Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 21 минути, maxthon написа:

Е аз говоря за кашончетата, ти изпращаш снимки от преди три години и нямащи нищо общо.

Значи на @kosyo вече официално ще му казваме михаль.

Е може и по име да викаш. Нали не искаш да се обръщам по същия начин към теб. Или искаш? Ако имаш нещо да обсъждаш знаеш какво очаквам от тебе - доказателства ...

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 12 часа, maxthon написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

Не знам, ти си говориш за кашончета

Е аз говоря за кашончетата, ти изпращаш снимки от преди три години и нямащи нищо общо.

хехе :) 

човече, или ботче, не аз, а ти ме репликираш на моите снимки и информация за иконите и сувенирите на Путлю ,  с някакво видео за кашончета. Не обратното бре :laughing4:

И после говориш че няма нищо общо. Еми няма я. За какво го споменаваш това "видео" оето няма нищо общо ?

Сама се оборваш :) 

Второ - видео нямаш цитирано . Отново празни приказки колкото да съсипеш със спам и самооборващи се простотии темата с няколко странички . Малко спам, голяма победа за трола. :) 

преди 5 минути, miro20 написа:

човече, или ботче, не аз, а ти ме репликираш на моите снимки и информация за иконите и сувенирите на Путлю ,  с някакво видео за кашончета. Не обратното бре

В крайна сметка има ли изпратени икони на фронта и ако да къде са доказателствата за това? Колкото до видеото ако все още не си усетил къде да го търсиш се обърни към човека, който съм споменал преди няколко мнения. Той го пусна. Може пък да благоволи пак да го направи.  Ако ти се гледат украински камуфлаж разбира се.

преди 21 часа, miro20 написа:

че кога съм отричал че има вратички и че Рашистан неистово се оптива да заобикаля санкциите ???

Но преди всичко , бих ти препоръчал да се запознаеш ЗАЩО и за КАКВО са налжоени санкциите, преди да се хващате радостно като удавник за сламки на всяка "вратичка" която Путлю намери :)

За да продължи войната и генцоида си в Украйна.

Г-н Насраний, аз не твърдя че няма да има измислена опорка. Още когато ваденето на онези нацистки плъхове от дупката в Азовстал беше окачествено като "успешна евакуация", разбрах че при укропропагандата няма да има граници и ще се копае дъно след дъно.

Високоморалният и справедлив Запад съвсем съзнателно и въпреки наложените от самият него санкции, все пак купува руски енергоносители, подпомагайки по този начин войната, но разбираш ли туй било заобикаляне от руска страна на санкциите :lol6:Аланкоолууу, кой кара западняците да купуват бре? Путин ли? :lol6:

Истински геноцид е имало само спрямо рускоговорящото население в Донбас. Вземи и прочети какво точно означава тази думичка, че то според твоите разбирания, всички военни действия по всяка точка на света може да ги сметнеш за "геноцид" :hit:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Високоморалният и справедлив Запад съвсем съзнателно и въпреки наложените от самият него санкции, все пак купува руски енергоносители, подпомагайки по този начин войната, но разбираш ли туй било заобикаляне от руска страна на санкциите

И всичко това се случва, когато уж наложилият ти санкции (за петрола в случая) посочва в официален документ, че е въвел "ембарго" (понеже си е точно такова). Когато "вратичката" ти я отворят на това нещо се казва доброволна покана да влезеш през нея.

преди 15 часа, ivottoshev написа:

Г-н Насраний, аз не твърдя че няма да има измислена опорка. Още когато ваденето на онези нацистки плъхове от дупката в Азовстал беше окачествено като "успешна евакуация", разбрах че при укропропагандата няма да има граници и ще се копае дъно след дъно.

Високоморалният и справедлив Запад съвсем съзнателно и въпреки наложените от самият него санкции, все пак купува руски енергоносители, подпомагайки по този начин войната, но разбираш ли туй било заобикаляне от руска страна на санкциите :lol6:Аланкоолууу, кой кара западняците да купуват бре? Путин ли? :lol6:

И какво каза ? Едно голямо нищо . И вземи научи разликата между ембарго и санкции

:hush:

преди 15 часа, ivottoshev написа:

Истински геноцид е имало само спрямо рускоговорящото население в Донбас. Вземи и прочети какво точно означава тази думичка, че то според твоите разбирания, всички военни действия по всяка точка на света може да ги сметнеш за "геноцид" :hit:

Пак старите малоумни лъжи ? Преди рашистите да нахлуят в Украйна и анексират Крим, няма нито една жертва на рускоезични в Донбас.

