Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 23 минути, communismatic написа:

На Мирко не му се вярва нещо... 😆

...келемирко нема как да вдене...

...двете му атрофирали соросоидноджендърски мозъчни клетки едвам поддържат условния процес-да диша...

...за мислене-не остава капацитет...

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 27 минути, communismatic написа:

На Мирко не му се вярва нещо... 😆

преди 2 минути, _nib_ написа:

...келемирко нема как да вдене...

...двете му атрофирали соросоидноджендърски мозъчни клетки едвам поддържат условния процес-да диша...

...за мислене-не остава капацитет...

Добре, оставете ме мен... надъхвайте си шизофренията колкото искате... И да се върнем на простотиите ви .. къде в Европа казваш било колапс ?

:giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, miro20 написа:

Класика в жанра.

Много правилно, че е класика. Гол текст без никакво доказателство....

преди 7 часа, miro20 написа:

трогателно

Трогателно е да видиш как тези хора са изобретили човешки вариант на фотосинтеза. Поне да се бяха малко постарали повече при показването на човек неполучаващ пенсия от половин година.

Либия пак е "братска" Мирка

Руската армия вече има голяма и по защитена летателна база навътре в Либия. Оная в Сирия дето евреите я обстрелваха не ми я хвали.

Ети две от снимките - статията на западното изфание е истерична понеже генерала диктатор е отделил една бригада за охрана :)

IMG_20250127_122854_823.jpg

IMG_20250127_122835_147.jpg

Председателя на некролозите 

Трябва да се запознаеш с протоколите от Сливенското МВР - а не да плякаш някакви дойчезеле простотии.

И за твое сведение - таджиките са мюсулмани .

преди 6 часа, nikolov2020 написа:

Председателя на некролозите 

Трябва да се запознаеш с протоколите от Сливенското МВР - а не да плякаш някакви дойчезеле простотии.

И за твое сведение - таджиките са мюсулмани .

Не очаквах от тебе да приравниш самая болшая със Сливен, но кой съм аз да ти противореча?

В Сливен има ли състезания с един участник?

"Сын Плющенко выиграл соревнования, где участвовал один "

https://www.gazeta.ru/sport/news/2025/01/26/24923450.shtml

на 20.01.2025 г. в 19:02, miro20 написа:

Ахаааа.. влаченето на котви било "случайност' и плод на неопитността на екипажите....  :laughing4::lol6:

даааа... дооообрееее... :) 

Мирча, ми сега?

Швеция конфискува кораб, заподозрян в саботаж в Балтийско море

"Шведската брегова охрана потвърди пред в. "Експресен", че е на място в близост до плавателния съд, който вестникът идентифицира като плаващия под малтийски флаг кораб "Вежен", закотвен близо до пристанището на Карлскрона."

Какво се знае за задържания български кораб в Балтийско море

Тъкър Карлсън: Администрацията на Байдън се опита да убие Путин

Американският журналист Тъкър Карлсън твърди, че властите в САЩ по време на президентството на Джо Байдън са се опитали да убият руския лидер Владимир Путин. „Администрацията на Байдън се опита да убие Путин. Това е просто безумие", каза той в разговор с колегата си Мат Тайби. Карлсън не представи никакви подробности или аргументи в подкрепа на твърдението си.

По думите му, Антъни Блинкен, който беше държавен секретар при Байдън, през последните два месеца от мандата си „направи всичко възможно, за да ускори войната между Съединените щати и Русия“. „Не знам как му се е разминало“, добави Карлсън.

Взривяването на морските газопроводи „Северен поток“ и „Северен поток 2“ от страна на САЩ може да доведе до разпадането на Европейския съюз и НАТО, заяви още Тъкър Карлсън в разговора с колегата си Мат Тайби. „Това можеше да бъде основата за развитието на германската икономика, но сега това ще унищожи ЕС. Когато хората се събудят от илюзиите, ще рухне и НАТО - все пак това е атака на един член на алианса срещу съюзник: САЩ нанесоха удари по Германия и сринаха икономиката ѝ“, каза Карлсън.

На свой ред Тайби нарича историята със "Северен поток" едно от най-абсурдните събития през последните години. „Това ще попадне в първата десетка на най-странните инциденти през последните осем години“, смята той.

гласове

satana.png

Тази фреска от Верона e oзаглавена:  ,,DOCTORS VISIT A SICK MAN. MINIATURE OF THE FLORENTINE SCHOOL. 14TH CENTURY.,,

На български е преведена, като "Погребението на Сатаната". А руския превод е «Посещение больного, одержимого нечистой силой»

Тука следват множество въпроси. Кой е този художник от XIV век, сякаш по памет нарисувал Путин? Извинявам се, нарисувал Сатаната! Защо Сатана на смъртния си одър е наметнат с оранжево-черно одеяло? Защо болния, обхванат от нечиста сила е направил с ръцете си знака Z?

