Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

"И либеральi и фашистьi поняли, что русским пиздец"

Андрей Андрееевич Пионтковский

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти си спомни какво каза Русия, за едни 3 дена

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяя

преди 9 минути, gagodrago написа:

че руснаците не превзели Киев за три дня...

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3600

• Coco1

3458

• ivottoshev

3082

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяя

Теб болшевиките как така не са те екзекутирали!?   Пак ли си се бил  скрил между разни там бандеровци?  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми не ви увират тиквите червени, затуй.

Казах ли ви още първия ден, още като се водеха боеве по улиците на Киев, че няма да го земете за три дняяя.

Казах ви. Написаното стои.

Даже ви казах, че рашистите Крим ще върнат и кръв ще повърнат.

Казах ли ви ?

Казах ви.

Вие чухте ли ме с червените си уши.

Не.

Там кънтяха и продължават да кънтят залповете на Аврора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, gagodrago написа:

Русофобските тролове съвсем изперкулясаха... щом почнаха да реват, че руснаците не превзели Киев за три дня...

о май ти ревеш - че те немогат да си постигнат целите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

о май ти ревеш - че те немогат да си постигнат целите

Една ватенка ако не знае как да прехвърли товара от здравата глава на болната, начи не е истински чугун с петолъчка на челото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, gagodrago написа:

Русофобските тролове съвсем изперкулясаха... щом почнаха да реват, че руснаците не превзели Киев за три дня...

Путин по пъпчето целувал ли те е тебе? Или ти него по достойнството? Никакво отстъпление ... Само кръгом и пак напред😃., За нами только Москва!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ми не ви увират тиквите червени, затуй.

Казах ли ви още първия ден, още като се водеха боеве по улиците на Киев, че няма да го земете за три дняяя.

Казах ви. Написаното стои.

То никой не е казвал това, но ти иначе го опровергаваш, та чак и за пророк се вземаш...

Идиота сам собой...

Да не говорим, че никой тук не се е засилил да взима, каквото и да от Киев...

Горд ли си, че си идиот?

Щото написаното наистина стои и показва точно това - идиот си и се гордееш с това...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, kosyo написа:

За нами только Москва!!!

"Скажи ка дядя, ведь не даром,

Москва спаленная пожаром..."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Даже ви казах, че рашистите Крим ще върнат и кръв ще повърнат.

Та там живеят руснаци.    Ти полудял ли си?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сгромолясването на диктаторския режим в Русия ще повлече след себе си и режимите в Китай и Иран, а по-късно и Северна Корея. Защото ще рухнат икономическите основи за потдържането им. Затова Иран, Северна Корея и Китай все още подкрепят РФ, понеже усещат гибелта си. Та глупостите, които се разпространяват, че западът е виновен са безпочвени. В един свят, където важи единствено волята на по-силния, а индивидуалните човешки права нямат никакво значение е обречен на гибел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

идиот си и се гордееш с това...

Това ти ще го повтаряш до 101 и обратно, ако имаш поне малко достойнство във ватата червена.

Ха ха ха ха ха, по голяма риба няма от тебе у целия форум.

Че ме гонеше от страница на страница, със неистовото желание да се опозориш.

Ал сана Крим наш. Още малко ще е ваш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, БаалБек написа:

Сгромолясването на диктаторския режим в Русия ще повлече след себе си и режимите в Китай и Иран, а по-късно и Северна Корея. Защото ще рухнат икономическите основи за потдържането им. Затова Иран, Северна Корея и Китай все още подкрепят РФ, понеже усещат гибелта си. Та глупостите, които се разпространяват, че западът е виновен са безпочвени. В един свят, където важи единствено волята на по-силния, а индивидуалните човешки права нямат никакво значение е обречен на гибел.

Китай, Индия, Бразилия, Мексико, Индонезия, ЮАР,арабските страни  и т.н.    не подкрепят казаците против бандеровците!   Те са неутрални  и това много дразни САЩ и НАТО.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, attj написа:

Китай, Индия, Бразилия, Мексико, Индонезия, ЮАР,арабските страни  и т.н.    не подкрепят казаците против бандеровците!   Те са неутрални  и това много дразни САЩ и НАТО.  

