Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Колко години си живял през комунизъма, а ?

Айретен съм ходил по няколко пъти в Куба и Виетнам, и почти цяла една година общо ми се събира в Китай. В СССР и Русия съм ходил та ходил.

Ти ли ще ме учиш какво е комунизъм ?

Какво си правил при болшевиките и комунистите - как така са те пропуснали!?  Да не си бил двоен агент?   Да ти припомня какво е било     Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи '„жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ценните ни добродетели, защото болшевизмът не e пансион за благородни девици. децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата." -владимир ленин PIC.COLLAGE'  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3457

• ivottoshev

3082

преди 2 минути, kosyo написа:

Е ама има един куп нюанси дето се носят по въздуха.. Еди и виж и тогава ще говорим за предимства/недостатъци на един или друг строй...

Добре бре човеко, не се съмнявам, че в Русия има много мизерни места...

В Китай има също не по-малко мизерни със сигурност...

Но с кои я сравняваш?

И къде сме ние при подобно сравнение...

Защото Русия и Китай не са в Европа, но ние сме...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, andiay написа:

Искаш да кажеш, че си завършил висше военно училище през 1989-а без да си станал член на БКП?

Баси наглия лъжец си Асланчик, дори и за гражданските специалности там, това бе задължително по онова време...

Що се отнася до това, кой циганин, кой кирлив, кой кво завършил, като дойдеш да ми режеш "топките" ще се разберем...

Дали ще дочакам тази среща?

Или като при Рамус, ти всъщност не искаш, ама трЕбе да се правиш на нещо, което не си, а именно мъж...

Виртуално "лъвче", реално плъхче...

Морско свинче си ти Асланчик, а не морски вълк, мхм...

Вуйчо ми завърши военно училище (Тодор Каблешков) при положение че е син на враг на народа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, BANKATA написа:

Вуйчо ми завърши военно училище (Тодор Каблешков) при положение че е син на враг на народа.

Преди 1990-а?

Е, бил ли е член на БКП?

Или просто не си е признал?

П.С. Сега остава да разрешим дилемата с майка ти, значи на брат й разрешават да учи висше, при това военно, но на нея са й забранили?

Направо ме изумявате с наивитета си..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, maxthon написа:

Даже като се замисли човек има и признаци на ЗКПЧ.

To пък голям праз да си ЗКПЧ.
В събота водиш полка на баня. В неделя ги водиш на за n-ти път на култовия филм "Човек от народа", да поспят или помечтаят за Мара в киносалона. През седмицата инспектираш охраната на свинарника и отговаряш по радиостанция на някакви изкукуригали позивни или пишеш разни доклади на офицери, които ставаха само за талаш и отбий номер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Profruit написа:

само за талаш и отбий номер

И от време на време покрай този талаш някой друг офицер пропуска да запише Военната академия ей така защото не следвал партийната повеля (официалната причина) и чисто субективна преценка (като неофициална). Какво да ги правиш и тогава, и сега си има такива лайненца...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Profruit написа:

To пък голям праз да си ЗКПЧ.
В събота водиш полка на баня. В неделя ги водиш на за n-ти път на култовия филм "Човек от народа", да поспят или помечтаят за Мара в киносалона. През седмицата инспектираш охраната на свинарника и отговаряш по радиостанция на някакви изкукуригали позивни или пишеш разни доклади на офицери, които ставаха само за талаш и отбий номер.

Ами точно поради тези "незаменими" качества е и сравнението в поста, който цитираш...

Много точно си ги описал...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, andiay написа:

Искаш да кажеш, че си завършил висше военно училище през 1989-а без да си станал член на БКП?

Да, това казвам.

А ти пишеш, без да знаеш какво пишеш.

Не се изискваше от никой да става комунист. От нашето класно, само 4 човека от 30 станаха комунисти. По желание.

ВВМУ Варна випуск 1989. Всеки може да провери.

Голям смях си.

Напъваш се да покажеш знания, ма само с напъването си оставаш.

Ся като украинците освободят Крим, ще изпълниш ли облога да пишеш секи ден, че си идиот и се гордееш с това, или ще се измъкнеш като миризливо страхливо комуне, както и очаквам.

Казах ти, че продаваш на краставичар краставици. Съвестта ми е чиста.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, andiay написа:

Преди 1990-а?

Е, бил ли е член на БКП?

