Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

преди 1 час, miro20 написа:

2003 год: репетиция аннексии Крыма, конфликт вокруг острова Тузла в Керченском проливе.

20 февраля 2014 года: реализация плана по аннексии Крыма и начало раздробления Украины.

..............

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR3PTSwy1at9wsxvjcZHA51WEOvOzFKsck1UErg78PNIlPdk3yW1Lc4MQG0

Репетирали от 2003, ама чакали краварите да направят цветната революция през 2014 в Киев и чак тогава решили да изпълнят това, за което репетирали :lol6:

..........

Това линк от същият сайт, в който има поне десет статии в които се се казва че Бочко е престъпник ли е? Ти вярваш ли на този сайт?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, M.Николов написа:

Поздрав за Мирча, бъбречето и Реджепов.

:)

26 март 2000 г. Путин става президент

Каква кариера а ?

След 20 г на власт създаде заедно със службите и сивите кардинали  крадливата си олигархия която изнесе де що можа руски капитали, окрадоха щедрите плащания от "злия Запад" за земните ресурси, стигащи до чиста печалба от  1млр$ на ден , без това да повлияе някак на стандарта на 140 млн руснаци, а само обогати престъпния си кръг.

Започна престъпната си война срещу братски народ, изпепели най много рускоезични региони в източна Украйна, изби до момента към 170 хил свои руски солдатики ,  и накрая обявен за  за издирван военопрестъпник

Каква прекрасна кариера :)

преди 57 минути, ivottoshev написа:

Това линк от същият сайт, в който има поне десет статии в които се се казва че Бочко е престъпник ли е? Ти вярваш ли на този сайт?

В този сайт няма казано че "ББ е престъпник"  :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, miro20 написа:

https://nova.bg/news/view/2023/03/26/406094/ексклузивно-марина-овсянникова-изправила-се-срещу-кремъл-за-първи-път-пред-българска-медия-видео/

мн добро интервю показващо това което е очевидно от десетилетие поне .

Че в Рашистан няма медии, а пропаганда в служба на рашистконацисткия режим на Кремъл.

Я да видим кое е вярно, и кое е пропаганда. 

Твърдения на патицата:

Цитат

В русия на практика се върнаха сталинските времена. Русия се превърна в тоталитарна държава, начело на която стои диктатор

Питам се какво ли са ѝ сторили, тези зли сталинисти, които ядат непослушни журналисти на закуска?

Да са я партили зад решетките? Не

Да са я пратили в Сибир? Не

Да са я разстреляли? Не

Ми ето какво са ѝ напарвили. Факт от твоят линк:

Глоби ли я и я уволнили, а след това тя заминала без никакъв проблем за Германия за да обере плодовете на успешният PR който си направи.

Та как се вързва фактът че се отървала само с глоба и е заминала за Германия, с твърденията ѝ за мракобесен режим в Русия?!? Няма как и двете неща да са верни, нали?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, ivottoshev написа:

тя заминала без никакъв проблем за Германия

Не те домързя да напишеш 2 педи простотии, а дори не сипрочел статията

Цитат

В момента се намирате във Франция. Как успяхте да избягате  от домашния арест и от Русия?

Моят адвокат постоянно ми казваше „Бягай! Бягай! Сега е единственият ти шанс - ще те вкарат в затвора”. След няколко глоби и протести срещу войната– в крайна сметка решиха, че ще ме поставят под домашен арест за 2 месеца, докато делото ми се разгледа в съда. В този момент обаче единствената ми мисъл беше как да се събера с дъщеря ми. Тя беше при баща си, не ни даваха да се видим. И мина много време докато се съберем. Тя успя да избяга от баща си и дойде да живее при мен. Не я взеха, защото все още нямаше решение на съда за родителските права. В момента те са ми отнети. Но така, в мига, в който се събрахме, започнахме да планираме бягството.

Но кой Ви помогна? Как успяхте? Предполагам е било трудно.

Беше много трудно, защото до последно не знаех как ще се случи. Моят адвокат беше във връзка с „Репортери без граници”, френска неправителствена организация,  които помогнаха. Той постоянно ми казваше „Довери ми се! Ще дойде късно вечерта кола и трябва да се качите в нея”. Така се случи, че сменихме цели 7 автомобила. Последната кола заседна в калта. Трябваше да преминем през разкопано поле и шофьорът постоянно повтаряше „не си вдигай главата. Стойте на земята”. Стигнахме до гора, която трябваше да преминем. В един момент загубихме ориентир докато ни посрещнат хората от другата страна на границата. Не мога да ви кажа коя беше транзитната държава, през която избягахме, от съображения за сигурност. Но не беше лесно.

