Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 3 минути, BANKATA написа:

Не, не се оплакват хич.

Е нали за лихвите говорехме и пак отидохме на яйцата? Като ти казват, че четеш както ти изнася.... Чети и малко разбиране вложи. От лихвата не се оплакват. Яйцата е ясно временно състояние. И там са поскъпнали с 10 ст.  за брой като тук. Но пък нюанс има. Тук скоро няма да има нормализиране на цена.

преди 9 минути, BANKATA написа:

ПП: Забрави Полша.

Моравецки ще си го търсят за съжаление.....

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 50 минути, kosyo написа:

"В ноябре куриные яйца в России подорожали сразу на 15,07 процента. Такую тенденцию объяснили в том числе инфляцией, влиянием ослабления рубля, которое привело к росту цен на медикаменты, оборудование и в целом то, что закупалось за рубежом для производства яиц и куриного мяса, а также ростом потребления внутри страны."

Няма друг потребител на този форум освен теб (е, и Лоботомиро разбира се), който сам да дава цитати които са в противоположност на тезата, която поддържа. 

Ще взема да почна да чета повечко твои постове. Та ти всъщност си бил забавен :)

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Няма друг потребител на този форум освен теб (е, и Лоботомиро разбира се), който сам да дава цитати които са в противоположност на тезата, която поддържа. 

Ще взема да почна да чета повечко твои постове. Та ти всъщност си бил забавен :)

Бележка извади ли си не ми отговори? Много ми трябва за да посетя тая прословута птицеферма в село Дончево . Има опасност да заразят птиците там и да срина тотално нормалната доставка на яйца в РуZия. А аз не искам да съм причината за това.

преди 10 минути, kosyo написа:

Много ми трябва за да посетя тая прословута птицеферма в село Дончево . Има опасност да заразят птиците там и да срина тотално нормалната доставка на яйца в РуZия.

И хиляди пъти да ти напишат, че Дончево влияе само и единствено на пазара в България, ти пак ще си повтаряш за Русия. После не се чуди защо е забавно с теб. И другия клоун му говорят за ОЛП, а той си мисли, че става дума за яйца..... Като му заговориш за яйца и минава пак на ОЛП. Как няма да е весело.....

преди 2 минути, maxthon написа:

И хиляди пъти да ти напишат, че Дончево влияе само и единствено на пазара в България, ти пак ще си повтаряш за Русия. После не се чуди защо е забавно с теб.

Така ли, че защо го споменаваш като говорим за цената за яйцата в РуZия?

преди 3 минути, kosyo написа:

Така ли, че защо го споменаваш като говорим за цената за яйцата в РуZия?

Стана дума тук при нас защо е повишението. И беше своевременно информиран защо.

преди 27 минути, maxthon написа:

Е нали за лихвите говорехме и пак отидохме на яйцата? Като ти казват, че четеш както ти изнася.... Чети и малко разбиране вложи. От лихвата не се оплакват. Яйцата е ясно временно състояние. И там са поскъпнали с 10 ст.  за брой като тук. Но пък нюанс има. Тук скоро няма да има нормализиране на цена.

Тя цената си е нормална.

Ето ти цените в метро август 3.20

https://www.promooferti.com/метро-каталози-и-брошури-20-юли-02-август-2023/

page_11_thumb_large.jpg

Ето ти я сега за абсолютно същата опаковк, абсолютно същият размер сега 3.70 лв

https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X294295/0032/0021/6бр-Яйца-Размер-L-Метро-Шеф-Metro-Chef?_ga=2.83628242.55957370.1702587072-808396694.1702587072&_gl=1*9umrac*local_ga*ODA4Mzk2Njk0LjE3MDI1ODcwNzI.*local_ga_4N83E9ZK99*MTcwMjU4NzA3Mi4xLjAuMTcwMjU4NzA3OS41My4wLjA.

Понеже знам че си много добър по математика ще те оставя сам да сметнеш колко е поскъпването. Може и в проценти да го дадеш, там ще ми е по-интересно.

ПП: Ако темата ти стана вече неудобна може пак да се върнем на лихвите.

Стана дума тук при нас защо е повишението. И беше своевременно информиран защо.

Значи все пак село Дончево има връзка с цената на яйцата в РуZия и слабата рубла? Щом говорим за това, а ти продължаваш да навираш това село в разговора,а?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Тя цената си е нормална.

Ето ти цените в метро август 3.20

https://www.promooferti.com/метро-каталози-и-брошури-20-юли-02-август-2023/

page_11_thumb_large.jpg

Ето ти я сега за абсолютно същата опаковк, абсолютно същият размер сега 3.70 лв

https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X294295/0032/0021/6бр-Яйца-Размер-L-Метро-Шеф-Metro-Chef?_ga=2.83628242.55957370.1702587072-808396694.1702587072&_gl=1*9umrac*local_ga*ODA4Mzk2Njk0LjE3MDI1ODcwNzI.*local_ga_4N83E9ZK99*MTcwMjU4NzA3Mi4xLjAuMTcwMjU4NzA3OS41My4wLjA.

Понеже знам че си много добър по математика ще те оставя сам да сметнеш колко е поскъпването. Може и в проценти да го дадеш, там ще ми е по-интересно.

