Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, БаалБек написа:

РФ е на път да бъде изключена от ООН. Да много трудно може да стане, но е възможно. Фактът, че с резолюция на общото събрание на ООН РФ беше осъдена за незаконния опит за анексиране на украински територии. Над три четвърти от всички 193 държави от ООН подкрепиха резолюцията. 143/5/35. Само пет държави са били против - Русия, Беларус, Сирия, Никарагуа и Северна Корея. И 35 въздържали се. А защо трябва да бъде изключена? Ами може ли страна-агресор, нападнала независимата държава Украйна с мотив да завземе територия, която тя фантазира за „изконно своя“, да бъде член на организация, чиято мисия е съхраняването на мира в света?

Кажи честно, ти сам ли си ги измисляш тези неща или ги копираш отнякъде?

Кой те излъга, че членството в ООН е задължително и няма други начин? Кой те излъга, че ООН е добро нещо?

ООН е неолиберална структура.

Я, виж какво съм обяснил за ООН и за лъжата, че Русия е терористична държава:

И двата линка водят до места с полезна информация.

И още ли твърдиш, че Русия нападна Украйна да завзема територии? Май не си наясно, че точно Русия при Путин призна границите на Украйна. Защо Русия призна границите, ако е искала да завзема територии? Признаването стана още през 2003г.

Не, Русия не е страна-агресор. Войната беше изкуствено предизвикана заради опитите на САЩ да разширят психо-капиталистическа империя към Русия. Още през 1997г. глобалистите знаеха, че разширяване на терористичното НАТО към Русия ще предизвика отговор; и въпреки това натискаха украинското прокси да влиза в НАТО, което би застрашило националната сигурност на Русия. Те СЪЗНАТЕЛНО предизвикаха войната и сега я използват за лични изгоди като пране на пари, дългово задлъжняване в Украйна и денационализация и приватизация.

И какво стана? В другата тема ти отговори защо наричам Западната политическа система, фалшива. Няма ли да дойдеш ш да обориш това, което на исках? Нали твърдиш, че разбираш повече от мен. 🤣 Толкова много съм изписал за подривната дейност на КЗ срещу света... а всички вие просто ме подминавате, тъй като нямате какво да кажете и знаете че аз съм прав.

преди 6 минути, БаалБек написа:

А защо след 1944 година се "спусна желязната завеса" от страна на СССР? Нали заедно всички победиха нацистка германия, фашистка италия и империалистична япония и бяха от един отбор.

Какво общо има това с нещата, които казах? Аз говоря за фалшиво и нагло вярване, ти говориш за железни завеси... Изясни си фактите, моля.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 46 минути, Реджеп Иведик написа:

Като сте на път да сдадете по добра воля и Крим, както върви хавата.

Крим и без това си е на Украйна. До 2014 г. в Кремъл никога не са твърдели, че Крим е неразделна част от РФ и че има историческа несправедливост, която трябва да бъде коригирана, дори е обратното. На 31 май 1997 г. Русия и Украйна подписват Договор за приятелство, сътрудничество и партньорство между Руската федерация и Украйна. Една от точките в него е взаимно признаване на неприкосновеността на съществуващите по това време граници. През януари 2003 г. Путин подписва споразумение с украинския президент Леонид Кучма за руско-украинската граница. То гарантира собствеността на Крим от Украйна, ратифицирано е от парламентите на двете страни и влиза в сила през април 2004 г. Всичко останало са лъжи, пропаганда и фантазии на нацисткия режим в РФ.

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Кажи честно, ти сам ли си ги измисляш тези неща или ги копираш отнякъде?

Кой те излъга, че членството в ООН е задължително и няма други начин? Кой те излъга, че ООН е добро нещо?

ООН е неолиберална структура.

Я, виж какво съм обяснил за ООН и за лъжата, че Русия е терористична държава:

И двата линка водят до места с полезна информация.

И още ли твърдиш, че Русия нападна Украйна да завзема територии? Май не си наясно, че точно Русия при Путин призна границите на Украйна. Защо Русия призна границите, ако е искала да завзема територии? Признаването стана още през 2003г.

Не, Русия не е страна-агресор. Войната беше изкуствено предизвикана заради опитите на САЩ да разширят психо-капиталистическа империя към Русия. Още през 1997г. глобалистите знаеха, че разширяване на терористичното НАТО към Русия ще предизвика отговор; и въпреки това натискаха украинското прокси да влиза в НАТО, което би застрашило националната сигурност на Русия. Те СЪЗНАТЕЛНО предизвикаха войната и сега я използват за лични изгоди като пране на пари, дългово задлъжняване в Украйна и денационализация и приватизация.