сральото тошефффф за пореденпът се осра. :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, miro20 написа:

а дори не сипрочел статията

Е нали каза, че си е направила ПР-а? Значи я е прочел. Всеки се старае да се докопа до момента слава. Франция, Германия няма значение. Ако имаше причина да не я пускат извън Русия (без значение от страната), тя нямаше да напусне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В този сайт няма казано че "ББ е престъпник"  :) 

Не бре, няма. Даже хич не са казвали такова нещо. Ето ти на първо време само десетина линка. Вярваш ли на написаното в тях?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, miro20 написа:

Не те домързя да напишеш 2 педи простотии, а дори не сипрочел статията

Спекулантиноооо, това е станало след като се е върнала от Германия и ОТНОВО е нарушила същият закон.

Аз питах как така този вместо в каторга в Сибир,  озовала в Германия да бере плодовете на PR-а, който си направи

Много евтин опит, Лоботомир Насраний. Чак толко ниско ли изпадна? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Не бре, няма. Даже хич не са казвали такова нещо. Ето ти на първо време само десетина линка. Вярваш ли на написаното в тях?

Пропуснал съм тази твоя поредна излагация.

хайде улесни ме, къде пише че ББ е престъпник ???

Защото и преди съм ти отговарял на същия ти копипейст. Детайлно съм ти отговарял ,  ти пак си пееш простотиите .

- Информация за раследванията  има и не само  в тои сайт. Проблема ти е че никъде не можеш да цитираш къде пише че ББ е престъпник ?

а сральо ?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Спекулантиноооо, това е станало след като се е върнала от Германия и ОТНОВО е нарушила същият закон.

Аз питах как така този вместо в каторга в Сибир,  озовала в Германия да бере плодовете на PR-а, който си направи

Много евтин опит, Лоботомир Насраний. Чак толко ниско ли изпадна? 

Ами под домашен арест е бре. Откъдето е избягала. Като във шпионски филм .

ПАк казвам че дори не си прочел какво говори и какво описва.

:hush:

пп

А ето и където съм ти отговарял ВЕЧЕ :

Даже там съм познал и казал накрая че пак ще зациклиш с лъжите си . :

- Хайде да видим кога ще зациклиш пак с троленето си за да ти го навра отново :hit:

Не се наложи много да чакам.

Така  че не си прави илюзии - ще ти ги навирам отново и отново, ще разобличавам лъжите ти , и то с лекота :)

защото ти сам се осираш и самозатапваш :) 

Всъщност, цялото ти тролене и отклоняване с лъжите за ББ и ГЕРБ е да замажеш  инфото и показване на хронологията на подготовката за войната и провокациите , много преди Майдана

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

Знам че това те вбесява , затова ще ти го навирам всеки път. Дори по често :)

Да си го научиш наизуст .

И дори е обмисляно 1992 г :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, miro20 написа:

Когато в този сайт се показват кирливите ризи на Бочко - не им вярваш, щото били само журналистически разследвания (нищо че тези данни ги има навсякъде в мрежата)

Когато пише някаква измислица, съвпадаща с опорките ти - приемаш я за чиста монета (нищо че две години те приканвам да дадеш инфото и от друго място, а ти не можеш)

Е що така избирателно приемаш за истина само това което ти изнася от написаното в сайта? И ако написаното е вярно, как пък не можеш да я намериш и на друго място тази "истина"?

преди 6 часа, miro20 написа:

Ами под домашен арест е бре. Откъдето е избягала. Като във шпионски филм .

Осран както винаги... 

Под домашен арест е едва след като се връща от Германия и ОТНОВО нарушава същият закон. 

Аз питах що този мракобесен режим не я е пратил в Сибир още първият път.

Уж за прзаен лист хартия арестували в Русия, а тя излезе в най-гледаното време в студиото на националната им телевизия с лист изписан с лозунг против правителствената политика... и се отърва само с глоба.

Нямаш отговор и се мацаш, ли мацаш... Толкова пъти си го правил, че вече не си смешен, а само жалък....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ivottoshev написа:

Когато в този сайт се показват кирливите ризи на Бочко - не им вярваш, щото били само журналистически разследвания (нищо че тези данни ги има навсякъде в мрежата)

Когато пише някаква измислица, съвпадаща с опорките ти - приемаш я за чиста монета (нищо че две години те приканвам да дадеш инфото и от друго място, а ти не можеш)

Е що така избирателно приемаш за истина само това което ти изнася от написаното в сайта? И ако написаното е вярно, как пък не можеш да я намериш и на друго място тази "истина"?

