Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Помня, помня. Смяхме ти се много :giggle1:

--- --- --- ---

Показвам двойните ти стандарти, г-н Вечно Насраний. 

О да, освен теб, друг толкова да се излага и осира не съм видял :) 

Нещо за Путлю имаш ли да кажеш, матрософффф ? :giggle1:

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 34 минути, miro20 написа:

А да си виждал някой до толкова да се е осрал, че да не застава зад написаното в собственият си линк, а да се измъква с "тези думи не са мои"?!?

Щото аз съм те виждал :laughing4:

преди 36 минути, miro20 написа:

Да, Путин не може да стъпи на малкият пръст на Боко Менискуса относно изречените лъжи. За разлика от теб обаче, аз не съм казвал никога "Путин е велик", докато ти имаш пришки на езика от лизане на боковия гхз  :hit:

преди 3 минути, васил козарев написа:

Не, ти, само му защищаваш всяка една от лЪжите. 

Ако искаш да си коректен ще посочиш с цитат къде се е случила таз случка, ако не, то тогава си оставаш обикновен фейкомет :)

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ако искаш да си коректен ще посочиш с цитат къде се е случила таз случка, ако не, то тогава си оставаш обикновен фейкомет :)

:wors:

To всичките ти постове са такава защита, Матросов. 

Сникерсче искаш ли ? 

преди 49 минути, ivottoshev написа:
преди 1 час, miro20 написа:

А да си виждал някой до толкова да се е осрал, че да не застава зад написаното в собственият си линк, а да се измъква с "тези думи не са мои"?!?

Щото аз съм те виждал :laughing4:

Ами ето , пак ръсиш старите си лъжи  :)  Мазохист  :)  Това съм сигурен е болест някаква... да повтаряш старите си лъжи и да се мацаш във фекалиите си :)  

преди 50 минути, ivottoshev написа:

Да, Путин не може да стъпи на малкият пръст на Боко Менискуса относно изречените лъжи. За разлика от теб обаче, аз не съм казвал никога "Путин е велик", докато ти имаш пришки на езика от лизане на боковия гхз  :hit:

А не бе ... не си казвал, само щръкваш всеки път да опонираш с лъжите си ,спекуалциите и откровенните фейкове :) 

преди 45 минути, ivottoshev написа:
преди 48 минути, васил козарев написа:

Не, ти, само му защищаваш всяка една от лЪжите. 

Последните ти няколко поста са ярко доказателство . Какво повече, сникерсчо ? ??

:) 

По темата

Отново синтезирано основните съчинени "опорки'  по кисельовТВ

преди 15 минути, miro20 написа:

Ами ето , пак ръсиш старите си лъжи  

Кое е лъжа?

Ти пусна ли този пост?

След като ти посочих че за МО отговарят Кракачантичката и неговият шеф Боко Менискуса като Министър и Министър-председател, а не Радев като Главнокомандващ  на армията, каза ли за написаното вътре: "не са мои думи а част от статия"

Нека гърчовете ти да започнааааат СЕГА!!!! :giggle1:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Кое е лъжа?

Ти пусна ли този пост?

След като ти посочих че за МО отговарят Кракачантичката и неговият шеф Боко Менискуса като Министър и Министър-председател, а не Радев като Главнокомандващ  на армията, каза ли за написаното вътре: "не са мои думи а част от статия"

Да, и още там ти казвам за твоите лъжи :

" Ето това е класическо тролене и вадене от контекста. :hush: "

Пак ли да го повторя ? :)

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ти наистина си някакъв алцхаймер. Колкото пъти си споменавал тази твоя лъжа и спекулация с мои думи ,  всеки път съм те навирал където ти е мястото.

И ми казваш "гърчовете да започнааааат СЕГА " ??? Не е СЕГА... а ОТНОВО си във фекалиите.

Колко години ще станат от тези твои терзания и фобии ?

Гледаш ли датата на постовете ?

Та Това е материал за някой психолог. За "наранения тошефффф" , който единствената му радост е да повтаря старите си лъжи и спекулации

Усещаш ли се колко си болен ? Наистина, колко години ще станат ... ?

току-що, miro20 написа:

Да, и още там ти казвам за твоите лъжи :

Какво съм извадил от контекста?  Нищо не съм изрязвал, добавял или или незнамсикаквототам измислиш още. Само съм дал линкове към ТВОИТЕ постове:lol6: 

ПП: Нали знаеш, че и да тръгнеш сега да ги променяш, аз със сигурност ги имам и цитирани някъде из моите постове, а там и да искаш не можеш да пипаш?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Какво съм извадил от контекста?  Нищо не съм изрязвал, добавял или или незнамсикаквототам измислиш още. Само съм дал линкове към ТВОИТЕ постове:lol6: 

ПП: Нали знаеш, че и да тръгнеш сега да ги променяш, аз със сигурност ги имам и цитирани някъде из моите постове, а там и да искаш не можеш да пипаш?