Ти си лъжец - това не са яйца от село Дончево! Правилното сравнение е само с тях. Засрами се!

преди 9 минути, BANKATA написа:

Тя цената си е нормална.

Да ти изпратя малко яйца по 0,45 лв далавера да направиш? Преди месец цената им беше 0,35 лв. Цената е от кооперативен пазар яйца от птицеферма. Тоест напълно същото увеличение и като това в Метро. А цената там говори, че не е нормална.

преди 3 минути, maxthon написа:

Да ти изпратя малко яйца по 0,45 лв далавера да направиш? Преди месец цената им беше 0,35 лв. Цената е от кооперативен пазар яйца от птицеферма. Тоест напълно същото увеличение и като това в Метро. А цената там говори, че не е нормална.

Какъв катарзис, какви пируети от теб.

От тотално отричане когато споменах за ажиотажа около тези пусти яйца, ти продължаваш да дъвчеш темата.

Май много ви жегна а ? :)  :) :)

преди 41 минути, ivottoshev написа:

фейкомет, по осран от теб няма никой тука :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Какъв катарзис, какви пируети от теб.

От тотално отричане когато споменах за ажиотажа около тези пусти яйца, ти продължаваш да дъвчеш темата.

Май много ви жегна а ? :)  :) :)

Аз обяснявам, че проблем с яйцата е тук, а не там. А ти продължавай да не гледаш цената когато купуваш.

преди 8 минути, maxthon написа:

Само ако са от село Дончево. Иначе не се признава. Много искам да ги опитам вече. След като те са причината за слабата рубла- няма как да не са вкусни.

преди 6 минути, maxthon написа:

Твоите голи твърдения срещу моите линкове и себе си трудно ще убедиш.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Твоите голи твърдения срещу моите линкове и себе си трудно ще убедиш.

Е то утре и снимка с геолокация да ти пратя пак няма да си убеден, че може да видиш цена от 0,45 лв. И да не е нормална цената в Метро. Нито сега, нито и преди.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е то утре и снимка с геолокация да ти пратя пак няма да си убеден, че може да видиш цена от 0,45 лв.

Ти може и по 80 стинки да ги копуваш и да оревеш света, все пак си бъди.

С тези високи лихви в раша всичко ще поскъпва, само живота им ще поевтинаяа.

ПП: ти снимки с геолокации не пращаш, само търсиш от другите такива.

преди 2 минути, BANKATA написа:

С тези високи лихви в раша всичко ще поскъпва, само живота им ще поевтинаяа.

А сега обясни как всичко ще поскъпне и по какъв начин ще стане това. От лихва.

Ти сериозно ли ме питаш това?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Ти може и по 80 стинки да ги копуваш

Пробвай се наполовина. Виж букварче може да копя......

току-що, BANKATA написа:

Ти сериозно ли ме питаш това?

След като правиш такива гръмки изказвания съм сметнал, че си сериозен. Напълно логично е да те попитам такова.

преди 1 минута, maxthon написа:

Като се свалят цените в РуZия на яйцата и с обратна осмоза ще фалира предприятието в село Дончево. Следвам твойта логика. Ако имаш акции от там- следи пазара на яйца в самая болшая. Не искам пари за финансовия съвет- ти тия неща ги разбираш по-добре от мен. Просто не си се сетил за това още .

преди 17 минути, miro20 написа:

фейкомет, по осран от теб няма никой тука :) 

Я пусни една анкета, та да проверим потребителите какво мнение са :) 

Дали пък няма да се окаже, че ти държиш палмата на първенството?

А да - става и като укрепне рублата..въобще спукана и е работата на тая птицеферма.

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Я пусни една анкета, та да проверим потребителите какво мнение са :) 

Дали пък няма да се окаже, че ти държиш палмата на първенството?

Да да.. с анкети ли ще решавате кой по по прав. Едно време с тричленки разстрелвахте хората.... не сте се променили кухите комундели  :) 

За мен е комплимент когато комундели като теб ме мразят и беснеят че  винаги сте затапени и унижени :)

преди 47 минути, maxthon написа:

Аз обяснявам, че проблем с яйцата е тук, а не там. А ти продължавай да не гледаш цената когато купуваш.

хахаха :) Обяснявай на някой твой колега малоумник . 

Без малко да ме убедиш че имам проблем . Гледам хладилника и не мога да повярвам че проблем нямам :) 

Ама щом казваш че моя пълен хладилник е по зле от километричните опашки в рашистан......  как да споря ... не мога ... :) 

преди 7 минути, miro20 написа:

хахаха :) Обяснявай на някой твой колега малоумник . 

Благодаря, че ми напомни защо обяснявам на теб. Не бих се изразил за теб толкова точно както сам го направи.

преди 44 минути, maxthon написа:

Благодаря, че ми напомни защо обяснявам на теб. Не бих се изразил за теб толкова точно както сам го направи.

Все си мислех че обясняваш връзката на село Дончево с цената яйцата в Русия. Явно пак не съм те разбрал обаче. Важното е ти да го разбереш, поне това дето ти го цитирам цяла вечер какво значи..Слаба рубла=висока цена на яйцата в онази самодостатъчна страна пълна с хора с допълнителни хромозоми дето скоро ще ядат суперхрана от .. тор. Понятно?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.