Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, novaki написа:

Тролчо дай ги тия снимки или видеа където гласуват с насочени дула няма такива и ти лъжеш за пореден път.Ама то и ЦРУ са кухи лейки че не вярват на теб а вярват на Божков 

Вчера цитирах жели репортажиот тези циркове-референдуми  на колежката ти макстонка / днес май тролската централа почива/

Трябва ли за всеки идиот да повтарям едо и също през две страници ???

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 35 минути, shishmanovp861 написа:

Зеленски що не отиде на фронтовата линия а се крие? Жена му и децата са в имението край Лондон нахранени на топло.

Има опасност да срещне Путин там- недей така че ще се хванат за гушите лично.

току-що, ivottoshev написа:

Е как искаш да чета твои линкове, след като дори и ти не заставаш зад написаното в тях?

Имаш ли нещо да кажеш за СЕДЕМТЕ жертви в Донбас за цялата  2021 г по руски източници от ДНР, или ще си пееш лъжите за мен колото да спамиш темата и да бягаш от отговор  ? :)

преди 37 минути, novaki написа:

Кога да го проведат на 36 в шестак ли ?

Да не ги провеждат. Украйна така или иначе няма да ги признае и ще се бие, докато освободи териториите си.

Сега настроиха целия свят срещу себе си. Една част от държавите, които все още ги подкрепяха, се обърнаха срещу тях след фейковите референдуми.

Нали се сещаш, че най малко съседите на Русия изтръпнаха. Ако можеш да мислиш де.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Това разбира се е лъжа

Ми не, не е. Казах ти че ако искаш наистина да видиш написана от мен лъжа, трябва да ми пратиш на ЛС какво точно искаш да напиша (споко, няма да кажа на никой че ти си ми казал да го пиша) Тогава ще можеш наистина да цитираш моя лъжа, а не само да ти се иска да има такава. Най-накрая поне един път твоето "аз казах ли ви" ще си е на мястото :wink12:

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Е как искаш да чета твои линкове

Как спориш по същество, ако не си ги чел ?

преди 7 минути, kosyo написа:

Зеления ще победи

преди 7 минути, miro20 написа:

Имаш ли нещо да кажеш за СЕДЕМТЕ жертви в Донбас за цялата  2021 г по руски източници от ДНР, или ще си пееш лъжите за мен колото да спамиш темата и да бягаш от отговор  ?

Като не му е удобен въпроса, Тошев бяга с 200, аз съм ти казал.

Или се крие като мишка в брашно.

преди 4 минути, miro20 написа:

Вчера цитирах жели репортажиот тези циркове-референдуми  на колежката ти макстонка / днес май тролската централа почива/

Трябва ли за всеки идиот да повтарям едо и също през две страници ???

какво си цитирал че на референдума има хора с оръжие .Сега ще ти кажа мойто дете че в Украйна има война и нормално охраняващите да са с оръжие .То и в България полицията е с оръжие и тук ли изборите се провеждат нечестно та идиота кой е май си ти ама това че си идиот си го знаем

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Почна да се оплиташ, питам защо краварите са гхъзове.

Защото го играят шеф-диригенти на целият свят и си врат носовете навсякъде, разпалвайки конфликти където им скимне (включиетлно цветната революция в Киев)

Путин е гхз, защото поне в Украйна можеше да ги спре много по-рано, а не да чака 2022г. 

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Да не ги провеждат.

защо да не ги провеждат .а да защото @Реджеп Иведик лъжеца не иска

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Защото го играят шеф-диригенти на целият свят и си врат носовете навсякъде, разпалвайки конфликти където им скимне (включиетлно цветната революция в Киев)

Путин е гхз, защото поне в Украйна можеше да ги спре много по-рано, а не да чака 2022г. 

Ама нали Косово и Донбас било същото ? Същото, ама сега го изкарваш различно. Последно, същото ли е ? 

