Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Е, кой е казал, че всичко ти е лошо. Плюс това си реален, не анонимен човек, не като повечето путинофили. Стана ми интересно за кой?

В зората на демокрацията за ВМРО, после за БББ (Българска Бирена Партия, да не се бърка с онзи палячо Жорж Ганчев) после за ... и аз вече не помня за кои. Последно беше за ИТН.

На президентската борба м/ду Радев и Леля Цецка гласувах за Митьо Пищова, а на последните за Радев. Немаше как да си дам гласа за Хранимайко Герджиков.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 часа, miro20 написа:

Не , не пише това . Никъде.

не Америка не каза че черепа му е давал пари чрез Горанов а тролчо а как забравих че това че черепа е давал пари на Горанов ти го обяви за лъжа ,ех колко са тъпи от ЦРУ та се хванаха на тази лъжа а тролчо

преди 2 минути, miro20 написа:

И много други неща, все в същия дух

Забрави за еврогейовете и твърдението, че Путлер е нападнал Украйна за да ни отърве от короната

преди 53 минути, ivottoshev написа:

За мен са гхъзове, а Путин е гхз, защото не последва светлият им пример по-рано, а ги остави да си разиграват коня цели осем години, избивайки рускоезичното население в Донбас.

Мине не мине през някокло страници пак зацикляш със стари фейкове.

Сам ли ще си преброиш колко пъти съм цитирал не украински, а медии на рашистите от ДНР , които за цялата 2021 г преброиха дузина военни и само СЕДЕМ цивилни жертви ??

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/2208/#comment-5399499

На путлеристите не ви хареса че жертвите прогресивно НАМАЛЯХА , и измислихте лъжата за 8 години са бомбили Донбас.

Не ви хареса че конфликта затихваше иможе би щеше да се намери мирно решение, дори украинците почти преглътнаха отцепването на Крим и малките автономии на ЛДНР за които бяха подготвили още от 2015 г закони за автономия и референдуми..

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Но да допуснем, че не лъжеш.

Барвос. Знаех си аз че можем да сме приятели. Когато всичко свърши ще си изпия уискито от баса, но да знаеш че ще го изпия с неудоволствие :)

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Немаше как да си дам гласа за Хранимайко Герджиков.

Не сте му на акъла и нивото . Нормално да го хейтиш .

Това е другата характерна черта на комунетата - винаги по успелите, по умните, по образованите са обект на техния хейт и присмех

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

И ти викаш за Русия.

От какъв зор провеждат референдум в територии, които току що са окупирали със сила, или анексирали с измама и сила ?

Украйна не е Русия.

Аргумента, че Украйна е корумпирана не е адекватен, щото Русия е една от малкото държави, която е по корумпирана от Украйна.

Пак ли се опитваш да мислиш а @Реджеп Иведик лъжеца не можеш .Кога да го проведат на 36 в шестак ли ?

преди 20 минути, miro20 написа:

Сам ли ще си преброиш колко пъти съм цитирал не украински, а медии на рашистите от ДНР , които за цялата 2021 г преброиха дузина военни и само СЕДЕМ цивилни жертви ??

Ти много работи цитираш, ама ако се окаже че вътре има нещо което не ти изнася следва или "тези думи не са мои", или линка мистериозно изчезва от поста ти две седмици след като си го публикувал, или се оказва че цитатът е от източник, на който дори и ти не вярваш... С две думи - бÓлиме оная работа какво си цитирал.

преди 29 минути, Реджеп Иведик написа:

И ти викаш за Русия.

това сам ли го измисли а ?

Зеленски що не отиде на фронтовата линия а се крие? Жена му и децата са в имението край Лондон нахранени на топло.

Защо непременно той трябва да управлява? С цената на какво?Една война,жертви и голяма инфлация това стана.

преди 29 минути, Митко Вълчев написа:

А кой провежда референдум в чужда държава, по време на война, освен Путин?

и кога да бъде проведен а тролчо центов на 36 в шестак ли ?

САЩ: Русия вероятно е загубила половината от тежките си танкове в Украйна

Половината от руските тежки танкове вероятно са били унищожени или пленени от Украйна, заяви високопоставена служителка на Пентагона, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

https://www.vesti.bg/sviat/sasht-rusiia-veroiatno-e-zagubila-polovinata-ot-tezhkite-si-tankove-v-ukrajna-6161326

преди 18 минути, miro20 написа:

но никога няма да отида пред руското посолство

лоботомиро ти за последно кога ходи пред руското посолство а ?

преди 3 минути, novaki написа:
преди 34 минути, Митко Вълчев написа:

А кой провежда референдум в чужда държава, по време на война, освен Путин?

и кога да бъде проведен а тролчо центов на 36 в шестак ли ?

Толкова ли не ви стига акъла че дори да е нужен референдум, това трябва да си е от местните а не трябва да е организирано от  страната агресор под дулата на автоматите .

И за къде бързат ? защо  рашистите не си изтеглят войските, да се върнат милиони хора по домовете, пък тогава организирай избори и референдуми.

С участието на международни наблюдатели ,каквито също нямаше. А имаше едни по строги наблюдатели с автомати, които да следят дали гласуваш ПРАВИЛНО .

Пълен цирк, ама виждам и вашите кухи глави не осъзнават абсурда на всичкия този цирк.

преди 15 минути, miro20 написа:

Това е другата характерна черта на комунетата - винаги по успелите, по умните, по образованите са обект на техния хейт и присмех

Хранимайкото наистина е успял. Успял е да открадне едни по спомен 9000лв., и да нахрани майка си с тях. Плюя аз на такъв "успех", а въобще не съм комуне.

