Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3458

• ivottoshev

3082

преди 2 минути, БаалБек написа:

хроничния недостиг на основни стоки като храна и униформи

униформи

Ся си спомням за Финската война...

Какви времена бяха

Майтап ама

Касапите са замръзвали като чукани, затуй са загубили Финската война.

Рашистите затуй са рашисти, щот са прости и секи път настъпват една и съща мотика

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Съжалям аз съм нов тук , но някога казвал ли си нещо по темата?

Всеки път, но по завоалиран начин, чрез нападки срещу личността, погрешно представяне, неяснота, свръхсимплификация, фалшива аналогия и отвличане от същественото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, БаалБек написа:

Всеки път, но по завоалиран начин, чрез нападки срещу личността, погрешно представяне, неяснота, свръхсимплификация, фалшива аналогия и отвличане от същественото.

Демек нищо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Знам ли...

Ти казвал ли си?

Ан тъй

По руссски

На въпроса с въпрос

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Тошката пак на принципа, пише го в интернета, начи е вярно.

Снимка напрай ли, да видим как са 10 000 руснаци ?

Ма т'ва от вашият отбор излезе бре. Не си ли стиковате опорките? Или просто ги завъртате както ви изнася :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Касапите са замръзвали като чукани, затуй са загубили Финската война.

Загубили какво? Територия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Демек нищо

Е не е баш нищо. Той обича да спори заради самия спор. Това е патология и на такъв човек, който постоянно спори му казват кверулант. Лице, което спори с всички.

преди 9 минути, andiay написа:

Знам ли...

Така ли е? Ти кверулант ли си?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, БаалБек написа:

Лице, което спори с всички.

Не съм видял да спори с всички. В темата спори с около 1/3 от хората...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

На въпроса с въпрос

Преди известно време като задаваше наред въпроса кой какво е учил това по турски ли беше или пак си е по руски?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ма т'ва от вашият отбор излезе бре

Последно ?

10000 ли бяха на Киевското направление или пак лъжеш ?

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяя

Тошев пак в крачка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, kosyo написа:

Само ще спекулирам че целта на упражнението е била разходка до Киев като прочута дестинация за руснаците.

Само че Наркоман не мислеше така. Той мислеше че Путин наистина иска да вземе Киев и налапа кукичката хвърляйки почти цялата си армия в защита на столицата. Вече почти девет месеца не може да се справи с последствията от този свой "умен" ход и се бори да си върне земите, оставени без защита и завладяни тогава от руснаците.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ivottoshev написа:

хвърляйки почти цялата си армия в защита на столицата.

Срещу колко човека ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Последно ?

10000 ли бяха на Киевското направление или пак лъжеш ?

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяя

Тошев пак в крачка

Проглушихте ни ушите с някакви 10 000, сега давате назад и не били 10 000. Що? Щото това вече не пасва на опорките?

:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Проглушихте ни ушите с някакви 10 000

10 000 ли атакуваха Киев ?

Ха ха ха ха ха

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Нещо и за Херсон ти млъкна балалайката.

Да не би да ти приседна ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, vpvelev написа:

какъв е тоз спиртосан дядо:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Само че Наркоман не мислеше така. Той мислеше че Путин наистина иска да вземе Киев и налапа кукичката хвърляйки почти цялата си армия в защита на столицата. Вече почти девет месеца не може да се справи с последствията от този свой "умен" ход и се бори да си върне земите, оставени без защита и завладяни тогава от руснаците.

Опитвам се схвана мисълта ти но не успявам. Може ли подробности?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Е колко са били? Лично ли беше там да ги броиш кога "бягаха"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На территории Киева продолжаются экстренные отключения электроэнергии

В понедельник, 28 ноября, в Киеве продолжаются экстренные отключения электроэнергии.

Экстренные отключения света продолжатся в Киеве в понедельник, сообщили в украинском энергохолдинге ДТЭК "Киевские региональные электросети".

Энергетики ДТЭК совместно со специалистами «Укрэнерго», другими экстренными службами и государственными органами делают всё возможное, чтобы скорее стабилизировать ситуацию.

Министерство энергетики Украины 23 ноября сообщало, что из-за российских ударов все АЭС и большинство ТЭС и ГЭС были временно обесточены, а подавляющее большинство потребителей электроэнергии остались без света.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, БаалБек написа:

Всеки път, но по завоалиран начин, чрез нападки срещу личността, погрешно представяне, неяснота, свръхсимплификация, фалшива аналогия и отвличане от същественото. фенски, без

Хайде да видим дали е така...

Това, че сами си просите да ви се подигравам, не означава, че не говоря по темата...

Когато пишете или препредавате глупости, които не разбирате, какво очаквате - аплодисменти може би?

Когато обявите някой за "чугун", "ватник" и т.н., само защото си позволява да каже, че монетата винаги има и друга страна, кво очаквате?

