Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Гледай само как ходенето в Украйна как кирумпира

Комбрига ВДВ подозревают в мошенничестве

Полковник, попавший под санкции США, задержан в Москве

https://www.kommersant.ru/doc/6806653

Да не повярва човек как така вместо да е герой че е санкциониран , взели че задържали.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Филипов 

Много е кратко - не е за видео.

Бой до посиране.

Никакое прекращение огня невозможно до начала мирных переговоров, заявил Путин

И друго :
Россия с точки зрения промышленности готова начать производство ракет меньшей и средней дальности — Путин

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Филипов 

Бой до посиране.

Сега ми кажи че стана експерт и по руZка политика. Тик експерт до експерта сте всичките, само не може да да си докажете едно твърдение като ви хване на тясно човек:) Това е щото не сме ви на нивото .

Герой от СВО , обяснява нещата от живота на подрастващото поколение:

преди 2 часа, Киро Н. написа:

Филипов 

Бой до посиране.

И друго :
Россия с точки зрения промышленности готова начать производство ракет меньшей и средней дальности — Путин

Ми те рашистите се насират и то яко . Загубите им са колосални последните месеци , и само нови рекорди фиксират.

а кремълския недофюрер изрод нещо се е разскимтял жалостиво.

Трети път за месец  скимти за преговори.

Що ли :) 

Цитат

Президент Украины Владимир Зеленский расценил предложение Путина как неприемлемый ультиматум. Генсек НАТО Йенс Столтенберг дал понять, что такой план граничит с абсурдом, поскольку предполагает еще большую оккупацию Украины. Помощник президента США по нацбезопасности Джейк Салливан заявил, что предложение Путина противоречит Уставу ООН, «морали» и «здравому смыслу» и поэтому не может быть принято ни одной страной в качестве разумной основы для продвижения к миру. 

преди 2 часа, Киро Н. написа:

Бой до посиране.

https://www.moscowtimes.ru/2024/07/02/ukraina-udarila-pokrupnomu-skladu-vooruzhenii-chernomorskogo-flota-vkrimu-a135639

https://www.moscowtimes.ru/2024/07/03/ukraina-atakovala-morskimi-dronami-mesto-evakuatsii-chernomorskogo-flota-rossii-iz-krima-a135655

:yanim::giggle1:

А имало и умни руски солдатики :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Импрессивв... :eiffel:

5700 биткойна и в Африка са си 5700 биткойна...

А бурятчетата и якутчетата да мъкнат тоалетни чинии от Украйна....  :getout:

преди 11 минути, miro20 написа:

Импрессивв

Това французите ли са го открили или руснаците? Май са го открили французите като са пуснали фалшива новина. Ако бяха другите нямаше и да се разбере.

преди 12 минути, miro20 написа:

А бурятчетата и якутчетата да мъкнат тоалетни чинии от Украйна.... 

И чипове за ракети....

Ти с колко биткойна се уреди ?

:giggle1:

Мисли трезво за пенсията.. че алтернативата си я знаеш ... - скокове през прозореца от висок етаж...  :giggle1:

Някои руснаци са по умни , други са като теб :) 

преди 9 часа, miro20 написа:

Ти с колко биткойна се уреди ?

А ти си колко? Виждам  продължаваш с глупавите въпроси.

Няма проблем с много курсове и с юана няма проблем. Всичко е като в доброто старо време

https://www.rbc.ru/finances/04/07/2024/66869ed79a79470caaa775ba

Това че се върнахте малко назад във времето е само измамно чувство.

преди 2 часа, maxthon написа:

А ти си колко? Виждам  продължаваш с глупавите въпроси.

За разлика от вас, рашистките тролченца, аз не се срамувам да осъждам рашистката война и престъпления. Както всеки нормален човек

Рашадезинфромбюро постига нови висоти.

Онова видео  как рашистки орк разстрелва ранения си другар, по рашаТВ се представя като украински :

За разлика от вас, рашистките тролченца, аз не се срамувам да осъждам рашистката война и престъпления. Както всеки нормален човек
Рашадезинфромбюро постига нови висоти.
Онова видео  как рашистки орк разстрелва ранения си другар, по рашаТВ се представя като украински :

Вярно е, че нямаш срам. Току що показа клип как човек в украинска униформа разстрелва друг също в украинска униформа. Ботчето това явно това не го счита за аргумент, който да се отчете. Колкото до осъждането следва да започнеш с Ирак, Либия, Сирия.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ето, подехте рашадезинфром опорките [emoji4]
Класика
Когато ми пуснат клип обикновено гледам какво има на него, а не това, което ми се пробутва като версия.

преди 1 минута, maxthon написа:

Вярно е, че нямаш срам. Току що показа клип как човек в украинска униформа разстрелва друг също в украинска униформа. Ботчето това явно това не го счита за аргумент, който да се отчете. Колкото до осъждането следва да започнеш с Ирак, Либия, Сирия.

А бъди, ама верно ли това били украинци? Да не повярва човек как така се появи първо при украинците.. Сигурно само го прихванали от бъдещето,а? Ей това страшен анализатор си ама тука мисля че ще удариш на камък.

преди 2 минути, maxthon написа:

Когато ми пуснат клип обикновено гледам какво има на него, а не това, което ми се пробутва като версия.

И видя украински униформи ?

Добро въображение имаш :) 

И видя украински униформи ?
Добро въображение имаш [emoji4] 

Двете страни имат много отчетлива разлика в шарката на камуфлажа. Не става дума за никакво въображение.

преди 2 минути, maxthon написа:

Двете страни имат много отчетлива разлика в шарката на камуфлажа. Не става дума за никакво въображение.

Обаче пък видеото се появи първо при украинците- преди повече от седмица, дори аз тука го коментирах.. Сигурен съм че имаш обяснение и за това. Не че се съмнявам в твоите способности да лъжеш, ама мисля че не си помагаш. Както обикновенно де

Обаче пък видеото се появи първо при украинците- преди повече от седмица, дори аз тука го коментирах.. Сигурен съм че имаш обяснение и за това. Не че се съмнявам в твоите способности да лъжеш, ама мисля че не си помагаш. Както обикновенно де
Къде се е появил клипа не обяснява облеклото на войниците.

преди 3 минути, maxthon написа:

Къде се е появил клипа не обяснява облеклото на войниците.

Не думай, а как така първо при украинците преди повече от седмица? Убеден съм че и на това имаш обяснение..

Не думай, а как така първо при украинците преди повече от седмица? Убеден съм че и на това имаш обяснение..
Единственото обяснение, което трябва да се направи е защо хората носят украински униформи. Ако нямаш обяснение може да оставиш този, който го пусна да обясни.

преди 1 минута, maxthon написа:

Единственото обяснение, което трябва да се направи е защо хората носят украински униформи. Ако нямаш обяснение може да оставиш този, който го пусна да обясни.

Не думай , значи от бъдещето са го взели украинците. Благодаря за вниманието - нямам повече въпроси.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.