Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 3 часа, БаалБек написа:

Виждате ли се до къде стигнахте с пропагандата. Вече забравихте, че РФ нахлу в Украйна и смятате, че се води отечествена война на територията на РФ.

Войната в Украйна е ОТЕЧЕСТВЕНА!!! Украинците изтребваха руснаци в ДОНБАС И ЛУГАНСК! Бяха стигнали до към 30-ина хиляди убити от 2014г. И тогава Путин влезе в Украйна!

Войната е е отечествена за Русия!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 88,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6680

• Coco1

4229

• miro20

4096

• attj

3677

на 22.11.2022 г. в 13:48, BANKATA написа:

Руските съсипаха Украйна за 10 години.

Бих оспорил, украинците сами се самосъсипаха стартирайки от Майдана досега.

преди 8 минути, dimy написа:

Войната е е отечествена за Русия!

И това бих оспорил, войната е изгодна за Русия да си върне преобладаващо руско-езичните територии, но в никакъв случай не е отечествена.

Та в заключение - Единствените печеливши от войната са САЩ, всички други - Украйна, Русия, EC - са губещи в някакъв контекст.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, dimy написа:

Украинците изтребваха руснаци в ДОНБАС И ЛУГАНСК! Бяха стигнали до към 30-ина хиляди убити от 2014г. И тогава Путин влезе в Украйна!

Лъжи и пак лъжи . Убитите 2014 г са общото количество и руснаци и украинци , и то в резултат на рашисткото вторжение април 2014 г след анексията на Крим.

Украинската АТО бе СЛЕДСТВИЕ и логичен отговор когато в държавата ти нахлуват маскирани тежковъоръжени уроди с георгиевски лентички, които по късно бяха признатиот Путлю за руски спецназ.

преди 14 минути, dimy написа:

И тогава Путин влезе в Украйна!

Путлю започна официалната си война февруари 2022 г след като жертвите  намаляха до 7 / СЕДЕМ / цивилни жертви за ЦЯЛАТА 2021 г.

По руски източници и данни не от Украйна а от терористите от ДНР :

https://www.interfax.ru/world/813458

Цитат

ДНР насчитала 77 погибших в зоне конфликта в Донбассе за год

Москва. 30 декабря. INTERFAX.RU - За год в результате боевых действий в Донбассе погибли 77 человек, еще 129 пострадали, заявили в аппарате омбудсмена самопровозглашенной Донецкой народной республики.

"С 1 января до 30 декабря 2021 года пострадали 97 военнослужащих и 32 гражданских лица, за тот же период погибли 70 военнослужащих и 7 мирных жителей", - говорится в сообщении, распространенном в четверг пресс-службой аппарата омбудсмена ДНР.

По данным ведомства, всего с начала конфликта в Донбассе на территории ДНР 5038 человек погибли, из них 91 ребенок.

Всеки път ще ви навирам тези факти , другари нацисти фейкомети :hit:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, andiay написа:

според мен няма вероятен вариант той отново да стане украински...

АОНСУ пак приема желаното за действително.

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяя

Колко станаха, АОНСУ ?

преди 1 час, dimy написа:

Войната в Украйна е ОТЕЧЕСТВЕНА!!!

Ха ха ха ха ха

Нали няма война ве, Ватенки Ядрени, как изединпът стана отечествена ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

АОНСУ пак приема желаното за действително.

Колко станаха, АОНСУ ?

Колкото повече повтаряш АОНСУ, толкова повече се хвалиш, че си идиот, Асланчик...

За разлика от теб, никога не съм имал нещо общо с БКП...

Естествено, ако не лъжеш, че си завършил ВВМУ през 1989-а, което също няма да ме учуди, като се има предвид, че си доказан патологичен лъжец...

Приемането на желаното за реално си е доказано твой "патент", с който аз нямам нищо общо...

И никога не съм твърдял, че Русия е искала да превзема Киев...

Рева ти с тези "три дняяяяяяя" като някакъв "аргумент" срещу мен, доказва отново, че приемаш желаното за реално...

Е, и че се гордееш, че си идиот....

Но това отдавна не предизвиква учудване...

Асланчик дорогой, идиота сам собой....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, andiay написа:

И никога не съм твърдял, че Русия е искала да превзема Киев

Аз твърдя, бре АОНСУ

вай Аллах

Много ясно, че Ватенките твърдите, че не е искала. Гроздето е кисело.

Сигурно и за Херсон твърдиш, че не са искали да го задържат завинаги

Ха ха ха ха ха

Циганска му работа

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз твърдя, бре АОНСУ

вай Аллах

Много ясно, че Ватенките твърдите, че не е искала.

Сигурно и за Херсон твърдиш, че не са искали да го задържат завинаги

Мда, харесва ти да се фукаш, че си идиот...

