Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 10 часа, miro20 написа:

Гърчи се фейкомет :)  Насран и унижен както винаги . 

Много хубаво огледало имаш явно. Всичко се вижда прекрасно :D

Относно фейковете ти - колкото и да си пееш опорките, докато не отговориш на долното, все ще си бъдеш лузър :cool:

преди 11 часа, ivottoshev написа:

За десетнайсти път: Ти като защитаваш боклукчивите герберасти, "зад" тях ли заставаш, или "пред" тях? Що бягаш като дявол от тамян от този отговор :D

и освен това:

на 8.07.2023 г. в 14:26, ivottoshev написа:

Е, стигнах до около втората минута и с моят не дотам добър руски чух нещо от сорта че на гвардееца му били нужен половин ден път с кола за да стигне до там. Явно става дума за някакво конкретно място. Казах ти че ВЕЧЕ е имало 40 000 и за това е било трудно веднага да се намерят още 1 000 

Е, какви са тези гвардейци, след като "няма 40 000 доброволци"? Те сигурно не са доброволци, а са паднали от Марс?

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 23 часа, miro20 написа:
на 12.07.2023 г. в 20:17, M.Николов написа:

Г7 са абсолютно единни за активите на рашистките военопрестъпници :

https://www.moscowtimes.ru/2023/07/12/strani-g7-otkazalis-vozvraschat-rossii-zablokirovannie-aktivi-doviplat-reparatsii-ukraine-a48740

Пак не разбираш как си вкараха автогол.

Тия пробиват и на тошефффф дъното :

:giggle1:

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Казах ти че ВЕЧЕ е имало 40 000 и за това е било трудно веднага да се намерят още 1 000 

Какво си казал няма нищо общо с това което казва Игор Стрелков :)

това което е "имал" са рашистката кадрова армия от тежковъоръжени уроди , които превземаха градче след градче.

И човека ти обяаснява как "няма опашки пред приемните пунктове да се записват в редовете на рашистката му армия" . Няма дори тези които пише в пресата за 27 хил доброволци.

Камо ли 40 000 . А тези които се записват , дава конкретни примери как се разочароват че отиват на предна линия под обстрелм след което директно се махат  !!!

:) 

Всичко друго са твои наивни лъжи и измишьотини :) 

Абе това руслямистите , учете руски бре.

то бива срам, ама пишите се "русофили" а освен да сте русофилистици друго не сте :) 

Тия пробиват и на тошефффф дъното :
:giggle1:
Какво си казал няма нищо общо с това което казва Игор Стрелков [emoji4]
това което е "имал" са рашистката кадрова армия от тежковъоръжени уроди , които превземаха градче след градче.
И човека ти обяаснява как "няма опашки пред приемните пунктове да се записват в редовете на рашистката му армия" . Няма дори тези които пише в пресата за 27 хил доброволци.
Камо ли 40 000 . А тези които се записват , дава конкретни примери как се разочароват че отиват на предна линия под обстрелм след което директно се махат  !!!
[emoji4] 
Всичко друго са твои наивни лъжи и измишьотини [emoji4] 
Абе това руслямистите , учете руски бре.
то бива срам, ама пишите се "русофили" а освен да сте русофилистици друго не сте [emoji4] 

Видеото е старо. А иначе когато и да окачиш американския политически елит на кулокрана ще е късно

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 4 часа, ivottoshev написа:

За десетнайсти път: Ти като защитаваш боклукчивите герберасти, "зад" тях ли заставаш, или "пред" тях? Що бягаш като дявол от тамян от този отговор :D

Отново точно и конкретно преведено :

Не знам как в гърчовете си оплете простотитие си за ГЕРБ с инструкциите на Путлю към рашистката армия " да стои не пред хората, а зад тях, пък нека украинците посмеят да стрелят в хората" което няма как да се разбира по друг начин освен - крийте се зад хората, използвайте ги за жив щит,  за да не посмеят ВСУ да срелят.

Отново точно и конкретно преведено :
Не знам как в гърчовете си оплете простотитие си за ГЕРБ с инструкциите на Путлю към рашистката армия " да стои не пред хората, а зад тях, пък нека украинците посмеят да стрелят в хората" което няма как да се разбира по друг начин освен - крийте се зад хората, използвайте ги за жив щит,  за да не посмеят ВСУ да срелят.
Защо не хванете един езиковед да го обясни какво стои зад фразата и който се окаже, че не е прав да се разходи гол в центъра на населеното място където живее? Може и до няколко да се допитате. Допускам, че след произнасянето им ще има още няколко фена на Путин според теб.

преди 2 минути, maxthon написа:

Защо не хванете един езиковед да го обясни какво стои зад фразата и който се окаже, че не е прав да се разходи гол в центъра на населеното място където живее? Може и до няколко да се допитате. Допускам, че след произнасянето им ще има още няколко фена на Путин според теб.

Е кой ако не ти да го обясниш ? Ако не си забравил те търся и аз да ми обясниш нещо, ама нещо не ни се получават нещата с тебе - не знам защо...Липсва химията явно

преди 3 минути, maxthon написа:

Понеже знам че си рашистка тролка и много добре знаеш превода от руски, затова виждам не се впусна да повтаряш абсолютните простотии на тошефффф.

