Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 2 минути, attj написа:

И Украйна е правилно да се раздели - вместо да се избиват взаимно още 9 години.  Пропагандата на бандеровците и на НАТО не решава нещата. Задълбочава проблемите. 

НАТО и бандеровците благодарят на личността @attj за мнението му, но след февруари 2022 вече е късно либе за китка . И да ще задълбочат проблемите в Русия, нищо че не решават нещата (дефинирай моля те неща :) - бъзикам се ей).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3458

• ivottoshev

3082

преди 18 минути, kosyo написа:

Ами добре - щом викаш че след толкова много смърт и разрушения причинена от тия "освободители" пак ще ги чакат с хляб и сол, на свещи и в студено....Русия в момента си отгледа много успешно 2-ра Полша - да им е честита тази нова реалност. Те хората там дори и най-заклетите привърженици го живеят този свят - не го гледат през призмата на руската пропаганда, защото нямат ток за телевизора..

Ще ги изгонят не само от Донбас - трябва ли да е с цената на още няколкостотин хиляди пострадали славяни!?  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, attj написа:

Ще ги изгонят не само от Донбас - трябва ли да е с цената на още няколкостотин хиляди пострадали славяни!?  

Стига да са от "правилните" славяни  - никакъв проблем. Ама чувам че и казаците щели да страдат... ти нали за тях питаше все?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, kosyo написа:

НАТО и бандеровците благодарят на личността @attj за мнението му, но след февруари 2022 вече е късно либе за китка . И да ще задълбочат проблемите в Русия, нищо че не решават нещата (дефинирай моля те неща :) - бъзикам се ей).

Военната операция на бандеровците в Донбас срещу местното население бе кръстена антитерористична.  Тя започна през 2014 година, а сега е естествено продължение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, attj написа:

Военната операция на бандеровците в Донбас срещу местното население бе кръстена антитерористична.  Тя започна през 2014 година, а сега е естествено продължение.

Съгласен - много терористи се навъдиха по тия земи в последно време - трябва да се намалят до 0 . Лошите езици говорят че една малка армия терористи вече била на привършване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Стига да са от "правилните" славяни  - никакъв проблем. Ама чувам че и казаците щели да страдат... ти нали за тях питаше все?

Казаците страдат от 2014 година.   Сега вече страдат и бандеровците.   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, attj написа:

Нима не бяха общопризнати границите на Чехословакия и Югославия.  Пак се наложи да се разделят.   И Украйна е правилно да се раздели - вместо да се избиват взаимно още 9 години.  Пропагандата на бандеровците и на НАТО не решава нещата. Задълбочава проблемите. 

Къде ми сравняваш Украйна с федерални републики

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, andiay написа:

Значи, аз казвам, че смятам, че не са търсили блицкриг, а водят война на изтощение и са очаквали рестрикциите, ти обаче твърдиш, че това е тъпотия, защото видиш ли Тъпио не смята така, а щом той не смята така, значи е прав...

Затова не пишеш нищо конкретно, Тъпио, затова...

Това показва, че ти друго мнение при това противоположно на твоето не търпиш. И започваш с това, което написах:

преди 17 часа, БаалБек написа:

Всеки път, но по завоалиран начин, чрез нападки срещу личността, погрешно представяне, неяснота, свръхсимплификация, фалшива аналогия и отвличане от същественото.

Да, аз също съм на мнение, че Путин и екипът му направиха много грешна преценка с нахлуването. Разузнаването ги е подвело, че ще бъдат посрещнати с цветя. Целта според мен е била да свалят правителството на Зеленски, после с нов президент и нов парламент Украйна да подпише някакво споразумение с РФ за Крим и Донбас. Но ти си твърдиш на твоето и всяко друго е ЕРЕС. А най-интересното е, че се опитваш едва ли не насила да ни вмениш твоята позиция и всеки несъгласен бива нагрубяван и представен като функционално неграмотен. И излиза, че само тези които не са съгласни с теб са функционално неграмотни.

И като са били подготвени да водят война на изтощение и са очаквали рестрикциите, какво друго ще се случи, което те са предвидили?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, BANKATA написа:

Къде ми сравняваш Украйна с федерални републики

Путин препоръчваше Украйна да стане федерация през 2014 година.   Сега вече ще намалее територията им.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, attj написа:

Путин препоръчваше Украйна да стане федерация през 2014 година.

Разбира се. Така по-лесно можеше да си узакони фалшивите референдуми и да опита да бъдат международно признати. Така и Чечня се опита да се отдели, но случайно Грозни беше разрушен. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Върховната Рада в Киев гласува тогава автономия на Донбас, която бандеровците така и не предоставиха.   Изпратиха армията там.     

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, attj написа:

Върховната Рада в Киев гласува тогава автономия на Донбас, която бандеровците така и не предоставиха.   Изпратиха армията там.     

Ето виж тук как им намират място (+21) .  Можеш да сметнеш за колко време ще го напълнят този ров

Тук според мен е същото място и може да видиш процеса

https://twitter.com/PaulJawin/status/1597504515951194112?s=20&t=gyw47FyeN3UPBytQV70Dpw

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вместо да изпълнят решението на своя парламент, бандеровците решиха да воюват с Руската Федерация.   Много умно, няма що...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, attj написа:

Вместо да изпълнят решението на своя парламент, бандеровците решиха да воюват с Руската Федерация.   Много умно, няма що...

Отиди да им се оплачеш - сигурен съм че ще намерите общ език :) Човек жалко ми е за теб.. отивам да гледам RED21

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, kosyo написа:

Отиди да им се оплачеш - сигурен съм че ще намерите общ език :) Човек жалко ми е за теб.. отивам да гледам RED21

Сега бандеровците се оплакват на САЩ, Великобритания и на ЕС.   Дотам се докараха и това може да продължи дълго.  Жалко е. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Toto2 написа:

за всички

Оооооооо, Херсоне, как е как е а ?

Аз казах ли ви ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

като гледам давате клипчета - и аз да дам

https://pan.bg/view_article-4-560602-frenskite-raketni-sistemi-za-zalpov-ogyn-LRU-za-ukrajna.html

317243202_10228667311289367_580285965843

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...