Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 1 час, andiay написа:

Сега остава да обясниш и защо неждадохме пари на хотелиерите, за да приютят и бежанци и от други националности...

А и най-вече, защо изобщо трябва да се дават пари точно на хотелиерите...

Да не мрънкат?

Ми дадем и на таксиджиите, да возят безплатно бежанци, че да не мрънкат...

На ресторантьорите...

На хран. магазини...

Абе я дай направо да даваме на всеки според потребностите, а от всеки да искаме според възможностите...

Тъй де, никой да не мрънка...

Тъпио, Тъпио, не мойш да си обясниш защо изобщо са те създали, ма претендираш, че можеш да обясняваш нещо на други...

И къде съм казал, че трябва да се дават бе, Тъпио ?  :) 

Айде стига спами тия чаршафи, веднага пишеш някаква тъпотия като горната и философстването ти след това става за смях отново.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6334

• miro20

3578

• Coco1

3399

• ivottoshev

3060

преди 7 часа, andiay написа:

Превждам, "Ако не оставиш на заобградения, почти победен враг, път за бягство

На Русия ли не е оставен път за бягство ?

Бе ти на кой свят живееш ?

Като почнеш да пишеш по темата и от перото ти излизат термоядрени простотии

преди 5 часа, N1K17Y написа:

веднага пишеш някаква тъпотия

ма термоядрена тъпотия

Вчера написа, че Расссия била запланувала затяжная война, щото и двете страни щели да страдат, ма на рашистите им харесвало да страдат и били на кяр.

Рашистите са замръзнали в окопите като чукани, а пропагандоните им се кефят, че в Европа в къщите на хората температурата била само 19 градуса.

Не знам колко е 19 градуса ама у къщи като се разгори камината и не се стои.

Начи само рашиста е способен на туй. Той мръзне в окопите, ма си мисли, че си струва, щото температурата на немеца, който си живее у къщи, е паднала с 1 градус, в сравнение с миналата зима.

Те не страдат, щото им харесва да страдат, ми страдат, винаги когато могат, или си мислят, че могат чрез своето необятно страдание да причинят макар и малко неудобство на некой друг.

Руссский мир блин.

Не знам, колко термоядрено прост трябва да е един човек, ако си мисли, че която и държава да нападне Расссия, хората няма да се бият до смърт, ми ще се съгласят на руссския начин на живот.

Щели да ги посрещат с цветя

Ха ха ха ха ха

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Европейска Столица е била СОФИЯ преди да я налазят пълчищата на каскетаджиите...
Софиянките❤️ са били жени с балканска красота, с европейски обноски и християнски добродетели...
Може да бъде изображение с 7 души, изправени хора и текстово съобщение
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Coco1 написа:
Европейска Столица е била СОФИЯ преди да я налазят пълчищата на каскетаджиите...
Софиянките❤️ са били жени с балканска красота, с европейски обноски и християнски добродетели...
Може да бъде изображение с 7 души, изправени хора и текстово съобщение

Комунистите могат само три неща

1. Да крадат

2. Да лъжат

3. Да убиват

Ко стана ве ваксинарите ?

Китай се раздира от бунтове. Китааааай, вдявате ли а ?

Знаете ли колко гражданска смелост се иска, да протестираш в Китай ?

Расссия ряпа да яде.

Вие се чудите, що се кефехме, Кунчев като умря.

За жалост възкръсна.

Такива трябва да се трепят !!!

Европа искаха да направят да е като в Русия и в Китай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Рашистите са замръзнали в окопите като чукани

Е в целия клип се вижда само един окоп, който реално се намира около Артемовск. Дали не е украински такъв и тоз господин да си съчинява?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, miro20 написа:

Никога не е имало АТО срещу местното население.

Местното население никгоа не е искало автономии. 

В Донбас са ръкопляскали на бандеровците за Майдана в Киев и не са се бунтували въобще?  В Одеса руснаци се самоубиваха и самоизгаряха в профсъюзния дом - за да "злепоставят" украински националисти.  А защо тогава Върховната Рада гласува решение за автономия?   Добре, че е  Миро "Истината"   да ни отваря очите...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Вие се чудите, що се кефехме, Кунчев като умря.

За жалост възкръсна.

Такива трябва да се трепят !!!

Европа искаха да направят да е като в Русия и в Китай.

Кой искаше да я напарви? Тези същите, които сега дават оръжие на укрите ли? Да, те наистина трябва да се трепят и да се весят, ама ти им правиш "евала". Да не би да си помисли, че те за една година са станали от вълци - милички агънцета-багънцета, които ти мислят доброто? Ако срещнеш днес Трюдо, Джо Памперсов и австралийският строител на концлагери ще ги весиш ли, или ще им стиснеш ръцете? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро червеноармейци малко кофти новини:

Страшна главичка удари този ама каската издържа

Тук пукат като за последно  - някаква показуха ще да е , той  и потършевшия си го каза:

ЧП в Брянск:

https://t.me/yigal_levin/36469?single

С тревожни коментари търсят ПВО-то:

IMG_20221129_235753_542.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

На Русия ли не е оставен път за бягство ?

Бе ти на кой свят живееш ?

Според ватниците, "пътя за бягство" който трябва да се остави на Русия е, да си вземе Крим, Донбас, да се махнат санкциите и животът да си продължи по старо му. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Русия намира други клиенти за своите ресурси. Вече не им трябват клиенти от ЕС.
Клиентите за стоки от ЕС ще трябва да намерят други доставчици, защото индустрията на ЕС спира.

