Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 37 минути, maxthon написа:

Тя амбразурата е голяма и има място за много хора на нея. Особено за такива аргументиращи се с данни за стара година.

П.С. Вече станахте трима, които четете през редовете....

Викаш за година и половина са скочили доходите 5 пъти :giggle1:

Не е лесно да си абразурчик ей... 

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 5 минути, parmobil написа:

Ти каза, че вероятно лъжа. Посочи къде!

Никой не ти е оспорвал каквито и да е било стари данни. Шотче ще приложиш ли?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Викаш за година и половина са скочили доходите 5 пъти

Викам да прочетеш що е то мода според статистиката.....

преди 1 минута, maxthon написа:

Шегобиец! Покажи колко е поскъпнала рублата за пет години! Защо и как, при положение, че всичко цъфти икономически в матушка? Да не говорим, че не можеш и да си купиш на този обявен от РФ курс. Хайде засипи ме с информация как преди беше 40 рубли за долар, а сега е колко по "официален" курс. Давай! За ташак съм правел опит в Истанбул да купя по "държавния" - погледнаха ме странно.

Апропо, какво стана с валутата на БРИКС, която щеше да срине долар, евро, йена .....?

преди 4 минути, parmobil написа:

Шегобиец! Покажи колко е поскъпнала рублата за пет години! Защо и как, при положение, че всичко цъфти икономически в матушка? Да не говорим, че не можеш и да си купиш на този обявен от РФ курс. Хайде засипи ме с информация как преди беше 40 рубли за долар, а сега е колко по "официален" курс. Давай! За ташак съм правел опит в Истанбул да купя по "държавния" - погледнаха ме странно.

Апропо, какво стана с валутата на БРИКС, която щеше да срине долар, евро, йена .....?

Чакам си шотчето къде и какво съм оспорил старо. Което според теб е единствения начин да ме обориш. Ако няма какво да покажеш вероятната лъжа ще се превърне в 100% такава. Не си нарушавай принципите само защото затъна в лъжите си.

току-що, maxthon написа:

Чакам си шотчето къде и какво съм оспорил старо. Което според теб е единствения начин да ме обориш. Ако няма какво да покажеш вероятната лъжа ще се превърне в 100% такава.

Аз и шотче за ядреното гориво пуснах, в което твърдеше, че няма да стане. И? Извини ли се, че си сбъркал? 

Да го пусна ли пак?

Аз и шотче за ядреното гориво пуснах, в което твърдеше, че няма да стане. И? Извини ли се, че си сбъркал? 
Да го пусна ли пак?
Още локуми и нужния шот все още липсва....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Между другото, ти и за старата ги оспорваше,

За това се издирва шотче.....

преди 12 минути, maxthon написа:

Още локуми и нужния шот все още липсва....

За ядреното гориво ли? Ама верно ли си такъв гьонсурат

Заповядай @maxthon

Clipboard_06-26-2024_01.jpg.0d8827f9b0486af5392bcdf292a7a81f.jpg

преди 36 минути, maxthon написа:

Не, ти хич не написа че най-вероятно лъже.

преди 12 минути, parmobil написа:

И идея си нямаш.

Заповядай [mention=483801]maxthon[/mention]

Clipboard_06-26-2024_01.jpg.0d8827f9b0486af5392bcdf292a7a81f.jpg
Шегобиец....

преди 5 минути, BANKATA написа:

Не, ти хич не написа че най-вероятно лъже.

И му се съобщи за кое точно вероятно лъже. Не съм го казал с абсолютна сигурност и съответно нищо не съм длъжен да му доказвам. За разлика от него. Ти секретарка ли си му?

преди 8 минути, maxthon написа:

Шегобиец....

И му се съобщи за кое точно вероятно лъже. 

Кой лъже?

. Ти секретарка ли си му?

Може и да съм му. Бърка ли те нещо това?

преди 9 минути, maxthon написа:

Шегобиец....

И му се съобщи за кое точно вероятно лъже. Не съм го казал с абсолютна сигурност и съответно нищо не съм длъжен да му доказвам. За разлика от него. Ти секретарка ли си му?

