Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 11 минути, miro20 написа:

А тези рускинчета  никой няма да ги арестува, щото са в Холандия

E те ако бяха рускинчета нямаше да се намират в Холандия (Нидерландия). А няма кой да ги арестува защото такъв тип пропаганда се толерира там. Даже не се знае дали са рускини. Бота в Туитър го казва и следва да е вярно. Да не забравяме, че по време на ВСВ са били едни от най-яросните поддръжници на нацистка Германия. Сега не виждат проблем отново да поддържат страна изповядваща нацизма. Заради пустия интерес една държава да се разпадне. После да има начин и друга държава още на изток също да се разпадне.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Да да, защо пък не пак да се осереш...  Колкото и примери за реален ЗАТВОР да ти давам , ти си си наврял главата в пясъка и ревеш че такова нещо няма :) 

Гъъъъъъърч, Насраний, гъъъърч :lol6:

Твърдиш че каторгата не ти мърда, а в същото време сам си сереш в устата показвайки и хора с най-обикновени глоби :laughing4:

Може и да е имало друг в този форум, който да е казал нещо и после сам да се е опровергавал, но никой не е бил чак толкова тъп че да го отрича и да се опитва да замазва осирането си, ставайки по този начин за смях отново, и отново, и отново...

За твое съжаление написаното си седи, Насраний :)

преди 40 минути, ivottoshev написа:

Гъъъъъъърч, Насраний, гъъъърч :lol6:

Твърдиш че каторгата не ти мърда, а в същото време сам си сереш в устата показвайки и хора с най-обикновени глоби :laughing4:

Може и да е имало друг в този форум, който да е казал нещо и после сам да се е опровергавал, но никой не е бил чак толкова тъп че да го отрича и да се опитва да замазва осирането си, ставайки по този начин за смях отново, и отново, и отново...

За твое съжаление написаното си седи, Насраний :)

Нещо ли каза за тези които цитирах , осъдени на 25, 12 и т.н. години РЕАЛЕН затвор ?

хм.. не си ... просто пак си се осрал ...

Нали знаеш какво става когато някой се върти във фекалиите си ? Освен да се омаца сам и затъне повече, друго не прави

:hush:

преди 24 минути, miro20 написа:

Нещо ли каза за тези които цитирах , осъдени на 25, 12 и т.н. години РЕАЛЕН затвор ?

хм.. не си ... просто пак си се осрал ...

Твоето твърдение че ВСИЧКИ получават "минимум пет години в колония"... беше опровергано от самият теб с онези линкове в които имаше хора с най-обикновени глоби

Излъга, а после сам се разобличи. Няма друг толкова насран потребител в този форум, Лоботомиро. Опитите ти да замажеш гафа, будят само присмех :popcorn2:

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Твоето твърдение че ВСИЧКИ получават "минимум пет години в колония"... беше опровергано от самият теб с онези линкове в които имаше хора с най-обикновени глоби

Излъга, а после сам се разобличи. Няма друг толкова насран потребител в този форум, Лоботомиро. Опитите ти да замажеш гафа, будят само присмех :popcorn2:

Класическо тролене и заяждане за думички извадено от контекста. :)  бесней бесней :)  

Не знам какво му е най обикновенното и за каква глоба говориш за... осъдени на 25 години затвор че си блогър против войната, 12 години за залята боя, или че си имаш опозиционен канал в Телеграм , и т.н. и т.н.

:)

Виж, може и да кажа " всички знаят че тошефффф е осран трол " .

И сигурно ще излъжа , защото може би има някой по света който не знае.

Това променя ли факта че си осран трол ? :)  НЕ

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

тошефффффф насраний , би ли предположил колко години затвор бха им лепнали в Рашистан ?

За подобен плакат, при това в студиото на новините по националната им телевизия... онази патица Овсяникова получи само глоба и после безпрепятствено замина за Германия.  Това е ФАКТ, г-н Насраний!!!

преди 1 минута, ivottoshev написа:

За подобен плакат, при това в студиото на новините по националната им телевизия... онази патица Овсяникова получи само глоба и после безпрепятствено замина за Германия.  Това е ФАКТ, г-н Насраний!!!