И какво стана? В другата тема ти отговори защо наричам Западната политическа система, фалшива. Няма ли да дойдеш ш да обориш това, което на исках? Нали твърдиш, че разбираш повече от мен. 🤣 Толкова много съм изписал за подривната дейност на КЗ срещу света... а всички вие просто ме подминавате, тъй като нямате какво да кажете и знаете че аз съм прав.

Редник сложи си един подпис че си чуждестраннен агент щом плюеш по "mothеr Russia". Аз свалих доверието си от теб и не желая повече да защитаваш повече тази велика нация. Ти си тук единствено да петниш славната руска история.

преди 5 минути, PigMan9 написа:

Изясни си фактите, моля.

Извинявай. Забравих, че в твоя свят не е съществувала "желязна завеса".

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяя

За два дня ще бъде превзет, когато му дойде времето и реши Путин.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Слава Украини

Слава Россия.

преди 4 минути, БаалБек написа:

Крим и без това си е на Украйна.

Крим и без това винаги си е бил руски както и Украйна между впрочим.

преди 1 минута, kosyo написа:

Редник сложи си един подпис че си чуждестраннен агент щом плюеш по "mothеr Russia". Аз свалих доверието си от теб и не желая повече да защитаваш повече тази велика нация. Ти си тук единствено да петниш славната руска история.

Вече е под наблюдение от ФСБ и скоро може да погълне, собственоръчно разбира се, някакъв неизвестен химикал или друга субстанция от Менделеевата таблица. 

преди 6 минути, БаалБек написа:

Крим и без това си е на Украйна. До 2014 г. в Кремъл никога не са твърдели, че Крим е неразделна част от РФ и че има историческа несправедливост, която трябва да бъде коригирана, дори е обратното. На 31 май 1997 г. Русия и Украйна подписват Договор за приятелство, сътрудничество и партньорство между Руската федерация и Украйна. Една от точките в него е взаимно признаване на неприкосновеността на съществуващите по това време граници. През януари 2003 г. Путин подписва споразумение с украинския президент Леонид Кучма за руско-украинската граница. То гарантира собствеността на Крим от Украйна, ратифицирано е от парламентите на двете страни и влиза в сила през април 2004 г. Всичко останало са лъжи, пропаганда и фантазии на нацисткия режим в РФ.

"Всичко останало са лъжи, пропаганда и фантазии на нацисткия режим в РФ."

Можеш ли да дадеш ясно определение на "нацизъм" и "пропаганда"? И кой ти каза, че в Русия има "нацистки режим"? Много безсмислена реторика употребяваш. "Нацисти", "фашисти", "режими"... Откъде ги чуваш тези работи? 🤣

Все още ли мислиш, че Русия нападна Украйна без причина, не по вина на колективните действия на КЗ и Украйна?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Вече е под наблюдение от ФСБ и скоро може да погълне, собственоръчно разбира се, някакъв неизвестен химикал или друга субстанция от Менделеевата таблица. 

Шегата ти, която не е смешна, произхожда от лъжата, че Путин трови и убива всички, които не харесва. Доста си отдалечен от реалността, щом вярваш на всичките тези спекулации и недоказани твърдения по медиите за фалшиви новини. По-добре срез обратно на земята и недей да витаеш в някакви фантастични илюзии и представи.

преди 33 минути, vpvelev написа:

Крим и без това винаги си е бил руски

Ловиш ли бас, че след войната няма да е руски, или и ти като артилериста не обичаш да отговаряш за зловонните си злословия ?

преди 30 минути, PigMan9 написа:

лъжата, че Путин трови и убива всички, които не харесва

Начи трови и убива и тези, които харесва.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Обърни се към някой психиатър.

Що бре ?

Не го ли зехте за три дняяяяяяяяя

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

И той как скива от Флорида, че са зели свинарника на бай Курдюм ?

Сигурно е скивал ей таз снимка:

photo_2022-12-02_18-29-53.jpg

Или пък тази от сайта поддържан изключително от украинска страна:

Capture.thumb.GIF.ab01f7a6ebff8b2d28a87064c8878e9c.GIF

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Начи трови и убива и тези, които харесва.

Ако е така, тогава защо не е отровил дъщеря си, себе си или мен? Нима мрази самият себе си? Според твоята логика, че Путин трови тези, които харесва, Путин мрази себе си - понеже не се е отровил.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ромчето беше.

Ма той за мене казва, че се насирам, пък аз бягам 10 километра за 40 минути.

Асланчик дорогой, идиота сам собой...

Кога наистина ще се научиш да отговаряш за лъжите и клевтите си?

Я кажи кога съм казал, че човека не е ходил из онзи район?

Казах, че аз не съм ходил ...

Пак приемаме желаното за реално?