Осран както винаги... 

Под домашен арест е едва след като се връща от Германия и ОТНОВО нарушава същият закон. 

Аз питах що този мракобесен режим не я е пратил в Сибир още първият път.

Уж за прзаен лист хартия арестували в Русия, а тя излезе в най-гледаното време в студиото на националната им телевизия с лист изписан с лозунг против правителствената политика... и се отърва само с глоба.

Нямаш отговор и се мацаш, ли мацаш... Толкова пъти си го правил, че вече не си смешен, а само жалък....

Както казах - много обичаш да се въртиш във фекалиите си .

Пак се видя че сайта никога не е казвал че ББ е престъпник, нито че е за затвора. :)

А всичкия този твой рев , лъжи и комплекси са от ФАКТА че войната в Украйна и анексирането на Крим е подготвяно години по рано.

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR3PTSwy1at9wsxvjcZHA51WEOvOzFKsck1UErg78PNIlPdk3yW1Lc4MQG0

Много по отдавна от твоите малоумни теории за "сникерси"  с които оправдаваш рашисткия геноцид който извършват в момента в Украйна.

За радост и благодарение на военната и всякаква помощ, все още не в цяла Украйна а само на окупираните територии.

:hush:

По темата малко сравнение с пенсионните реформи и как в рашистан протести са невъзможни

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, miro20 написа:

Пак се видя че сайта никога не е казвал че ББ е престъпник, нито че е за затвора. :)

А всичкия този твой рев , лъжи и комплекси са от ФАКТА че войната в Украйна и анексирането на Крим е подготвяно години по рано.

Нали ли ти показах десетина линка от същият сайт, в които се вадят кирливите ризи на Бочко? Ти съгласен ли си с написаното в тези десетина линка? Виждам че ти е трудно да отговориш. Хайде да ти го направим малко по-лесно. Подчертай правилното:

а) написаното в тези линкове е вярно

б) написаното в тези линкове е фейк

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 27.03.2023 г. в 19:16, ivottoshev написа:

Нали ли ти показах десетина линка от същият сайт, в които се вадят кирливите ризи на Бочко? Ти съгласен ли си с написаното в тези десетина линка? Виждам че ти е трудно да отговориш. Хайде да ти го направим малко по-лесно. Подчертай правилното:

а) написаното в тези линкове е вярно

б) написаното в тези линкове е фейк

Отново и отново и отново :

Даже там съм познал и казал накрая че пак ще зациклиш с лъжите си . :

- Хайде да видим кога ще зациклиш пак с троленето си за да ти го навра отново :hit:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, miro20 написа:

АКо се разпространяваш на изток (Нато), аз ще дойда на запад. Нещо такова е казал Путин на Буш-син при последната им среща малко преди да му изтече мандата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ясно. Отново оглушително мълчание по въпроса дали вярваш на всичко написано в този сайт. Само извъртания и алабализми от твоя страна. 

Типичен фейкомет  :getout:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 часа, maxthon написа:

АКо се разпространяваш на изток (Нато), аз ще дойда на запад. Нещо такова е казал Путин на Буш-син при последната им среща малко преди да му изтече мандата.

Ти си била там нали :)

преди 22 часа, ivottoshev написа:

Ясно. Отново оглушително мълчание по въпроса дали вярваш на всичко написано в този сайт. Само извъртания и алабализми от твоя страна. 

Типичен фейкомет  :getout:

Ясно е едно :

Всичко останало са тошеви гърчове и лъжи :)

Интересно, дали са намерили на мястото на взрива визитка на Ярош ? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, miro20 написа:

Ясно е едно. Не искаш да дадеш простичък отговор с "да" или "не", на въпросът дали вярваш всичко написано в този сайт.

Оглушителното ти мълчание ми е достатъчно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Ясно е едно. Не искаш да дадеш простичък отговор с "да" или "не", на въпросът дали вярваш всичко написано в този сайт.

Оглушителното ти мълчание ми е достатъчно. 

Къде видя мълчание ?  След всеки твой рев ти навирам отново и отново :

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/2734/#comment-5464375

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, miro20 написа:

Къде видя мълчание ?  След всеки твой рев ти навирам отново и отново :

За десетнайсти път: Съгласен ли си с всичко написано в този сайт. Да или не?

Казах ти че увъртания, алабализми и разтягане на локуми не вървят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти си била там нали

Няма нужда да съм бил там след като в момента се случва именно това. Пък и не е като да не са предупреждавани специално Сащ да не ходят тук-там нали?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...