Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Интересно четиво от админа на lost armor:

https://twitter.com/RALee85/status/1624392174942007298

В коментарите има и снимки на мините дето са разхвърляли

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 23 минути, kosyo написа:

Ама сам ли ще отиде там или ще трябва насила да го закарат че гледам нещо не му се припарва наблизо до фронтовата линия. Внимава много да не се наложи да се срещнат че ще трябва да го пребие от бой този наркоман. Много миролюбив човек ама те такива са джудистите съм чувал.

Ако са умни, ще се сбият и ще го качат у Тубата тоя бой - ще избият рибата по гледаемост :linedance:

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Същото е.

Нищо общо :)

Няма да повярвате , но самая могучая и безаналогова техника пак е сдала багажа. Този път в космоса:

https://t.me/roscosmos_gk/8419

Лошите езици говорят че пак била протекла като предния път. Лоши американци с психични проблеми и достъп до дрелка са в дъното на нещата - то е ясно .Гадни хора са тия -вчера се скачи днес вече са я пробили.

Ако тази вечер видите падаща звезда - не си пожелавате нищо:)

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Спорих навремето и разбрах че няма смисъл да чета линковете и да гледам клипчетата му.

Най-напред беше нещо в някаква статия за короната, която той беше дал, и като му показах какво пише вътре му се прииска сам да си отхапе ръката с която я беше постнал, после и това с военните, дето Радев бил виновен, а всъщност в НЕГОВИЯТ линк се критикуваше МО на Кааркачантичката и Бочко, после и Николов го контрира, след което той изтри линк две седмици след като го беше пуснал... 

Оспорвам лъжите му които е написал черно на бяло, щото там след като го цитирам, няма как да се измъкне

толкова лъжи на едно място ... Хайде спести си за пред публиката полюциите и лъжите  :giggle1:

преди 38 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти как разбра, като не му ги четеш ?

Просто спами на принципа  цитираните от мен истини и аргументи с линкове и всичко , които не може да обори по никакъв начин, да осере с поне две страници спам и простотии  :)

Не му ли хвана "тактиката" :) 

Така процедират тролченцата с всички останали ФАКТИ които не могат да оборят.

По наглите като макстонката дори отричат аудио и видео материали  на принципа "черното е бяло"  и "Земята е плоска" .

:) 

преди 3 минути, _sirena_ написа:

20023886* / " 9.09" / 12

:burger:

1. Голем си б@кл@к. Има закони които нарушаваш с това. Някой ден, може да ти отпадне страхливата анонимност.  Ще търся връзка с администрацията на форума, да получиш вечен БАН. @мр@з

преди 41 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 49 минути, N1K17Y написа:

Същото, ама сега го изкарваш различно.

Тошев не е Тошев, ако не се отметне от думите си, аз съм ти казал.

Не му пука въпбще че се е осрал. Важното е че е затупал две страници спам .

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Същото е. Ако Карварите не си бяха протегнали мръсните ръчички, Косово щеше да си е сръбско, а Донбас и Крим украински. 

:lol6:

Ноу комент, яко се оплете. 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

1. Голем си б@кл@к. Има закони които нарушаваш с това. Някой ден, може да ти отпадне страхливата анонимност.  Ще търся връзка с администрацията на форума, да получиш вечен БАН. @мр@з

"Големият "  , нали искаше ? 

Никакви Закони не Нарушавам ! 

Показах ти цифрички , за да разбереш , че не Греша , а ти не можеш да четеш и да Асимилираш !  

Защото много сте отворени иначе зад клавиатурата !  

Издействай ми бан , хайде 

току-що, _sirena_ написа:

"Големият "  , нали искаше ? 

Никакви Закони не Нарушавам ! 

Показах ти цифрички , за да разбереш , че не Греша , а ти не можеш да четеш и да Асимилираш !  

Защото много сте отворени иначе зад клавиатурата !  

Издействай ми бан , хайде 

Хей б@кл@к, премина границата и на моралното и на законното. Жалко анонимно нещо. Хайде да не сравняваме, кой е смел в анонимността си и жалък трол. 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Хей б@кл@к, премина границата и на моралното и на законното. Жалко анонимно нещо. Хайде да не сравняваме, кой е смел в анонимността си и жалък трол. 

Защо слагаш "@" , смелият ?  Нима ти самият не си подхвърли личните данни в темата , а сега цивриш ?! 

Много ви бива да "биете " зад клавиатурата , но когато някой ви покаже , че сте му на "една ръка разстояние " започвате да подскачате .

:D 

Дишай ! Не се занимавам с кокошкари .

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Защо слагаш "@" , смелият ?  Нима ти самият не си подхвърли личните данни в темата , а сега цивриш ?! 

Много ви бива да "биете " зад клавиатурата , но когато някой ви покаже , че сте му на "една ръка разстояние " започвате да подскачате .

Доста глупаво да си признаеш че оперираш с лични данни. Ама ти си знаеш...

преди 7 минути, miro20 написа:

толкова лъжи на едно място

Е, нали показах поста ти, в който казваш че думите от линк който ти си цитирал не са твои? Тогава не каза дали заставаш зад тях, въпреки че съм те питал, сега също не каза въпреки че пак те питах. Не знам дали знаеш, но понякога липсата на отговор е красноречив отговор. 