ПП: Навсякъде ти се привиждат комунета. Преди да си легнеш проверяваш ли под леглото за зли комунета?

преди 10 минути, ivottoshev написа:
преди 20 минути, miro20 написа:

Ти много работи цитираш, ама ако се окаже че вътре има нещо, което не ти изнася следва или "тези думи не са мои", или линка мистериозно изчезва от поста ти две седмици след като си го публикувал, или се оказва че цитатът е от източник, на който дори и ти не вярваш... С две думи - бÓлиме оная работа какво си цитирал.

а така... лъжи и гърчове когато не ти изнася :) :)

Колко стандартно .

Сега много хора имат заблуди и илюзии как ще завърши национално-освободителната операция за местните руски хора в Донбас.   Вече са им омръзнали на тях  лицемерието и лъжите на бандеровците  в Киев и на страните  в НАТО.  Случващото се е полезно само за интересите на САЩ и те не мислят за хартата на ООН - за правата за самоопределение на народите.  Всички останали сме потърпевши от конфликта.   Няма вариант Донбас и Крим отново да бъдат в Украйна.    Ако искат и нова държава да си създават- нас това не трябва да ни безпокои.  А реално за санкции са властниците в Киев, защото допуснаха цялото това трагично развитие -заради свои погрешни   националистични възгледи и убеждения.   Видно е колко украинските руснаци желаят да бъдат в ЕС и в НАТО. 

преди 4 минути, miro20 написа:

а така... лъжи и гърчове когато не ти изнася :) :)

Колко стандартно .

Кое е лъжа? Когато се оказа, че написаното в линк който ти си дал в твой пост не ти изнася, ти какво каза, а? Помниш ли? Я чакай аз да ти припомня:

на 18.05.2021 г. в 18:41, miro20 написа:

Когато човек цитира медия / в случая 24 часа/ естествено и коректно е да се каже чии са думите. И точно така - не са мои , а цитат на медията.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Кое е лъжа? Когато се оказа, че написаното в линк който ти си дал в твой пост не ти изнася, ти какво каза, а? Помниш ли? Я чакай аз да ти припомня:

Класическо тролене.

Аз му цитирам по темата как жертвите намалят до СЕДЕМ за цяла година, той ми спами с лъжите си за мои цитати в които КОРЕКТНО СПАЗВАМ правилата на форума да се позовавам коректно на медия която цитирам.

Е нема такива дебили. :) 

преди 8 минути, attj написа:

Видно е колко украинските руснаци желаят да бъдат в ЕС и в НАТО. 

Ами да. Вижда се. Почти никой не иска в Рашистан.

Дори руснаците от РФ бягат в Европа и др страни ако имат късмет.

:)

преди 9 минути, attj написа:

Няма вариант Донбас и Крим отново да бъдат в Украйна. 

Пак не позна. Допреди февруари 2022 г украинците можеха дори да преглътнат присвояването на Крим и малките недорепублики , но сега всичко това е история.

Няма вариант в който да  бъдат  в РФ

преди 17 минути, miro20 написа:

Толкова ли не ви стига акъла че дори да е нужен референдум, това трябва да си е от местните а не трябва да е организирано от  страната агресор под дулата на автоматите .

И за къде бързат ? защо  рашистите не си изтеглят войските, да се върнат милиони хора по домовете, пък тогава организирай избори и референдуми.

С участието на международни наблюдатели ,каквито също нямаше. А имаше едни по строги наблюдатели с автомати, които да следят дали гласуваш ПРАВИЛНО .

Пълен цирк, ама виждам и вашите кухи глави не осъзнават абсурда на всичкия този цирк.

Тролчо дай ги тия снимки или видеа където гласуват с насочени дула няма такива и ти лъжеш за пореден път.Ама то и ЦРУ са кухи лейки че не вярват на теб а вярват на Божков 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Защото Путин можеше да спре Краварските гхзове по-рано, а не да чака 2022г

Никога не съди по себе си  :topsecret2:

Почна да се оплиташ, питам защо краварите са гхъзове.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Улица грешиш? Но това да ти е най голямата грешка в съзнанието.

Не греша , МАДИ , не греша ! 

Искаш ли да ти напиша малко цифрички , да разбереш , че не греша ? 

преди 11 минути, miro20 написа:

Класическо тролене.

Аз му цитирам по темата как жертвите намалят до СЕДЕМ за цяла година, той ми спами с лъжите си за мои цитати в които КОРЕКТНО СПАЗВАМ правилата на форума да се позовавам коректно на медия която цитирам.

Е нема такива дебили.

Тошев е боец за образец

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Почна да се оплиташ, питам защо краварите са гхъзове.

Когато му зададеш неудобен въпрос, Тошев се крие като мишка в брашно

току-що, miro20 написа:

той ми спами с лъжите си за мои цитати в които КОРЕКТНО СПАЗВАМ правилата на форума да се позовавам коректно на медия която цитирам.

Плюеше по военните в онзи шпионски скандал, ама когато се оказа че гнилите ябълки са в градината на Бочко, щото за служителите на МО отговарят той и военният му министър, а не Президентът като Главнокомандващ армията, подви опашчица и се измъкна че това не били твои думи а цитат на медията. Ти заставаш ли зад написаното в линка, който даде тогава? Ми не, нали?

Е как искаш да чета твои линкове, след като дори и ти не заставаш зад написаното в тях?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.