преди 9 часа, Т.Христов написа:

Американският журналист Тъкър Карлсън твърди, че властите в САЩ по време на президентството на Джо Байдън са се опитали да убият руския лидер Владимир Путин.

Въпросния Карслън отдавна си е говорител на рашистката пропаганда. Нито му е за пръв път, едва ли за последен.

По сериозния въпрос е ... И какво ще се промени АКО някой убие путлю ? Шок , Бомба, Уаааууу...  И кво ?

За толкова години съм се убедил в едно - че разлика НЯМА да има.

Да оставим конспирациите за двойниците, и че истинския путлю отдавна го няма, поне откогато се бе развел с жена си , която бе казала че "това не е моя мъж" . Че на официални мероприятия и посещения някъде показват някакъв удмурт който дори отдалече няма нищо общо с "оригинала " ... и т.н..  това не е толкова важно...

Просто рашисткия режим до толкова е промил мозъците и така държи в клещи руското общество, че то като заколена кокошка още дълго време ще обикаля из двора и ще вика "На Берлин, НА Вашингтон ! , Искат да ни отнемат ресурсите ! Украйна не съществува, в Киев са бендерафццииии .... наааацикииии   "  и ще рисува  Z  флагове :)

В това съм се убедил от многото клипове където майки, съпруги и т.н. на солдатики се оплакват от тежкото положение, искат да се върнат синовете им от войната,  НО с едно голямо НО - те молят именно путлю , вместо да се вдигнат и да го изнесат на колове като главен виновник за всиките им беди .

До момента в който "молят" путлю и властта, а не се обърнат СРЕЩУ именно тази  фашистка рашистка власт и НЕСМЕНЯЕМ  режим, оправия в обществото няма как да има.

преди 6 минути, miro20 написа:

По сериозния въпрос е ... И какво ще се промени АКО някой убие путлю ? Шок , Бомба, Уаааууу...  И кво ?

Ми, май трябва да питаш Буданов.

преди 4 минути, miro20 написа:

Въпросния Карслън отдавна си е говорител на рашистката пропаганда.

Някакво доказателство за това или просто си го измисли като всяко друго нещо?

преди 5 минути, miro20 написа:

Че на официални мероприятия и посещения някъде показват някакъв удмурт който дори отдалече няма нищо общо с "оригинала " ... и т.н..  това не е толкова важно...

Забрави, че не говори и на чужди езици. Но пък леко изпускаш момента, че да говориш на собствения си език означава независимост, суверенитет. Не като на последната голяма пресконференция немските журналисти да се чудят какъв английски акцент да използват.

преди 10 минути, maxthon написа:

Не си ли го слушал какви ги бръщолеви? Същите глупости като теб.

преди 14 часа, M.Николов написа:

Мирча, ми сега?

Швеция конфискува кораб, заподозрян в саботаж в Балтийско море

"Шведската брегова охрана потвърди пред в. "Експресен", че е на място в близост до плавателния съд, който вестникът идентифицира като плаващия под малтийски флаг кораб "Вежен", закотвен близо до пристанището на Карлскрона."

Какво се знае за задържания български кораб в Балтийско море

Ми къде ако не от български кораб рашистите да намерят и вербуват верни на матушката, промити копейкаджии ? :)

Сигурно съжаляваш както и другите матросовци комундели тук / много сте , наистина / че на тях се е паднала честа за диверсия, а не на теб  :) :)

Най ми допада това мнение :

В чуждите медии директно се говори че "Вежен" е част от сенчестия флот " на рашистан.

Отделно , общо случаите на "случайни' повреди по кабелите рязко се увеличават и в региона са 11.

преди 21 минути, M.Николов написа:

Ми, май трябва да питаш Буданов.

Ако ме доцитираш и дочетеш, няма нужда да  четеш Буданов или който и да е.

:hush:

преди 20 минути, maxthon написа:
преди 28 минути, miro20 написа:

Въпросния Карслън отдавна си е говорител на рашистката пропаганда.

Всички негови изяви по тема рашистката война  интервютата  с путлю са преки явни красноречиви доказателства.

преди 28 минути, miro20 написа:

Че на официални мероприятия и посещения някъде показват някакъв удмурт който дори отдалече няма нищо общо с "оригинала " ... и т.н..  това не е толкова важно...