Защото знаеш че съм абсолютно прав във превода  :) :) :)

преди 1 минута, kosyo написа:

Е кой ако не ти да го обясниш ? Ако не си забравил те търся и аз да ми обясниш нещо, ама нещо не ни се получават нещата с тебе - не знам защо...Липсва химията явно

Тя знае че прекрасно знам руски, и тя самата знае превода, затова не се напъва да спори за неща които всеки може да я обори :) 

преди 30 минути, miro20 написа:

Какво си казал няма нищо общо с това което казва Игор Стрелков :)

Да, разбира се че ще измислиш някаква алабалистика, аз не съм се съмнявал в теб. Фактите обаче са, че доброволци там е имало и точно за тях говори Стрелков че са на половин ден път с кола, а ти ако искаш ги изкарай и марсианци, атланти, Сити/Джедаи или каквото там си решиш че ще мине. Да, ама НЕ! С тези измислици-премислици можеш да лъжеш Цоцко1, КУХИЯТ КАТО ХРАЛУПА, БаалБуакщата простотии и сие, но от трезвомислещите потребители тук получаваш само присмех и подигравки.

ПП: Не е случайно че мнозина те считат за най-големият клоун на форума. Ако не ми вярваш - направи една анкета и виж сам :cool:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Да, разбира се че ще измислиш някаква алабалистика, аз не съм се съмнявал в теб. Фактите обаче са, че доброволци там е имало и точно за тях говори Стрелков че са на половин ден път с кола, а ти ако искаш ги изкарай и марсианци, атланти, Сити/Джедаи или каквото там си решиш че ще мине. Да, ама НЕ! С тези измислици-премислици можеш да лъжеш Цоцко1, КУХИЯТ КАТО ХРАЛУПА, БаалБуакщата простотии и сие, но от трезвомислещите потребители тук получаваш само присмех и подигравки.

ПП: Не е случайно че мнозина те считат за най-големият клоун на форума. Ако не ми вярваш - направи една анкета и виж сам :cool:

Неслучайно винаги русофилистиците се дъните когато трябва да преведете нещо от руски .

Всеки път се излагате с абсолютните си простотии и незнание. :) 

Не си първия не си ипоследен.

Просто запореден път доказваш че всичките тук русофилистици червени промити комунета не сте никакви "русофили" а обикновенни путинисти рашисти фашисти, които бъкел руски не разбирате :) 

Сигурен съм хал хабер си нямаш какво говори Немцов, нали :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 21 минути, miro20 написа:

Понеже знам че си рашистка тролка и много добре знаеш превода от руски, затова виждам не се впусна да повтаряш абсолютните простотии на тошефффф.

Защото знаеш че съм абсолютно прав във превода 

Той превода си е превод. Но някой трябва да ти го обясни 1001 пъти и смислово какво означава този превод. Обърни се един специалист, който посочих и ще ти бъде обяснено. Ако успееш и 1001 такива да намериш ще е най-добре.

преди 2 минути, miro20 написа:

Пак от тези съдилища, които няма юрисдикция на територията на Руската федерация. Пръднали са си пак на ..я.

преди 1 минута, maxthon написа:

Той превода си е превод. Но някой трябва да ти го обясни 1001 пъти и смислово какво означава този превод. Обърни се един специалист, който посочих и ще ти бъде обяснено. Ако успееш и 1001 такива да намериш ще е най-добре.

Аз от кога чакам "смислено" обяснение от "ЕКСПЕРТ- СПЕЦИАЛИСТ" - само да си направя едни пуканки и започвай, че ми липсваш вече.

преди 1 минута, maxthon написа:

фейкомета тошеффффф и 1001 пъти да повтаря простотиите си, това няма да го научи на руски :)

Но се радвам че не спориш за превода.

Както казах, защото знаеш че съм абсолютно прав :) 

Понял, тошефффф ?

преди 29 минути, miro20 написа:

Не знам как в гърчовете си оплете простотитие си за ГЕРБ с инструкциите на Путлю към рашистката армия 

Какво стана с отговора на:

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Спекулантино, някак си забрави да споменеш "защитаваме". Многоооого удобно, но и много елементарно :D

Това, червеното показва съвсем ясно дори и на слепците, колко насран трол си ти :popcorn2:

Виждам макстинката мълчи като г''з и за лъжите си че " в ЛДНР не еимало нито един руски войник преди 2022г'  .

да слагам ли пак линка с камарата  доказателствен материал  и документирани ФАКТИ ?

преди 1 минута, ivottoshev написа:
преди 36 минути, miro20 написа:

Не знам как в гърчовете си оплете простотитие си за ГЕРБ с инструкциите на Путлю към рашистката армия 

Какво стана с отговора на:

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Спекулантино, някак си забрави да споменеш "защитаваме". Многоооого удобно, но и много елементарно :D

Това, червеното показва съвсем ясно дори и на слепците, колко насран трол си ти :popcorn2:

Кой бяга бе тъпльо :) :)

Ти така ли защитаваш някого , като се криеш зад него , а не заставаш отпред ????