Лекувай се , приятелю :)  

Наистина ли не се виждаш как изглеждаш отстрани с тези фобии и лъжи които ръсиш ??? И то от годиииини  :) 

Яко съм те жегнал, знам... не си първия, не си и последния вероятно , но  именно заради такива психясали мои "фенове" ви направих темичка.

Защото сте именно за раздел "психология и помощ"

Наистина ли не се виждаш как изглеждаш отстрани с тези фобии и лъжи които ръсиш ???

Лъжи?!? Линковете си седят, всеки може да ги провери. Перифразирам:

- Повече от наложително е в МО да се проведе спешна, веобхватна и задълбочена провека за лоялност и липса на конфликт на интереси на целия списъчен състав от всички структурни звена и нива на управление.

- Лоботомиро, за МО отговарят Каракачанов и Борисов като Министър и Министър-председател, а не Радев като Главнокомандващ армията. Ти тях ли искаш да ги проверяват за лоялност и конфликт на интереси?

- А-а-а, то тези думи не са мои, аз само ги сложих в поста си.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Лъжи?!? Линковете си седят, всеки може да ги провери. Перифразирам:

- Повече от наложително е в МО да се проведе спешна, веобхватна и задълбочена провека за лоялност и липса на конфликт на интереси на целия списъчен състав от всички структурни звена и нива на управление.

- Лоботомиро, за МО отговарят Каракачанов и Борисов, а не Радев. Ти тях ли искаш да ги проверяват за лоялност и конфликт на интереси?

Какво има да перефеазираш , след като ясно съм отговорил, обяснил,  и си сложил и линк към моя пост .

преди 1 минута, miro20 написа:

Кой го каза. Тролът-фейкомет :hush:

преди 8 минути, miro20 написа:

Ето това е класическо тролене и вадене от контекста

Какво точно извадих от контекста? Линковете си седят и всеки може да ги провери.

Тактиката ти да пълниш темата с безмислици, та ако може поста с линковете да се затрие назад няма да мине.

Ето ги линковете:

линк

линк

Всеки може да провери дали там не пише това. Перифразирам:

- Лоботомиро, за МО отговарят Каракачанов и Борисов като Министър и Министър-председател, а не Радев като Главнокомандващ армията. Ти тях ли искаш да ги проверяват за лоялност и конфликт на интереси?

фейкомета тошеффффф в неделя е също толкова неадекватен  като Медведев  всеки уикенд

F0DQC1NX0AEuVOm?format=jpg&name=small

преди 30 минути, ivottoshev написа:

Всеки може да провери дали там не пише това. Перифразирам:

Ама защо да перефразираш като си пише в линка с моите думи  какво съм ти обяснил .

В прав текст .:giggle1:

опппааа .... пак странни смъртни случаи, този път свързани с компаниите на Пригожин

преди 7 минути, M.Николов написа:

Всъщност това ще е поредния път, в който евентуално ще се достигне до някакво споразумение и едната страна от него след това ще го наруши.

преди 4 минути, maxthon написа:

Всъщност това ще е поредния път, в който евентуално ще се достигне до някакво споразумение и едната страна от него след това ще го наруши.

Това си е класическо рашистко изнудване бре. Терористично. Но те думите рашисти и терористи означават едно и също.

"ще ви дадем украинско жито , но само ако ни позволите да си водим войната и да избиваме цивилни по цяла Украйна" .

Същото бе с газовия монопол. Абсолютно същото.

преди 3 минути, miro20 написа:

Това си е класическо рашистко изнудване бре. Терористично. Но те думите рашисти и терористи означават едно и също.

"ще ви дадем украинско жито , но само ако ни позволите да си водим войната и да избиваме цивилни по цяла Украйна" .

Същото бе с газовия монопол. Абсолютно същото.

То житото не е украинско. Житото е на собственика на земята, където е произведено. И затова е и големия рев, че няма износ. Сделката е с условия и от двете страни. Който не си спазва своите, следва и да си понесе последствията от това. А колкото до монопола.... Вземи малко и прочети какви са последствията от един монопол на пазара, а не само кратката му дефиниция. Ефекта на монопол на пазара са високите цени. Сега плащаме повече, а ти наричаш това пазарна цена. Е как преди сме били в състояние на монопол, а сме плащали по-малко?

След увеличението на учителските заплати с минус, сега и в руските пощи всичко е шеС

https://finance.rambler.ru/business/51025866-odin-iz-krupneyshih-rabotodateley-rossii-stolknulsya-s-massovymi-uvolneniyami/?utm_content=finance_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink

на 3.07.2023 г. в 16:19, г-н Велев написа:

Сарказма ти е излишен. Рашистките ментове са в пъти по тъпи и брутални,само че няма кой да снима и протестира.

А дори да има, пак няма никакво значение. Същото е като в ИДИЛ и всякакви подобни държави с бенаказаност, репрестии и терор  срещу собствените си граждани.

По темата

ОССЕ призна официално Вагнер за терористична организация, подкрепяна и финансирана от Рашистан, също призната за терористична дръжава, во главе с терорист военопрестъпник издирванот Хага.

