Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

То има много примери от историята - от инквизицията, през  нацистите , че и до съветски времена, когато са сеопитвали да "лекуват" подобни .

С абсолютно нулев ефект.

Но идиотите са си идиоти ...

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 5 часа, miro20 написа:

Вече съм ти казвал - ако ще сравняваме ситуациите, НАТО и САЩ трябваше да зпочнат бмобардировки над Москва още 2014 г.

:lol6:Няма по нефелен опит за измъкване от неудобен въпрос като това, което си изтропал тук :lol6:

Питах те защо краварите не са съдени за престъплението "бомбардиране на цивилни цели"? 

След като съдът вече един път е приел че това не е престъпление и не е повдигнал обвинения, от къде на къде ти ще определяш сегашното положение като престъпно?

преди 5 часа, ivottoshev написа:

:lol6:Няма по нефелен опит за измъкване от неудобен въпрос като това, което си изтропал тук :lol6:

Питах те защо краварите не са съдени за престъплението "бомбардиране на цивилни цели"? 

След като съдът вече един път е приел че това не е престъпление и не е повдигнал обвинения, от къде на къде ти ще определяш сегашното положение като престъпно?

Какво измъкване бре :) :) Всеки път си наврян в на кучето дето само се облизва, то пак си плямпа лъжите и спекуалциите.

Пак ти казвам, ОТНОВО .

-  Ако ще сравняваш ,трябваше СЕГА да има не само санкции срещу престъпния режим и агресор - ращистите, а и удари по Москва  и по военната и логистична инфраструктира на Рашистан.

Ако още не ти е ясна ситуацията, въпроса ти звучи реципрочно като  - Кога ще съдим държавите които наложиха санкции на Рашистан след агресията в Украйна ?

Няма как да съдиш този който реагира на престъпление. А пресдтъпленията на Рашистан са в пъти повече и по зловещи от тези на режима на Милошевич !

Само че сега бомбардировки няма, а само санкции.

Рецопрочно и аз да питам - защо няма бомбардировки по Москва и режима на Путлю  ???

По темата

ЛАдата пак не пали :) :) :)

преди 36 минути, miro20 написа:

Какво измъкване бре :) :) Всеки път си наврян в на кучето дето само се облизва, то пак си плямпа лъжите и спекуалциите.

Пак ти казвам, ОТНОВО .

-  Ако ще сравняваш ,трябваше СЕГА да има не само санкции срещу престъпния режим и агресор - ращистите, а и удари по Москва  и по военната и логистична инфраструктира на Рашистан.

Втори опит за измъкване от неудобен въпрос... и втори път греда. Добре. Ще ти задам съвсем простичък въпрос:

Престъпление ли е бомбардирането на цивилни цели?  ДА или НЕ, г-н Насраний?

Подробно съм ти обяснил кое е престъпление , кое не е.

:hush:

По темата

Относно петербургския "икономически" форум има вече доста отзиви и подигравки с простотиите им

Путлю толкова се е гипсирал от страх, че дори интернета бил изключен на цялата територия :

https://theins.ru/news/262602

Били унищожили 5 системи пейриът, загубите наукраинците били 10 пъти повече... и т.н. и т.н.

:)  В едно съм сигурен, дори самите рашистине вярват на този"бред" :)  

А в Крим върви на пълна пара курортния сезон :)

пп

Относно простотиите и лъжите на Путлю че "приятели от детството евреи" му били казали че Зеленски не бил евреин че бил позор  и т.н. и т.н. има отговор на главния равин в Украйна :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Не те питах как тълкуваш фактите и от колко дерета вода можеш да донесеш. 

Въпросът ми е пределно прост и ясен: престъпление ли е бомбардирането на цивилни цели? ДА или НЕ?

Не вървиш , фейкомет  :)

Обяснил съм ти подробно .

Ако ще сравняваш бомбардровките срещу режима на Милошевич ипровеждания от сърбите геноцид,  трябва да има бомбардировки и срещу и пряко върхуМосква.

Още спекулации и измишльотини ще вадиш ли ?