П.С. Сега остава да разрешим дилемата с майка ти, значи на брат й разрешават да учи висше, при това военно, но на нея са й забранили?

Направо ме изумявате с наивитета си..

Вуйчо ми е 55 година. Да преди 1990г.

На майка ми не са и разрешили нищо да учи. Дори и стенография.

Факт. Който и една лелка в този форум ме убеждаваше че няма как стане.

Не отричам че заслуга за вичо ми има съсед военен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, BANKATA написа:

Бе не го слушай. Тоя дришлю си няма хабер от света. Не са карали никой насила да става комунист.

Търси си боя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, andiay написа:

Преди 1990-а?

Е, бил ли е член на БКП?

Ако не са били комунисти са щатни доносчици към ДС!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тази дебилната и тя като Миризливия Циганин, ще показва на харковчанина видео, какво е положението в Харков

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

какво е положението в Харков

Ей ти още един циганин да ти обясни какво се случва в Харков.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, BANKATA написа:

Вуйчо ми е 55 година. Да преди 1990г.

На майка ми не са и разрешили нищо да учи. Дори и стенография.

Факт. Който и една лелка в този форум ме убеждаваше че няма как стане.

Не отричам че заслуга за вичо ми има съсед военен.

Човеко, значи е завършил през 70-те, няма начин да не е бил член на БКП, дори и да не го е искал...

В нашето училище половината от съучениците ми бяха деца на военни...

Знам много добре можело ли е или не да станеш действаш офицер без да си член на БКП...

Не случайно след 90-та имаше деполитизация и изискване да се откажат от членството си или да напуснат...

Не лелката, а аз ти казах, че това с майка ти не е вярно...

Казах ти за моята класна, чийто баща е умрял в лагерите, а тя и майка й са били изселени само с това, което могат да носят...

Тази жена имаше две висши...

Аз имах досие, бях изключван от комсомола и никой не ме спря да кандидатствам...

Приказваш ми бабини девтинини...

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Да, това казвам.

А ти пишеш, без да знаеш какво пишеш.

Не се изискваше от никой да става комунист. От нашето класно, само 4 човека от 30 станаха комунисти. По желание.

ВВМУ Варна випуск 1989. Всеки може да провери.

Голям смях си.

Напъваш се да покажеш знания, ма само с напъването си оставаш.

Ся като украинците освободят Крим, ще изпълниш ли облога да пишеш секи ден, че си идиот и се гордееш с това, или ще се измъкнеш като миризливо страхливо комуне, както и очаквам.

Казах ти, че продаваш на краставичар краставици. Съвестта ми е чиста.

Асланчик, това че ти си идиот, не означава, че всички сме идиоти...

Лъжеш кат разпран...

Най-малкото нямаше да имаш перспектива да пътуваш из света, ако не си станал член на БКП или агент на ДС...

Смешна е физиономията, която виждаш в огледалото, когато се осмелиш да го погледнеш...

Напъването също е твой патент, а резултата му виждаш в гащите си...

Не "като" Асланчик, а "ако"...

Аз не съм мухльо като теб, държа на думата си, а и ти обясних, че това не ме притеснява...

А че ти ще се покриеш, то това е ясно от самото начало...

Но пък тъй или иначе, постоянно се хвалиш, че си идиот...

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Бе не го слушай. Тоя дришлю си няма хабер от света. Не са карали никой насила да става комунист.

Търси си боя

Бе то хубаво го търся, ма той дали ме търси...

Поканих те, заповядай реално, а не се прави на мъж, какъвто никога не си бил, виртуално...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, andiay написа:

Баси наглия лъжец си Асланчик, дори и за гражданските специалности там, това бе задължително по онова време...

Що се отнася до това, кой циганин, кой кирлив, кой кво завършил, като дойдеш да ми режеш "топките" ще се разберем...

Дали ще дочакам тази среща?

Или като при Рамус, ти всъщност не искаш, ама трЕбе да се правиш на нещо, което не си, а именно мъж...

Виртуално "лъвче", реално плъхче...

Морско свинче си ти Асланчик, а не морски вълк, мхм...

------------

А, значи този психясъл Реджэпкин е всъщност някакъв бивш военен кадър от времето на комунизма?

По онова време военните не са ли ги карали да се закълнат, че ще защитават НРБ и СССР?

