Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 7 часа, maxthon написа:

Дано не е клиент на Киевстар г-н Геращенко.

Е няма де ти го показа. Човека си носи цели 60 яйца при уж установен лимит от три пъти по-малко. Как става това? Дефицит? Че май става дума за него да, но е някъде на друго място.

:lol6:

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Всичко е под контрол:

https://pbs.twimg.com/media/GBPU7AhXQAA3LjX?format=jpg&name=large

Вместо остъкляване - плащане за яйца - импортозаместването работи на 100%. Самодостатъчната нация беше до тук

@maxthon ето тук да си го прегледаш , събереш мислите, анализите и да си кажеш що така импортозаместването се спира за тия яйца. Гледам имаш желание да го кажеш. Аз знаеш за тебе всичко правя. Ето ти официално документче - не ти го давам за сефте, ти каза че си го гледал - значи си подготвен . Давай сега да чуем за цвната на яйцата в Бангладеш какво мислиш:

https://fsvps.gov.ru/news/rosselhoznadzor-razreshaet-postavki-stolovogo-jajca-s-rjada-predprijatij-turcii/

[mention=483801]maxthon[/mention] ето тук да си го прегледаш , събереш мислите, анализите и да си кажеш що така импортозаместването се спира за тия яйца. Гледам имаш желание да го кажеш. Аз знаеш за тебе всичко правя. Ето ти официално документче - не ти го давам за сефте, ти каза че си го гледал - значи си подготвен . Давай сега да чуем за цвната на яйцата в Бангладеш какво мислиш:
https://fsvps.gov.ru/news/rosselhoznadzor-razreshaet-postavki-stolovogo-jajca-s-rjada-predprijatij-turcii/
За регулиране на цената. Затова се разрешава безмитен внос. Няма импортозаместване. Прочети какво означава тази дума.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, maxthon написа:

За регулиране на цената. Затова се разрешава безмитен внос. Няма импортозаместване. Прочети какво означава тази дума.

Значи имало забрана? И сега я махат,а? Бе това да не е импортозаместването? Дето не е такова,а?

Значи имало забрана? И сега я махат,а? Бе това да не е импортозаместването? Дето не е такова,а?
Значи имало внос, който се обмитява. И сега се разрешава безмитен за регулиране на цената.

току-що, maxthon написа:

Значи имало внос, който се обмитява. И сега се разрешава безмитен за регулиране на цената.

Това ли пишело в документа? Да не повярва човек просто..

Това ли пишело в документа? Да не повярва човек просто..
Ако пише за действаща досега забрана може би ще пожелаеш да покажеш къде точно е.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ако пише за действаща досега забрана може би ще пожелаеш да покажеш къде точно е.

Ами пише нещо в документа - разрешава внос..

Ама ти май нещо ме метна по върбите за тия ферми дето били изчезнали,а?

'В ноябре куриные яйца в России подорожали сразу на 15,07 процента. Такую тенденцию объяснили в том числе инфляцией, влиянием ослабления рубля, которое привело к росту цен на медикаменты, оборудование и в целом то, что закупалось за рубежом для производства яиц и куриного мяса, а также ростом потребления внутри страны."

Тия що пишат така или и това не знаеш?

От тук го взех-

https://m.lenta.ru/news/2023/12/13/tureckiye_yaitsa/

Предполагам че не знаеш що лъжат и не пишат че е заради едни болести по кокошките,а? Или щото са преяли с кокошки и са ликвидирали ферми или пак не съм те разбрал и си говорил за Швеция/България? Знам случва се често с тебе- просто ми е любопитно що става все така?

преди 8 часа, maxthon написа:

:giggle1:

Обясни на Патрушев тролке :) 

преди 36 минути, miro20 написа:

:giggle1:

Обясни на Патрушев тролке :) 

А сега прочети отново какво означава импортозаместване и как точно се прилага и към кои стоки и услуги. Май имаше някакво значение и от къде са тези стоки и услуги. Тоест яйца от Полша не може (странно каква ли е причината), от Турция може (и тук странно каква ли е причината).

преди 7 часа, maxthon написа:

А сега прочети отново какво означава импортозаместване и как точно се прилага и към кои стоки и услуги. Май имаше някакво значение и от къде са тези стоки и услуги. Тоест яйца от Полша не може (странно каква ли е причината), от Турция може (и тук странно каква ли е причината).

Ей, ама как се пробва да ме метнеш по върбите,а? Хитър си ти ама не ти се получава. Прочете ли какво пише в "официалния" сайт?

И не стига това ами гледай Стоп кадри от пряката линия:

Не е като да не те предупредих че имам едни други данни ама като се отнесе пак и го забрави.. Следващия път дано да ти се получи.

Ей, ама как се пробва да ме метнеш по върбите,а? Хитър си ти ама не ти се получава. Прочете ли какво пише в "официалния" сайт?
И не стига това ами гледай Стоп кадри от пряката линия:
Не е като да не те предупредих че имам едни други данни ама като се отнесе пак и го забрави.. Следващия път дано да ти се получи.
А чу ли какво отговори Путин точно за тази стока? Да беше изпратил въпрос защо яйцата в Бурятия са дори 1000 рубли? Данните може да ги имаш. Но не са единствените. Има яйца за 65 рубли, за 95 рубли, за 120 рубли, за 150 рубли. Има и за 280 рубли. Ама имало и за 550 защото някой бил задал въпрос? Обективност има ли в този въпрос?

преди 1 минута, maxthon написа:

А чу ли какво отговори Путин точно за тази стока? Да беше изпратил въпрос защо яйцата в Бурятия са дори 1000 рубли....

Да беше прочел това дето ти го написах снощи..Санкциите не работели ама нямало ваксини, ама се вдигнали цената заради долара? Странна връзка не мислиш ли? Уж импортозаместване а пък сега остава да кажеш че вътрешно търгуват с долари,а? Не че ще ме учудиш де, ако го направиш..

преди 10 минути, maxthon написа:

А чу ли какво отговори Путин точно за тази стока? Да беше изпратил въпрос защо яйцата в Бурятия са дори 1000 рубли? Данните може да ги имаш. Но не са единствените. Има яйца за 65 рубли, за 95 рубли, за 120 рубли, за 150 рубли. Има и за 280 рубли. Ама имало и за 550 защото някой бил задал въпрос? Обективност има ли в този въпрос?

Почти ми става жал за гърчовете на кремълските тролове :giggle1:

на 12.12.2023 г. в 9:16, BANKATA написа:

Затова чеченците мрънкат че са им намалили федералният бюджет с 20%.

Руснаците ще си признаят че имат проблем когато стане твърде късно.

Нормално е да има съкращения в бюджета, но Путин днес каза, че тези съкращения няма да бъдат за сметка на социалните плащания. 

А причината е, че над 1 трилион рубли годишно са пренасочени за възстановяване, интеграция и развитие на новите руски региони

За яйцата Путин каза, че търсенето се е увеличило, а производството - не. Закъснели са с вноса и скоро проблемът ще бъде решен. А търсенето се е увеличило заради милионите украински граждани на руска територия. 

Всичките ви кухи опорки, с които опитвате да се самозалъгвате как Русия се срива, рано или късно заминават в коша! :)

Казах ли ви че има двойници

Досега са поне 7-8 разкрити. Колкото и яхти има запорирани.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.