Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

• Отговори 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6334

• miro20

3581

• Coco1

3401

• ivottoshev

3060

преди 1 минута, dimy написа:

Георги МАРКОВ: Това, че УКРАЙНА ЩЕ ПОБЕДИ, Е ПРИКАЗКА ЗА ОЛИГОФРЕНИ!

а това че Русия ще превземе Украйна за 3 дена - приказка за какви се оказа

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а това че Русия ще превземе Украйна за 3 дена - приказка за какви се оказа

Никой ли не пита местните хора в Донбас и в Крим!?   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, attj написа:

С Миро Истината вече  спорим   9-та година.  Дори той си мисли, че все спори с Маруся от Донецк.  В началото то си беше вярно.

Хайде кажи ми какво се прави когато някой тръгне да се отцепва от държавата ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, attj написа:

Никой ли не пита местните хора в Донбас и в Крим!?   

който иска отива в Русия - виж има потребители на форума, които не им харева тук и са отишли където иска, но никой не е казал че отива в Русия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Без умствен капацитет написа:

може ли съответните документи, че аз виждам само за крим - май пак ти се привижда, прекалил си с чашката

https://bg.wikipedia.org/wiki/Анексиране_на_Крим_от_Русия

https://bg.wikipedia.org/wiki/Мексиканско-американска_война

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Banesc написа:

не откривам дума - анексиране

преди 3 минути, BANKATA написа:

Хайде кажи ми какво се прави когато някой тръгне да се отцепва от държавата ?

като македония

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ivottoshev написа:

Значи само на краварите е позволено да отцепват територии? Че що?

Като си бил малък, родителите не са ли те възпитавали. В смисъл Иванчо краде и плюе в чинийките на другарчетата, ама ти недей да правиш като него, щото това е лошо. Иванчо е лош и невъзпитан.

Или ти казваха. Щом Иванчо плюе в чинийките на другарчетата и краде, ми кради и ти бе будала, и плюй им в чинийките да им е гадно. Имаш право, щом и Иванчо прави така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

не откривам дума - анексиране

Цитат

Примери за анексия

През 1967 Израел анексира Източен Йерусалим, дотогава намиращ се под контрола на Йордания, а през 1981 – сирийските Голанските възвишения.

Други примери за анексия са анексирането на Босна и Херцеговина от Австро-Унгария през 1908; румънското анексиране на Бесарабия през 1918; Нацистка Германия анексира Судетската област през 1938; анексирането в периода 1939 – 1941 от СССР Западна Украйна, Западен Беларус, Северна Буковина, Латвия, Литва, Естония, Бесарабия и Тува; от САЩ 1846 – 1848 – почти половината от територията на Мексико и по-точно Горна Калифорния и Ню Мексико, земите на днешните щати - КалифорнияНю МексикоАризонаНевада и Юта

През 2022 г. Русия по време на специалната военна операция прави референдум в районите на Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие като на 30 Септември руския президент Владимир Путин обявява, че тези територии стават част Руската федерация ,но скоро след това те са осъдени от ОН и ЕС и са обявени за незакони.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Banesc написа:

да преди 100 са били войните за земя - но в днешно време не се прави така - спомените няма да те подмладят

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, attj написа:

Питай Миро

Мироооо, к'во се прави когато някой тръгне да се отцепва от държавата бре ?

Или да питам чеченците.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

да преди 100 са били войните за земя - но в днешно време не се прави така - спомените няма да те подмладят

значи и ние можем да се бием за земя  понеже сме 100 години назад

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Banesc написа:

значи и ние можем да се бием за земя  понеже сме 100 години назад

ние отстъпваме земя, заради "уж" добросъседски отношения - сещам се за едни погранични територии на Сърбия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Като си бил малък, родителите не са ли те възпитавали. В смисъл Иванчо краде и плюе в чинийките на другарчетата, ама ти недей да правиш като него, щото това е лошо. Иванчо е лош и невъзпитан.

Или ти казваха. Щом Иванчо плюе в чинийките на другарчетата и краде, ми кради и ти бе будала, и плюй им в чинийките да им е гадно. Имаш право, щом и Иванчо прави така.

Вината всъщност е на възпитателката в детската градина, която си затваря очите когато хулиганът Иванчо краде и плюе, но сега наказва друг крадящ и плюещ... е, плюя аз на възпитателката, която ако беше взела мерки срещу Иванчо хулигана, сега може би нямаше да го има нито плюещият Иванчо, нито друг плюещ.

Явно в тази детска градина е настъпила анархия и важи правото на по-силния. При това положение аз ако се чувствам силен трябва да съм някакъв балък за да не крада и плюя, щото иначе рано или късно баш хулиганът Иванчо ще посегне и на мен, мислейки ме за слабак.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Вината всъщност е на възпитателката в детската градина, която си затваря очите когато хулиганът Иванчо краде и плюе, но сега наказва друг крадящ и плюещ... е, плюя аз на възпитателката, която ако беше взела мерки срещу Иванчо хулигана, сега може би нямаше да го има нито плюещият Иванчо, нито друг плюещ.

Явно в тази детска градина е настъпила анархия и важи правото на по-силния. При това положение аз ако се чувствам силен трябва да съм някакъв балък за да не крада и плюя, щото иначе рано или късно баш хулиганът Иванчо ще посегне и на мен, мислейки ме за слабак.

Още не проумяваш че "възпитателката" са САЩ и правят точно това което казваш. Наказват лошите дечица.

Наказаха Ирак, наказаха Сърбия, сега наказват Русия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, BANKATA написа:

Още не проумяваш че "възпитателката" са САЩ и правят точно това което казваш. Наказват лошите дечица.

Наказаха Ирак, наказаха Сърбия, сега наказват Русия.

Да, и опитвайки се да обградят Русия отвсякъде с военни бази се подготвяха да накажат по същият начин и нея. Е, няма да я бъде тая, а ние - европейците играейки по краварската свирка, ще го ядем дървото. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, ivottoshev написа:

европейците играейки по краварската свирка, ще го ядем дървото. 

я опиши това дърво

преди 13 минути, Banesc написа:

този добре говори, но не отчита че света живее в непредсказуема среда - преди войната говореше друго

все още не изнасяме оръжие за Украйна

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Германската "Юнипер" заведе арбитражно дело срещу "Газпром"

Ех, защо ли тия просто не се допитаха до форумните експерти в Калдата, щяха да им кажат, че няма смисъл да съдят Газпром, защото ще изгубят :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...