Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Шамарите съм ги резервирал за теб. Никога не съм казвал, че целите намиращи се на хиляди км от фронта са укрепени райони.  Във всяко едно нещо, което цитираш става дума за Артемовск и един път за Авдеевка. Я да погледнеш на картата къде се намират. И сега обаче ще ти го кажа. Всяко едно място на съсредоточение на военен персонал или техника независимо къде се намира е напълно легитимна военна цел. Ако е в болница, детска градина или обикновен жилищен блок няма никакво значение. Легитимност за това да се неутрализират има освен ако няма явни признаци, че няма причини да го правят (цивилни за жив щит и подобни).

Е да де, и ти като рашистката дезинформационна машина си измисляш че е имало цели "укронацистки бандеровски" дивизии скрити в детска грдина, само исамо да оправдаете геноцида и терора над цивилното население.

Кого лъжете  ? Себе си ... :) 

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

Е да де, и ти като рашистката дезинформационна машина си измисляш че е имало цели "укронацистки бандеровски" дивизии скрити в детска грдина,

Не никой не си измисля. Самите "укронацистки бандеровци" се снимаха из детските градини, училищата и т.н. Геноцид? Не ме разсмивай. Ако има някой изобщо, който го прави, то това са си самите решения на киевската хунта, които са взели от 2013-2014г. насам.

То ти си за смях. Да си фенка на  един уродлив терористичен рашистконацистки режим и да обвиняваш жертвата, да оправдаваш насилника , изисква наистина огромни усилия и гьонсуратлък.

Да ти припомня и това :

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/3524/#comment-5583168

преди 6 часа, miro20 написа:

Специално за фейкомета тошеффффф и останалите за които нямало репресии в Рашистан за антивоенни позиции :

От началото на пълномащабната война, в Рашистан са заведени 584 углавни дела и 6839 административни.

Общо към 20 хил са задържаните за такива позиции.

Фейкометов, никой не е отричал че по този закон има дела. Дали обаче всичките са завършили с "пет години в колония не ти мърдат" както твърдиш ти? 

На колко от тези 20 000 случая "колонията" е мръднала и се е превърнала в "глоба"? Може би на 99,99% от случаите, нали?

Г-н Насраний, всеки път ставаш за посмешище и пак риеш ли риеш на тази тема... Що за мазохист си ти?

на 27.05.2023 г. в 15:45, ivottoshev написа:

Фейкометов, никой не е отричал че по този закон има дела. Дали обаче всичките са завършили с "пет години в колония не ти мърдат" както твърдиш ти? 

На колко от тези 20 000 случая "колонията" е мръднала и се е превърнала в "глоба"? Може би на 99,99% от случаите, нали?

Г-н Насраний, всеки път ставаш за посмешище и пак риеш ли риеш на тази тема... Що за мазохист си ти?

Ами не. Цитираш ме с цифрите, а плямпаш за 99.9%  :) 

Пак за посмешище стана ти .  Каква е тази неистова пропаганда за сметка на себеуважение, чест,морал, да си се нагъзил на един репресивен рашистконацистки режим ?

Да оправдаваш насилието , цензурата, арестите ,глобите и РЕАЛНИТЕ ГОДИНИ ЗАТВОР за антовоенни изказвания и позиции ? За лайк, пост, репост в нета ? ?

Що за мазохизъм наистина ти се чудя...

Още исторически факти  за цензурата

А към момента... :

https://rsf.org/en/index?year=2023

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Цитираш ме с цифрите, а плямпаш за 99.9%  :) 

Да поамнайстим:

В 99.9 % от случаите наказанието е "Глоба не ти мърда", което прави твоето "Пет години в колония не ти мърдат", поредната ти ЛЪЖА.

Още колко пъти ще затъваш в собствените си фекалии на тази тема, г-н Насраний?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Да поамнайстим:

В 99.9 % от случаите наказанието е "Глоба не ти мърда", което прави твоето "Пет години в колония не ти мърдат", поредната ти ЛЪЖА.

Още колко пъти ще затъваш в собствените си фекалии на тази тема, г-н Насраний?

Твоите простотии нямат нищо общо с репресиите  ,арестите, осъжданията и докладите като :

https://reports.ovdinfo.org/

:hush:

Ама гърчи се, колкото повече защитавате  малоумния рашистки режим, толкова по явно е за останалите мислещи хора колко сте  осрани с тази новонацистка пропаганда  :)

преди 4 минути, miro20 написа:

Твоите простотии нямат нищо общо с репресиите  ,арестите, осъжданията и докладите като :

За пореден път те хванах че лъжеш и сега се чудиш на къде да отнесеш плувката...