Ти твърдиш нещо си, а после ползваш същото нещо като "аргумент" срещу казаното от мен и ме питаш, колко дни са станали?

Знаеш ли как му се вика на това?

Идиот, който приема желаното за реално...

Нищо изненадващо при теб...

Херсон никога не съм коментирал, ти твърдеше, че украинците ще влязат в него още през април...

Колко дена минаха?

Въобще, какво се опитва да докаже черната дупка в главата ти?

Че Крим ще стане пак украински, защото ти твърдиш, че Русия е искала да превземе Киев за три дни и не е запазила Херсон?

Нещо обичаше да споменаваш за учители, дипломи и логика, време е да изпълниш сам съветите си...

Въпреки, че се съмнявам да си имал някога учител по логика...

Ма знам ли, едно време такива като теб ги обучаваха в специализирани училища...

Може и някаква "логика" за идиоти да са ви преподавали, за да имате все пак някакво обяснение за заобикалящия свят...

Идиотско обяснение, но все пак обяснение...

Но пък идиотско...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, miro20 написа:

На срещата присъстваха "фалшиви" и проверени "майки" най вече от обкръжението на Путлю и партийните им организации.  Под прекия контрол разбира се, на ФСБ и преоблечени агент/ки/

Като онзи УЖ обикновен работник на който Боко си подари якето, а после се оказа че не бил обикновен работник на строежа на магистралата, а общински съветник от ГЕРБ? Нещо такова ли визираш?

И защо бе изправенпред съда в ХАга.

Всъщност, това очаква и Путлю

Кога да очакваме съд като този в Хага и за тези, които под фалшив предлог за хим. оръжие избиха стотици хиляди цивилни иракчани?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, наистина, не е нормално в психиатрия да им дават пълен достъп до интернет....

Ако ти спрат интернета... ще ми липсваш. Честно. 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ти май не си шаран :no-no:

Шаран е Наркоман Еленски, щото клъвна веднъж на тази гола кука (и загуби Азовско море)

Ти обаче вече толкова пъти я кълвеш, че по ми приличаш не на шаран, а на кълвач :wub:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

В Украине

A после спориш кой знаел руски и кой не....

П.С. Иначе малко комунисти (поне така ги бяха определили в Чехия) от Австрия са спретнали днес протест против войната.

П.С. 2 Месомелачката тези дни е в района Артемовск.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Расссия се разпада, аз ви казах.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ти май

Май май, за Херсон спря да лаеш

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяя

Ха ха ха ха ха

И Азовско море скоро ще ти заседне на лакомото гърло, както ти приседнаха Киев и Херсон

Киев за три дня, как не !!!

Ватенки садистични

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяя

Ха ха ха ха ха

И Азовско море скоро ще ти заседне на лакомото гърло, както ти приседнаха Киев и Херсон

Ватенки садистични

Асланчик, в тоз форум, друг "ментален" садист освен теб, не съм срещал...

То не бяха весенета, изкормвания, прегризвания на гърла, палене, стреляне, кво ли не...

За Херсон и Киев само ти си лаеш, но пък си вярваш, че и другите лаят...

Ето как желаното превръщаш в реално...

И се хвалиш, че си идиот...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми след ултиматума от март, руснаците се изплашиха. И ти да си - и ти щеше да се оттеглиш.

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Що па да засяда в моето гърло?!?

Иииииии, това изобщо какво общо има с фактът, че Наркоман е шаранче? Ще ми обясниш ли, г-н Кълвач :doh:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

„ Украинският народ ще бъде освободен от своите неонацистки управници , те заслужават да живеят като приятели и добри съседи и да просперират заедно със своите славянски братя “.
Сергей Лавров, ТАСС, 26 ноември

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, glen написа:

„ Украинският народ ще бъде освободен от своите неонацистки управници , те заслужават да живеят като приятели и добри съседи и да просперират заедно със своите славянски братя “.
Сергей Лавров, ТАСС, 26 ноември

Бягаааат, бяяяягат.

Реджеп Иведик 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, glen написа:

Украинският народ ще бъде освободен от своите неонацистки управници , те заслужават да живеят като приятели и добри съседи и да просперират заедно със своите славянски братя

Но украинците помнят и нищо не е забравено. По време на гладоморите през 1932 – 1934 и през 1947 година Сталиновите изверги убиват чрез изкуствено предизвикан глад близо 10 /десет/ милиона души в Украйна и Молдова. Но слабо известен факт е, че 100 000 от тези жертви са бесарабски и таврически българи. Нито едно българско правителство, нито един наш Парламент не събра смелост да осъди сталинските издевателства като Геноцид. Повече от 25 страни са признали гладоморът за геноцид. Който иска може да намери филма на Петър Марчев "Незабрава", в който е съхранил спомените на последните живи свидетели, преживели Гладомора от 1947 година.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...