Не точно , и съм ти цитирал как се е измъкнала  като по шпионски сценарий :) 

Та, за какво спориш всъщност ? Че в Рашистан няма репресии и затвор за полтиически и антивоенни възгледи  ?

Сам си си избрал да спориш за нещо което е очевидно и никой не спори .

преди 16 минути, miro20 написа:

Не знам какво му е най обикновенното и за каква глоба говориш

Не знаеш какви линкове си дал самият ти?!?

Бедний ми Лоботомиро. За някои хора медицината е безсилна, но има друга индустрия, която би помогнала:

124029287_4088540624506377_1424377870798422632_n.jpg.400e77bd92122cc92df2706ac0c03731.jpg

Боя се че при теб обаче спасение вече няма :(

преди 13 минути, miro20 написа:

Не точно , и съм ти цитирал как се е измъкнала  като по шпионски сценарий :) 

Та, за какво спориш всъщност ? Че в Рашистан няма репресии и затвор за полтиически и антивоенни възгледи  ?

Сам си си избрал да спориш за нещо което е очевидно и никой не спори .

Няма такова нещо. Докажи.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Няма такова нещо. Докажи ч

Отново какво е доказано:

Класическо тролене и заяждане за думички извадено от контекста. :)  бесней бесней :)  

Не знам какво му е най обикновенното и за каква глоба говориш за... осъдени на 25 години затвор че си блогър против войната, 12 години за залята боя, или че си имаш опозиционен канал в Телеграм , и т.н. и т.н.

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Не знаеш какви линкове си дал самият ти?!?

Всичко му е удобно за личната пропаганда до момента, когато вече не е. И тогава започва великото себеотрицание.

преди 5 минути, miro20 написа:

Отново какво е доказано:

Класически спекулант. За плаката по телевизията тя получава само глоба и след това заминава безпрепятствено за Германия.

https://btvnovinite.bg/svetut/marina-ovsjannikova-poluchi-rabota-v-germanskija-vestnik-velt.html

Не аз бре Лоботомиран :hit: Ти самият показа глобени хора, след като твърдеше че за такова нещо пет години в колония не ти мърдат. 

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Не аз бре Лоботомиран :hit: Ти самият показа глобени хора, след като твърдеше че за такова нещо пет години в колония не ти мърдат. 

Отново какво е доказано:

https://www.svoboda.org/a/protiv-zhiteley-kerchi-narisovavshih-antivoennye-graffiti-vozbudili-ugolovnoe-delo/32449254.html

Три години затвор-колония  искат за  двама младежи рисували графити в окупиран Крим.

/За рубиката на осрания тошефффффф - в Рашистан няма репресии :giggle1: /

Да припомня и промените в рашисткото "законодателство' улесняващо и разшираяващо репресиите :

https://www.rfi.fr/ru/россия/20230523-в-россии-набирают-обороты-репрессии-по-новой-статье-о-конфиденциальном-сотрудничестве-с-иностранцами

Цитат

Так же, как и остальным задержанным по этой статье, ему грозит от трех до восьми лет лишения свободы.

Вече няма да си пиша с русначета от побратимени градове :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 часа, miro20 написа:

И сигурно ще излъжа

Естествено. Да лъжеш е обичайното ти състояние. Якото е че си елементарен за хващане, а гърчовете ти после са забавни, г-н Насраний :popcorn2:

преди 8 часа, ivottoshev написа:
преди 12 часа, miro20 написа:

И сигурно ще излъжа

Естествено. Да лъжеш е обичайното ти състояние. Якото е че си елементарен за хващане, а гърчовете ти после са забавни, г-н Насраний :popcorn2:

Отново не ме доцитираш , вадейки извадно от контекста изречение  .

А целия ми израз илюстрира прекрасно начина ти на тролене и заяждане с думички извадени от смисъла на казаното :

Отново :

Та така и спора за репресиите в Рашистан.

