Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, kosyo написа:

Остави мене- аз съм безнадежден случай - кажи сега за Киев...

Става му сложно. Може само за пирони и алкохол да пише...:lol6:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, kosyo написа:

Ти специално беше казал че не бил съм ходил

Ромчето беше.

Ма той за мене казва, че се насирам, пък аз бягам 10 километра за 40 минути.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Става му сложно. Може само за пирони и алкохол да пише...:lol6:

И за ракия

преди 4 часа, Coco1 написа:

ТошеФ  "всичко е под контрол" М

По-правилно е всичко е по "план".

преди 9 минути, kosyo написа:

Боецо - ти си срам за Руския народ. ОГРОМЕН срам - точно ти да ми казваш че в огромна Русия, майката на православната цивилизацията , бащата на цялата менделеева таблица е могла да бъде надцакана с инфилтрация от чужди агенти, подценявайки доблестната работа на руските специални служби ( и 2-те) . Да ми кажеш че най-шахматната и умна част от половината глобус е оставена да бъде прецакана с неизгодни договори от гадните амери... Този най-честен и най-трезв (наздраве) народ ще се остави да бъде подведен от тези гадни империалисти от Америка и да загърби най-добрия на света строй... за някакви сникерчета (примерно).

И след като ти посочих всички тези грешки, ти не искаш да си вземеш думите назад , на мен не ми оставя нищо друго освен да те обявя за враг на Русия и да те отлъча от православното лоно на Руската църква - АНАТЕМА......АНАТЕМА.......АНАТЕМА. Ти си срам за най-човеколюбивата част от цивилизованите народи.

Опитваш да ме тролваш ли? Не, няма да ти се получи.

Повтаряй едно и също, щом искаш.

Както вече казах, станалото, станало. Колкото и да философстваш, това няма да промени реалността и събитията, които са се случили.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Обърни се към някой психиатър. Аз не съм квалифициран да лекувам ментално обременени хора.

Ти да не искаш да кажеш сега че САРМАТ/КОСМОС какво е казал за да се разбере е нужно психиатър. Моля те не се нареждай до този западен пропадняк @PigMan9.

Ако продължавате така да се дъните няма да остане никой в лоното на православието и ще ми е скучно там...

Украйна и Великобритания са подписали споразумение за дигитална търговия, което ще даде достъп на Украйна до финансовите услуги на Обединеното кралство.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ромчето беше.

Ма той за мене казва, че се насирам, пък аз бягам 10 километра за 40 минути.

И за ракия

Гледам, че отново ме подминаваш и не отговаряш на критиките и отговорите ми. Защо не искаш да се аргументираш с мен? Нали беше много надъхан, че Украйна е права (не, не е).

преди 1 минута, PigMan9 написа:

това няма да промени реалността и събитията, които са се случили.

Е, тя реалността е, че не можахте да земете Киев за три дняяя и избягахте от Херсон.

Като сте на път да сдадете по добра воля и Крим, както върви хавата.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Украйна и Великобритания са подписали споразумение за дигитална търговия, което ще даде достъп на Украйна до финансовите услуги на Обединеното кралство.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

В Украйна в момента тече процес по денационализация и приватизация под претекст спасяване на икономиката, съпроводен с дългово задлъжняване от около 1 трилион (кредити, представени като "помощи", и договора за 700млрд за уж "възстановяване")

Пак ли започваш с copy-paste, да копираш и поставяш някакви неща отнякъде...

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, тя реалността е, че не можахте да земете Киев за три дняяя и избягахте от Херсон.

Като сте на път да сдадете по добра воля и Крим, както върви хавата.

Стига си се отмятал. Като ми говориш, говори свързано и по темата; не ми харесва да ми говориш несвързани неща, които нямат нищо общо с това, което съм казал.

преди 7 минути, PigMan9 написа:

Опитваш да ме тролваш ли? Не, няма да ти се получи.

Повтаряй едно и също, щом искаш.

Както вече казах, станалото, станало. Колкото и да философстваш, това няма да промени реалността и събитията, които са се случили.

Аз с хора изказали се лошо за руските тайни служби (да се свети името им) или нещо лошо за руснаците дето се подали на американска пропаганда не искам да имам нищо общо.

Усещам че Силата не е достачно силна в теб и си склонен да минеш на тъмната страна.

"Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny"

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Нали беше много надъхан, че Украйна е права

Ми войната се води на украинска територия. Украйна се защитава. Русия нахлу.

Целия свят разбра това и подкрепя Украйна, само ти не си вдянал.

После се сърдиш като ти кажа, че не разбираш от политика.

