Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Шотче за тази вероятна лъжа?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ха-ха-ха. Заврян в кофите.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 2 часа, parmobil написа:

Между другото, ти и за старата ги оспорваше,

Значи все пак е много вероятно да си излъгал?

преди 1 час, parmobil написа:

Пак ли с тези похвати? Аз ли трябва да доказвам, че нямам сестра? 

Не трябва ли ти докажеш, че съм лъжец? Както аз ти показах, че лъжеш за Gasum и турбини в експлоатация, за частица геном на Рюрик и Кубрат?

Не може само да питаш!!!  Трябва и да отговаряш, а ти хич не обичаш да отговаряш. Само контра-въпроси.

Защо се занимаваш с макстончо? Генерира текст и на тази база му плащат. Достатъчно го унижи и доказа какви глупости на килограм пише.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Генерира текст и на тази база му плащат.

Ще ме умориш.... 4000 пъти по един лев.

преди 1 минута, parmobil написа:

Поне вече не си на телефон🤣

Това ли ти е важно? А това, че всякакви ризи късаш само за да пуснеш кога и къде съм оспорвал някакви си стари данни. Което ми напомня........

преди 2 часа, parmobil написа:

Между другото, ти и за старата ги оспорваше,

Все още е много вероятно да си излъгал....

преди 9 минути, maxthon написа:

Това ли ти е важно? А това, че всякакви ризи късаш само за да пуснеш кога и къде съм оспорвал някакви си стари данни. Което ми напомня........

Все още е много вероятно да си излъгал....

Покажи де!

преди 4 минути, parmobil написа:

Покажи де!

Не съм аз този, който да доказва това, което си написал. "Между другото, ти и за старата ги оспорваше, " не са мои думи. И съответно са потенциална лъжа докато не се аргументираш.

преди 6 минути, maxthon написа:

Не съм аз този, който да доказва това, което си написал. "Между другото, ти и за старата ги оспорваше, " не са мои думи. И съответно са потенциална лъжа докато не се аргументираш.

Ти каза, че лъжа. Доказвай!

преди 9 минути, maxthon написа:

Къде изчезна твоят "плам", да не ти чшащат в рубли?

преди 8 минути, parmobil написа:

Ти каза, че лъжа. Доказвай!

Вероятна.... А и няма как да доказвам чужди твърдения. Лека вечер и утре да ми намериш шотче относно потенциалната лъжа.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Къде изчезна твоят "плам", да не ти чшащат в рубли?

Това ми е била винаги мечтата да ми чшащат. Каквото и да значи това.

преди 2 минути, maxthon написа:

Вероятна.... А и няма как да доказвам чужди твърдения. Лека вечер и утре да ми намериш шотче за относно потенциалната лъжа.

Това ми е била винаги мечтата да ми чшащат. Каквото и да значи това.

Не става така. Ти трябва да докажеш лъжата ми, не аз.

Клеветник!

току-що, parmobil написа:

Не става така. Ти трябва да докажеш лъжата ми, не аз.

Клеветник!

Ти трябва да си докажеш своите думи. И в следствие на това потенциалната ти лъжа ще бъде потвърдена или отхвърлена. Не се тръшкай като малко дете, а се дръж като мъж.

Ти не се държиш като такъв. Много пъти. И шот с теми ти показах, на които през изминалите две години силно се орезили.

Скоро ги преглеждах. Но така и не ми показа за кое съм излъгал, а аз конкретно ти показах какво си лъгал и мазал. А ако викна Косьо .... ще настане massacre

Ти не се държиш като такъв. Много пъти. И шот с теми ти показах, на които през изминалите две години силно се орезили.
Скоро ги преглеждах. Но така и не ми показа за кое съм излъгал, а аз конкретно ти показах какво си лъгал и мазал. А ако викна Косьо .... ще настане massacre
Това ли те питат в момента, че отговаряш за други неща? Покажи най-сетне къде и кога съм оспорвал някакви си стари данни. Мисля, че достатъчно пъти вече цитирах какво точно трябва да аргументираш от това, което написа. Лека ти вечер и утре аргументация.

преди 6 часа, maxthon написа:

Това ли те питат в момента, че отговаряш за други неща? Покажи най-сетне къде и кога съм оспорвал някакви си стари данни. Мисля, че достатъчно пъти вече цитирах какво точно трябва да аргументираш от това, което написа. Лека ти вечер и утре аргументация.

Както винаги евтин.

GQiCIUbWwAAgIi9?format=jpg&name=small

Майстор на многоизмерния шах.

Намери се и 15 годишен, осъден на 5 години за разпространение на листовки с критики към другаря Пу:

https://novayagazeta.ru/articles/2024/06/21/15-letnego-shkolnika-osuzhdennogo-na-5-let-za-listovki-s-kritikoi-putina-pravozashchitniki-priznali-politzakliuchennym-news

От малки трябва да свикват със ограниченията и лишенията, после ще е лесно.

Както винаги евтин.
Няма по-евтино от това да те питат за нещо и да отговаряш за друго.

преди 25 минути, maxthon написа:

Няма по-евтино от това да те питат за нещо и да отговаряш за друго.

Как са американските касети за АЕЦ-а ?

Как са американските касети за АЕЦ-а ?
Ще ги видим догодина колко криви ще ги вадят. Как е реактора? Работи ли и в момента под обичайното натоварване?

преди 9 часа, БаалБек написа:
преди 11 часа, parmobil написа:

Пак ли с тези похвати? Аз ли трябва да доказвам, че нямам сестра? 

Не трябва ли ти докажеш, че съм лъжец? Както аз ти показах, че лъжеш за Gasum и турбини в експлоатация, за частица геном на Рюрик и Кубрат?

Не може само да питаш!!!  Трябва и да отговаряш, а ти хич не обичаш да отговаряш. Само контра-въпроси.

Защо се занимаваш с макстончо? Генерира текст и на тази база му плащат. Достатъчно го унижи и доказа какви глупости на килограм пише.

макстонмката е класическа рашистка тролка, или няколк очовека зад един ник на смяна,  която съм изтипосвал хиляди пъти за тролските "методи" и абсурдите които прилага.

Никога не се аргументира, измисля, лъже, после  кара опонента да доказва нещо което тя твърди или в посоката в която те е вкарала в обеснителен режим за нещо съвсем друго.

Или любимото ми от нея - "Твърдиш че нещо го няма или не се е случило ? Покажи ми клип на нещото което го няма и което не се е  случило . Ако не ми покажеш значи лъжеш" :) :) :) :)

По темата

преди 1 час, maxthon написа:

Ще ги видим догодина колко криви ще ги вадят. Как е реактора? Работи ли и в момента под обичайното натоварване?

Сигурно, щом турбината е на 100%

преди 21 часа, maxthon написа:

Ти трябва да си докажеш своите думи

а каква е вероятноста да лъжеш дали казва истината

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.