Ти го каза, нали? Посочи ми лъжите. Аз вече ти дадох шотче за твое "изхърляне". Мога и други, но да се ограничим в уличаването ми в лъжа. Покажи къде лъжа, пожалуйста! Пардон, вече изяснихме, че с руски език си на "вие".

Кой лъже?
Ще го оставиш ли да покаже, че вероятно не лъже? Пак да попитам секретарка ли си му? Посочено му е за кои негови думи трябва да се аргументира. Ако си решил да му помагаш направи го вместо да задаваш глупави въпроси

преди 2 минути, maxthon написа:

Ще го оставиш ли да покаже, че вероятно не лъже? Пак да попитам секретарка ли си му? Посочено му е за кои негови думи трябва да се аргументира. Ако си решил да му помагаш направи го вместо да задаваш глупави въпроси

Покажи ми че лъже.

Между другото, ти и за старата ги оспорваше

Шотче за това ще получа ли? Или вместо вероятна лъжа да я считам за 100% такава.

Покажи ми че лъже.
Вероятно пак го пропусна нали? Аз ли да му доказвам глупостите, които пише?

преди 4 минути, maxthon написа:

Ти трябва да покажеш, че лъжа!!! Иначе си обикновен клеветник, Павлик Морозов.

преди 1 минута, maxthon написа:

Шотче за това ще получа ли? Или вместо вероятна лъжа да я считам за 100% такава.

Вероятно пак го пропусна нали? Аз ли да му доказвам глупостите, които пише?

Като твърдиш че лъже, да.

Аз като твърдя че лъжеш ти го показвам.

преди 1 минута, parmobil написа:

Иначе си обикновен клеветник, .

Защо ли ми е познато.

Защо ли ми е познато.
Вероятно лъже. Посочил съм два пъти за кое точно става дума. Съответно той трябва да си покаже защо е написал това. Ако не може, значи не е само вероятна. Секретарката ще остави ли човека да си обясни....

преди 2 минути, maxthon написа:

Вероятно лъже. Посочил съм два пъти за кое точно става дума. Съответно той трябва да си покаже защо е написал това. Ако не може, значи не е само вероятна. Секретарката ще остави ли човека да си обясни....

Клеветник! Посочи къде лъжа, клеветник!

преди 4 минути, maxthon написа:

Обаснявай се.

Между другото, ти и за старата ги оспорваше

Цяла вечер мога да те цитирам къде е вероятната ти лъжа. Друг път си много усърден в намирането на неща из постовете ми за разлика от сега. Явно вероятното не е само вероятно.

Обаснявай се.
Ко речи? Бързаш да напишеш поредната глупост?

преди 5 минути, parmobil написа:

Клеветник! Посочи къде лъжа, клеветник!

Ако си много настойчив ще минеш в игнор листата му. Той по принцип много обича да го наричам най-отчаяната тролка тук:) . За съжаление не смее да ми отговори щото знае че ще започна да го цитирам , а това откровенно го мрази, защото сам знае колко тъпи изказвания е направил.

Цяла вечер мога да те цитирам къде е вероятната ти лъжа. Друг път си много усърден в намирането на неща из постовете ми за разлика от сега. Явно вероятното не е само вероятно.

Ко речи? Бързаш да напишеш поредната глупост?

Аз още си чакам обяснението как АЕЦ не може да работи с американски касети?

Гледай колко бързо се научават тия чужденци да се молят на другаря Пу..

Само това с беззаконието не го разбрах...

преди 7 минути, maxthon написа:

Намери ли курса на рублата спрямо долар/евро за последните 5-7г.? Това ли е икономически подем?

Намери ли къде Gasum са осъдени за неплащане?

Къде са експерименталните турбини, които ти каза, че са внедрени?

Геном на Кубрат и Рюрик, а? Има ли руснаци изобщо според теб?

Неруско ядрено гориво е невъзможно у нас? Според теб.

Слагам и шот, за да не ми орязваш основателните въпроси към теб, на които ти е неудобно да отговаряш. А се опитваш да ме вкараш в обяснителен режим. Обучение?

А мога да добавя и разходката на Пригожин към Москва, която ти неглижира като украинска пропаганда.

Clipboard_06-26-2024_01.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.