преди 14 минути, miro20 написа:

Ако ще сравняваш бомбардровките срещу режима на Милошевич ипровеждания от сърбите геноцид,  трябва да има бомбардировки и срещу и пряко върхуМосква.

Бомбардировките срещу сръбските електро и топло централи са демократични... щото краварите така са казали, а бомбардировките по укаринските топло и електро централи са престъпление, щото... пак краварите така са казали.

Правилно ли съм те разбрал този път, г-н Насраний?

преди 10 часа, miro20 написа:

Това, което си мислиш, че не е престъпление всъщност си е точно такова. И дори несъразмерно по-голямо от това, което си мислиш, че става в момента. Това, че едното се мъчат всякак да го осъдят и покажат в друга светлина, не означава, че другото го няма и не се е случило. Случило се е и хората помнят. Затова и сърбите не искат и да чуят за Сащ, Нато и т.н. Те знаят какво е това от първа ръка, а ти  знаеш от купчина фалшиви новини, които четеш всеки ден.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Бомбардировките срещу сръбските електро и топло централи са демократични... щото краварите така са казали, а бомбардировките по укаринските топло и електро централи са престъпление, щото... пак краварите така са казали.

Правилно ли съм те разбрал този път, г-н Насраний?

преди 4 часа, maxthon написа:

Това, което си мислиш, че не е престъпление всъщност си е точно такова. И дори несъразмерно по-голямо от това, което си мислиш, че става в момента. Това, че едното се мъчат всякак да го осъдят и покажат в друга светлина, не означава, че другото го няма и не се е случило. Случило се е и хората помнят. Затова и сърбите не искат и да чуят за Сащ, Нато и т.н. Те знаят какво е това от първа ръка, а ти  знаеш от купчина фалшиви новини, които четеш всеки ден.

фалшивите новини и жалките опити за спекулации в стил " а в хАмерика бият негрите"  е изцяло то ваша страна.

За радост, все  повече хора осъзнават същността на рашистките тролове като вас, и пропагандата и лъжите ви все по малко намират идиоти които да им вЕрват :)

Fyv98GZXoAATYZz?format=jpg&name=medium

Обаче :

FyzokBBXsAElt_G?format=jpg&name=large

преди 59 минути, miro20 написа:

Пак те питам: Топло и електроцентралите в Сърбия цивилни цели ли са?

Мисля че любителитена руско мляко, кефир и др рязко намаляха.... :) 

После излезе видео с извиненията им и че ... то това не било мляко ...

Знаем знаем... "ихтамнет" , СВО не е война.... "укрите сами се унищожават и бомбардират" .... и т.н. :giggle1:

преди 2 часа, ivottoshev написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Пак те питам: Топло и електроцентралите в Сърбия цивилни цели ли са?

Няма и да питаш и за геноцида над индианците ?

И защо в хАмерика бият негрите ?

:)

преди 4 часа, miro20 написа:

Няма и да питаш и за геноцида над индианците ?

И защо в хАмерика бият негрите ?

Не. Питах те каква е разликата между топло и електроцентралите в Сърбия и Украйна. Защо когато бомбардираш едните - те да са легитимни цели, а другите да са цивилни обекти и бомбардирането им да е престъпление?

Явно нямаш логичен отговор логичен, който да не е в противоречие с опорките ти, и за това стигна до това с индианците. Не случайно партизанското ти име е "г-н Насраний" :) 

...мдааа...

...щом една наглосаксонска бабичка...разнасяща торбичка със сникърси може да си позволи да каже:,,фък eu"...

...що пък да не може да го каже и г-жа Мария Захарова?...

преди 1 час, _nib_ написа:

.щом една наглосаксонска бабичка...разнасяща торбичка със сникърси може да си позволи да каже:,,фък eu"...

...що пък да не може да го каже и г-жа Мария Захарова?...

Може бе. Тя кокло глупости и простотии е избълвала...

