Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, PigMan9 написа:

А, после казваш, че аз не разбирам от политика.

Ами не разбираш.

Аз затова не ти предлагам да се фанем на бас кой ще победи, щото ми е съвестно.

Се едно да открадна на малко дете играчките.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Това ли обяснява детинското ти поведение? Искаш чуждите играчки защото не може да си позволиш свои.

преди 2 минути, kosyo написа:

Че как така ще ги излъжат руснаците с тия неизгодни сделки този великан дето държи цялата менделеева таблица... и изведнъж баси тиа американци така да ги прецакат.. Нали руснаците са НАЙ-МЕГА-ДОБРИТЕ играчи на многоходов шах и ти сега искаш да ми кажеш че някой ги прецакал.. Не е възможно така да ги дъниш хората така, моля те дай ми статистически данни и ФАКТИ. Аз не го вярвам ти точно да кажеш че някой е ги е прецакал... моля те поправи се.

20ти век се състоеше от воини, прокси воини, геополитически завземания на територии от страна на САЩ и инвазии срещу всевъзможни държави от страна на САЩ. Разиграваха се и шпионски игри.

Как САЩ, тези малките, са попедили СС, онези големите? Нали САЩ си имат разузнаване? Пускат разузнаване с шпиони, събират информация относно слабите места в едно управления - след това нанасят удар.

В СС имаше и инфилтрация и от чуждестранни агенти и подривници.

По онова време, ЦРУ се занимаваше и със създаване на дисиденти с цел разлагане на обществото; хипитата и масовата наркоманизация в САЩ беше част от това. В момента създаването на дисиденти все още продължава с пълна пара.

Американските пропагандисти създадоха и фалшивото и нагло вярване, наречено "American exceptionalism" - това също помогна са събарянето на СС чрез цветна революция през 1989г. Тези, които изпълниха цветната революция, бяха под въздействието на психологическата операция за насаждане на "демокрация", "свобода" и други термини, които нямат ясно определени граници и са субективен продукт на представите на всеки по отделно. Това помогна за дестабилизацията на СС, подкопаването на доверието на хората в политическата система и изкуствено създадената нужда за "промяна" - приемане на демокрация, отворени пазари и други глупости.

Интересно защо хората бягат от България и не си седят при демокрацията и отворените пазари.

Хмммм... :) да си берач, чистач, мияч и болногледач и нелегален бачкатор в месарски цехове и да си по квартири с много непознати хора бързо се превърна в по-предпочитаното нещо от демокрация, отворени пазари, свобода и другите глупости на американската пропаганда.

преди 22 минути, PigMan9 написа:

Защо го обиждаш и го наричаш "зависим чугун"? От какво е зависим?

Папагалите не обиждат. Все за Мосейково се сещат.    България е зависима от различни  суровини от Русия - най-вече за вноса на нефт, природен газ и ядрено гориво.

преди 1 минута, maxthon написа:

Това ли обяснява детинското ти поведение?

И откога да отговарям за думите си, се счита за детинско поведение ?

Каквото напиша, го вярвам и го търгувам.

Това детинско поведение ако е, тогава ми е детинско поведението.

Не съм като тебе да лъжа нагло хората и да бягам от отговорност.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Ами не разбираш.

Аз затова не ти предлагам да се фанем на бас кой ще победи, щото ми е съвестно.

Разбирам, разбирам.

Какво общо има това кой ще победи с това кой е прав - Русия или Украйна (САЩ, тези които финансират и контролират украинската армия, и геополитическия инструмент - НАТО, чиито опити за разширение предизвикаха войната. Това се знаеше още през 1997г. и е документирано)?

За какви деца и играчки говориш?

преди 2 часа, PigMan9 написа:

СС беше мишена на атаки с прокси воини и неизгодни договори. СС беше разложен отвътре, като главния подривник беше Михаил Горбачов, който изигра важна роля в разбиването на СС и последните дни на този съюз. Основния търговски и неизгоден договор беше в полза на Англо-Саксите и чуждестранни агенти.

