Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 3 минути, N1K17Y написа:

На младини

sddefault.jpg

да не забравяме, че разликата между Тръмп и Байдън е 3 години - така че и двамата са еднакво изкуфели

на 5.07.2024 г. в 10:38, kosyo написа:
на 5.07.2024 г. в 10:36, maxthon написа:

Единственото обяснение, което трябва да се направи е защо хората носят украински униформи. Ако нямаш обяснение може да оставиш този, който го пусна да обясни.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Не думай , значи от бъдещето са го взели украинците. Благодаря за вниманието - нямам повече въпроси.

Макстонката е в ступор. магарешко инатене и отричане до дупка. Черното било бяло и това си е.

Сетих се за едни експерименти ....

Така и с макстонката - щом рашадезинфромбюро казава белое, тя се кълне и повтаря до несвяст "белое"

:)

По темата - рашисткия режим ще остане в историята като най кървавия за своя народ след сталинските милиони загуби във ВСВ

https://www.moscowtimes.ru/2024/07/05/meduza-rossiiskih-soldat-vukraine-ubivayut-soskorostyu-200-250-chelovek-vden-a136043

Цитат

По данным разведки США, Великобритании и других западных стран, российская армия теряет на поле боя всех, кого рекрутирует, и даже больше — по крайней мере, именно так обстояли дела в мае, когда она вторглась в Харьковскую область. Британская разведка называет май самым кровавым за все время войны, полагая, что потери составляли в среднем около 1200 человек в день. Таким образом, за май армия могла лишиться 31–37 тысяч бойцов.

При этом, по словам американских чиновников, Россия продолжает пополнять ее на 25–30 тысяч человек в месяц. Это позволяет командованию продолжать бросать солдат в смертельные «мясные штурмы», не заботясь о сохранении численности пытающейся оккупировать Украину войсковой группировки.

В начале июня президент РФ Владимир Путин оценил потери российской армии за два с половиной года войны в Украине в 130 тыс. человек. По его словам, соотношение невозвратных потерь РФ и Украины — примерно один к пяти. Таким образом, официальные потери российской армии составляют около 10 тыс. солдат в месяц, или 270 тыс. за 27 месяцев войны, из них 135 тыс. — погибшие. 

Похожую цифру приводил министр Европы и иностранных дел Франции Стефан Сежурне. По его оценке, армия России потеряла 150 тыс. военнослужащих.

По данным британского Минобороны, по состоянию на конец апреля 2024 года российская армия в Украине потеряла 450 тысяч человек убитыми и ранеными. В эту цифру не входят потери среди бойцов частных военных компаний, таких как «Вагнер», который рекрутировал и бросал в «мясные штурмы» десятки тысяч заключенных российских колоний. Американская разведка в августе прошлого года оценивала российские потери в 360 тысяч человек, из которых 120 тысяч убиты.

преди 10 минути, miro20 написа:

Сетих се за едни експерименти

И тези експерименти обясняват украинските униформи по какъв начин?

преди 10 минути, miro20 написа:

щом рашадезинфромбюро казава белое, тя се кълне и повтаря до несвяст "белое"

Щом ботчето казва, че това са руснаци, ти се кълнеш и повтаряш до несвяст "това са руснаци". Но защо "руснаците" са в чужда униформа продължава да е мистерия.

преди 15 минути, miro20 написа:

По темата - рашисткия режим ще остане в историята като най кървавия за своя народ след сталинските милиони загуби във ВСВ

https://www.moscowtimes.ru/2024/07/05/meduza-rossiiskih-soldat-vukraine-ubivayut-soskorostyu-200-250-chelovek-vden-a136043

Медуза сметнала 120 хил. души. Едно разуззнаване сметнало друга цифра. Друго разузнаване сметнало трета цифра. Някой си министър сметнал четвърта цифра. Нещо вярно има ли изобщо в тази статия или да хвърлим жребий да определим кой смята правилно?

преди 6 часа, maxthon написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

Сетих се за едни експерименти

И тези експерименти обясняват

твоето поведение и сляпо отричане :

преди 6 часа, miro20 написа:

Така и с макстонката - щом рашадезинфромбюро казава белое, тя се кълне и повтаря до несвяст "белое"

:yanim:

Следите пак водят към Москва :

преди 6 часа, maxthon написа:

И тези експерименти обясняват украинските униформи по какъв начин?

Ама обяснява едни твои страшни отричания за които не искаш да говорим. Искаш ли да ги припомням. Понеже пак ми е актуално - защо радиацияъа на едно езеро от едно място на което гърмяха "склад със снаряди с обеднен уран". Сети ли се колко време циклиш на това? Май една година направи от как не можеш да си припомниш ама се чудиш как така видео от 22 в украински канал се появява доста по късно в руски канал? Това технологиите са много напреднали в биотехнологиите и вече скачат напред назад в бъдещето да снимат видеа там. Ама колко си ми умна тролка..

