Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, nikssi написа:

То и ракети уж нямаше вече пък то ... за пироните да не говорим. 🤣 

то уж и за 3 дена Русия щише да превземе Украйна, пък то какво стана - ядец

преди 14 минути, nikssi написа:

Забравих ,че тука всичко знаете. Все баш , баш  експерти. 🤣 

както и ти мислиич че русуя е велика и всичко може - но за 3 дена неможа - експерте:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

това чеверме кой го каза нещо линк ще има ли или звездите пак ти говорят

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

Ти пък къде се буташ ... да метнеш някоя дърдонка ли? Поредния спец ама нали си бил уж баш "работещ политик" 😃

image.png.666a1d72883260eb1732c103a2cae501.png

Тия теми ги изчетох вече. Довечера ще Ви видя какви ще сте натворили с ватата с превземането и превземките...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 39 минути, _sirena_ написа:

Нима ти самият не си подхвърли личните данни в темата

Това не беше много умно...

То не, че да викаш за Русия е умно де.

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Нещо излъгах ли?

Гузен негонен бяга...

преди 5 минути, nikssi написа:

Ти пък къде се буташ ... да метнеш някоя дърдонка ли? Поредния спец ама нали си бил уж баш "работещ политик" 😃

image.png.666a1d72883260eb1732c103a2cae501.png

Тия теми ги изчетох вече. Довечера ще Ви видя какви ще сте натворили с ватата с превземането и превземките...

аз като гледам и ти се правиш на спец

преди 34 минути, Митко Вълчев написа:

Това не пречи да си носиш последствията за действията.

Сакън, не си цапай ръцете.

Кажи на Николов да видим дали е строг, но справедлив.

преди 9 минути, N1K17Y написа:

То целият коментар е лъжа, но фокуса е, че се усети, че нямаш накъде да шикалкавиш и си извъртя мнението и от "русия направи същото, каквото направи САЩ в Косово", мина на "ситуацията е същата, защото краварите пипат с ръчичките си".

И къде е лъжата? Нима ако карварите си бяха седяли на гхзовете оттатък океана щяха Косово, Крим и Донбас да са отцепени? И да, Путин трябваше да се намеси отдавна и да спре Краварите. В Косово нямаше такава възможност но в Киев имаше. 

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Доказваш твърдението си!

Винаги съм доказвал неопровержимо твърденията си, в които те обвинявам, че лъжеш.

Не, че има нужда. Всички те виждат на дело как лъжеш.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Краварите не са си протягали мръсните ръчички към Крим и Донбас, Тошев.

Не, хич. Да организираш цветна революция в държавата, в която е главната военноморска база на Русия в Черно море е някаква случайност. Те без да искат, нали? 

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Винаги съм доказвал неопровержимо твърденията си, в които те обвинявам, че лъжеш.

Мдаааа, обикновено това става с думите "Тошев лъже"... и се спира до там. 

преди 41 минути, miro20 написа:

Човече, лекуай се... хубаво си спамер , защитаващ новофюрера Путлю и геноцида в Украйна, но отдавна случая ти е патологичен

И аз това се опитвам да му обясня, но ти си се изразил по литературно.

преди 23 минути, nikssi написа:

Ма Нова ТВ викаш 🤣 Не впрягайте магарето пред колата. 

Вие и за Херсон така казвахте.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Нима ако карварите си бяха седяли на гхзовете оттатък океана щяха Косово, Крим и Донбас да са отцепени?

За Косово не знам, но Крим и Донбас каква връзка имат с Краварите ?

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Нещо ти е много весело?

И аз започвам да се смея! :D

Украинско разузнаване: Русия няма ресурс за мащабна офанзива

Украинското разузнаване ... Ти какво очакваш да кажат? 🤣 Не усещатели как Ви облъчват с небивалици ... лапате на гола кукичка ей...

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Да организираш цветна революция в държавата, в която е главната военноморска база на Русия в Черно море

Очакваш да ти повярвам на честна дума ли ?

Не мислиш ли, че е малко късно, след като си се изложил пред целия форум като лъжец ?