Още в началото казах, че това няма да бъде кратка война, точно защото всичко показваше, че руснаците не търсят такава...

Още отначало казах, че нямат апетити за цялата Украйна, а ще наблегнат на района около Крим и ЛДНР...

Той им е нужен за буфер...

Още от началото начертах най-вероятните възможни варианти за край на войната....

Периодично ви ги припомням...

Нападнахте ме вкупом, защото си позволих да кажа, че Русия нямаше друг избор, освен да започне тази война...

И веднага станах "рашист", "чугун" и най-забавното "комунист"...

А още Сун Дзъ е казал - "Дори на заобградения враг трябва да се остави път за бягство."...

Сами се сетете защо е така...

Когато ви се подигравам, то е защото коментирате чисто фенски, без изобщо да се опитате да вникнете какво казва отсрещната страна...

Подигравам се не на вас самите, а на глупостите, които пишете, при това с претенция за крайна истанция...

За разлика от вас, шест години от живота ми са преминали в обучение как да анализирам подобни неща, не съм спирал да се обучавам и до днес...

Да, не казвам, че не мога да сгреша, човек съм все пак...

Но досега всичко съвпада с това, което съм казвал...

Винаги може да възникнат изненади, но засега такива липсват...

Винаги съм казвал, че не симпатизирам на Русия като държава, а още по-малко на Путин като политик...

Но какво от това, обявихте ме за "русороб"...

Е, колко по-конкретно да казвам мнението си?

Да почна да рева кат Асланчик - "А казах ли"..., "Бееееггггаатттт"... "Киев за три дняяяя... хахахаха"...

Да пускам чужди клипчета, чужди статии, чужди мисли?

Тогава ли ще коментирам конкретно?

преди 26 минути, БаалБек написа:

Е не е баш нищо. Той обича да спори заради самия спор. Това е патология и на такъв човек, който постоянно спори му казват кверулант. Лице, което спори с всички.

Тцъ, тцъ, тцъ....

А кой спореше за "висшия дипломатически пилотаж"?

Това не бе ли спор заради самия спор?

И сигурна ли си, какво означава кверулант?

От твоя линк в Уикито...

Цитат

Кверулантът или лице с кверулантно поведение (от лат. querulus – оплакващ се) е лице, което обсесивно чувства себе си като жертва на неправда, най-вече поради малозначителни или напълно неоснователни събития или постъпки от страна на други хора. Кверулантите често се обръщат със своите оплаквания и искания за помощ и съдействие към властите или към медиите.

Кверулантното поведение, което е резултат от кверулантна параноя, е необичайно упорито в преследването на твърдяната несправедливост, от която лицето страда, и може да доведе до увреда на икономическото състояние и социален живот на личността, както и до смущаване на нормалното функциониране на властите, към които страдащото лице се обръща.[1] Отказът от страна на властите да удовлетворят исканията на страдащите от кверулантно поведение би могъл да резултира в агресия от страна на последните.[2]

Та, не помня да съм се оплаквал, че срещу мен има извършена несправедливост, да се чувствам жертва на неправда или пък да търся помощ от който и да е било, камо ли от власт или медии...

Е, сега ако ти кажа, че показваш функционална неграмотност, пак ще се обидиш...

Като се замисля, вие показвате някакви признааци на кверулантното поведение, мхм...

Но това не ме засяга...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Не знам. Така се разправяше във вашият отбор. Странно че не помниш неща, които не ти изнасят, нали?

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Нещо и за Херсон ти млъкна балалайката.

Да не би да ти приседна ?

Нищо не ми е млъкнало. На теб ти е изветряла Гинкобилобата. Нали сутринта ти отговорих и даже беше цитирал поста ми?!? Баси, верно ли нищичко не помниш? Лекари, прегледи... трябва да потърсиш помощ за този проблем с паметта

на 27.11.2022 г. в 21:42, ivottoshev написа:

Ми след ултиматума от март, руснаците се изплашиха. И ти да си - и ти щеше да се оттеглиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не знам.

Ми така кажи.

Що трябва да лъжеш ?

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяяя

Ха ха ха ха ха

За Херсон нещо млъкна май а ?

Приседна ли ти а ?

Това нищо не е. Чакай да видиш как ще ти приседне Крим.

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Ха ха ха ха ха !!!!!!!!!!!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, kosyo написа:

Опитвам се схвана мисълта ти но не успявам. Може ли подробности?

Ти даже с другото ти "аз" трудно се разбираш дори за нещо толкова просто като "има ли пирони в Русия" . Един ден казваше че нямало пирони, на другият ден нямало дефицит на пирони, после пак нямало пирони....

При това положение не очаквай много от себе си относно разбирането на другите :no-no: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, maxthon написа:

Загубили какво? Територия?

Ако доведем днес с машина на времето човек живеещ тогава и му покажем как е животът във Финалндия и как е в Русия и ще си помисли, че Русия е загубила.. каквото и да се сетиш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...