Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Да да.. с анкети ли ще решавате кой по по прав. 

Твърдиш че аз съм бил най-осрания във форума, пък те е страх да провериш твърдението си като попиташ потребителите. Що ли? Да не би да е защото прекрасно знаеш че именно ти държиш приза "най-осран съфорумец" :giggle1:

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 4 минути, BANKATA написа:

Лихвата си расте ли расте. Вече 16%

https://kommersant-ru.turbopages.org/kommersant.ru/s/doc/6397989

Сигурно е от прекомерна консумация на яйца.

Донесоха перални. И друго ще донесат....

image.png.f4099f7569302d05b7c9a03d46b29000.png

Интересно на 25.11 малкия Патрушев гордо докладва (директно от курника) че увеличават производството, намалят цените и изведнъж -греда..

https://t.me/zarubinreporter/1478

Другаря Пу вика ако трябва ще внасяме от дружествените държави, ама не го слушат май.. Това ми го дадоха от руския бот(дето плача в него)

преди 14 минути, maxthon написа:

Когато фактите говорят, ама си ватенка и искаш твоето мнение да е последно.

И едно специално четиво за едно бъди които много разбира от математика, български и икономика

https://www.klerk.ru/buh/news/590115/

Цитат

Увеличаването на основния лихвен процент на Централната банка, високата цена на заемите и увеличението на цените на автомобилите не допринасят за ръста на продажбите.

преди 16 минути, BANKATA написа:
Когато фактите говорят, ама си ватенка и искаш твоето мнение да е последно.

Факт 1 В Метро цената не е ок. Утре може да ти пратя и пълни кори. Факт 2 Цената там ще се нормализира бързо. Тук ще бъдеш уведомен своевременно.

74aea88f1cf7f60ac204835ae13a5054.jpg

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 минути, maxthon написа:

Факт 1 В Метро цената не е ок. Утре може да ти пратя и пълни кори. Факт 2 Цената там ще се нормализира бързо. Тук ще бъдеш уведомен своевременно.74aea88f1cf7f60ac204835ae13a5054.jpg

Тези са били от село Дончево затова са ги изкупили.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Тези са били от село Дончево затова са ги изкупили.

Не изкупени.... Още не са сложени. Както казах утре може да ти покажа и същото място пълно....

преди 9 минути, maxthon написа:

Не изкупени.... Още не са сложени. Както казах утре може да ти покажа и същото място пълно....

ти може и по 80 стинки да ми покажеш, от някакви незнайни търговци к'во от това?

Може и ти да си ги слагаш тези цени и да ги снимаш

преди 18 минути, BANKATA написа:

ти може и по 80 стинки да ми покажеш, от някакви незнайни търговци к'во от това?

В Кауфланд и прИмоция има (имаше) на 40ст. И каква изненада в Лидл другата седмица по 35ст. (но по-малкия размер) и забележи лимит от 40 бр. на клиент. Много заприличали на ватенки тия от Лидл, че ползват лимит за покупки. Защо пък и на кооперативен пазар да не са 45? Може би да задаваш тъпи въпроси и да се заяждаш? A колко добре можеше да направиш далавера каквато ти предложих....

преди 9 минути, maxthon написа:

В Кауфланд и прИмоция има (имаше) на 40ст. И каква изненада в Лидл другата седмица по 35ст. (но по-малкия размер) и забележи лимит от 40 бр. на клиент. Много заприличали на ватенки тия от Лидл, че ползват лимит за покупки. Защо пък и на кооперативен пазар да не са 45? Може би да задаваш тъпи въпроси и да се заяждаш?

Само ти може да се изненадаш че са под една и съща шапка 2-те вериги.

Това от Метро 2033 или Метро 2034 са. 2-рата беше по-интересна- затова питам.

преди 17 минути, maxthon написа:

В Кауфланд и прИмоция има (имаше) на 40ст. И каква изненада в Лидл другата седмица по 35ст. (но по-малкия размер) и забележи лимит от 40 бр. на клиент. Много заприличали на ватенки тия от Лидл, че ползват лимит за покупки. Защо пък и на кооперативен пазар да не са 45? Може би да задаваш тъпи въпроси и да се заяждаш? A колко добре можеше да направиш далавера каквато ти предложих....

Да си запазиш място за лидъл отрано.

ПП: дано поне са от Дончево.

преди 15 часа, maxthon написа:

хахаха :)

Не мога да повярвам че ти цитираш това рашистко унижение

:) 

преди 15 часа, maxthon написа:

В Метро цената не е ок

Ама много ви заболя излагацията с дефицита на яйца във "великата  безаналогова свръхдържава" .

Вече колко дена дъвчеш  злобно тази тема, опитвайки се със сизифовски напъни да докажеш че ние тук, дето можем да си позволим всичко, сме по зле от вашата излагация и мизерия  там :) :)

Признавам си , безсилните ти напъни ми доставят изключително удоволствие :)

Ралните въпроси на руснаците към вожда си военопрестъпник

на 15.12.2023 г. в 1:17, ivottoshev написа:

Твърдиш че аз съм бил най-осрания във форума, пък те е страх да провериш твърдението си като попиташ потребителите. Що ли? Да не би да е защото прекрасно знаеш че именно ти държиш приза "най-осран съфорумец" :giggle1:

Просто мнението на копейките комундели дето все се осирате и ревете в един глас  , няма нищо общо с фактите и обективността.

:hush:

Виждам, че някои още си търсят яйцата.

Е те на много места се търсят яйца. Някой ще си ги намери, друг не.

преди 1 час, M.Николов написа:

Виждам, че някои още си търсят яйцата.

И аз това се чудя :) 

А иначе яндекс бота пуска някакви спойлери .... :) :giggle1:

Не знам в матушката дали има проблем с яйцата, но виждам, че ти имаш проблем с яйцата.

Чудно ми е също така @Kalin Karaboychev дали ще те накаже за тези комикси със сексуален мотив.

преди 11 минути, M.Николов написа:

Не знам в матушката дали има проблем с яйцата, но виждам, че ти имаш проблем с яйцата.

Чудно ми е също така @Kalin Karaboychev дали ще те накаже за тези комикси със сексуален мотив.

Не се чуди, няма. Zлобно човече :giggle1:

преди 48 минути, N1K17Y написа:

Не се чуди, няма. Zлобно човече :giggle1:

Остави комундела да злобее :) :) 

Искат както едно време с тричленки да  вкарват в затвора за карикатури или вицове.

:)

Така ги жегна тази смехория с яйцата че не могат се освестят... Нарушава имиджа на "безаналоговата велика империя" в която "санкциите не работят" :) :)

И всичко върви по план.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.