Нито една !

Татуирайте си го това рашистите новонацисти :hush:

А последните години преди ескалацията и пълномащабната рашистка война миналата година , "причината" която изтъкна Путлю разбира се, бе отново тотална лъжа.

Че видиш ли 8 години украинците тероризирали Донбас. Като фактите бяха /с удоволствие всеки път ще ви припомням/ е че конфликта затихна като жертвите бяха 20-на военни и 7 цивилни жертви по линията на фронта за ЦЯЛАТА 2021 г.

Украйна почти преглътна загубата на Крим , а за донбас предприеха напълно реални законови  промени и /от/стъпки .

Тов абе недостатъчно за кръволаците новофюрери от Кремъл, и затова ескалираха войната с провеждан напълно реален геноцид  над украинци в окупираните територии.

Като казах новонацисти ....

а иначе мобилизация няма....

преди 44 минути, miro20 написа:

И какво каза ? Едно голямо нищо . И вземи научи разликата между ембарго и санкции

Както и да го наречеш, каквито и епитети да използваш за да оправдаеш западняците и да изкараш виновен Кремъл, фактите са красноречиви - лицемерният Запад продължава да "спонсорира" Путин, въпреки УЖ твърдата си позиция против войната!

Преди рашистите да нахлуят в Украйна и анексират Крим, няма нито една жертва на рускоезични в Донбас.

В случая с думичката която използваш за щяло и нещяло няма "преди" и няма "след", г-н Насраний.

Спорът беше кое точно в цялата ситуация може да се нарече "геноцид". За твое сведение според общоприетите норми до преди 2014г, това може да е единствено и само целенасоченото унищожаване на рускоезичното население в Донбас. Всичко след 24.02 спада в категорията "военни действия" и няма абсолютно нищо общо с "геноцид", щото както казах, ти по твоят критерий можеш да изкараш всяка война като "геноцид"

Пак старите малоумни лъжи ? Преди рашистите да нахлуят в Украйна и анексират Крим, няма нито една жертва на рускоезични в Донбас.

Правилното е: "Преди краварите да организират поредната си цветна революция". Провери чрез чичо ти Гугъл хронологията на събитията :hit:

Забавен си г-н Насраний. Очаквам още смешки от теб по темата :popcorn2:

преди 3 часа, ivottoshev написа:

За твое сведение според общоприетите норми до преди 2014г, това може да е единствено и само целенасоченото унищожаване на рускоезичното население в Донбас.

туй населението, дето путятя му срина градовете и го прати против волята му за пушечно месо - да правилно, геноцид е и вече има призовка от Хага.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

За твое сведение според общоприетите норми до преди 2014г, това може да е единствено и само целенасоченото унищожаване на рускоезичното население в Донбас.

Пълна, тотална, нагла ЛЪЖА.

Не само ти, дори любимата ти рашистка пропаганда не може да покаже нито един или репресиран донбаски или друг руснак, от Украйна !

Нито ЕДИН ! :hush:

Да наричаш това геноцид преди 2014 г , не ми стигат епитетите колко мало умна нагла гьонсуратска опорка и лъжа е .

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Правилното е: "Преди краварите да организират поредната си цветна революция". Провери чрез чичо ти Гугъл хронологията на събитията :hit:

Каква "краварска цветна революция" има в това че милиони украинци от ГОДИНИ ходеха полулегално в Европа за по високи доходи и заплати ? Именно заради липса на реформи , липса на борба с корупцията и доходи от собствените про-рашистки правителства, които ОТКАЗАХА законови промени за евроинтеграция , отказаха борба с корупцията, отказаха реформи ?

Всичко това за което бе Майдана , всичко това за което бе свален Янукович .

Каква "цветна революция" е в това че от години , не хамериканци, а Рашистан са подготвяли тази мащабна война и анексия наКрим  ?Което няма нищо общо с майдани разни, а просто се чакаше удобен момент за планираната ОТДАВНА инвазия ?

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

преди 2 часа, insec написа:

туй населението, дето путятя му срина градовете и го прати против волята му за пушечно месо - да правилно, геноцид е и вече има призовка от Хага.

И така може да се каже.