преди 14 минути, kosyo написа:

Путин ще трябва малко да се понаведе, щото иначе няма как да стигне до гушата на онова джудже - Наркоман, който ми се вижда висок не повече от кинта и пеесе :D

преди 8 минути, novaki написа:

защо да не ги провеждат

Те вече ги проведоха. Късно е да съжаляват.

Ся не знаят как да обяснят на зет патриотите, защо не използваха ядрено оръжие, когато Украйна освободи Херсон.

преди 16 минути, miro20 написа:

Имаш ли нещо да кажеш за СЕДЕМТЕ жертви в Донбас за цялата  2021 г по руски източници от ДНР, или ще си пееш лъжите за мен колото да спамиш темата и да бягаш от отговор  ? :)

Какъв отговор?!? Та дори и ти не заставаш зад написаното в линковете които даваш, а искаш някой да ти отговаря на тях.

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Украйна така или иначе няма да ги признае и ще се бие, докато освободи териториите си.

images.jpg.d5482d8a18f2778e8670cd4740c4b093.jpg

:wink12:

преди 56 минути, ДзВяРа! написа:

САЩ: Русия вероятно е загубила половината от тежките си танкове в Украйна

То и ракети уж нямаше вече пък то ... за пироните да не говорим. 🤣 

преди 3 минути, nikssi написа:

И опаковки за салами и кренвирши да не забравиш.

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Путин ще трябва малко да се понаведе, щото иначе няма как да стигне до гушата на онова джудже - Наркоман, който ми се вижда висок не повече от кинта и пеесе :D

Ама сам ли ще отиде там или ще трябва насила да го закарат че гледам нещо не му се припарва наблизо до фронтовата линия.Внимава много да не се наложи да се срещнат че ще трябва да го пребие от бой този наркоман. Много миролюбив човек ама те такива са джудистите съм чувал.

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Как спориш по същество, ако не си ги чел ?

Спорих навремето и разбрах че няма смисъл да чета линковете и да гледам клипчетата му.

Най-напред беше нещо в някаква статия за короната, която той беше дал, и като му показах какво пише вътре му се прииска сам да си отхапе ръката с която я беше постнал, после и това с военните, дето Радев бил виновен, а всъщност в НЕГОВИЯТ линк се критикуваше МО на Кааркачантичката и Бочко, после и Николов го контрира, след което той изтри линк две седмици след като го беше пуснал... 

Оспорвам лъжите му които е написал черно на бяло, щото там след като го цитирам, няма как да се измъкне

преди 5 минути, nikssi написа:

Знаеш ли колко струва една ракета?

Знаеш ли колко са изтреляни по територията на Украйна и колко от тях са достигнали целта си?

https://t.me/slvn_pomet/4879

Да се разберем значи - не руската армия е слаба, украинците се оказаха по-силни от колко си мислехме.. уникална комбинация от украински войник ,фашистки офицер и американски генерал..Ето от къде се появили значи заловените генерали. Как беше казал някой - всеки войник носи генералския жезъл.

преди 1 час, ivottoshev написа:

В зората на демокрацията за ВМРО, после за БББ (Българска Бирена Партия, да не се бърка с онзи палячо Жорж Ганчев) после за ... и аз вече не помня за кои. Последно беше за ИТН.

На президентската борба м/ду Радев и Леля Цецка гласувах за Митьо Пищова, а на последните за Радев. Немаше как да си дам гласа за Хранимайко Герджиков.

С лидерите на ВМРО в градчето ми си пия и им казвам, че шефа им е боклук. Бирената партия бях като и измисляха името, но случайно. Иначе майтапи от сериозно винаги съм пробвал да разграничавам.

преди 51 минути, _sirena_ написа:

Не греша , МАДИ , не греша ! 

Искаш ли да ти напиша малко цифрички , да разбереш , че не греша ? 

Искам

преди 26 минути, N1K17Y написа:

Ама нали Косово и Донбас било същото ? Същото, ама сега го изкарваш различно. Последно, същото ли е ? 

Същото е. Ако Карварите не си бяха протегнали мръсните ръчички, Косово щеше да си е сръбско, а Донбас и Крим украински. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.