Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 3 минути, maxthon написа:

Напълно съм сигурен, че знаеш цифрата. Аз ще предположа 1001. Давай цифрата преди да си "преложил" нещо друго.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Почнахме пак да спамим и да разводняваме с бла бла бла ? :)

Винаги една и съща тактика от теб. Пардон, от вАС, троловете от петербургската фабрика дето сте на смени

:)

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

Почнахме пак да спамим и да разводняваме с бла бла бла ? [emoji4]
Винаги една и съща тактика от теб. Пардон, от вАС, троловете от петербургската фабрика дето сте на смени
[emoji4]

Е от както казах, че има видео засичащо пуска от Сумска област по Суджа темата се разводнява.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, parmobil написа:

И maxthon твърди, че това е легитимна военна цел. А в темата за Израел/Палестина изведнъж заема друга позиция, че гадните евреи бомбят кротки палестинци.

Дуализъм? Шизофрения?

За руснаци е легитимна цел, а за евреите е каква?

Ха, благодаря за сравнението. На Русия бяха наложени санкции, кога да ги очакваме и за Израел?

Ще има ли изобщо такива, или ще наблюдаваме "дуализъм" и "шизофрения" по този въпрос?

Едните са окупатори, а другите какви са?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ха, благодаря за сравнението. На Русия бяха наложени санкции, кога да ги очакваме и за Израел?

Ще има ли изобщо такива, или ще наблюдаваме "дуализъм" и "шизофрения" по този въпрос?

Едните са окупатори, а другите какви са?

Последно - по кои е правилно да се пука?

преди 37 минути, parmobil написа:

Последно - по кои е правилно да се пука?

Приятелю, ще ти издам една тайна:

Spoiler

Руснаците в момента не правят нищо, което да не е правено преди това някъде по света от карварите или евреите. 

За да не ставаш за смях в бъдеще, преди да понечиш някога, някъде да напишеш нещо по въпроса за Русия, Путин, войната... първо си спомни за тази наша малка тайна  :)

Не разбирам какво се нервите - бъдито е като учебната кола-всеки трябва да се учи на нея. Не е нужно да го обичате, просто винаги е наличен и готов да се метнеш на него. Или пък така беше Станка от съседния клас- не е красива, но винаги под ръка и готова :)

Тази демонстрация е в условия максимално близки до действителността:

преди 49 минути, ivottoshev написа:

Приятелю, ще ти издам една тайна:

Затвори скритото съдържание

Руснаците в момента не правят нищо, което да не е правено преди това някъде по света от карварите или евреите. 

За да не ставаш за смях в бъдеще, преди да понечиш някога, някъде да напишеш нещо по въпроса за Русия, Путин, войната... първо си спомни за тази наша малка тайна  :)

И кой е за смях в момента? В твоите очи едното е оправдано, а другото са кравари.

Вече ти го казах - разговор с теб e whataboutism. 

Ти не обясняваш действието, а слагаш - и онези така правят.

Но щом си решил, че ти е по-прав, аз нямам какво друго да ти кажа.

преди 31 минути, parmobil написа:

Ти не обясняваш действието, а слагаш - и онези така правят.

Именно. Щом въпреки че "онези" вече са го правили, но наказания, санкции и плюене по тях няма, би трябвало и за "тези" да е същото, иначе някой излиза двуличник, което е едно от най долните човешки качества.

За това ти издадох тайната по-горе - да се замислиш преди да пишеш, ма усилията ми май са били напразни :(

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Именно. Щом въпреки че "онези" вече са го правили, но наказания, санкции и плюене по тях няма, би трябвало и за "тези" да е същото, иначе някой излиза двуличник, което е едно от най долните човешки качества.

За това ти издадох тайната по-горе - да се замислиш преди да пишеш, ма усилията ми май са били напразни :(

И защо праведните повтарят грешките на неправедните? С какво отделяме кравари от кравари?

Казах ти, с теб няма разговор, а whataboutism

преди 28 минути, parmobil написа:

И защо праведните повтарят грешките на неправедните? С какво отделяме кравари от кравари?

Казах ти, с теб няма разговор, а whataboutism

Няма праведни и неправедни. Има хора като теб, за които явно двуличието и двойните стандарти са нещо нормално.