Икономиката на СС беше разбита чрез външно и вътрешно влияние. Същото се прави и с ЕС в момента. Има опити и BRICS да се разбие; примерно, САЩ опитаха преврат в Иран - сега опитват преврат ш в Китай.

Нещо за Гагарин ли каза? Какво има? Да не би да си мислиш, че САЩ спечелиха надпреварата по онова време? Ахахахахаха. 🤣🤣🤣

main-qimg-95ee7edafeb595440ebea1f3d030a624-lq.thumb.jpeg.ee69ca3760e122a0ac2c5b6a0dbec695.jpeg

На руснаците все някой друг им е виновен. И ще продължи да обвинява все другите. Така е най-лесно за оправдание пред баламите.

ПП: А тези снимки са просто комплекс за малоценност.

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Какво общо има това кой ще победи с това кой е прав

Как какво.

Украйна е права и Украйна ще победи.

Не знаеш какво е общото между Украйна и Украйна ли ?

преди 1 минута, BANKATA написа:

На руснаците все някой друг им е виновен. И ще продължи да обвинява все другите. Така е най-лесно за оправдание пред баламите.

ПП: А тези снимки са просто комплекс за малоценност.

Къде ме видя да обвинявам някого за проблемите на Русия? В горния си отговор не съм обвинявал никого. Просто обясних процеса по разлагане на СС, който не беше само Русия, но се състоеше и от други държави.

Зеленият наркоман е подписал указ за забрана на православието. Как така хохлите ще се молят на същия господ като руснаците? Жена му докато си вее задника в Лондон ходила в католически храм. И как можело да пишат че семейството било между мъж и жена?

преди 7 минути, PigMan9 написа:

20ти век се състоеше от воини, прокси воини, геополитически завземания на територии от страна на САЩ и инвазии срещу всевъзможни държави от страна на САЩ. Разиграваха се и шпионски игри.

Как САЩ, тези малките, са попедили СС, онези големите? Нали САЩ си имат разузнаване? Пускат разузнаване с шпиони, събират информация относно слабите места в едно управления - след това нанасят удар.

В СС имаше и инфилтрация и от чуждестранни агенти и подривници.

По онова време, ЦРУ се занимаваше и със създаване на дисиденти с цел разлагане на обществото; хипитата и масовата наркоманизация в САЩ беше част от това. В момента създаването на дисиденти все още продължава с пълна пара.

Американските пропагандисти създадоха и фалшивото и нагло вярване, наречено "American exceptionalism" - това също помогна са събарянето на СС чрез цветна революция през 1989г. Тези, които изпълниха цветната революция, бяха под въздействието на психологическата операция за насаждане на "демокрация", "свобода" и други термини, които нямат ясно определени граници и са субективен продукт на представите на всеки по отделно. Това помогна за дестабилизацията на СС, подкопаването на доверието на хората в политическата система и изкуствено създадената нужда за "промяна" - приемане на демокрация, отворени пазари и други глупости.

Интересно защо хората бягат от България и не си седят при демокрацията и отворените пазари.

Хмммм... :) да си берач, чистач, мияч и болногледач и нелегален бачкатор в месарски цехове и да си по квартири с много непознати хора бързо се превърна в по-предпочитаното нещо от демокрация, отворени пазари, свобода и другите глупости на американската пропаганда.

П-р-р-р-р коньо. Ти сега ще ми кажеш че и специалните служби (най-добрите в света) са проспали тези инфилтрации, тия разузнавачи, дисиденти да си развяват те мрежите по най-могъщата държава на света и да оставят да се сключват тия неизгодни договори.. Ти сериозен ли си ? Ти току що казваш че тия са тези храбри войни са пълни бездарници и не си гледат съвестно задълженията. Нали си наясно какво те чака за такива думи по време на Сталин? Ти още малко ще ми кажеш че тези храбри мъже неподвластни на никакви западни уловки са се поддали на корупция. Това ли искаш да ми кажеш? Бързо се поправи моля те и си вземи думите назад.

преди 36 минути, maxthon написа:

Не ти ли е малко късно вече да се записваш за лечение за бавноразвиващи се?

Ватенка защо всички ватници сте на едно място

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

И откога да отговарям за думите си, се счита за детинско поведение ?