преди 11 минути, miro20 написа:

Просто спами на принципа  цитираните от мен истини и аргументи с линкове и всичко , които не може да обори по никакъв начин, да осере с поне две страници спам и простотии  :)

Ти имаш в постовете си "истини и аргументи" сигурно веднъж на около 17362поста. Прости ми че съм ги пропуснал :help: 

преди 17 минути, N1K17Y написа:

:lol6:

Ноу комент, яко се оплете. 

Нещо излъгах ли? Би ли посочил лъжа в поста ми, или ще го играеш Реджеп Втори?

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Разбира се, че съм смел. Ти си жалка. Не съм подхвърлял, писал съм тел и адрес. Аз, мои. Ти нямаш право, подсъдно е и неморално. Не че морал говори нещо на Ватата. И не ме е страх, смешна си ми. Това не пречи да си носиш последствията за действията.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Е, нали показах поста ти, в който казваш че думите от линк който ти си цитирал не са твои? Тогава не каза дали заставаш зад тях, въпреки че съм те питал, сега също не каза въпреки че пак те питах. Не знам дали знаеш, но понякога липсата на отговор е красноречив отговор. 

Ти имаш в постовете си "истини и аргументи" сигурно веднъж на около 17362поста. Прости ми че съм ги пропуснал :help: 

Цитира нещо в което спазвам правилата на форума ,където ясно си пише че когато се цитира медия, се дава уточнение чий е цитата.

И това си е постоянна моя практика и до момента. Когато цитирам, давам източника.

За теб обаче това се оказа гоооооолям проблем :)  А то пробем няма... има зациклил  осран спамер тошефффффф :)  

Единствения случай когато редактирах поста, бе да съответства цитата на линка. Даже ти благодарих че си видял невниманието ми :) 

И за тази моя коректност, пак побесня

Човече, лекуай се... хубаво си спамер , защитаващ новофюрера Путлю и геноцида в Украйна, но отдавна случая ти е патологичен

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Нещо излъгах ли? Би ли посочил лъжа в поста ми, или ще го играеш Реджеп Втори?

То целият коментар е лъжа, но фокуса е, че се усети, че нямаш накъде да шикалкавиш и си извъртя мнението и от "русия направи същото, каквото направи САЩ в Косово", мина на "ситуацията е същата, защото краварите пипат с ръчичките си". Ама ето, аз излъгах, казах, че няма да коментирам, но го го правя. 

Знам, че си знаеш как се осра току що, само слагам твоите коментарчета как и кое било същото, останалите потребители сами да решават какво си имал предвид, че ще кажеш как пак не съм те разбрал :giggle1:

на 3.11.2022 г. в 19:25, ivottoshev написа:

Правилно. Сега нарушителят е редно да понесе абсолютно същото наказание, каквото имаше за Кравария заради нахлуването им в Ирак и Сърбия, нали?

на 30.09.2022 г. в 14:57, ivottoshev написа:

Зеления уволни ли омбудсманката си? Аз ли въпреки това продължавам да папагалствам за "изнасилвания"?

АБСОЛЮТНО СЪЩОТО Е!!!!!!!!!!!!!!

Само че когато вие почнете да вадите коза за геноцид, го вадите само за единият случай. Много се дразните, че навирам в очите ви собствените ви двойни стандарти и ме обявявате за лъжец!

на 24.09.2022 г. в 19:47, ivottoshev написа:

Защото съм против двуличието. Тези, които си правеха "пас" за краварските бомби по Белград, сега нямат моралното право да обвиняват Путин за същото нещо.

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Знаеш ли колко струва една ракета?

Знаеш ли колко са изтреляни по територията на Украйна и колко от тях са достигнали целта си?

Забравих ,че тука всичко знаете. Все баш , баш  експерти. 🤣 

току-що, nikssi написа:

Забравих ,че тука всичко знаете. Все баш , баш  експерти. 🤣 

Каквото и да си говорим, Русия загубиха войната!

Виж до къде стигнаха заради този конфликт!

https://nova.bg/news/view/2023/02/10/400921/русия-намалява-добива-на-петрол-цените-на-сорта-брент-се-покачиха-рязко/

Сам си направи извода, защо е необходимо такова решение и накъде отиват нещата.

Русия потъва, ех не е като "Титаник" но потъва.

преди 10 минути, miro20 написа:

И това си е постоянна моя практика и до момента. Когато цитирам, давам източника.

Поредната ти лъжа. Тук да си дал източник?

на 7.02.2023 г. в 2:11, miro20 написа:

Че кой казал че няма ? фейкомета тошефффф ли ?  :)

Цитат

После присоединения Крыма к России на полуостров переехали как минимум около 150 тысяч человек из Москвы, Петербурга, других российских городов, а также из стран СНГ. При этом до 150 тысяч крымчан уехали из него, по большей части на Украину. В конце декабря 2016 года власти Республики Крым приняли программу по стимулированию массовой миграции в Крым, в основном из материковой части России.

Това че нещо не го знаеш,не означава че го няма . Москва усилено заселваше Крим,но както виждаш , признават за 150 хил избягали от там.

Да вадя ли още такива твои постове?

@Реджеп Иведик, виждаш ли как се прави, когато твърдиш че някой лъже? Доказваш твърдението си! Е, ако не си някоя мишка де  :wink12:

преди 57 минути, ivottoshev написа:

Ако Карварите не си бяха протегнали мръсните ръчички, Косово щеше да си е сръбско, а Донбас и Крим украински. 

Краварите не са си протягали мръсните ръчички към Крим и Донбас, Тошев.

Ся ако кажеш, че не съм те фанал в лъжа...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.