Хващаш се че имало глоби /сякаш глобите са "нищо" и сякаш не са част от мащабните репресии особенно срещу бедни хора/  , но си абсолютно сляп за реалните срокове затвор и колонии за политически  опозиционни и антивоенни възгледи . За мирен протест без никакви ескалации / защото и с това спекулираше дето лъжеше че арестували в Канада за празна туба /   , за лайк или репост в социални мрежи , да не говорим за "невъобразимото ужасно престъпление "  да си несъгласен блогър /25 години затвор/ или да администрираш опозиционен канал , за плакатче с надпис "мир" и т.н. и т.н.

За руския доброволчески корпус.

- може да стигнем и до Валдивосток ! :) 

Каква стана тя... от Киев за ти дня... сега им се подпали чергата  на рашистите :) :)   :yanim:

– Ваша цель, как я правильно понял, – продвижение вглубь России. Соответственно, вы планируете отодвигать линию фронта от границ Украины. Но, условно, до каких границ вы готовы дойти? До каких границ у вас хватит сил – с учетом того, какой сейчас вы отпор получаете? Можете чуть больше рассказать про этот отпор, что он из себя представляет?

– Я думаю, что рано или поздно нам хватит сил дойти до Владивостока.

– Но какими средствами?

– Ну это же математика обычная, здесь нет каких-то там особых сложностей. На сегодняшний день у нас огромное количество заявок на вступление в корпус. При этом среднестатистический отбор показывает, что на одно место у нас претендуют порядка 20 человек, то есть из 20 человек мы берем одного в среднем. Но количество заявок – это сотни людей. Это граждане РФ, которые находятся на территории РФ сейчас, это граждане РФ, которые находятся на территории Украины, и это граждане, которые находятся на территории Евросоюза, либо Турции, либо где-то еще, которые готовы приехать и вступить в корпус.

на 6.06.2023 г. в 8:52, ivottoshev написа:

...пред чуждите посолства, които ни редят правителството. Отлично се видя националнокастрираното поведение на партиите изповядващи "евроатлантическите ценности" и сватбата им под натиска на господарският ботуш

Той лъже, че продажничеството, извършвано от партиите, които той подкрепя, всъщност се извършва от партиите, които той нарича "руски" и "комунистически", тоест БСП и ПП Възраждане.

Факт е, че България е външно управляема колония, а евроатлантическите партии са просто проксита, през които се управлява колонията, която играе ролята на денационализирана и деиндустриализирана клиентска държава, обслужваща интересите на Западните неолиберални пазари. Това е една от причините за деиндустриализацията на България - на Западните неолиберални пазари им трябват потребители, а не производители.

преди 3 часа, miro20 написа:

Хващаш се че имало глоби /сякаш глобите са "нищо" и сякаш не са част от мащабните репресии особенно срещу бедни хора/ 

Ти като УЖ си обективен и УЖ не си спекулант, що не каза "глоба не ти мърда", както е реално положението в 99.9% от случаите стигнали изобщо до наказание, а изтропа "пет години в колония не ти мърдат", а?  Случаенос?

Когато заяви че за неявяване запас в Русия те чака "минимум десетилетие затвор" но така и не можа да подкрепиш думите си с факти, пак ли нещо в нас е била грешката и не сме те разбрали?

Преди далечната вече 2018г. може и да са минавали жалките ти опити да си пробутваш опорките, но след моята регистрация тук съм те навирал стотици пъти и ще продължавам да те навирам в под на кучето опашката всеки път, когато те хвана че си изпълзял от дупката си, Тролопитек Насраний :hit:

преди 38 минути, ivottoshev написа:

Ти като УЖ си обективен и УЖ не си спекулант, що не каза "глоба не ти мърда", както е реално положението в 99.9% от случаите стигнали изобщо до наказание, а изтропа "пет години в колония не ти мърдат", а?  Случаенос?

Когато заяви че за неявяване запас в Русия те чака "минимум десетилетие затвор" но така и не можа да подкрепиш думите си с факти, пак ли нещо в нас е била грешката и не сме те разбрали?

Преди далечната вече 2018г. може и да са минавали жалките ти опити да си пробутваш опорките, но след моята регистрация тук съм те навирал стотици пъти и ще продължавам да те навирам в под на кучето опашката всеки път, когато те хвана че си изпълзял от дупката си, Тролопитек Насраний :hit:

Мечтите са безплатни ... Бесней трольо насран  :)  Всеки път именно аз те навирам където кучето се облизва , и всеки път съм го правил . Точно това те вбесява всеки път. точно затова си толкова  обсебен  и психясал .