Дали наш Реджэпкин се е клел, че ще защитава до смърт НРБ и СССР?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, andiay написа:

Най-малкото нямаше да имаш перспектива да пътуваш из света, ако не си станал член на БКП или агент на ДС...

Ми лично аз, без да съм бил член на БКП, и без да съм доносник, ходих преди 1989 година в Украйна, Турция, Гърция, Испания, Италия, Хърватска(тогава Югославия) и Белгия.

А после обиколих целия свят амнайсе пъти, Фикусе.

И сега ти казвам, нямаш си хабер от света.

Логическо мислене нямаш, затуй ще си търсиш оправдание, Украйна кат превземе Крим, защо ще се измъкнеш и няма да пишеш секи ден, че си идиот и се гордееш с това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, andiay написа:

Човеко, значи е завършил през 70-те, няма начин да не е бил член на БКП, дори и да не го е искал...

В нашето училище половината от съучениците ми бяха деца на военни...

Знам много добре можело ли е или не да станеш действаш офицер без да си член на БКП...

Не случайно след 90-та имаше деполитизация и изискване да се откажат от членството си или да напуснат...

Не лелката, а аз ти казах, че това с майка ти не е вярно...

Казах ти за моята класна, чийто баща е умрял в лагерите, а тя и майка й са били изселени само с това, което могат да носят...

Тази жена имаше две висши...

Аз имах досие, бях изключван от комсомола и никой не ме спря да кандидатствам...

Приказваш ми бабини девтинини...

Бабини деветининк, ама факт.

Вуйчо ми е завършил военното училище за да може после да учи икономика. Това му е отворило пътя за кандидатстване в УНСС.

Никога не е бил военен, не знам и нито с какъв чин нито каква специалност е завършил военното училище.

Но и двете ги е завършил преди '90.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми лично аз, без да съм бил член на БКП, и без да съм доносник, ходих преди 1989 година в Украйна, Турция, Гърция, Испания, Италия, Хърватска(тогава Югославия) и Белгия.

А после обиколих целия свят амнайсе пъти, Фикусе.

И сега ти казвам, нямаш си хабер от света.

Логическо мислене нямаш, затуй ще си търсиш оправдание, Украйна кат превземе Крим, защо ще се измъкнеш и няма да пишеш секи ден, че си идиот и се гордееш с това.

Лъжеш Асланчик, лъжеш кат разпран...

Точно в Турция не биха те допуснали да припариш без да си едно от двете - член на БКП или сътрудник на ДС...

Тези твои лъжи ги разправяй пред другите, които не помнят онези времена...

Ако ти смяташе, че имам логическо мислене, сериозно бих се притеснил да нямам наченки наа Алцхаймер...

Казах ти, не е "като", а е "ако", останалото е възприемане на желаното за реално...

Като при Кунчев и т.н....

Аз няма за какво да се опитвам да се измъквам бе Асланчик, още сега мога да го напиша в подписа си...

Не ме притеснява, защото знам, че не съм идиот и никой в реалността не ме възприема като такъв...

За разлика от теб, когото навсякъде го възприемат като такъв и единствено тук мисли, че може да превърне желаното в реално...

Но истината е, че не можеш...

И в реала, и във виртуала, идиота си е идиот...

преди 11 минути, BANKATA написа:

Бабини деветининк, ама факт.

Вуйчо ми е завършил военното училище за да може после да учи икономика. Това му е отворило пътя за кандидатстване в УНСС.

Никога не е бил военен, не знам и нито с какъв чин нито каква специалност е завършил военното училище.

Но и двете ги е завършил преди '90.

Всички май завършваха с чин лейтенант или нещо подобно...

Кое е факт?

Че не е станал член на БКП?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тази дебилната и тя като Миризливия Циганин, ще показва на харковчанина видео, какво е положението в Харков

не си евроатлантик

цигани не съществуват

казва се ром

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, gagodrago написа:

317383623_675242950796730_7177153616707312431_n.jpg

все едно гледам, теб и ефендито - тет сте избягали още по назапад:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще земете Киев, ама дръшки

Комунисти страхливи и некадърни

че кой иска да взима киев тоя пропаднал град все едно някой да вземе софия

киев ще се остави за ЕС, Боко ще го санира безплатно с пари на  данъкоплатците за неколко стотин  милярда към трилион-  два -три

и за борба с глобалното затопляне и въглеродните емисии

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...