"Пет години в колония не ти мърдат" е ЛЪЖА за 99.9 % от случаите за които говориш :hit:

преди 11 минути, ivottoshev написа:

За пореден път те хванах че лъжеш и сега се чудиш на къде да отнесеш плувката...

"Пет години в колония не ти мърдат" е ЛЪЖА за 99.9 % от случаите за които говориш :hit:

Ама гърчи се, колкото повече защитавате  малоумния рашистки режим, толкова по явно е за останалите мислещи хора колко сте  осрани с тази новонацистка пропаганда  :)

https://ovd.news/

преди 20 минути, miro20 написа:

Ама гърчи се

Ти си ДОКАЗАН лъжец. Въпросът е в колко от твоите близо 43 000 поста си излъгал.

Върти ми се една цифра 99.9% ама...

преди 1 час, miro20 написа:

Ама гърчи се.....

Изумително е, колко им е приятно на комунделите да се гърчат. :speak:

преди 56 минути, ivottoshev написа:

Върти ми се ...

.. един руZки шнур в устата - знаем бе галошеф, знаем, успокой се сега.

преди 35 минути, insec написа:

Парадокса е че ако е под ежедневните репресии в рашистан няма да плямпа глупостите си , но иначе както всички 99.99% от путльювистите по погрешка мислещи се за "русофили" , жив руснак не са виждали, нито ден не са живели там, ходили са най много на екскурзийка '90-те , и си мечтаят да полегнат до Ленин в мавзолея...  И оправдават малоумието си с още по яростната си антиевропейска и антиамериканска злоба , позлвайки всички блага обаче на тези системи :) 

Наистина са за ТЕЛК тия хора. Освидетелствани  дебили.

преди 37 минути, insec написа:

Никога не съди по себе си. Може и да си запознат с руZките шнурове и имаш добра причина да ги мразиш, аз обаче допирни точки с такива атрибути не съм имал и не мисля да имам.

преди 9 минути, miro20 написа:

.... и си мечтаят да полегнат до Ленин в мавзолея...

мечтаят, ала се назлъндисват нещо, дано по- скоро да им се осъществят мечтите, нищо против. :goahead:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Никога не съди по себе си.

правилно - стой си с руZкия шнур в устата. :giggle1:

преди 1 час, insec написа:

правилно - стой си с руZкия шнур в устата. :giggle1:

Как пък един трололол не успя за толкова време да сътвори нещо различно от измислици-премислици и нифелни опити за обиди?

Се едно в един гхз сте правени всичките... :getout:

Пореден геополитически "успех " на военопрестъпника Путлю

Полша затваря границите за рашистките и белоруски тирове.

Въвеждат и санкции срещу над 300 лица от Беларус заради репресиите срещублогъри и опозиция.

преди 20 минути, miro20 написа:

Пореден геополитически "успех " на военопрестъпника Путлю

Това като цяло е огледална мярка след като преди това имаше напълно същото решение в Русия по отношение на Полша. По груби сметки струващо между 8 и 9 млрд. евро на полските транспортни фирми годишно.

Е да де... "успех" след "успех" на престъпника Путлю още от когато мачкаха с булдозерите полски ябълки :giggle1:

в кавички разбира се. :) 

преди 54 минути, miro20 написа:

Полша затваря границите за рашистките и белоруски тирове.

А помниш ли как "демократична" Европа постъпи с българските превозвачи? Нейното решение да не е много по-различно?

преди 15 минути, miro20 написа:

Е да де...

Така де поляците губят от цялата тази работа, но пък ти винаги си готов да намериш нещо позитивно в случая. Даже ми е странно как намираш нещо, което липсва.

преди 23 часа, ivottoshev написа:

....нифелни опити за обиди?

разбира се, че за една ватенка няма нищо обидно да лапа руZки шнурове - никога не съм отричал това. :speak:

преди 15 минути, M.Николов написа:

За теб поне е видно, че си голям любител на шнурове.

С тоя прът отзад като го завъртят ония от посолството и съгласувано с посолствата и ще ми стане само на шнурове ... 

преди 1 минута, nikssi написа:

....и ще ми стане само на шнурове ... 

чак такава дупка ли си, та в множествено число си ги просиш :questions:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.