Затова и гледаш под лупа всеки мой пост, ровиш години назад, вадиш изразиот контекста, спекулриаш , въртиш и сучеш , само и само да намериш думичка или сламка за която да се хванеш .

Та ти дори си забравил за какво всъщност спориш .

В случая дали има репресии и затвор за опозиционни несъгласни с Путлеризма  руснаци, на какви репресии са подложени икакви РЕАЛНИ срокове и ЗАТВОР на по 25 години, 12 години , 5, 8  и т.н. за антивоенни изказвания, водене на блогове,  плакатчета с надписи "мир и не на войната ", или лайк в социални мрежи и репост...

Това нали разбираш за какви огромни твои личностни проблеми говори ? Че имаш нужда от лекар ?

Не си първия ,не си и последен който ходи из темите САМО за да да троли и да си излива комплексите ,  ако това може да те успокои в безсилието си да троплиш .

Затова ви направих тема в раздел "психология и терапия" :)

Лекувай се ! :) 

преди 57 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Факт е

..че говориш пълни глупости  :)

Внимавай да не залитнеш като останалите мои "фенове" .

Не свършват добре.... Илис е самоизтриват от форума, или нещо по сериозно ... :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Всеки път именно аз те навирам където кучето се облизва , и всеки път съм го правил .

Чакай да не съм се объркал нещо. Аз ли заради теб се отрекох от линк в мой пост с твърдението "тези думи не са мои", или това беше принуден ти да го направиш, след като аз разобличих теб като неадекватен трол  :giggle1:

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Чакай да не съм се объркал нещо. Аз ли заради теб се отрекох от линк в мой пост с твърдението "тези думи не са мои", или това беше принуден ти да го направиш, след като аз разобличих теб като неадекватен трол  :giggle1:

Чакай малко , има ли тук нормален човек който като теб да е критикувал някого за спазване на правилата на форума, заради коректно позоваване на източника на инфромацията и думите които се цитират ?

Не няма ! Има един тошефффф насрания фейкомет, който си чеше крастата да троли и да се заяжда с хората  с абсолютни простотии и лъжи  :hush:

По темата за страната терорист Рашистан

преди 9 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Факт е, че България е външно управляема колония, а евроатлантическите партии са просто проксита, през които се управлява колонията, която играе ролята на денационализирана и деиндустриализирана клиентска държава, обслужваща интересите на Западните неолиберални пазари. Това е една от причините за деиндустриализацията на България - на Западните неолиберални пазари им трябват потребители, а не производители.

Точно така е, за да сме богати ние тука у Белгийско, трябва вие там на Балканския полуостров да тънете в мизерия. Не може всички държави да са еднакво богати.

По темата за страната терорист Рашистан

Миналата година когато се пробваха да стрелят с Хаймарс по шлюзовете на язовира и унижожиха няколко, имаше доста видеоматериали с това. Странно защо сега няма нито един. Или поне не такъв из нашите медии. Еленски е забранил да се пуска абсолютно всичко за да седи в момента и повтаря по 1001 пъти, че руснаците са ударили. А междувременно Сащ се правят на ни лук яли, ни лук мирисали и още не смеят твърдо да кажат нещо. Явно знаят, че веднага ще им се покаже, че не са прави.

преди 2 часа, miro20 написа:

Чакай малко , има ли тук нормален човек който като теб да е критикувал някого за спазване на правилата на форума, заради коректно позоваване на източника на инфромацията и думите които се цитират ?

Това че се отричаш от написаното в собствения си линк, какво общо има със правилата на форума?!?

преди 2 часа, miro20 написа:

Има един тошефффф насрания фейкомет, който си чеше крастата да троли и да се заяжда с хората  с абсолютни простотии и лъжи  :hush:

С никой не се заяждам, а това на което ти му казваш тролене, аз му казвам разбиване на опорки. Газ пикаеш, знам те, ама т'ва е положението, Тролопитек Насраний :hit:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.