преди 2 минути, PigMan9 написа:

които нямат нищо общо с това, което съм казал

Ми тя реалността няма общо с това, което си казал

преди 1 минута, kosyo написа:

Аз с хора изказали се лошо за руските тайни служби (да се свети името им) или нещо лошо за руснаците дето се подали на американска пропаганда не искам да имам нищо общо.

Усещам че Силата не е достачно силна в теб и си склонен да минеш на тъмната страна.

Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny

Кога съм се изказал лошо за КГБ? Няма непреодолими служби и системи. Във войната понякога се случва да стане така, че да победи лошия и добрия за загуби.

Войната не определя кой е прав, а кой остава.

И пак не разбирам какво се опитваш да кажеш.

Накратко: СС се оказа по-слаб от САЩ и проксита на САЩ.

Пропагандата не е нещо, на което човек просто се подава. Деморализацията и подмяната на ценности са цяла технология, налагаща промени през години, не изведнъж. В случая на СС, това започна през 70те години на 20ти век.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми войната се води на украинска територия. Украйна се защитава. Русия нахлу.

Целия свят разбра това и подкрепя Украйна, само ти не си вдянал.

После се сърдиш като ти кажа, че не разбираш от политика.

Войната започна заради действията на КЗ и Украйна. Ако КЗ и Украйна не бяха застрашили Русия, Русия нямаше да напада. Пак ти казвам, КЗ още преди повече от 30 години ЗНАЕШЕ (документирано е), че опит за разширяване на терористичното НАТО към Русия ще предизвика отговор.

Това "целия свят" е просто съвкупност от насилствено наложени мнения, пропаганда, изкривена преценка за реалност, проксита на САЩ, лъжливи политици и други.

Ако едно мнение е популярно и доминантно, това не го прави правилно. Просто защото повечето правителства, не хора, а правителства, казват, че 2+2=5, не означава, че отговора е 5.

По анкетите има предимно хора, които не разбират от политика и затова повтарят каквото чуят от медиите. Интересно е, че мен никога не биха ме поканили в телевизията, че да дам едно хубаво обяснение, което няма да могат да оборят.

Факт е, че не отдавна пропагандистите открито разпратиха списъци с имената на политолози ш анализатори, които не бива да бъдат канени в големите медии. Като има цензура в полза на едно мнение, това мнение ще е популярно и доминантно, дори то да е погрешно и неправилно.

преди 3 минути, PigMan9 написа:

Кога съм се изказал лошо за КГБ? Няма непреодолими служби и системи. Във войната понякога се случва да стане така, че да победи лошия и добрия за загуби.

Войната не определя кой е прав, а кой остава.

И пак не разбирам какво се опитваш да кажеш.

Накратко: СС се оказа по-слаб от САЩ и проксита на САЩ.

Пропагандата не е нещо, на което човек просто се подава. Деморализацията и подмяната на ценности са цяла технология, налагаща промени през години, не изведнъж. В случая на СС, това започна през 70те години на 20ти век.

ПРЕДАТЕЛ НА РУСКИЯ НАРОД!!!! Надявам се че в най-студеното кътче на Сибир има едно дървено чукче с което да построиш продължението на БАМ.

преди 19 минути, kosyo написа:

ПРЕДАТЕЛ НА РУСКИЯ НАРОД!!!! Надявам се че в най-студеното кътче на Сибир има едно дървено чукче с което да построиш продължението на БАМ.

Признаването на фактите не е предателство.

РФ е на път да бъде изключена от ООН. Да много трудно може да стане, но е възможно. Фактът, че с резолюция на общото събрание на ООН РФ беше осъдена за незаконния опит за анексиране на украински територии. Над три четвърти от всички 193 държави от ООН подкрепиха резолюцията. 143/5/35. Само пет държави са били против - Русия, Беларус, Сирия, Никарагуа и Северна Корея. И 35 въздържали се. А защо трябва да бъде изключена? Ами може ли страна-агресор, нападнала независимата държава Украйна с мотив да завземе територия, която тя фантазира за „изконно своя“, да бъде член на организация, чиято мисия е съхраняването на мира в света?

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Признаването на фактите не е предателство.

БАНДЕРОВЕЦ си ти , дори ВЛАСОВЕЦ бих казал. Петниш името на руските тайни служби дето не се справили с подмолното влияние на западняците, петниш името на руския славен народ победил във WW2 сам нацистите. За колко долара се продаде на американците кажи...

преди 1 час, PigMan9 написа:

Американските пропагандисти създадоха и фалшивото и нагло вярване, наречено "American exceptionalism" - това също помогна са събарянето на СС чрез цветна революция през 1989г.

А защо след 1944 година се "спусна желязната завеса" от страна на СССР? Нали заедно всички победиха нацистка германия, фашистка италия и империалистична япония и бяха от един отбор.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.