Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 5 минути, maxthon написа:

Да си чувал за Фотошоп или всякакви други продукти за обработка на изображения?

Чувал съм.

Само че не см чувалфотошопнати снимки да предизвикват реакция дори на говорителя на Путлю - Песков

https://ria.ru/20200212/1564592850.html

Дали защото не са фотошоп ? :giggle1:

Ама ти си тук да отричаш абсолютно всичко , на всяка цена, независимо колко ще се излагаш :) 

Радвам се за едно .

Че отричането ти е признак на това че самите вие, рашистките тролове прекрасно разбирате колко сектантско , нецърковно, идиотско и нелепо е това да се пускат икони и сувенири с "обожествяване"  на сатрапа Путлер.

Само това ми е достатъчно :) 

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

Само че не см чувалфотошопнати снимки да предизвикват реакция дори на говорителя на Путлю - Песков

Е тази снимка горе да ти прилича на летището на Санкт-Петербург? Появата на икони там не е гаранция, че тази горе не е преминала софтуерна обработка нали?

Питай Песков. :laughing4:

И защо трябва да прилича на летище ???  :giggle1:

леле как се оака пак ...

преди 1 минута, miro20 написа:

И защо трябва да прилича на летище ??? 

Песков е коментирал поява на икони на летището в Санкт-Петербург. Ти само заглавието ли прочете?

Хайде отново като за неразбиращи български ботове :

Защо трябва да има на снимката летище или да прилича на летище  ???

преди 13 минути, maxthon написа:

Е тази снимка горе да ти прилича на летището на Санкт-Петербург?

?????

И още че Песков НЕ отрича истинноста на иконите и сувенирите, не казва че е фотошоп , а че е неприемливо !

:hush:

ама щом ще спориш с него ... :) :)

Отново само да ти кажа че се радвам че... :

Че отричането ти е признак на това че самите вие, рашистките тролове прекрасно разбирате колко сектантско , нецърковно, идиотско и нелепо е това да се пускат икони и сувенири с "обожествяване"  на сатрапа Путлер.

Само това ми е достатъчно :) 

преди 42 минути, miro20 написа:

Ft76qHNWcAQgD_H?format=jpg&name=medium

това е отпреди 3 години от руски сайтове.

Да виждаш украински камуфлаж ?

:) 

Още :

putin-saint-2.jpeg

Навсякъде има луди за вързване. В Кравария примерно има официална църква на Летящото спагетено чудовище.

Ако тръгнем да вадим кирливите ризи на руснаци и кравари, познай кои ще се окажат повече :)

на 18.04.2023 г. в 10:30, miro20 написа:

Аз ти говоря за видео, ти започваш да пускаш снимки. Тъп ли си? Прост ли си? Умен ли си? Красив ли си? Избери си сам какъв си и извикай да те чуе целия свят.

преди 5 часа, maxthon написа:
на 18.04.2023 г. в 10:30, miro20 написа:

Аз ти говоря за видео, ти започваш да пускаш снимки. Тъп ли си? Прост ли си? Умен ли си? Красив ли си? Избери си сам какъв си и извикай да те чуе целия свят.

Коментираш моите снимки и цитати и говориш за някакво видео .

Виж по назад на какво ми отговяраш :hush:

Тъпа ли си ? проста ли си ? умна ли си ? Избери си  , и няма нужда да викаш - целия свят разбра каква мало умна рашистка ботка си  :)

И отново поредни фейкове от рашадезинформбюро :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, miro20 написа:

Коментираш моите снимки и цитати и говориш за някакво видео .

Е аз говоря за видео в което един господин в украински камуфлаж разопакова един пакет предполагаемо изпратен на фронта от Единна Русия и съдържащ икона на Путин. И ти коментира това с показването на снимки и въпроса къде виждаш украинска униформа. Отговора е не на снимката, която показваш, а на видеото. Самото видео се завъртя тук из темите. Ако се сети ще вземе да го пусне и тук, че май не се намира точно тук. Иначе също няма проблем да показваш "надъхване на фронта" със снимка от преди 3 години.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е аз говоря за видео в което един господин в украински камуфлаж разопакова един пакет предполагаемо изпратен на фронта от Единна Русия и съдържащ икона на Путин. И ти коментира това с показването на снимки и въпроса къде виждаш украинска униформа. Отговора е не на снимката, която показваш, а на видеото. Самото видео се завъртя тук из темите. Ако се сети ще вземе да го пусне и тук, че май не се намира точно тук.

След като говорим за едно и също, защо бе тази тъпня :

преди 5 часа, maxthon написа:

??

Между другото, на коя секунда от твоето видео се вижда че се вади икона ? Може би невнимателно съм гледал, но не видях.

И все пак и украински камуфлаж на коя секунда се вижда че е украински  ?

Мерси предварително

преди 7 минути, miro20 написа:

Е аз говоря за видео, ти показваш снимки. При това от преди години. Как така говорим за едно и също нещо?

преди 8 минути, miro20 написа:

Може би невнимателно съм гледал, но не видях.

Ботчето твърди и трябва да му вярваш. Като всяка една друга щуротия.

преди 26 минути, maxthon написа:
преди 34 минути, miro20 написа:

Може би невнимателно съм гледал, но не видях.

Ботчето твърди и трябва да му вярваш. Като всяка една друга щуротия.

