Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 38 минути, miro20 написа:

Филтрирай филтрирай , аз  ще продължа с останалите които наивно прескачаш

По-забавен беше, когато се отричаше от собствените си линкове с прословутото "тези думи не са мои".

Не можеш ли да измислиш пак някоя смешка от този калибър? Айде понапъни се малко, че съм заредил пуканки, а ти си толкова "постен", че заради теб не си заслужава човек даже да изхаби тока за микровелето :(

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 16 минути, ivottoshev написа:

По-забавен беше, когато се отричаше от собствените си линкове с прословутото "тези думи не са мои".

Не можеш ли да измислиш пак някоя смешка от този калибър? Айде понапъни се малко, че съм заредил пуканки, а ти си толкова "постен", че заради теб не си заслужава човек даже да изхаби тока за микровелето :(

ахааа... добре че ме подсети за по старите си лъжи  . Дето си може би единствения във форума, който ме обвинява за това че спазвам правилата на форума, и уточнявам на кого е цитата.

Да, за вас фейкометите, коректността в позоваването на цитати е нещо изключително лошо :) :) :)

Добре че ми припомни и това твое поредно осиране :)

По темата.

Ето защо и Путлю и последователите му като фейкомета тошеффффф са патологични лъжци .

Какво говореше кремълския лъжльо за финансирането на Вагнер преди и какво сега :

преди 48 минути, miro20 написа:

ахааа... добре че ме подсети за по старите си лъжи  . Дето си може би единствения във форума, който ме обвинява за това че спазвам правилата на форума, и уточнявам на кого е цитата.

Разбира се, че да не заставаш зад написаното в собственият ти линк не е нарушение на правилата на форума. Никой, никога не е твърдял такова нещо. Само че този факт е показателен за това какъв долен фейкомет и спекулант си ти, и колко точно може да ти се вярва, г-н Вечно Насраний :hit:

:giggle1:

на 27.06.2023 г. в 22:18, M.Николов написа:

Ми, между 2019г. и 2022г. има разлика.

Случайно да се сещаш какво различно се е случило през 2022г.?

И  пак същото казва. 2022г :

Но пък е много показателно и красноречиво как прозира отново матросовския ти дух на промито червено комуне.

Да защитаваш всеки път малоумния новофюрер и "матушката" която за вас никога не е България.

Да търсите сламките за наивни оправдания а да не виждате гредите които ще ви извадят очите.

Между другото , никой не е отменял забраната на ЧВК в  РФ . затова много се чудят.... :

Цитат

Путин: ЧВК "Вагнер" содержалась государством, за год было выделено 86 млрд. рублей.
Простите, что?
Частная военная компания Получает деньги из госбюджета
В стране, где частные военные компании запрещены
А президент этой страны говорит обо всём этом, как о норме?

на 27.06.2023 г. в 22:50, ivottoshev написа:

Разбира се, че да не заставаш зад написаното в собственият ти линк не е нарушение на правилата на форума. Никой, никога не е твърдял такова нещо. Само че този факт е показателен за това какъв долен фейкомет и спекулант си ти, и колко точно може да ти се вярва, г-н Вечно Насраний :hit:

Гърчи се фейкомет насран :)  От едно мое коректно позоваване и уточнение на източник на информация, което е и вписано в тукашните правила и е напълно пнормално и правилно, завъртя вентилатора който пръска смо теб с фекалии и излагации :) :)

Забавно е, признавам. Няма такъв тотален гьонсурат който рие и хвърля кал по самия себе си :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

С видео :

Нормално е да има двойници, но в случая тоя "клонинг" си е пълен провал    :) :)

на 27.06.2023 г. в 19:16, ivottoshev написа:

Ти сам показа какви са присъдите

Отново за рубриката на фейкомета тошефффффф  " в Рашистан няма репресии"

5 години /от поискани 9/ колония за това че цитираш в рускяи фейсбук ВК Настоящее Время Медуза и др за терористичните удари по търговски цвнтрове и за зверствата на рашистките уроди в Буча и др.

Цитат

Суд снова заочно приговорил автора гимна Кирова к пяти годам колонии по делу о "фейках" про армию России

Первомайский районный суд Кирова заочно приговорил дирижера и автора гимна Кирова Прохора Протасова к пяти годам колонии по делу о распространении "фейков" про армию России, сообщают (https://t.me/NetFreedomsProject/898) "Сетевые свободы".

В качестве дополнительного наказания суд запретил  Протасову на три года администрировать сайты.

Накануне в прениях прокурор просил приговорить Протасова к девяти годам лишения свободы.

Изначально приговор Протасову вынес 22 февраля 2023 года Первомайский районный суд Кирова. Затем вышестоящая инстанция отменила решение и постановила рассмотреть дело заново.

Поводом для преследования стали посты в VK про ракетный удар по торговому центру в Кременчуге и убийства жителей Бучи.

В этих публикациях были ссылки на материалы Настоящего Времени, "Медузы", а также видеоролики оппозиционера Максима Каца, которого Минюст России считает "иностранным агентом".

преди 44 минути, miro20 написа:

Отново за рубриката на фейкомета тошефффффф  " в Рашистан няма репресии"

Отново ми слагаш думи в устата, които аз не съм казвал и отново показваш единични случаи, които са нищожен процент и изобщо не се връзват с "пет години в колония не ти мърдат", както твърдеше.