"Километрите" пробягани по клавиатурата не се броят за бягане, мхм...

"Облога" ти с Рамус го доказа, лъжецо страхлив...

А "насирането" е алегория, илюстрираща сенилното ти поведение...

Страхливо морско свинче, отчаяно опитващо се да се представя за "морско лъвче"...

Идиот умиращ да се хвали с идиотизма си...

преди 47 минути, БаалБек написа:

Не е неизвестен химикала и не една субстанция а цялата менделеева таблица... Ще ми плюе той на славната тайна армия. Вчера влезе в сила един нов закон някакъв и ако го намеря ще го накарам да го изяде с кориците предател долен..

преди 1 минута, kosyo написа:

Вчера влезе в сила един нов закон някакъв и ако го намеря ще го накарам да го изяде с кориците предател долен..

И да ме намериш, нищо няма да ми направиш.

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Къде ме видя да обвинявам някого за проблемите на Русия? В горния си отговор не съм обвинявал никого. Просто обясних процеса по разлагане на СС, който не беше само Русия, но се състоеше и от други държави.

Не бе хич не се обясняваш че запада е виновен за разпада на СС. Не си осмисли това което си написал, искаш ние да го осмислим.

преди 2 часа, Филипов написа:

Зеленият наркоман е подписал указ за забрана на православието. Как така хохлите ще се молят на същия господ като руснаците? Жена му докато си вее задника в Лондон ходила в католически храм. И как можело да пишат че семейството било между мъж и жена?

а нещо да кажеш за пълната с ботокс госпожа от Русия

преди 47 минути, Реджеп Иведик написа:

Ловиш ли бас, че след войната няма да е руски,

Много общ и плаващ бас предлагаш. Няма да е руски, ама чий ще е след войната?

Да оставим това че Украйна няма да е сегашната територия след войната, даже въобще дали ще я има като държава.

преди 1 час, vpvelev написа:

За два дня ще бъде превзет,

то и за 3 дена, щеше да превземе Украйна - но нещо нестана:)

преди 47 минути, Banesc написа:

този да не от онези които е емигрирал - далеч от Русия, в страна която мрази русия и в червата:)

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

то и за 3 дена, щеше да превземе Украйна - но нещо нестана:)

Нали ти обясних преди повече от 100 страници назад - Русия протака войната и и трябва време. За нея е по-важна войната с запада и САЩ, а не с Украйна. Украйна беше повода, за да могат западняците да си направят харакири. Сега се чака ефекта.

Руснаците за три дена им строшиха енергоснабдяването. Затова трябва да ги обвинявате руснаците, че вместо да ги превземат за 3 дена и сега украинците да си живееха на топло и меко, сега ще се мъчат без ток и вода вероятно. Даже и световното не могат да гледат. А руснаците отварят прозорците, защото им е горещо в апартаментите. И магазините им пълни...

преди 1 минута, vpvelev написа:

Нали ти обясних преди повече от 100 страници назад - Русия протака войната и и трябва време. За нея е по-важна войната с запада и САЩ, а не с Украйна. Украйна беше повода, за да могат западняците да си направят харакири. Сега се чака ефекта.

Руснаците за три дена им енергоснабдяването. Затова трябва да ги обвинявате руснаците, че вместо да ги превземат за 3 дена и сега украинците да си живееха на топло и меко, сега ще се мъчат без ток и вода вероятно. Даже и световното не могат да гледат. А руснаците отварят прозорците, защото им е горещо в апартаментите. И магазините им пълни...

а не беше ли по лесно, да си анексира Аляска , която преди години бе продала Русия на САЩ

преди 1 минута, vpvelev написа:

Руснаците за три дена им енергоснабдяването. Затова трябва да ги обвинявате руснаците, че вместо да ги превземат за 3 дена и сега украинците да си живееха на топло и меко, сега ще се мъчат без ток и вода вероятно. Даже и световното не могат да гледат. А руснаците отварят прозорците, защото им е горещо в апартаментите. И магазините им пълни...

Лалво общо има САЩ с войната на путлер? Щпм ощр има живи ватенки, значи САЩ не са се намесили

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а не беше ли по лесно, да си анексира Аляска , която преди години бе продала Русия на САЩ

Ще стигнем и до там :) Едно по едно... САЩ са големи длъжници, а и сега окрадоха милиардите на Русия, така че ще им бъде връчена след време сметката и за Аляска.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Лалво общо има САЩ с войната на путлер? Щпм ощр има живи ватенки, значи САЩ не са се намесили

Много общо има. Даже основно.

САЩ подпалиха войната (както всички войни по света косвено или директно) и сега продължават естествено да поддържат огъня като наливат оръжия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.