Реално от войната пострадаха именно най много рускоезични градове и села в източна Украйна, именно те бяха сринати и заличени от земята. Именно рускоезичните които допреди войната живееха мирно и спокойно в състава на Украйна и никой не ги е гонил или притеснявал, именно те бяха избити и изгонени сега от рашистката инвазия

преди 4 часа, miro20 написа:

Не само ти, дори любимата ти рашистка пропаганда не може да покаже нито един или репресиран донбаски или друг руснак, от Украйна !

Какво значи "руснак от украйна", Лоботомир Насраний?!?

Аз ти говоря че в целият този конфликт единствено и само случилото се на рускоезичното население в Донбас може да се доближи до определението за "геноцид"

Всичко това за което бе Майдана , всичко това за което бе свален Янукович .

Свален ама не на честни и демократични избори, а от фракция, явно и очевадно подкрепяна и финансирана от Кравария. Класическа цветна революция.

Рашистан са подготвяли тази мащабна война и анексия наКрим  ?Което няма нищо общо с майдани разни, а просто се чакаше удобен момент за планираната ОТДАВНА инвазия ?

Толкова ОТДАВНА, че за тая "подготвяна инвазия" си спомня само един единствен сайт в цял свят :giggle1: С две думи - чист фейк!

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Какво значи "руснак от украйна", Лоботомир Насраний?!?

Аз ти говоря че в целият този конфликт единствено и само случилото се на рускоезичното население в Донбас може да се доближи до определението за "геноцид"

на 21.04.2023 г. в 7:23, ivottoshev написа:

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Покажи ПОНЕ един пример за пострадал, репресиран или каквото и да е на руснак, рускоезичен, рускоопределящ се, рускокаквотосиискаш  от Донбас  преди 2014 г ?

Няма такъв нито един, камо ли за геноцид да се говори.

То освен тебникой другне се осмелява толкова да се излага и насира с такива откровенно нагли болнави бъртвежи като твоите :)

ама сам си си избрал да си вечно насран, опроверган и наритан, кой съм аз че да ти преча....

По темата...

А ето традиционните руски ценности . Много по внушителни от мижавото и самотно отбелязване на Путлю на Великден или Коледа.

алах албар, тошеффффф... честити ти празник :giggle1:

За трибунала над х уйлото

преди 51 минути, ivottoshev написа:

Случилото се с Донбас няма нищо общо с геноцид.

преди 42 минути, miro20 написа:

Покажи ПОНЕ един пример за пострадал, репресиран или каквото и да е на руснак, рускоезичен, рускоопределящ се, рускокаквотосиискаш  от Донбас  преди 2014 г ?

Прав си. Преди цветната революция организирана от краварите през 2014 такъв нямаше.

Това обаче какво общо има с фактът че в целият този конфликт, единственото което се доближава поне малко до определението за "геноцид" са единствено и само действията на укрите срещу рускоезичното население в Донбас 2014-2022г?!?

преди 49 минути, miro20 написа:

То освен тебникой другне се осмелява толкова да се излага и насира с такива откровенно нагли болнави бъртвежи като твоите :)

ама сам си си избрал да си вечно насран, опроверган и наритан, кой съм аз че да ти преча....

Западът продължава да купува руски енергоносители въпреки санкциите, но през посредници. ФАКТ!

От нас двамата само единият се опитва да изкара този факт като заобикаляне на санкциите от страна на Русия, а не като лицемерие и нарушаване на собствените си правила от страна на Запада. ФАКТ!

Вярно е че има някой вечно насран. Ще се сетиш ли кой е той :laughing4:

Прав си. Преди цветната революция организирана от краварите през 2014 такъв нямаше.

Това обаче какво общо има с фактът че в целият този конфликт, единственото което се доближава поне малко до определението за "геноцид" са единствено и само действията на укрите срещу рускоезичното население в Донбас 2014-2022г?!?

Хайде отново .

Войната започна март 2014 г с нахлуването и анексията наКрим и след две седмици и в Донбас.

Жертвите дори след 2014 г до 2022 г са единствено и само на фронтовата линия и в окупираните о рашистите части от Донецка и Луганска области .

Напомням и наблягам, че те не са изцяло окупирани от рашистите и там забележи, отново и до 2022 г няма нито една жертва в останалите под украинска власт, територии.

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Ти така и не ми показа поне ЕДИН пример за рускоезична, рускоопределяща се жертва или геноцид преди 2014 г .

Не съм и очаквал, просто защото си знаеш че си тотален трол фейкомет :) 

рашистофашистите това ви е общото - агресивна малоумна наглост , безсрамие , липса на морал , повтаряне на очеизвадни лъжи., и по съвместителство сте червени комунета .

