Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 3 часа, gagodrago написа:

-------------------

Спешно предложение до участниците във форума.

Тоя истерясал Реджэпкин ако някой го познава, и знае къде живее, спешно да отиде да му затъкне устата със шепа успокоителни медикаменти!

Очевидно не е добре психически.

да знаем, че в дома за стари хора дет си ти дават

преди 3 часа, gagodrago написа:

затъкне устата със шепа успокоителни медикаменти!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6414

• miro20

3599

• Coco1

3456

• ivottoshev

3082

преди 1 час, andiay написа:

Точно в Турция не биха те допуснали да припариш без да си едно от двете - член на БКП или сътрудник на ДС...

От 30 човека от нашето класно, когато за първи път отидохме в Турция, нямаше нито един комунист. Ама нито един за илач. Ако приемем, че трима са били доносници, 10 % да речем. Значи 27 човека сме отишли легално в Турция, без да сме нито комунисти, Миризлиф АОНСУджийо, и без да сме доносници.

Ей  го на, Рамиз Бей е завършил в САЩ, не АОНСУ кат нашия Миризливец.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Филипов написа:

Именно.... Във вечерната сводка Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна по изключение реши да игнорира отстъплението на въоръжените сили на Украйна южно от Артемовск и загубата на четири населени места.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Реджеп Иведик написа:

От 30 човека от нашето класно, когато за първи път отидохме в Турция, нямаше нито един комунист. Ама нито един за илач. Ако приемем, че трима са били доносници, 10 % да речем. Значи 27 човека сме отишли легално в Турция, без да сме нито комунисти, Миризлиф АОНСУджийо, и без да сме доносници.

Ей  го на, Рамиз Бей е завършил в САЩ, не АОНСУ кат нашия Миризливец.

Асланчик, тез неща ти казах да ги разправяш на някой друг...

Български военни кадети в Турция след средата на 80-те?

Желаното срещу реалното...

Ако нещо ти мирише, значи е крайно време да смениш гащите...

Що се отнася до това, кой къде е учил, пак приемаш желаното за реално, Рамис Юнус ака. Рамиз бей не е завършил в САЩ, за разлика от мен...

А пък в САЩ АОНСУ нямат, виж него не го знам завършил ли е азърбейджанското АОНСУ или не...

Но не е завършил "Political science" в САЩ...

Ето ти кои са местата в САЩ, където е най-добре да се учи тази дисциплина, един от тях е завършило и "миризливото циганче", па ти го смятай за миризливо...

В кой от тях е учил Рамиз бей?

https://www.usnews.com/best-graduate-schools/top-humanities-schools/political-science-rankings?_sort=rank-asc

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Profruit написа:

Сега жокер ли искаш?
Фродо и Гандалф. Кой е гнома?

spacer.png

И Путин и Наркоман Еленски са високи точно по 170см. И двамата ли са гномове, или ми намирисва на двойни стандарти и за гном ще обявиш само Путин?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ivottoshev написа:

И Путин и Наркоман Еленски са високи точно по 170см. И двамата ли са гномове, или ми намирисва на двойни стандарти и за гном ще обявиш само Путин?

ТошеФ ако се разплачеш щи купя билет до Расия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяя

Не разбра ли най-накрая, че това е кукичка, която Наркоман налапа? Ти поне уж си военен. Ще ми кажеш ли ако целта на Путин наистина е била Киев, дали щеше да прати там само 10 000 души, докато при Азовско море е имало 100 000? Какво казва учителят ти по логика по този въпрос? Коя е била главната цел?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само НАТО подкрепя бандеровците - защото САЩ са предплатили преди Майдана за американска демокрация  в Украйна  5 милиарда  USD.  Повечето хора не я разбират.  А в Родината на прабългарите на хан Кубрат -в Казахстан още не са чували дори за същата    

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ivottoshev написа:

а защо мислиш че зелински9 а наркоман а путин не ещ

аз пък ти казвам че путин взима по твърда дрога от зелински

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, kosyo написа:

Абе какво стана с ултиматума на руснаците за Бахмут дето изтече вчера?

В тази война се дават ултиматуми.... които се изпълняват до осем месеца по-късно. Ако не вярваш - питай Реджеп Кълвачев кога дадоха укрите ултиматум за Херсон и кога го изпълниха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, attj написа:

Само НАТО подкрепя бандеровците - защото САЩ са предплатили преди Майдана за американска демокрация  в Украйна  5 милиарда  USD.  Повечето хора не я разбират.  А в Родината на прабългарите на хан Кубрат -в Казахстан още не са чували дори за същата    

незабравяй че купуваш скъпи стоки да има повече бомби - и ти плащаш също цените

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ivottoshev написа:

В тази война се дават ултиматуми.... които се изпълняват до осем месеца по-късно. Ако не вярваш - питай Реджеп Кълвачев кога дадоха укрите ултиматум за Херсон и кога го изпълниха.

а ти си спомни какво каза Русия, за едни 3 дена - това още не е изпълнено

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Недооценили украинците.

Ми да бяха ме питали, щях да им кажа, че ще ги изядат.

Че ще им изтръгват сърцата и ще им изяждат джигерите за всеки метър украинска земя.

От рашиста по просто жуотно няма ей.

Щели да превземат Киев за три дняяяяяяяяяя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

незабравяй че купуваш скъпи стоки да има повече бомби - и ти плащаш също цените

Ами Кирчо и Корнелия с посредници тайно са продавали оръжие на бандеровците.   Какво да ги правим - като са като освидетелствани и невменяеми!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, gagodrago написа:

-Тоя истерясал Реджэпкин ако някой го познава, и знае къде живее, спешно да отиде да му затъкне устата със шепа успокоителни медикаменти!

Но пък е забавен :wink12:  Ако той, Лоботомиран20, Цоцко и БаалБукащата простотии излипсват от форума, той ще стане едно доста по-скучно място.  На мен примерно вече ми липсва другият виден член на техният отбор - Комплексарчо :emoji_smiley-26:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...