Остави нея, ами Медведев като го хване запоя и почне да драска у туитъра, няма спирачки :) :)

И какво ? Трябва ли тези думи които са в пъти по крайни , да се приемат за основание за нахлуване в РФ , за започване на мащабна война и т.н. и т.н.  ???

Точно затова казвам че сникерси и изказвания абсолютно нищо не значат. И само идиоти биха ги приели за основание за намеса , за започване на война , или за слагане в една плоскост на сравняване с война.

Между другото "Киев за три дена" го казаха не руснаците, а генерала от Пентагона Марк Мили на среща със законодатели на 2 февруари 2022, две седмици преди началото на СВО.

https://www.foxnews.com/us/gen-milley-says-kyiv-could-fall-within-72-hours-if-russia-decides-to-invade-ukraine-sources

От там започна да се обсъжда в руските и антируските медии, като вторите разбира се излъгаха,както винаги, че било казано от Кремъл.

преди 1 час, rado_svet написа:

Между другото "Киев за три дена" го казаха не руснаците, а генерала от Пентагона Марк Мили на среща със законодатели на 2 февруари 2022, две седмици преди началото на СВО.

https://www.foxnews.com/us/gen-milley-says-kyiv-could-fall-within-72-hours-if-russia-decides-to-invade-ukraine-sources

От там започна да се обсъжда в руските и антируските медии, като вторите разбира се излъгаха,както винаги, че било казано от Кремъл.

Как си позволяваш да оборваш един от главните пропагандни фейкове, пълнокръвна опорка на много от гейпросащесср трололинките, който те пляскаха във всеки трети "техен" "коментар" в темата за войната. Поне половин година. Засрами се.  :)

преди 3 часа, rado_svet написа:

Пълни глупости .

И аз съм цитирал много пъти как са си представяли инвазията в Украйна.

И че хранителния им запас на рашистите /войнишките пайки/ бил предвиден за някокло дена.

ФСБ пък инструктирало колаборантите да бягат от Киев, но да  оставели ключовете от квартирите .... Че и даже си носели парадните дрехи за тържествения парад като превземат Киев.

преди 21 часа, miro20 написа:

Пълни глупости .

И аз съм цитирал много пъти как са си представяли инвазията в Украйна.

И че хранителния им запас на рашистите /войнишките пайки/ бил предвиден за някокло дена.

ФСБ пък инструктирало колаборантите да бягат от Киев, но да  оставели ключовете от квартирите .... Че и даже си носели парадните дрехи за тържествения парад като превземат Киев.

Правилно ли разбирам че няма значение какво казва американски генерал, а важното е какво си казал ти?

преди 7 часа, rado_svet написа:

Правилно ли разбирам че няма значение какво казва американски генерал, а важното е какво си казал ти?

,,Абселютно"-баш Майстора...

на 19.06.2023 г. в 16:20, rado_svet написа:

Важното е на какво се позовавам.

Нали не мислиш че при мащабната инвазия  рашистките командири са слушали американския генерал , и затова да са раздали хранителни дажби за няколко дена на войската си ??

И всъщност, няма противоречие. Както съм цитирал също, Запада не вярваше че Киев ще устои.

И че са предлагали на Зеленский евакуация, нямали са намерение за никаква мащабна военна помощ,  и ЧАК след като бяха отблъснати рашистите, след като Зеленски показа топки, ЧАК тогава повярваха че Украйна може да устои .

преди 4 часа, miro20 написа:

Важното е на какво се позовавам.

Нали не мислиш че при мащабната инвазия  рашистките командири са слушали американския генерал , и затова да са раздали хранителни дажби за няколко дена на войската си ??

Защо да не мисля? Мисля.

Марк Мили е от върхушката на Пентагона, каза, че Русия ще завземе Киев за 72 часа на официална среща с американски законодатели три седмици преди нападението на Русия и, естествено, новината гръмна в Русия и всички там са чули за неговото изказване.

Всички последващи думи за "Киев за три дена" са производни коментари именно на неговото изказване, истинни или, от ваша страна, лъжливи.

А това, че тук скриха това изказване, си е проблем на работодателите ти от Козяк.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.