Вярвам ти -това го пише в интернет значи е вярно...

https://imageup.ru/img268/4086976/fion9maxgaaxlu2.jpg.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Няма разбира се. Ако това беше целта, там нямаше да има само 10 000 руснаци, докато при Азовско море има 100 000:wub: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Правителството на Замбия заяви, че студентът от Замбия Лемехани Нейтън Ниренда е "загинал на бойното поле в Украйна". Той е излежавал присъда от 9 години затвор в руски затвор. Поискали са от РФ да предостави информация за това как "гражданин на Замбия, излежаващ присъда в затвор в Москва, би могъл да бъде вербуван да се бие в Украйна".

zambia1.png

zambia2.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

там нямаше да има само 10 000 руснаци

Тошката пак на принципа, пише го в интернета, начи е вярно.

Снимка напрай ли, да видим как са 10 000 руснаци ?

Ха ха ха ха хааааааааа

Возьмем Киев за три дняяяяяяя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това ти ще го повтаряш до 101 и обратно, ако имаш поне малко достойнство във ватата червена.

Ха ха ха ха ха, по голяма риба няма от тебе у целия форум.

Че ме гонеше от страница на страница, със неистовото желание да се опозориш.

Ал сана Крим наш. Още малко ще е ваш...

Това, че черната дупка в черепа ти е решила, че някой тук е твърдял "Киев за три дня" си е плод на твойта идиотска чутура...

Аз не съм бил от самото начало, но откакто съм започнал да коментирам, винаги съм твърдял, че войната няма да свърши бързо...

Виж, помня твои "пророчества", че украинците ще спечелят бързо...

Няма как да се опозоря, дори и да не се сбъдне прогнозата ми...

За разлика от теб различавам виртуалното от реалното...

А Крим никога не е бил мой, за да ми го вземат...

По-голям идиот от теб няма в този форум, Асланчик...

Рибите дори са по-близо да хомо сапиенс от теб, мхм...

И най-забавното е, че неистово умираш да се хвалиш, колко си горд от факта, че си идиот...

преди 17 минути, БаалБек написа:

Душко, вчера не твърдеше ли нещо друго за Китай?

И викаш икономическата основа на Китай се поддържа от Русия?

Забавна си, спор няма...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Няма разбира се. Ако това беше целта, там нямаше да има само 10 000 руснаци, докато при Азовско море има 100 000:wub: 

Само ще спекулирам че целта на упражнението е била разходка до Киев като прочута дестинация за руснаците. Или пък да се положат в земята най-верните/глупави надъхани с пропаганда руснаци -един вид пречистване на нацията. Сега какво правят на Азовско море -не мога да позная..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, andiay написа:

А Крим никога не е бил мой

Май зе да се усещаш.

Не очаквах да ти просветне толкова бързо...

преди 3 минути, kosyo написа:

Сега какво правят на Азовско море -не мога да позная..

Свили са се като рибарски мишки.

От студ и страх.

Москали голодранци

Ха ха ха ха ха

Най силното оръжие било РС 22

Российская Стабильность 22 года у власти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Май зе да се усещаш.

Не очаквах да ти просветне толкова бързо...

Асланчик дорогой, идиота сам собой...

Никога не ми е било затъмнено, че сега да трябва да ми просветва...

За разлика от теб, роден в тъмнина, расал в тъмнина и ще умре в тъмнина...

Никкъв шанс някога и един фотон да се промъкне...

Черната дупка в чутурата ти поглъща всичко...

Роден идиот, цял живот идиот...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andiay написа:

Асланчик дорогой, идиота сам собой...

Никога не ми е било затъмнено, че сега да трябва да ми просветва...

За разлика от теб, роден в тъмнина, расал в тъмнина и ще умре в тъмнина...

Никкъв шанс някога и един фотон да се промъкне...

Черната дупка в чутурата ти поглъща всичко...

Роден идиот, цял живот идиот...

Съжалям аз съм нов тук , но някога казвал ли си нещо по темата?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, БаалБек написа:

Веднага си личи, че я разбираш геополитиката...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Русия има неотложна нужда от повече лекари и медсестри за армията. Това го казва Леонид Слуцки. Освен тези проблеми руското правителство подготвя по-широка мобилизация на руската икономика за снабдяване на армията на фона на хроничния недостиг на основни стоки като храна и униформи. Новите закони, които бяха приети ще наложат тежки глоби на бизнес ръководители, които отказват да изпълняват поръчки за руските военни, както и потенциални присъди затвор, разчиствайки пътя на предприемачите да бъдат притискани да предоставят стоки на загуба. Тихо икономиката на РФ преминава във военновременна, което не говори добре за народа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, kosyo написа:

Съжалям аз съм нов тук , но някога казвал ли си нещо по темата?

Аз съм стар.

Никога не е казвал нищо по темата.

Хвали се, че е завършил АОНСУ, смятай за какво става въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...