Цитат

Парламентская ассамблея ОБСЕ признала «Вагнер» террористической организацией

Парламентская ассамблея ОБСЕ, заседавшая в канадском Ванкувере с 30 июня по 4 июля, в завершении сессии приняла резолюцию (https://www.oscepa.org/en/documents/annual-sessions/2023-vancouver/declaration-29/4744-vancouver-declaration-eng/file) о «террористической природе и действиях группы „Вагнер“».

В резолюции подробно указывается на то, что «Вагнер» действовал в интересах российского государства и, как признал на прошлой неделе Владимир Путин, полностью им финансировался.

Ассамблея «определяет, что действия группы „Вагнер“ в интересах российского правительства могут по праву характеризоваться как террористические по своей природе и умыслу и что признание группы „Вагнер“ в качестве террористической организации национальными властями поэтому обосновано», говорится в тексте заявления. В этой связи парламентарии призвали все страны ОБСЕ воспользоваться имеющимися у них правовыми инструментами для пресечения деятельности «Вагнера».

Ассамблея также осудила Беларусь за поддержку «Вагнера» и разрешение на строительство базы этого формирования на своей территории, что ставит под угрозу безопасность стран Балтии.

В сессии Парламентской ассамблеи приняли участие 50 государств, сообщается на сайте организации, в которую входит 57 стран, включая Россию и Беларусь.

Россия в начале апреля объявила о приостановке выплаты членских взносов в бюджет ПА ОБСЕ, хотя российские депутаты подчеркивали, что выходить из этой организации Москва не намерена.

23 июня глава российской делегации Петр Толстой заявил, что депутаты в Канаду не поедут, «так как ни руководство ОБСЕ, ни Канада не предоставили нам никаких гарантий обеспечения нормального пребывания российской делегации и нормальной работы в ассамблее в Ванкувере».

преди 1 час, BANKATA написа:

След увеличението на учителските заплати с минус, сега и в руските пощи всичко е шеС

https://finance.rambler.ru/business/51025866-odin-iz-krupneyshih-rabotodateley-rossii-stolknulsya-s-massovymi-uvolneniyami/?utm_content=finance_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink

Дупките в рашисткия бюржет стават все по огромни

Цитат

Рекордные расходы на госзакупки в попытке поддержать экономику и резко увеличить производство оружия обернулись для российского бюджета многомиллиардными потерями.

Объем просроченной дебиторской задолженности федеральной казны — то есть суммы оплаченных, но не исполненных в срок контрактов — по итогам 2022 года вырос на 28%, подсчитали аудиторы Счетной палаты.

На конец года объем госзакупок, на которые государство потратило деньги налогоплательщиков, но не получило товаров или услуг, достиг 772 млрд рублей — суммы, сопоставимой с годовым бюджетом Московской области (900 млрд рублей) и более чем вдвое превышающей годовые расходы таких областей, как Новосибирская или Нижегородская (примерно по 300 млрд рублей).

Совокупная дебиторская задолженность бюджета за год выросла в полтора раза, до 9,4 трлн рублей. Однако это результат активной оплаты госконтрактов авансами: в марте 2022 года, вскоре после начала войны и первой волны санкций, правительство разрешило платить вперед до 90% суммы договора.

Лидерами по выданным авансам в открытой части бюджета стали Минпромторг (228,5 млрд рублей), Минтранс (204,3 млрд рублей) и Минстрой (183,7 млрд рублей). При этом Счетная палата не раскрывает данные по Минобороны, которое в прошлом году потратило 4,7 трлн рублей, из которых более 2 трлн — по госпрограмме производства оружия.

Не указывает Счетная палата и то, какой объем оплаченных оружейных контрактов не был исполнен в срок. Лидерами по «просрочке», согласно данным ведомства, стали Минтранс (1,5 млрд рублей), Минпромторг (0,9 млрд) и Минцифры (0,8 млрд).

на 3.07.2023 г. в 10:39, maxthon написа:

То житото не е украинско. Житото е на собственика на земята, където е произведено. И затова е и големия рев, че няма износ. Сделката е с условия и от двете страни. Който не си спазва своите, следва и да си понесе последствията от това. А колкото до монопола.... Вземи малко и прочети какви са последствията от един монопол на пазара, а не само кратката му дефиниция. Ефекта на монопол на пазара са високите цени. Сега плащаме повече, а ти наричаш това пазарна цена. Е как преди сме били в състояние на монопол, а сме плащали по-малко?

И какви са "двете страни" ? Не ти ли е ясно че рашистан въобще не трябва да е никаква страна в тази "сделка" ???

Въобще сделка не трябва да има.

Рашистан трябва да се изтегли от Укрйна и да не пречи на нормалния товарообмен и търговски сделки !

Всичко останало е рашистко терористично изнудване , както го правят сомалийските пирати дето отвличат от време на време кораби и искат откупи .

Утре ако теротиста военопрестъпник Путлю реши да издаде указ че Атлантическия океан,или айде поне Черно море е ... вътрешно море за Рашистан,трябва ли и България да се 'договаря"  с рашисто-терористите какво да внася или изнася ???

Но пасаран !

:hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.