И то заради това врагът да не стреля по своите , зад който ти се криеш като мишка  и твърдиш че "защитаваш" ??

Осрал си се осрал, ама защо се въртиш и повтаряш излагациите си , наистина незнам вече :)  

преди 8 минути, miro20 написа:

фейкомета тошеффффф и 1001 пъти да повтаря простотиите си, това няма да го научи на руски :)

Но се радвам че не спориш за превода.

Е може да има само един превод. Какъв е смисъла на думите е вече въпрос на интерпретация. И тук си тотално в грешка с интерпретацията си. Аз и никога не съм спорил за превода.

преди 24 минути, miro20 написа:

Сигурен съм хал хабер си нямаш какво говори Немцов, нали :) 

Сега пък отнесе плувката към някакъв си Немцов. Казах ти да пробваш със Сити/Джедаи, марсианци...

ПП: Това същият Немцов ли е, дето кръстихме тротоара пред руското посолство на негово име? 

Гърчете се мурзилки :)  :popcorn2:

Наистина нивото ви е толкова ниско че граничи с пълен идиотизъм .

Колкото и да сте затапени и уижени в калта , пак си плямпате простотиите . :) 

Ето нещо не толкова сложно по темата, а и е изцяло във вашата сфера и ниво за дискусии и занимания

- Конкурс по мятане на фъшкии

Организацията за която покрай метежа Путлю сподели конкретни цифри какви огромни милиарди са получавали, се оказва не съществуваща :) 

https://twitter.com/treugolny_hui/status/1679837650042372098

Песков , който се хвалеше че сина му служил /докато теслата му трупаше фишове в Москва/  в тази несъществуваща организация , също потвърди . 

Извод ?

Копгато Путлю и говорителя му си отворят устата, най вероятно лъжат и ще отрекат още на другия ден :) 

Това си върви от началото на войната де... Нали маскираните необозначени тежковъоръжени уроди с георгиевски лентички както бяха "шахтьори" и "местни опълченци" , година след наглото нахлуване 2014 г , Путлю призна че са руски спецназ и  подразделения.  И филм направиха "пътя към родината' . Това освен признанията на пратения да превзема Крим и да цепи Донбас - Игор Стрелков и неговите още по преки признания за рашистките лъжи и пропаганда в началото на тази война.

Не че не се знаеше де....  :)

Рашистите с нова абсолютно правдободобна разработка  и разкриване на атентатори срещу Симонян и Собчак

:)

Само визитка на Ярош ми липсва..... :giggle1:

Слова Путина о том, что Россия не применяла кассетные боеприпасы, являются очевидной ложью.

Еще 25 февраля 2022 года неправительственная организация Human Rights Watch, осуществляющая мониторинг, расследование и документирование нарушений прав человека, писала об ударе с помощью российской баллистической ракеты 9M79, выпущенной комплексом «Точка-У» по больнице в в Угледаре. Она была оборудована боеголовкой начиненной кассетными боеприпасами 9N123K. В результате удара погибли четыре мирных жителей, были ранены шесть человек.

Уже 28 февраля Bellingcat насчитала несколько случаев применения Россией этого типа вооружений. Глава совета по правам человека ООН Мишель Бачалет в конце марта 2022 года заявляла о том, что, согласно подтвержденным отчетам, Россия к этому моменту использовала кассетные боеприпасы как минимум 24 раза.

Пожалуй, самым вопиющим случаем применения кассетных боеприпасов является обстрел с помощью ракеты, выпущенной с помощью комплекса «Точка-У», вокзала в Краматорске 8 апреля 2022 года. Тогда погибли по крайней мере 58 гражданских и были ранены около 100 мирных жителей.

Можно усомниться и в заявлении Путина о том, что у России сейчас есть «достаточный запас различного рода кассетных боеприпасов». Последний известный случай их использования был задокументирован в январе 2023 года, когда с помощью ракеты комплекса «Искандер» с кассетной боевой частью была поражена позиция украинского ЗРК С-300. Вероятно, как писал The Insider, у России могут быть серьезные запасы свободно падающих бомб, начиненных кассетными боеприпасами, однако они применяются очень редко из-за противодействия украинских средств ПВО.

https://theins.ru/antifake/263464

Нагли, нагли до безумие рашистки лъжи.

преди 11 минути, miro20 написа:

Нагли, нагли до безумие рашистки лъжи.

И всички пишат с думите "вярвам", "вероятно" са използвани такъв тип оръжие. Показват разни неща и го карат на вяра и вероятно. Нито модел на ракети/снаряди. Нито остатъци от касетъчните глави. Иначе точките знаеш много добре кой ги използва. Хеле тази в Краматорск....

преди 11 минути, maxthon написа:

И всички пишат с думите "вярвам", "вероятно" са използвани такъв тип оръжие

Кои са тия "всички" ? Ще ми посочиш ли къде в цитирания текст има такива думи ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.