Което е разбираемо, те и нацистите са "национал социалисти" .

Вярно е че има някой вечно насран. Ще се сетиш ли кой е той :laughing4:

Разбира се. То е очевидно .

по темата

Някой спешно е ходил набързо пак в злия загниващ Запад .. то ли на килимчето , то ли заради загниващата упадъчна западна медицина....

:) 

преди 3 часа, miro20 написа:

За трибунала над х уйлото

Пак без юрисдикция. Такова нещо като украинска юрисдикция не съществува. Както и да го помъчат да го направят все си остава без юрисдикция.

преди 1 час, miro20 написа:

Хайде отново .

Войната започна март 2014 г с нахлуването и анексията наКрим и след две седмици и в Донбас.

Жертвите дори след 2014 г до 2022 г са единствено и само на фронтовата линия и в окупираните о рашистите части от Донецка и Луганска области .

Хайде отново.

1-во: Всичко започна след организираната от Кравария поредна цветна революция, този път в Киев и наречена "Майдан". Всичко останало се случи след това!

2-ро: Ти във всеки втори пост бълнуваш за руски геноцид в Украйна. Единственото, което се доближава до определението за "геноцид" в целият този конфликт обаче са действията на укрите срещу рускоезичното население на Донбас 2014-2022г!!!

преди 1 час, miro20 написа:

Ти така и не ми показа поне ЕДИН пример за рускоезична, рускоопределяща се жертва или геноцид преди 2014 г .

Не съм и очаквал, просто защото си знаеш че си тотален трол фейкомет :) 

Казах ти че си прав и че преди организираният от Кравария Майдан през 2014г. там жертви наистина нямаше. Аз никога не съм твърдял нещо друго, за да искаш от мен да ти показвам каквото и да било от преди 2014г :hit:

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Хайде отново.

1-во: Всичко започна след организираната от Кравария поредна цветна революция, този път в Киев и наречена "Майдан". Всичко останало се случи след това!

2-ро: Ти във всеки втори пост бълнуваш за руски геноцид в Украйна. Единственото, което се доближава до определението за "геноцид" в целият този конфликт обаче са действията на укрите срещу рускоезичното население на Донбас 2014-2022г!!!

Казах ти че си прав и че преди организираният от Кравария Майдан през 2014г. там жертви наистина нямаше. Аз никога не съм твърдял нещо друго, за да искаш от мен да ти показвам каквото и да било от преди 2014г :hit:

Това значи че е имало и геноцид към чеченците.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Повторена лъжа няма как да стане истина. :)  Вече ти обясних,но се правиш на ударен с мокър парцал :)

В мотивитена Майдана нямаше никакъв етнически мотив а само и единствено евроинтеграция заради милионите украинци които полулегално работеха вПолша и ЕС , за борба с корупцията, за борба с олигархията, реформи и т.н. и т.н. 

Защо  всеки стремеж на хората за по добър и справедлив живот и по висок стандарт , трябва да е "краварска цветна революция" ??

Предпочиташ хората да мизерстват само и само да не ги обвинят мало умници като теб че е "краварска революция" ?? :) 

А подготовката за войната се водеше от '90-те , но не от "краварите" , и си знаеш линка :

Отново :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

Аз нищо не бълнувам, световни организации като ООН , хюман райтс и др постоянно събират доказателства за рашистктие военни престъпления срещу украинците .

Ежедневно.

Пак да те питам - как затихващия конфликт , стигнал до дузина военни и само седем цивилни жертви а цялата 2021 г по линият ана фронта, намираш за основание за мащабно нахлуване и унищожение на вече стотици хиляди и военни и цивилни  ?? И обезлюдени и сринати със земята градове и села ??

Отделно че ти ми говориш за гноцид преди 2014 г.

Дай пример де ? Колко пъти вече те питам ?

Аз никога не съм твърдял нещо друго, за да искаш от мен да ти показвам каквото и да било от преди 2014г :hit:

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Confused Orlando Airport GIF by Orlando International Airport (MCO)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 25 минути, miro20 написа:

Защо  всеки стремеж на хората за по добър и справедлив живот и по висок стандарт , трябва да е "краварска цветна революция" ??

Защото всичко трябваше да се реши на честни избори, а не краварите открито да подкрепят фракция, целяща свалянето на законно избран президент на чужда суверенна държава.