Себе си ли имаш впредвид ? естествено че не ти вярвам за нищо след като всеки път си оборена и затапена  :laughing4:

Друг бот неми е говорел за видеота нямащи нищо общо с това което аз цитирам и показвам , и после да ме пита що аз видиш ли , съм цитирал снимки на неговото видео , като е точно обратното :) :)

И за десерт, няма видео , няма нищо... т.е. пак опираме до това - за къв *** бе тази твоя тъпня ?

:)

тролим си а ?

А по същество - Пита ли Песков, говорителя на Путлю за иконите които наричаш фотошоп  ? :giggle1:

преди 30 минути, maxthon написа:
преди 38 минути, miro20 написа:

Е аз говоря за видео, ти показваш снимки. При това от преди години. Как така говорим за едно и също нещо?

точно до този момент исках да те  заведа.

Хайде сега кажи, след като не говорим за едно и също , защо ме репликираш за снимките с иконите на Путлю , с някакво видео , нямащо нищо общо ?

И къде е видеото ? То даже видео няма :laughing4:

преди 38 минути, miro20 написа:

Себе си ли имаш впредвид ?

Туитър ботчето. Пак се правиш на приятно разсеян.

преди 39 минути, miro20 написа:

И къде е видеото ? То даже видео няма

Аз написах. Пак ли не четеш? Или си свикнал като вожда и само с Винету.

преди 3 часа, M.Николов написа:

Аз като ги говорех тези работи, na Лобото@miro20 не му се вярваше

на 29.08.2022 г. в 1:21, ivottoshev написа:

Догодина Европа като се откачи от руския газ и петрол... ще купува същите руски газ и петрол през посредници като Турция и Азербайджан.

на 22.10.2022 г. в 18:51, ivottoshev написа:

И на кой ще го продава Турция? Ми на Европа разбира се. Какво излиза? Европа ще си ползва руска газ, но ще плаща и на посредник, следователно ще ѝ излиза по-скъпо, а Русия пак ще си прибира паричките. Найс, а?

К'во стана бре Лоботомиран? Кой е по-прецакан от санкциите? Русия, която продължава да си продава без проблеми, или Европа, която плаща и на посредници?

преди 8 часа, maxthon написа:

Туитър ботчето. Пак се правиш на приятно разсеян.

Наричаш Песков туитър ботче ?? :giggle1:

преди 8 часа, maxthon написа:
преди 9 часа, miro20 написа:

И къде е видеото ? То даже видео няма

Аз написах. Пак ли не четеш? Или си свикнал като вожда и само с Винету.

Видео не се пише, видео се показва . Та къде казваш е видеото ?

И с какво опровергава снимките на икони и сувенири с лика на божеството хуило " Путлер ?? Или с какво опровергава думите на Песков , който НЕ отрича че има такива ?

преди 2 часа, ivottoshev написа:
преди 6 часа, M.Николов написа:

Аз като ги говорех тези работи, na Лобото@miro20 не му се вярваше

че кога съм отричал че има вратички и че Рашистан неистово се оптива да заобикаля санкциите ???

Но преди всичко , бих ти препоръчал да се запознаеш ЗАЩО и за КАКВО са налжоени санкциите, преди да се хващате радостно като удавник за сламки на всяка "вратичка" която Путлю намери :)

За да продължи войната и генцоида си в Украйна.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Наричаш Песков туитър ботче ??

Още говорим за кашончето с продоволствия за фронта нали? Там ще питаш един друг колега от форума. Той го пусна и по последни спомени беше линк от Туитър.

че кога съм отричал че има вратички и че Рашистан неистово се оптива да заобикаля санкциите ???

Няма никакви вратички. Още при идеята (наблегни на тази дума), че ще се случат такъв тип санкции се знаеше, че това са поредните обречени на неуспех. И тогава се говореше за нещата, които се случват именно в момента.

преди 16 минути, maxthon написа:

Още говорим за кашончето с продоволствия за фронта нали?

Не знам, ти си говориш за кашончета

преди 17 минути, maxthon написа:

Там ще питаш един друг колега от форума. Той го пусна и по последни спомени беше линк от Туитър.

Айде пак ме пращаш да търся михаля... Колко познато ... вече си банална с тролската ти тактика :)  

преди 18 минути, maxthon написа:

Още при идеята (наблегни на тази дума), че ще се случат такъв тип санкции се знаеше, че това са поредните обречени на неуспех. И тогава се говореше за нещата, които се случват именно в момента.

Напротив.

Санкциите рабтоят, и ФАКТА че Путлю търси вратички и намира  удобни режими и държави които не им пука особенно за геноцида над украинците, е красноречиво показателно че санкциите яко удрят доходите му .

И че прословутото "импортозмещение" не работет :) 

Иначе защо да търси вратички както за износ, така и на внос ????

Както цитирах и дупките в бюджета стават все по големи трилиони

преди 16 минути, miro20 написа:

Не знам, ти си говориш за кашончета

Е аз говоря за кашончетата, ти изпращаш снимки от преди три години и нямащи нищо общо.

преди 17 минути, miro20 написа:

Айде пак ме пращаш да търся михаля... Колко познато ... вече си банална с тролската ти тактика

Значи на @kosyo вече официално ще му казваме михаль.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.