преди 2 минути, nikssi написа:

Украинското разузнаване ... Ти какво очакваш да кажат? 🤣 Не усещатели как Ви облъчват с небивалици ... лапате на гола кукичка ей...

Усещам как ти се опитваш да опровергаеш това което показвам!

Спокойно, няма да кажа на никой, че не ти се получава.:D Между нас ще си остане само.

преди 9 минути, nikssi написа:

Що бе, можеш да прецениш и по последните събития колко им е мощта . Има цитирано тук от вчера една камара видеота за провала на настъплението към Угледар.

И забележи, най големия рев и критики от некадърното командване за загубите са най вече в прорашистките ТГ канали . !

:) 

Ама неее... ти не си от облъчените, нали ? Ти не лапаш кукички .... "спецоперацията върви по план "  :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

За Косово не знам, но Крим и Донбас каква връзка имат с Краварите ?

За Косово не знаеш? Верно ли?

Ако не се бяха раздавали едни карварски сникерсчета на един площад, Крим и Донбас още щяха да са си укарински. Всичко започна от там.

ПП: Питайте ме нещо ако имате нужда от още разяснения. Ще съм с вас още около половин час, но после трябва да се подготвям, че довечера имам важен турнир по BeerPong :drunk:

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Очакваш да ти повярвам на честна дума ли ?

Не мислиш ли, че е малко късно, след като си се изложил пред целия форум като лъжец ?

Аз мога да покажа поне десет поста с твои лъжи. Ти можеш ли да покажеш поне един мой?

преди 46 минути, ivottoshev написа:
преди 1 час, miro20 написа:

И това си е постоянна моя практика и до момента. Когато цитирам, давам източника.

Поредната ти лъжа. Тук да си дал източник?

на 7.02.2023 г. в 2:11, miro20 написа:

Че кой казал че няма ? фейкомета тошефффф ли ?  :)

Цитат

После присоединения Крыма к России на полуостров переехали как минимум около 150 тысяч человек из Москвы, Петербурга, других российских городов, а также из стран СНГ. При этом до 150 тысяч крымчан уехали из него, по большей части на Украину. В конце декабря 2016 года власти Республики Крым приняли программу по стимулированию массовой миграции в Крым, в основном из материковой части России.

Това че нещо не го знаеш,не означава че го няма . Москва усилено заселваше Крим,но както виждаш , признават за 150 хил избягали от там.

Да вадя ли още такива твои постове?

@Реджеп Иведик, виждаш ли как се прави, когато твърдиш че някой лъже? Доказваш твърдението си! Е, ако не си някоя мишка де  :wink12:

аууууу какъв непростим пропуск. :giggle1:

Хайде да гопоправя : https://inosmi.ru/20170120/238565218.html

Човече,лекувай се... тотално си изперкал. Не си първия де... що народ се ровеше в постовете ми отпреди години да търсят сламки и за какво да се заядат ... що хейт и псияхсване беше,  що здраве време и нерви изгубиха, и накрая се самоизтриха повечето от тук  :) :)

Между другото , можеш ли да ми покажеш на близките десетки страници, ти да си давал нещо по темата,някой линк, някоя новина, освен постоянните ти заяжданици, лъжи и спам ?

:) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 14 минути, miro20 написа:

Ама неее... ти не си от облъчените, нали ? Ти не лапаш кукички .... "спецоперацията върви по план "

Вече една година земат Киев за три дена, обаче ние сме облъчените.

преди 12 минути, miro20 написа:

Между другото , можеш ли да ми покажеш на близките десетки страници, ти да си давал нещо по темата,някой линк, някоя новина, освен постоянните ти заяжданици, лъжи и спам ?

Не може много ясно. Ако махнеж лъжите от коментарите на Тошев, остава бял чаршаф.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Искаш да кажеш че не показах как лъжеш ли?

Показа как за пореден път голословно го клеветиш, че лъже.

преди 12 минути, miro20 написа:

Когато видя че лъжете най-безочливо, опровергавам лъжите ви. Ти можеш да го наричаш както си искаш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.