Забрави, че не говори и на чужди езици. Но пък леко изпускаш момента, че да говориш на собствения си език означава независимост, суверенитет. Не като на последната голяма пресконференция немските журналисти да се чудят какъв английски акцент да използват.

Аз какво говоря, бота макстонката кви ги плещи... :)   Пак на смяна е някой неграмотен трол зад ник-а ти, който и с превода има затруднения.

Летели два крокодила, единия червен другия наляво ...

:lol6:

Не като на последната голяма пресконференция немските журналисти да се чудят

Аз пък се сетих за онова видео където на някакво събитие , още когато не бе военопрестъпник и ходеше на такива международни форуми, в неформална обстановка, зад кулисите го бяха хванали да разговаря с Меркел . В което няма нищо лошо, но смешното бе че на всяка нейна реплика, путлю се навеждаше да слуша преводача какво му казва.

И това е офицер от КГБ който дълги години на предния фронт на студената война работи активно , а и още от обучението си е научен на перфектен немски, даже наречията и жаргона да  знае във връзка със спецификата му на работа във ГДР :) :) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, miro20 написа:

Ми къде ако не от български кораб рашистите да намерят и вербуват верни на матушката, промити копейкаджии ? :)

Ауу, Досусчиев ли бил виновен....личния олигарх на Борисов!!!:wub:

И той ли бил комуне и рашист?:giggle1:

преди 16 минути, miro20 написа:

Ако ме доцитираш и дочетеш, няма нужда да  четеш Буданов или който и да е.

В случая не е важно твоето мнение, а на Буданов, а той  явно не е на същото мнение като теб(или поне не е бил).

преди 1 час, miro20 написа:

Всички негови изяви по тема рашистката война  интервютата  с путлю са преки явни красноречиви доказателства.

И не допускаш варианта това да е негово лично мнение по въпроса? След интервюто му с Путин отлично си изказа личното мнение.

Аз пък се сетих за онова видео където на някакво събитие , още когато не бе военопрестъпник и ходеше на такива международни форуми, в неформална обстановка, зад кулисите го бяха хванали да разговаря с Меркел . В което няма нищо лошо, но смешното бе че на всяка нейна реплика, путлю се навеждаше да слуша преводача какво му казва.

И това е офицер от КГБ който дълги години на предния фронт на студената война работи активно , а и още от обучението си е научен на перфектен немски, даже наречията и жаргона да  знае във връзка със спецификата му на работа във ГДР :) :) :)

Е правилно се сещаш де. Лидер на всяка една от Великите държави е логично да си избере родния език да говори с когото и да било, където и да било и когато и да било. Сам Путин каза това на германските подобия за журналисти като ги попита защо не си задават въпросите на роден език и това е признак на независимост и суверенитет.

В чуждите медии директно се говори че "Вежен" е част от сенчестия флот " на рашистан.

И какъв "сенчест" товар би превозвал Вежен? Сиреч такъв под санкции?

Най ми допада това мнение

На теб винаги ти допадат мненията по тяхното съдържение. Кой ги пуска няма никакво значение. А, че лицето Ганчовски (и да го напиша в напълно твой стил) бъкел не разбира от корабоплаване можеш и сам да се досетиш. Та пак да се натърти, че важното е съдържанието на поста, а не кой го прави. А най-интересното в случая е, че пускаш две мнения, които се самоизключват. Един реве, че нямало вятър и въление, друг реве обратното.

Ми къде ако не от български кораб рашистите да намерят и вербуват верни на матушката, промити копейкаджии ?

Разбира се в момента ще имаш пълния набор доказателства за да си потвърдиш тезата? Нали?

Аз какво говоря, бота макстонката кви ги плещи...

Именно де.... Говорим си за двойници, тройници и така нататък хора, които според теб не знаят чужди езици. На това му се казва суверенитет да говориш на собствения си език, без значение къде го правиш.

"50 години победа" катастрофирала. Не бързайте с хапчетата - реактора е ок:

преди 4 часа, maxthon написа:

Не, много забавно е как най-промитите мозъци тук говорят все за пропаганда... 😆
Баалбек само цитира статии от разни краварски парцали, а е направила тема "руската пропаганда", тоя Миро (или както там се казва) няма хабер за елементарни исторически факти, обаче и той все за пропаганда говори... 😆😆😆

преди 4 часа, M.Николов написа:

И той ли бил комуне и рашист?:giggle1:

Амаааа те, комунетата, вече не са от лошите.  Според Лоботомирко сега са "изпрани" и достойни за коалиция с Бочко Менискуса :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.