E започни де. Имаше обещание да си смениш името ако не се случи втори фронт за Русия някъде си (Не е чак толкова старо 26 септември ще си спомниш лесно)? Отговаряш за думите си само на думи....

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Как какво.

Украйна е права и Украйна ще победи.

Не знаеш какво е общото между Украйна и Украйна ли ?

Още в началото на войната стана ясно, че Украйна на може да издържи повече от 2 месеца срещу Русия, ако не се получават кредити от Колективния Запад. Като се има това предвид, само можеш да си отговориш на въпроса дали Украйна може или не може да победи; и сам можеш разбереш, че ако Украйна победи, всъщност САЩ побеждават, тъй като това е прокси война, в която армията се финансира и контролира от САЩ - ИЗЦЯЛО. Тези неща ти ги казва Зеленски, не аз. Зеленски и puppet правителството признават, че дори и самата контро-офанзва се извърши от американското разузнаване. Тези неща ги обясних на пропагандист Миро в темата за "обсъждане" - ако искаш, ще ти дам линк към отговора ми, който той така и не можа да оспори.

И защо Украйна да е права? Нали знаеш, че това не е вярно. Войната започна заради опитите на САЩ да вкарат украинското прокси в НАТО, което би застрашило националната сигурност на Русия. Умишления провал на Киев на приеме споразуменията Минск също е една от основните причини. Всъщност, военните проблеми в Украйна започнаха още през 2014г, сред преврата и началото на финансирането на радикализацията и милитаризацията на КЗ в Украйна.

Украина е виновна за войната. Действията на Украйна, поръчани от САЩ, предизвикаха войната. И недей забравя, че Путин още преди години призна границите на Украйна - това означава, че тогава не е имало намерения за война, както твърдят пропагандистите.

Преди няколко дни ти бях написал доста подробен отговор, където обясних и доказах подривната дейност от страна на КЗ към Русия. Ти, както винаги, така и не отговори... ясно е, че нямаш какво да кажеш по въпроса. Ако ти и останалите русофоби имахте съществени аргументи и доказателства, досега да ме махне оспорили. Не веднъж съм показвал и официалното изявление на Русия относно инвазията - отново никой не посмя да отговори и коментира.

преди 4 минути, kosyo написа:

П-р-р-р-р коньо. Ти сега ще ми кажеш че и специалните служби (най-добрите в света) са проспали тези инфилтрации, тия разузнавачи, дисиденти да си развяват те мрежите по най-могъщата държава на света и да оставят да се сключват тия неизгодни договори.. Ти сериозен ли си ? Ти току що казваш че тия са тези храбри войни са пълни бездарници и не си гледат съвестно задълженията. Нали си наясно какво те чака за такива думи по време на Сталин? Ти още малко ще ми кажеш че тези храбри мъже неподвластни на никакви западни уловки са се поддали на корупция. Това ли искаш да ми кажеш? Бързо се поправи моля те и си вземи думите назад.

Не е ли факт, че сделките и споразуменията в полза на Англо-Саксите бяха осъществени? Ако да, то останалото са празни приказки.

Станало, станало. Как е станало ли? Ами, чрез инфилтрация и чуждо влияние. След разпадането на Съветския Съюз, същите - САЩ - денационализират, приватизираха и разграбиха държавите. СС играеше като национална и суверенна бариера - затова решиха да съсипят СС. В момента това се прави и с ЕС, тъй като сочната част на ЕС - икономиките на членовете и национално-притежаваните икономически сектори - беше изядена още преди около 15 години. През 2009г се взе решението ЕС да си замине тихо и кротко...

Беларус също е мишена на подривна дейност. В Беларус все още има сектори, които са национализирани и не са подарени на мултинационални компании и корпорации.

преди 2 минути, maxthon написа:

E започни де.

Не съм спирал, аз съм такъв човек. Никога не лъжа хората. Каквото казвам, това правя.

Всичките ми инвестиции са по посока победа на Украйна и разпад на Русия.

Изкарах кяр и от разпърдяването на короната.