Ако санкциите бъдат премахнати ще се върнат ли обратно към ЕС? Съмнявам се. Твърде много проблеми, освен ако няма големи отстъпки.

Ще отнеме много време ЕС да се върне там, където беше.
Освен това се оказа ненадежден. Всяко малко нещо може да затвори индустрията.
Мисля, че голяма част от щетите са постоянни.
 Русия не се нуждае от нищо, което Западът предоставя. Санкциите стимулират развитието на Русия и я правят по-силна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, glen написа:

Русия намира други клиенти за своите ресурси. Вече не им трябват клиенти от ЕС.
Клиентите за стоки от ЕС ще трябва да намерят други доставчици, защото индустрията на ЕС спира.

Ако санкциите бъдат премахнати ще се върнат ли обратно към ЕС? Съмнявам се. Твърде много проблеми, освен ако няма големи отстъпки.

Ще отнеме много време ЕС да се върне там, където беше.
Освен това се оказа ненадежден. Всяко малко нещо може да затвори индустрията.
Мисля, че голяма част от щетите са постоянни.
 Русия не се нуждае от нищо, което Западът предоставя. Санкциите стимулират развитието на Русия и я правят по-силна.

Офертата ми за работа дето я дадох на някой от вашите поддръжници още важи... Да видиш какво става в момента в енергийния сектор дето загива примерно... А че Русия не се нуждае - ами може да се коментира...дето се вика и аз съм гасил машини там :)

317710327_8383866618321772_4182700162992424925_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ivottoshev написа:

Кой искаше да я напарви?

Касапина Путлер, комуниста Си, и силите на Злото от запад, дето им дърпат конците, барабар с полезните буржоазни идиоти.

Колективния Кисинджър

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, bulljo написа:

Е, не най-готините вицове ги разказва Глен, няма друг като него.

Глен показва не "другата гледна точка", ами цяла паралелна реалност. И си живее там. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, bulljo написа:

Е, не най-готините вицове ги разказва Глен

Ясно, нямаш нерви да четеш чаршафите на Ромчето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, bulljo написа:

Е, не най-готините вицове ги разказва Глен, няма друг като него.

Искаш ли още един виц? Стокооборота само в сектор "енергетика" между Русия и Китай се е повишил с 10%. Но това е само във физически обем. В паричен обем нещата отиват на 64%.

Ако искаш и още един? Задълженията по дълга на Русия са паднали с 25%, но пък приходите в бюджета са с 10% нагоре.

Разрешено ти е да се смееш колкото си искаш след като провериш информацията. Публична е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, glen написа:

Санкциите стимулират развитието на Русия и я правят по-силна.

Се идет по плану

преди 4 минути, maxthon написа:

Разрешено ти е да се смееш колкото си искаш

Застанал ли си с парите си зад думите си ?

Не ми отговаряй, това е реторичен въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Застанал ли си с парите си зад думите си ?

Къде търсиш мои думи в публична информация? Намери си я прочети я и тогава се опитвай да задаваш въпроси, които нямат нужда от отговор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, maxthon написа:

Искаш ли още един виц? Стокооборота само в сектор "енергетика" между Русия и Китай се е повишил с 10%. Но това е само във физически обем. В паричен обем нещата отиват на 64%.

Ако искаш и още един? Задълженията по дълга на Русия са паднали с 25%, но пък приходите в бюджета са с 10% нагоре.

Разрешено ти е да се смееш колкото си искаш след като провериш информацията. Публична е.

https://news.mail.ru/incident/54080238/gallery/8540346/ - много курвенски го играят тия китайци...Енергоносителите ще ги карат с кофи вече. Рекордния заем дето го пуснаха преди няколко дни е влязал в бюджета явно :) Аз още се смея да ти кажа. Всичко е точно копие на това което се случи преди да се срине СССР - великан с глинени крака.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, N1K17Y написа:

Според ватниците, "пътя за бягство" който трябва да се остави на Русия е, да си вземе Крим, Донбас, да се махнат санкциите и животът да си продължи по старо му. 

Защо да е път за бягство?  Очаквам точно това да се случи като естествено развитие и като последствия след глупостите на бандеровците.   НАТО могат само да го забавят.   Руската Федерация е богата на всякакви суровини и пак ще търгува със света.  Докато остатъкът от Украйна  ще е в бедност и с всякакви проблеми.  Не виждам скоро  да покрият критериите за членство в ЕС.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxthon написа:

Къде търсиш мои думи в публична информация?

Ако не вярваш на една информация, и те е страх да застанеш с парите си зад нея, за чий чеп ни я навираш под носа ?

Колко ти е дълга дългата позиция в рубли ?

Не ми отговаряй, това са реторични въпроси.

Питам, ама отговор не искам, чак ли си ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако не вярваш на една информация, и те е страх да застанеш с парите си зад нея, за чий чеп ни я навираш под носа ?

Никой не те кара да четеш. Никой не те кара и да се включваш в дискусията по този начин. За какъв чеп го правиш само ти си знаеш. Виждам, че ти нямаш вяра на това, което съм написал. Предполагам ще изявиш и желание да обясниш защо не вярваш? Предполгам няма да се ограничиш до "Информацията не е вярна, защото не е вярна". Колкото за парите мисля вече ти казах, че тук е форум, а не игрална зала. Като искаш да спечелиш нещо мястото не е тук.

П.С. "Питам, ама отговор не искам" - чудесна дефиниция за реторичен въпрос имаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...