Нефелните ти опити да прикриеш собственото си осиране жънат само смях и подигравки. Ти обаче продължавай да ни напомняш как си се окъкал (не че някой е забравил де:laughing4:)

ПП: Кога ще покажеш и случай с "минимум десетилетие затвор" за неявяване запас в Русия, както също твърдеше?

...Ей го бе...ленчето...бъбрек...

тъпо...

тъпо...

вдлъбнато...ултралеберално некадърно недоразумение...

Зелена талибанка на туй отгоре...

С какъв пилешки...пардон-мисирешки акъл ще се грабнеш да идеш до ЮАР и да искаш...!!!да прекъсне отношенията си с Русия !!!....

Посурнаха се два автобуса хо...пардон не са хора-два автобуса европедегейскоатлантически тАпанари първо до Индия,да изнудват Моди-не стана работата...

Айде да го покани главния изкуфял терорист на планетата-байдЪн у тях си-па не стана...

Ся...дали щото има Русия за приятелска страна...щото взима нефт и газ за без пари...или щото мрази колонизатори-само той си знае...

Пробват мръсниците и ще продължават докато намерят слаба ,,брънка"...дали в ШОС,дали в БРИКС...и ще използват целия си арсенал-молби...шантаж...заплахи...

Ама ми се чини че ще ,,ударят на камък".

Немкинчето не успя...

Пращайте друг слуга...макарончо ли ще е...Ще видим.

Да, някой професионалист и психолог трябва да даде оценка на това . :) :)  

А аз само бих казал че това е единствената може би разлика с Хитлер, който кремълското комплексарско  джудже на токчета се опитва да имитира .

Все пак Хитлер е бил доста добър  художник.

Истините прозрени доста отдавна :

Борис е убит ритуално под прозорците на Кремъл, а недоотровения Алексей вече над 800 дни е изолиран в карцера.

"ах краса моя краса.... " :)  мис москва 2023. В целия си "естествен блясък"  :giggle1:

Гиркин с критика за липса на наказание за Пригожин.

И нарича с много интересни епитети Путлю , който показвал че ... ето, то така може всеки, давайте , пробвайте се пак, и нищо няма да ви се случи .

И че е "безгръбначно мекотело" :)  Да, знаем че Путлю е такъв, но такива остри думи в рашисткия лагер... не знам не знам... да не мине и той някаква червена черта :)  

преди 1 час, miro20 написа:

за рубриката Путлю патологичен лъжец :

Аууууу, политик да излъже. Тц, не може да бъде. Всъщност има един политик, на който Путин не може на малкият пръст да му стъпи в това отношение :)

https://www.google.com/search?sxsrf=AB5stBig9N-nnQ1PU2J_hUHkrr80r8g6Ag:1688250540022&q=борисов+президент&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwjAgOutx-7_AhX3RfEDHcTxAogQ0pQJegQIChAB&biw=1280&bih=625&dpr=1.5#fpstate=ive&vld=cid:569716e5,vid:GWs4kDRL17U

и още:

Още трябват ли ти, или ти си ги знаеш дори по-добре и от мен?

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Още трябват ли ти, или ти си ги знаеш дори по-добре и от мен?

В темата за Боко съм си казвал многократно мнението за всички тези изказвания когато са били актуални и когато сме ги дискутирали . :getout:

Но си забавен как се гърчиш и мъчиш да отклониш темата от именно патологичния лъжец Путлю :)

:)

Матрософфффф ряпа да яде... тукашните верни роби путлювисти никога не спят...

Прекрасно олицетворение за пореден път на думите на Талев за комунетата, а сега верни путлювисти ..... Ех  Минке, Минкеееее..... :getout:

Другия водещ пропагандон Кисельов и той се чуди как да коментира цифрите...

След Скабаева, Кисельов и т.н.. май почнаха да минават на други релси ....  :) 

Симонян и тя се чуди как да коментира... То законите, бал бла... не били закони христови .. бла бла ... :)

Игор Стрелков и той отново възмутен от безпрепятственото мотане на Пригожин към и от Беларус по свои работи в Москва :)

Нарича липсата на наказание за метежа като безхарактерност от властта, което може да провоцира още подобни опити.

Като нарича ръководството смахнати кухи мозъци , напушени с наркотици , които освен всичко но и цялата руска армия ги мрази .

И че Пригожин не стигна до Москва, защото имаше остри изказвания срещу цялата армия, не само срещу Шойги и Герсимов.. но какво ще стане ако се появи друг човек, който ще има пълна подкрепа на всички военни ?

Мед ми капе от тези неща... Рашистан е поел пътя на саморазлагане. Колко може Путлю да удържа властта ,не се знае... нито на каква цена...

Но, това е начина...  С народни протести и демонстрации няма да стане... никой не може да ги организира масово, няма лидери като Навалний и Немцов , няма опозиция... Всеки дрънал да излезе наплощада се арестувамо ментално .

Но армията е нещо друго . 

Метежа показа че има гнили ябълки и във висшето путинско командване , Суровикин никой не го е виждал от седмица... кой знае още колко има...

Остава да видим и другия лост който може да окаже влияние - олигарсите и милиардерите.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 45 минути, miro20 написа:

В темата за Боко съм си казвал многократно мнението за всички тези изказвания когато са били актуални и когато сме ги дискутирали 

--- --- --- ---

Но си забавен как се гърчиш и мъчиш да отклониш темата от именно патологичния лъжец Путлю :)

Помня, помня. Смяхме ти се много :giggle1:

--- --- --- ---

Показвам двойните ти стандарти, г-н Вечно Насраний. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.