лукоил" диктуват правилата. Между другото, така и така постоянно лаят срещу руснаците, беше редно да си я вземем обратно рафинерията. Поне нашите управляващи, да свършат нещо полезно. 

ОК, и пак те питам, с колко ни товарят?

Освен с празни приказки ще успееш ли с нещо да подкрепиш тезата си?

преди 4 минути, maxthon написа:

Е да си терорист трябва да си извършил такива действия. Та какво терористично са извършили хората в Донбас, че се "оправдават" с нещо за действията си?

Лрко запопнаха война с правителството като пепенците, ама...за теб едва ли е същото.

преди 2 минути, BANKATA написа:

ОК, и пак те питам, с колко ни товарят?

Ми, самият факт, че не са плащали данъци сума ти години, това не е ли товарене? Ако искаш, задай пак 300 тъпи въпроса? 

Изключително умно момче... 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Лрко запопнаха война с правителството като пепенците, ама...за теб едва ли е същото.

Как я запопнаха? Поп ли викнаха? Пепенците какво направиха в Дагестан? Онез запопените същото ли направиха и кога? Когато говориш, че две неща са едни и същи следва да се аргументираш защо са еднакви. Няма кой друг да го направи.

преди 5 минути, communismatic написа:

Ми, самият факт, че не са плащали данъци сума ти години, това не е ли товарене? Ако искаш, задай пак 300 тъпи въпроса? 

Изключително умно момче... 

Т.е. не знаеш.

преди 2 минути, maxthon написа:

Как я запопнаха? Поп ли викнаха? Пепенците какво направиха в Дагестан? Онез запопените същото ли направиха и кога? Когато говориш, че две неща са едни и същи следва да се аргументираш защо са еднакви. Няма кой друг да го направи.

Аз се аргументирах, ти говориш общи приказки както винаги.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Т.е. не знаеш.

Не е ли набутване? 

Направо пращи от интелект... 

преди 14 минути, BANKATA написа:

Аз се аргументирах, ти говориш общи приказки както винаги.

Аргумента беше "Иска независимост като едни пичове от Донецк." А общите приказки са "референдум", "бомбени атентати". Първото го направиха в Донбас, второто го направи онзи искал независимост. Ама каква независимост за един обикновен терорист? И оказва се, че едното и другото са страните на една и съща монета според теб. И с цялата си нахалност се оказва, че си се бил аргументирал.

преди 1 час, maxthon написа:

Аргумента беше "Иска независимост като едни пичове от Донецк." А общите приказки са "референдум", "бомбени атентати". Първото го направиха в Донбас, второто го направи онзи искал независимост. Ама каква независимост за един обикновен терорист? И оказва се, че едното и другото са страните на една и съща монета според теб. И с цялата си нахалност се оказва, че си се бил аргументирал.

Да, малко ли ти е?

преди 1 час, communismatic написа:

Не е ли набутване? 

Направо пращи от интелект... 

Като правиш твърдения че извиват ръце покрепи го де.

Пишеш глупости и като ти поискам конкретика сменяваш темата. До тук ли ти стигат познанията от обща култура, да си дървен философ?

преди 12 минути, BANKATA написа:

Като правиш твърдения че извиват ръце покрепи го де.

Ми, аз ти цитирам управляващите, те го твърдят това. Освен това е и въпрос на елементарна логика. Щом не плащат данъци, съвсем логично е и да надуват цената. Все пак са монополисти. Не знам, разбра ли ме?! Щото принципно не схващаш бързо... да не кажа, че изобщо не схващаш. 

Нещо по темата, освен задаване на малоумни въпроси по 200 пъти? 

преди 31 минути, communismatic написа:

Ми, аз ти цитирам управляващите, те го твърдят това. Освен това е и въпрос на елементарна логика. Щом не плащат данъци, съвсем логично е и да надуват цената. Все пак са монополисти. Не знам, разбра ли ме?! Щото принципно не схващаш бързо... да не кажа, че изобщо не схващаш. 

Нещо по темата, освен задаване на малоумни въпроси по 200 пъти? 

Съваен логично е като не представяш факти да лъжеш. НалЕ?

преди 7 минути, BANKATA написа:

Съваен логично е като не представяш факти да лъжеш. НалЕ?

Т.е. отново не си разбрал? 😆😆😆😆😆😆😆😆

преди 1 час, BANKATA написа:

Да, малко ли ти е?

Че от кога искането за независимост е свързано с терористични действия? И какви такива са извършили в Донбас?

преди 3 часа, communismatic написа:

Т.е. отново не си разбрал? 😆😆😆😆😆😆😆😆

Т.е. опитваш се да водиш дискусия неподготвен, ама аз съм неразбрал че ти търся някакви факти.

преди 2 часа, maxthon написа:

Че от кога искането за независимост е свързано с терористични действия? И какви такива са извършили в Донбас?

Почти винаги. Сигурно има някъде единични случаи, но Донбас не еот тези.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Т.е. опитваш се да водиш дискусия неподготвен, ама аз съм неразбрал че ти търся някакви факти.

Неподготвен съм аз, дето съм ти го обяснил като на бавноразвиващ, даже съм ти дал и пример!?!??!?!? Интересно... Що ти е толкова сложно осмислянето, между другото? То не е само по тая тема, ти по всяка тема, все не разбираш, какво ти се пише? Ако имаш някакви проблеми, поне си кажи... ще те разберем. То... голяма част от хората тук, според мен, сме ти влезли в тежкото положение.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.