Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Косе

"Има човек - има проблем " :)

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Косе

"Има човек - има проблем " :)

Не ми харесва нивoто ти на експертност.. Какво е ГОС TLS? Tо е ясно че трябва да се заяждаш ( и ми харесва no не справяш - а това не е добре) ама поне малко вдигни левъла.. Какво импортозаместване какви виетнамци, какви иранци, какъв месец май( тука вече си го връщам ).

преди 16 часа, BANKATA написа:

https://t.me/ostorozhno_novosti/26461

Властите в Белгород няма да изплащат обезщетения на жителите, пострадали в зоните на извънредно положение.

„Ако човек не разбира нашите аргументи, че е невъзможно да бъде там, и той реши да отиде там, тогава ние няма да окажем помощ при повреда на лични превозни средства. И ако човек бъде ранен или загине, няма да се изплаща обезщетение. Не е въпрос на пари. Но не знам друг начин да накарам хората да се замислят за своята безопасност“, каза Гладков. Областният управител също даде указания и обеща проверка на граничните пунктове в извънредната зона и засилване на охраната около тях."

Някой изненадан ?

Няма изненадани. В рашистан никой не му пука за хората, които са разходен материал за путлю и "целите" му .

А целите му са като зверствата в Буча, но в мащабите на цяла Украйна.

От такива "герои на СВО " :

Ето ви едно съвремие от "безаналоговата свъхдържава и за някои тук идол и матушка" :

Жертви няма, всичко върви по план, ама и мъже в селото не останали....

преди 5 часа, Киро Н. написа:

И сети ли се сега или още не става,а? Макaр че като се сетя в началото на годината какво си причиниха само с DNS-а си май наистина е по добре пакита да вземат

Може не бог, а украинските биолаборатории да са били. Какво мислите?

Някакъв китаец го утрепали, ама взел че възкръснал:

https://www.yapfiles.ru/show/3139561/3dced30b65b44f9368438360c3ca0ce4.mp4.html

Може би затова се самоубиват толкова често - от скука

Косенце

Без съмнение пишеш много глупости напоследък, неуспехите на фронта ти се отразяват на качеството.

Значи Европейските институции са бавни обаче справедливи.

Започнали са едно дело което малко ще изцапа имиджа на бяла и пушиста Украйна.

И това е само първата птичка...

https://www.kp.ru/online/news/5828809/?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косенце

Без съмнение пишеш много глупости напоследък, неуспехите на фронта ти се отразяват на качеството.

Значи Европейските институции са бавни обаче справедливи.

Започнали са едно дело което малко ще изцапа имиджа на бяла и пушиста Украйна.

И това е само първата птичка...

https://www.kp.ru/online/news/5828809/?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile

Еха - най-накрая ще видим натовските генерали от бункерите..Аз 2 години вече ги чакам.. Кире - не забравяй с графика за май месец. Не усещам да си се съсредоточил върху темата..

преди 3 часа, Филипов написа:

Ето още един "успех" след визитата / пълзенето пред/ Китай :

Алиекспрес прекратява плащането в рубли и спира доставките за рашистан

https://www.rbc.ru/business/28/05/2024/665638559a794748e19a4eaf

:yanim:

Ето още един "успех" след визитата / пълзенето пред/ Китай :
Алиекспрес прекратява плащането в рубли и спира доставките за рашистан
https://www.rbc.ru/business/28/05/2024/665638559a794748e19a4eaf
default_thumbsupsmileyanim.gif
Алибаба , Алиекспрес какво ли значение има? Ако желая да закупя нещо на едро ще направя най-доброто нещо изгодно за мен. Директно договаряне с производителя на стоката. И никаква платформа няма да ми попречи на това. Алиекспрес продължава да доставя до Русия. Не ги бъркай двата щата. Ще стане като с банките.
П.С. А какво да кажем за Релианс индъстрийз? Ще им се наложи да си купуват малко рубли за да се разплатят.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 20 часа, miro20 написа:
на 27.05.2024 г. в 22:33, BANKATA написа:

https://t.me/ostorozhno_novosti/26461

Властите в Белгород няма да изплащат обезщетения на жителите, пострадали в зоните на извънредно положение.