преди 48 минути, miro20 написа:

твоето поведение и сляпо отричане

Бота също казва са руснаци, но не обяснява защо са облечени в украински униформи нали? Само, че се проектираш някъде другаде нали слепи ми приятелю?

преди 2 часа, kosyo написа:

Ама обяснява едни твои страшни отричания за които не искаш да говорим. Искаш ли да ги припомням. Понеже пак ми е актуално - защо радиацияъа на едно езеро от едно място на което гърмяха "склад със снаряди с обеднен уран". Сети ли се колко време циклиш на това? Май една година направи от как не можеш да си припомниш ама се чудиш как така видео от 22 в украински канал се появява доста по късно в руски канал? Това технологиите са много напреднали в биотехнологиите и вече скачат напред назад в бъдещето да снимат видеа там. Ама колко си ми умна тролка..

О да беше само това :)

хиляди пъти съм я навирал където кучето се облизва заради тоталните глупости и фейк пропаганда която ръси, ама не...

Най ми е любимо онова дето спори няколко седмици за дето твърдях че няма видео от площада в Москва на празненства либеше....  И тя ми вика.. покажи видео че няма, иначе лъжеш  . Как да покажа нещо което го няма аз идея си нямам. Бота макстонка тотално зацикля с такива бъгове в изкуствения интелект. :) :)

В случая не знам защо се заинати на рашистките солдатики дето доубиват ранения си другар.

Ми те мрът както цитирах различни оценки от различни разузнавания и по различни методи смятано, - от няколкостотин до хиляда и нещо на ден.... НА ДЕН.

Отделно  малцината които са се спасили и са станали инвалиди , отново ги пращат на фронта....

На фона на всичката тази месорубка да упорстваш как "русские своих не бросаем" е.... тотално наивен нонсенс.

:)

По темата за Орбан.

Отново путлю се показа като тотален комплексар заради ръста си :

Фотографа ще получи медал.

преди 5 минути, miro20 написа:

Отново путлю се показа като тотален комплексар заради ръста си

Понеже е висок 173см. ли? Или пък 170см. както пишат на други места? Или може би някой от двойниците му е висок толкова? Но как е възможно бота да да има наглостта да  напише само 150см.? Да беше написал и по-малко.

Някой следва съдбата на Навалний....

За рубриката "В рашистан репресии няма"

преди 24 минути, miro20 написа:

За рубриката "В рашистан репресии няма"

Два пъти тровен и чак сега Путин се докопа най-сетне до него. А от кога ако не спазваш законите на страната, в която живееш действията срещу теб се наричат репресии?

преди 1 час, maxthon написа:

Понеже е висок 173см. ли? Или пък 170см. както пишат на други места? Или може би някой от двойниците му е висок толкова? Но как е възможно бота да да има наглостта да  напише само 150см.? Да беше написал и по-малко.

Путин е дребосък по характер. Кинта, кинта и двайсе най-много.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Путин е дребосък по характер. Кинта, кинта и двайсе най-много.

Това ли се визира с поста и снимката? Странно твърдение за характер на човек, който може би не си виждал през живота си нито един път. Камо ли да поговориш с него. Повече ми прилича на опит за заяждане. Опровергай ме като не продължиш в същия дух.

преди 9 минути, maxthon написа:

Това ли се визира с поста и снимката? Странно твърдение за характер на човек, който може би не си виждал през живота си нито един път. Камо ли да поговориш с него. Повече ми прилича на опит за заяждане. Опровергай ме като не продължиш в същия дух.

Щото пък ти си говорил с него и знаеш че не е мижитурка.

преди 3 минути, BANKATA написа:

E всеки ден му лиже задника - трябва да са близки някак си вече. "На вкус и цвет товарищей нет"

преди 3 минути, BANKATA написа:

Не си позволявам да пиша нищо относно неговата личност точно затова, че нито съм го виждал, нито съм и говорил с него. А толкова ми се искаше да ме опровергаеш....

преди 6 минути, BANKATA написа:

преди 1 минута, kosyo написа:

E всеки ден му лиже задника - трябва да са близки някак си вече. "На вкус и цвет товарищей нет"

Просто ми вижте аватара в подписа  :)

LXdnqi7QLIg.jpg?size=840x620&quality=96&

Познайте защо ми е такъв откакто съм тук :) :) :)

Символ на безмозъчните путинофили

преди 4 минути, miro20 написа:

Познайте защо ми е такъв откакто съм тук

Обикновено хората слагат по профилите си нещо, което да изразява личността им. Да считаме ли, че си "безмозъчен путинофил"?

преди 7 минути, maxthon написа:

Не си позволявам да пиша нищо относно неговата личност точно затова, че нито съм го виждал, нито съм и говорил с него. А толкова ми се искаше да ме опровергаеш....

Требе да си кьорав да не го виждаш.

преди 7 минути, maxthon написа:

"безмозъчен путинофил"?

Правилно разбра аватара ми .

Ще ти го навра отново :

LXdnqi7QLIg.jpg?size=840x620&quality=96&

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.