А подготовката за войната се водеше от '90-те , но не от "краварите" , и си знаеш линка :

Линк с информация, която ти така и не можеш да я намериш от друго място. Дори и инфото че земята е плоска го има в поне два сайта. Сметай твоето инфо колко голямо менте е:lol6:

Отделно че ти ми говориш за гноцид преди 2014 г.

Дай пример де ? Колко пъти вече те питам ?

Покажи къде се е случила тази случка. Дай цитат да видим за какъв геноцид преди 2014 съм говорил.

Пак да те питам - как затихващия конфликт , стигнал до дузина военни и само седем цивилни жертви а цялата 2021 г по линият ана фронта,

Отново тази пробита опорка. Колко удобно даваш за пример само времето до края на 2021г. За януари и февруари '22 удобно забравяш да споменеш. Нищо. Аз ще те поправя:

20.02.2020г

Цитат

Очевидци съобщиха за агенция Ройтерс за множество експлозии, отекващи в центъра на град Донецк.

.....

От началото на текущото денонощие украинската страна е откривала огън по територията на ДНСР 29 пъти. Общо на територията на ДНР са изстреляни над 425 снаряда, мини и гранати, посочват още от народната милиция на непризнатата република.

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Очевидци съобщиха за агенция Ройтерс за множество експлозии, отекващи в центъра на град Донецк.

.....

От началото на текущото денонощие украинската страна е откривала огън по територията на ДНСР 29 пъти. Общо на територията на ДНР са изстреляни над 425 снаряда, мини и гранати, посочват още от народната милиция на непризнатата република.

E и ? Жертви не се цитират.

И защо не си доцитираш собствената статият ? Това накрая  :

Цитат

Украинската информационна агенция УНИАН съобщи, че през последните 24 часа подкрепяните от Русия сепаратисти са извършили 136 атаки в Донбас. При повечето от тях са били използвали оръжия, забранени от Минските споразумения.

Взаимни обстрели по линията на фронта.

украинците 29 пъти, рашистите 139 атаки.

Ти разбира се си сляп само за едната посока. И че това си е фронтова линия :hush:

Сам се опровергаваш :) 

Ето ти още  от рашистките лъжи за периода 2014-2021 които сляпо повтаряш  :

https://twitter.com/adagamov/status/1514108230523404290

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Покажи къде се е случила тази случка. Дай цитат да видим за какъв геноцид преди 2014 съм говорил.

преди 17 часа, ivottoshev написа:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

E и ? Жертви не се цитират.

И защо не си доцитираш собствената статият ? Това накрая  :

Взаимни обстрели по линията на фронта.

украинците 29 пъти, рашистите 139 атаки.

Ти разбира се си сляп само за едната посока. И че това си е фронтова линия :hush:

Сам се опровергаваш :) 

Не г-н Насраний. Опровергавам теб и твоето твърдение за "затихващ конфликт". При тези близо 170 атаки за ден ако конфликтът е "затихваш", чудно ми е какво ли е било преди да "затихне" :)

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Не г-н Насраний. Опровергавам теб и твоето твърдение за "затихващ конфликт". При тези близо 170 атаки за ден ако конфликтът е "затихваш", чудно ми е какво ли е било преди да "затихне" :)

7 жертви бе умньо :)  7 цивилни жертви не за месец, не за два, а за цялата 2021 г.

И то по рашистки източници, не украински !

7 цивилни жертви за една годинанаричаш геноцид .

А стотиците хиляди загинали до момента СЛЕД ескалацията 2022 г , милионите бежанци, хилядите свидетелства и доказателства за геноцид от рашистка страна, за теб е нищо .

Тотален гьонсурат рашист фейкомет. Защо го правиш, идея си нямам.

Голяма еуфория че сина на Песков бил служил във "Вагнер" . Но винаги има лек нюанс... :) 

Да, има син, ама не на Песков, а на Порошенко... и не при Вагнер, а във ВСУ

:giggle1:

Пак се изложи раша пропагандата :) 

преди 7 минути, miro20 написа:

7 жертви бе умньо :)  7 цивилни жертви не за месец, не за два, а за цялата 2021 г.

Удобно споменаваш само времето до края на 2021г, все едно ескалацията на конфликта през първите месеци на 2022, поради която ЛДНР поискаха помощ от Русия не съществува и тези 170 атаки на ден са "стрелба по врабчета"

Няма да ти мине номера с разпространяването на тотално пробити опорки. Ще ти набивам фактите в дебелата чутура винаги когато те хвана да спекулираш и манипулираш :hit:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.