„Ако човек не разбира нашите аргументи, че е невъзможно да бъде там, и той реши да отиде там, тогава ние няма да окажем помощ при повреда на лични превозни средства. И ако човек бъде ранен или загине, няма да се изплаща обезщетение. Не е въпрос на пари. Но не знам друг начин да накарам хората да се замислят за своята безопасност“, каза Гладков. Областният управител също даде указания и обеща проверка на граничните пунктове в извънредната зона и засилване на охраната около тях."

Някой изненадан ?

Покажи още  

Няма изненадани. В рашистан никой не му пука за хората, които са разходен материал за путлю и "целите" му .

А дали си тъп?

"Не е въпрос на пари. Но не знам друг начин да накарам хората да се замислят за своята безопасност“, каза Гладков."

Не ми отговаряй, реторичен въпрос.

преди 4 часа, maxthon написа:

Алибаба , Алиекспрес какво ли значение има? Ако желая да закупя нещо на едро ще направя най-доброто нещо изгодно за мен. Директно договаряне с производителя на стоката. И никаква платформа няма да ми попречи на това. Алиекспрес продължава да доставя до Русия. Не ги бъркай двата щата. Ще стане като с банките.
П.С. А какво да кажем за Релианс индъстрийз? Ще им се наложи да си купуват малко рубли за да се разплатят.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Понеже си рашистка тролка , възможно е и да се "уредиш" по заобиколен начин. Редова рускиня от мухосранск, не, няма да може :)

преди 4 часа, M.Николов написа:

А дали си тъп?

"Не е въпрос на пари. Но не знам друг начин да накарам хората да се замислят за своята безопасност“, каза Гладков."

А дали си тъп че не осъзнаваш признанието че... рашистите трябва да се замислят за собствената безопасност в своята държава ? И че никой няма да им плаща за щети ?

Ето ти още едно директно и пряко признание за рашистките престъпления от самата говорителка Захарова :

Толкова е имплантирано в мозъците им че е "нормално и в тяхно право" да сриваш до основи и с брутална сила  села и градчета , че заплашвайки Париж, тя именно признава рашистката тактика и вина за всички военни престъпления и унищожения в Украйна.

преди 6 минути, miro20 написа:

Понеже си рашистка тролка , възможно е и да се "уредиш" по заобиколен начин. Редова рускиня от мухосранск, не, няма да може

Всеки ще се уреди. Дори и руснаците. Алибаба не е единствения начин за да се пазарува в Китай.

преди 10 минути, maxthon написа:

Всеки ще се уреди. Дори и руснаците. Алибаба не е единствения начин за да се пазарува в Китай.

Да , добре :)  Харесва ми какс е гърчиш на такива новини :)  

преди 1 минута, miro20 написа:

Да , добре :)  Харесва ми какс е гърчиш на такива новини :)  

Значи ако след няколко месеца продължава да има китайски стоки из цяла Русия значи няма да съм се гърчил (според твои думи) напразно. Може ли тогава да ти прехвърля палката на щафетата и тогава ти на свой ред малко да се погърчиш? И мен ми харесва как се радваш на новини от които няма да произлезне нищо.

преди 5 минути, maxthon написа:

Значи ако след няколко месеца продължава да има китайски стоки из цяла Русия значи няма да съм се гърчил (според твои думи) напразно. Може ли тогава да ти прехвърля палката на щафетата и тогава ти на свой ред малко да се погърчиш? И мен ми харесва как се радваш на новини от които няма да произлезне нищо.

бла бла ?

Гърчи се копейка.

Новината си е факт, колкото и да пълзя путлю пред Пандата, върна се обосран, а Пандата го клати яката.  :) 

Как ги разбирате политиките :)

А Зеля при камилите какво ще прави ?

Ще дои кобилско мляко и ще показва джигитовка ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.