Както казах и по-горе, за мен обаче това да си двуличник е едно от най-долните човешки качества.

току-що, ivottoshev написа:

Няма праведни и неправедни. Има хора като теб, за които явно двуличието и двойните стандарти са нещо нормално.

Както казах и по-горе, за мен обаче това е едно от най-долните човешки качества.

Значи Путин е ГЪЗ, нали така?

току-що, parmobil написа:

Значи Путин е ГЪЗ, нали така?

Гъз е този, който счита че само Путин е "гъз", а Нетаняху, Байдън, двамата Буш, Клинтън, Обама и сие са "света вода ненапита".

347408089_1878868795803714_5542004667239617675_n.thumb.jpg.4b0a75853845bc1fd865e722863c2384.jpg

току-що, ivottoshev написа:

Гъз е този, който счита че само Путин е "гъз", а Нетаняху, Байдън, двамата Буш, Клинтън, Обама и сие са "света вода ненапита".

347408089_1878868795803714_5542004667239617675_n.thumb.jpg.4b0a75853845bc1fd865e722863c2384.jpg

Еее, даваш заден. Нали само другите бяха лоши?

преди 1 минута, parmobil написа:

Навсякъде! Колко време те карахме да се изокаш? От сърце. Но ти все преиначаваше.

В 99% от постовете ми или съм показвал двойните стандарти, или съм разбивал нефелни опорки.

Нямам пост, в който да изпадам в екстаз пред личността и делото на другаря Путин.

Детска градина в ядрена свръхдържава:

Побързайте да запишете внуците - ще им хареса! Местата са ограничени!

на 28.01.2025 г. в 20:09, miro20 написа:

Ми къде ако не от български кораб рашистите да намерят и вербуват верни на матушката, промити копейкаджии ? :)

Мирча, за теб и подобните ти!

Ирини Зикидис: Местната „експертиза” е готова да се изплюе на всичко българско

Версията за саботаж се изключва! Шведската прокуратура съобщи всички подробности за разследването на "Вежен"

Жалки продажни рупори на чужди интереси!:hush:

не били компютри, а компоти - В началото заявиха - оптичният кабел умишлено(чрез саботаж) е прекъснат/скъсан от руски кораб от сенчестия нефтен  танкерен флот на Путин. Накрая се оказа - корабът не е руски, екипажът не е руски, корабът не е танкер и не пренася нефт, дори май кабелът не бил скъсан, но все пак Путин прави саботажи, дори да няма доказателства за това

"Azerbaijani plane that crashed in December was hit by Russian Pantsir-S missile, government source says"

https://www.reuters.com/world/azerbaijani-plane-that-crashed-december-was-hit-by-russian-pantsir-s-missile-2025-02-04/

Дежавю ли имам?

Доклада :

https://t.me/tengrinews/20918

Странни пирони са ползвали в този самолет:

Има малко нестиковка с едни версии дето вървяха по тъпата руZка пропаганда , но то не е за сефте, де.

на 4.02.2025 г. в 15:26, M.Николов написа:

Ах каква радост във ватнишкте ви промити глави :)

Не било саботаж, а инцидент. . А понякога добрия саботаж е добре прикрит като инцидент.

То нали затова се мисли и обмисля в детайли .

Но както и да е.. радвайте се... А така бяхте посърнали в стил "гузен негонен бяга" , щото си знаете на каква античовешка страна и режим сте застанали .

А ето и една много добра практика от кото и нашите да се учат

- как  елитни компаньонки  се уреждат на "златни  длъжности" в големите фирми

Экс-мэра Самары и его жену нашли в бочках забитыми насмерть. Их внучка арестована

RTVI: тела экс-мэра Самары Тархова и его жены месяц хранили в бочках

Значи върнали се екс-кмета със жена си от Финландия и.. май внучката ги консервирала.  Това му се вика да подговка за зимата.
преди 14 часа, miro20 написа:

Не било саботаж, а инцидент. . А понякога добрия саботаж е добре прикрит като инцидент.

на 4.02.2025 г. в 15:26, M.Николов написа:

Жалки продажни рупори на чужди интереси!:hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.