преди 9 минути, PigMan9 написа:

Още в началото на войната стана ясно, че Украйна на може да издържи повече от 2 месеца срещу Русия

Кога беше началото на войната ?

Афганистан издържа 10 години и се разпадна Съветския Съюз

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Кога беше началото на войната ?

Афганистан издържа 10 години и се разпадна Съветския Съюз

Началото на войната беше преди около една година.

Какво общо имат Афганистан и СС с конкретната война, която е прокси война на САЩ срещу Русия и опит на Русия да се спаси от инфилтрация?

И нали знаеш, че дори и Русия да загуби войната, това няма да промени факта, че руското управление е напълно право в действията си, в нещата които говори и прави.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Каквото казвам, това правя.

Е не виждам да си изпълнил обещаното ..... Казал , но забравил да направи.

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Не е ли факт, че сделките и споразуменията в полза на Англо-Саксите бяха осъществени? Ако да, то останалото са празни приказки.

Станало, станало. Как е станало ли? Ами, чрез инфилтрация и чуждо влияние. След разпадането на Съветския Съюз, същите - САЩ - денационализират, приватизираха и разграбиха държавите. СС играеше като национална и суверенна бариера - затова решиха да съсипят СС. В момента това се прави и с ЕС, тъй като сочната част на ЕС - икономиките на членовете и национално-притежаваните икономически сектори - беше изядена още преди около 15 години. През 2009г се взе решението ЕС да си замине тихо и кротко...

Беларус също е мишена на подривна дейност. В Беларус все още има сектори, които са национализирани и не са подарени на мултинационални компании и корпорации.

Боецо - ти си срам за Руския народ. ОГРОМЕН срам - точно ти да ми казваш че в огромна Русия, майката на православната цивилизацията , бащата на цялата менделеева таблица е могла да бъде надцакана с инфилтрация от чужди агенти, подценявайки доблестната работа на руските специални служби ( и 2-те) . Да ми кажеш че най-шахматната и умна част от половината глобус е оставена да бъде прецакана с неизгодни договори от гадните амери... Този най-честен и най-трезв (наздраве) народ ще се остави да бъде подведен от тези гадни империалисти от Америка и да загърби най-добрия на света строй... за някакви сникерчета (примерно).

И след като ти посочих всички тези грешки, ти не искаш да си вземеш думите назад , на мен не ми оставя нищо друго освен да те обявя за враг на Русия и да те отлъча от православното лоно на Руската църква - АНАТЕМА......АНАТЕМА.......АНАТЕМА. Ти си срам за най-човеколюбивата част от цивилизованите народи.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Всичките ми инвестиции са по посока победа на Украйна и разпад на Русия.

Хващането на бас са инвестиции? Дано са само този вид де....

преди 1 час, kosyo написа:

Виж сега аз съм идиот- вярвам тука на западната пропаганда, чета пропагандна преса, хейтя руснаците, дето се вика и до там не съм ходил (еднодневния ми престой в един "медицински пункт" в азиатската им част не го броя, 2 седмична обиколка по Ферганския канал и около него - отдавна беше - счупено гърне , 2 пътувания до Украйна - хич даже няма ги споменаваме). 

Това твое "аз" очевидно не е ходило в Москва

Обаче другата ти самоличност определено е била там:

преди 1 час, kosyo написа:

(мене само веднъж на една опашка в Москва ме объркаха и една баба ми обвиняваше как не съм добър комсомолец щото не съм й взел нещо).

Казвах ти аз първо да положиш усилия да се разбереш сам със себе си ама като не ме слушаш още дъъъъъъъъъъълго време ще си объркан.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Това твое "аз" очевидно не е ходило в Москва

Обаче другата ти самоличност определено е била там:

Казвах ти аз първо да положиш усилия да се разбереш сам със себе си ама като не ме слушаш още дъъъъъъъъъъълго време ще си объркан.

Остави мене- аз съм безнадежден случай - кажи сега за Киев...

преди 2 минути, kosyo написа:

Остави мене- аз съм безнадежден случай - кажи сега за Киев...

Обърни се към някой психиатър. Аз не съм квалифициран да лекувам ментално обременени хора.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.